Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
klíčení a růst regular semen pod světlem 12/12h - Klikni zde pro originální téma
lenin04
Ještě asi 14dní budu svítit 12/12h. A zajímá mě jestli už i čerstvě vyklíčená rostlina se pod tímto světlem přepne na květ? +- po dvou týdnech bych začal svítit normálně 18/6. Má s tím někdo zkušenost? Bojím se že vytvořím tranďáky :)
murmur
O této (podobné) technice je něco psáno v Soft Secret 1-2016 na str. 27-28. Jde o svícení 12/12 už od klíčení, docela zajímavý nápad.
Balon
ne, kytka začne kvést až když je pohlavně dospělá, takže až tak po měsíci... takže je tam klidně dej, porostou a nepokvetou
lenin04
díky za rady, du je tam šoupnout
lenin04
citace:
Původní příspěvek od murmur
O této (podobné) technice je něco psáno v Soft Secret 1-2016 na str. 27-28. Jde o svícení 12/12 už od klíčení, docela zajímavý nápad.


Teď jsem si pročetl ten článek a asi na 18/6 vůbec nebudu přepínat :) Svítit celou dobu 12/12 zní docela zajímavě a myslím že za pokus to stojí :)
kofein76
Pod 12/12 som pestoval niekoľko krát, hlavne vtedy keď som išiel sativovu genetiku. Rastliny sa dali udržať v nižšom vzraste co bol môj cieľ nakolko som mal nízky box.
Bola tam aj úspora energie takže podľa mňa je pestovanie pod 12/12 v pohode
!ZAU!
Zdravim te..
Pampalini tu ma jeden tread kde jek 12/12 tak se na to mrkni.Nejde mi to sem hodit odkaz.Tak si to najdi.Nazev treadu je : Pampalinuv 3grow
dmtart
..ano sativy jsou na tohle parádní...nesčetněkrá jsem např. P. Plant přepínal od 15 cm řezů a sativ gen to dohnal cca navíc než 50cm..pěst samozřejmě s.o.g....i některé indiky umí dost poporůst a samossebou hybridy...
..asi to sem nepatří..sorry dyžtak mázněte
Bitir
12/12 muzes svitit ma vsechno od seminka ,jen je treba znat odrudu a prizpusobit pocet rostlim na danou plochu. Jeste dodam ze pri sviceni 12/12 a zastipu ,jsou mene kompaktni spodnejsi vetve , jakmile kytka hodi kvet ,tak dost poporoste jako bys ji prepnul.
Pokid chces nejak stipat ,nebo to kocirovat ,je lepsi nechat narust vetve do stejne vysky a pak prepnout. Kytka pak roste vice stejnomerne .
dmtart
..no já to neštípu..ale to je jen muj názor..v opač.případě má to co říkáš smysl...
dmtart
...jo ty prokletý semínka...
dmtart
..dost fobře si neumim předstsvit svítit "na všechno"jak píšeš 12/12od semínka...nahod foto at se pobavím..zajímá mě totiž co budeš mít z nějaký total hustý indicy když od semene pojedeš kwět..ale neberu ti to...
..je možný u sativy..většinou..a to z max z klonů aby to mělo smysl..tskze zase nohy na zem..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma