Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Nejvyšší odrůda - Klikni zde pro originální téma
Muřka
Zdravím,
sháním nějakou opravdu monstrózně vysokou genetiku. +2,5m. S krátkou dobou květu. Sklizeň nejlépe polovina nebo konec září. Máte někdo nějaký tip ?
folta
Doporučím ti frisian dew ,kytky 3m+ a dozrává koncem září ,pro mě top
Muřka
Tak to teda seženu, díky moc. Ještě jsem se chtěl zeptat, zda si zastřihával či ne. Jestli ano tak jak moc.
Maxeaux
Ak tvojou prioritou je vyska, tak nezastrihavat.
Muřka
Oka. Tak uvidíme jak to vyroste. Mám svoje místo v lese a minulé léto jsem tam měl rostliny, ale posral jsem to genetikou, která dozrávala koncem října. A to už bylo poměrně vlhko, takže to chytlo trošku plíseň a ještě to nebylo ani úplně zralé. Ale hlavně mi přišli poměrně nízké cca 1,5 metru.

Myslím si, že kdyby byli vyšší, tak by možná tak moc tu plíseň nechytli. Navíc tento rok, jedu za prací do Skotska, a když se vrátím, tak chci mít taky něco vypěstováno.
Váchy 55
Velikost rostliny rozhodně nemá vliv na odolnost rostlin vuci plisni...to postrádá i veškerou logiku. Plíseň vzniká při vysoké vlhkosti. Některé odrůdy jsou odolnější a jiné naopak náchylné.. Ale jak si správně napsal, odrůdy co dozrávají brzo maji mnohem větší sanci, že plíseň nechytnou. Frisiana jsem nejel, ale podle zkušeností ostatních growerů by měl bejt ke konci září ;-) ať to roste...hoj
Muřka
Jo to je mi jasné, že výška na to nemá vliv. Ale měl jsem to vysazené v hustém porostu, kde skoro neproudil vzduch, a když jsem tam byl párkrát ráno po noční, tak se tam docela dlouho držela vlhkost. Právě proto si myslím, že kdyby třeba byla vyšší, tak ty vrcholky tolik nezasáhne ta vlhkost od země. Možná ještě někde najdu nějaké fotky.

Připojuju fotku, když se podíváš za kytky, tak takový porost tam je dokola.
Váchy 55
Pochubuju, že o metr vys bude lepší vlhkost..taková džungle. By si musel mit tak 6 m kytky aby se k nim dostal nějakej solidni pruvan, kterej by pomohl od plísně. Alespoň to víc protrhej tak po 40 dnech květu. Když odstranis vetsi listky od velkych palic, tak ji to provzdusni, ale je lepší to dělat za slunce at ty rany od ustrizeni (utrhnuti) zaschnou..v ty rane je totiz taky potencionální misto pro vznik plísně. Vybirej odolny modely s kratkou dobou květu. Velikost ti problém opravdu nevyřeší ;-)
AlSu
Zdarec,
proti plesnivění je dobré kytku dost navětvit a pořádně poroztahovat do stran. Výška tomu doopravdy nepomůže, bez zaštipování ti narostou monster palice, a právě ty mají tendence plesnivět a taky se lámat. Doporučoval bych se ve volné přírodě držet při zemi. Taky je dobrý vykácet přístup rannímu slunci.
Váchy 55
Tak tak..chce to, aby rani slunce hned vysušilo rani rosu...takhke jak to máš se ti to tam zapařuje. Nejlepe najit vhodnější místo. Zase takoveto je ukryte pred corkarema
folta
Na plísen si kup BUD ROT STOP ,pomáhá to
Váchy 55
Mám ho též a musim potvrdit..vetsinou ale plíseň vlitne v momentě, kdy už to ničím stříkat nechceš (teda aspon ja to tak mam). A nezajima me ze je to bio a buh vi co..Prostě chci naprostou jistotu když to pak kouřím, aby to bylo cisty.
alpine
T.N.R. - KC Brains Tato rostlina je obří z rostlin konopí, s obrovskými koly. Pupeny mají čisté thajské aroma.Výška 4 m, výnos až 1 kilogram. Problem v Cesku bych videl v delce kvetu,9-12 týdnů.
guarana
citace:
Původní příspěvek od alpine
T.N.R. - KC Brains Tato rostlina je obří z rostlin konopí, s obrovskými koly. Pupeny mají čisté thajské aroma.Výška 4 m, výnos až 1 kilogram. Problem v Cesku bych videl v delce kvetu,9-12 týdnů.


U Spontanici dokonca uvádzajú 4,5 m. Mne vplyvom nadmerného sucha, horka, ílovitej zeme a nedostatku vody dala necele 2 m.
Na dobrom fleku urcite viac - na indiku sativoidný rast - dlhé interody, ale na to mohli mat vplyv spomínané faktory
Sir_Major
Taky Special Kush od royalqueenseeds. Ve volné zemi kytky 3m+. Krásně se větví do vánočního stromku,netřeba zastřihávat. Dozrává v říjnu.
Anuvin
Nejsem si tim sice jistej, ale podpořil bych trochu Muřku s tou plísní a velikostí kytek. Zvlášt když to má v hustym porostu tak se tam může s podzimem často držet přízemní mlha a když bude kytka opravdu vysoká a spodní větve oholený tak by to mohlo mít pozitivní vliv.... když se člověk nebojí že to bude jako maják :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma