Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

Stránky: [1] 2 3 4 5 6 7 
Komu ještě nekvetou kytky? Pozdní nákvět. - Klikni zde pro originální téma
Astahoe
Já mám kyti na balkoně.A rostou a rostou ..... vůbec nic,žádný paličky ani preflowers ....... ale tak slunce svítí stále 15:30 hodin....
vra_tekk
too janda:

mam ten samej problem, mam je cca 2,5m a taky nic. Ted sem zkousel dat Crystalon-kvet a uvidim.....
steve
hej pánové to že máte 3 metr0vé kytičky květ neovlívní ani ten Duben :d

je to jen o té periodě slun.svitu.....

máte čas za chvíli to příjde....:)
Kvetak
Klííííííd, během měsíce se to rozjede a pak to pojede.
PiosOne
No me jeste nekvetou, protoze zatim maji tak 20 cm (holt letos jsem klicil asi na 5x, nez se konecne seminkum uracilo pustit klicky). Tak doufam ze to letos jeste stihnu. Mam odrudu, ktera je do studenejsich kraju, takze to snad letos vyjde.
vra_tekk
2 Pios One:

Prave ale aby ti stacilo slunicko. Vzdyt potom v zarii huz je to horsi no a v rijnu huz hulim ususene krasavice ... :-), takze ti to preju aby se to jeste vybarvilo....
Tauron
Me taky jeste nekvetou a abych pravdu rek tak ani nikomu ze znamejch (teda gdyz nepocitam kamose pestujou pod lampama :) ) a myslim si ze nez zacnou to ma jeste tak 14 dni cas
PiosOne
vra_tekk: tak snad jeste mesic slunicko vydrzi (nez dorostou na alespon trochu pouzitelnou vysku) a pak uz budou jenom tvorit paldy
Womitor
mne este takisto nekvitnu. Mam ich sice na balkone, malicke ale krasne kosate takze hosi, pokoj, pokoj, vsetko ma svoj cas.
Modeste
Zalezi aj od toho aku odrodu zrovna pestujes. Niektore odrody zacinaju kvitnut skor a niektore zase naopak neskor. Teda ked mas no name semena tak si musis len pockat...
Kvetak
Hele, já mam Belladonnu a ta je tak lakomá, že nepustí chlup-no a nestřílí se z toho-VYČKEJ ČASU JAKO HUSA KLASU :).
olo
ted nedavno mi zacli kvist zbejvajici holky jedna uz se do toho dala tak pred 14dnama magrka co?? jo a kdy vididite sklizen??
molik
Custe, mam problem. Jelikoz jsem zacatecnik a napadlo me to pozde, tak jsem i pozde zasadil (na konci cervna). Kyticky mam 20cm vysoke, ale mam problem s tim, ze nevim, jak rozeznat pohlavi, takze jestli byste mohl nekdo poradit? A druha vec, kdy mohu nejpozdeji outdoor sklizet? aby byla uroda co nejvetsi:) diky...
smokerson
cau moliku,:girl:
outdoor bych nechal venku az do ty doby nez to zacne plesnivet nebo az si budes 100% jistej ze to je dozraly....jaa sklizim tak v zari nebo rijnu!!:sun:

NAZHULENOU!!
tahua
to molik:

Sklízet až když je kytka zralá...to znamená až bude 60% blizen zbarvených do hněda, někdo nechává dokonce až 90% blizen odkvést.
Přesněji na : http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=7656

Jinak mám na balkóně jen tak pro legraci řízek Orange Bud a má jen asi 10 cm...holt pozdě pustil kořeny (byl lehce nakvetlý) no a nechám ho co to půjde.

to smokerson: Sklízet až začně kytka plesnivět je pěkná pitomost...teda pokud to chceš konzumovat ty a ne s tím krmit husy.:confused::vampire:
nozdra
souhlasím s tahuou, plesnivění je nejkratší cesta na plicák. část odkvetlých blizen = dozráno
smokerson
pro tahua

jestli se namylim tak sem napsal ze sklizim nez zacne kytka plesnivet a ne az zacne kytka plesnivet .....poradne si to precti a pak kritizuj!!:vampire:
plesnivy kytky jsou opravdu k hovnu ale to vi kazdej!!!;)

Peace !!:angel:
Siam
kdo si pocka ten se docka:smoker: cekam jako kazdorocne na bourlivy zari:cool:
tahua
to smokerson:
Tak pro pořádek jsi napsal:
outdoor bych nechal venku az do ty doby nez to začne plesnivět, z čehož logicky vyplívá že kytka začne plesnivět a pak jí sklidíš, protože jinak bys jí moh klidně sklízet dva dny po zasetí...to taky neplesnivý. :D:D
Jinak mě je celkem jedno co, kdy, kde a jak sklízíš. Je to jenom a jenom tvoje věc.
Nekritizuju, jen vyjadřuju svoje názory.
PiosOne
Přesně tak, jestliže sklízíš, až když kytí plesniví, tak to je už pozdě.
smokerson
pro tahua:

ne me z toho logicky vypliivaaa ze kytku sklidim nez zacne plesnivet(ale muzem si to vyklaaadat i tak jak si to pochopil ty)...uz mockraat se mi stalo ze kytka opravdu zacla plesnivet a pak sem jiii sklidil(komu ne ze?)ale kdyz nebyla plesnivaaa na troud tak sem zplesnivjelyyy caasti vodstranil a znicil a nesplesnivjelyyy ususil a zhulil!!:jumper:

Opatruj se!:vampire:

pro piosOne:to uz je pozde to mas pravdu...:afro:
prdow
me zatim na balkoone kvete jeden 10cm vyskoej samecek, holky zatim berou silu :) myslim ze tedka dalsich 14 dni se rozhodne!! :D
prdow
k tomu plesniveni : kdyz je dyl venku, prece prestane produkovat kyseliny, nebo ten narust je uz minimalni, a to co uz je pocukrovane, strada tim,ze je to na svetle a vzduchu... mno proc to tam nechavat dyl?? 60% hnedych chloupku je dobra volba na sklizen, ja to tak robim :)
PiosOne
Hlavně pokud se to nechává venku co nejdéle, tak je potřeba kytí sledovat každý den. A když se objeví sebemenší náznak plísně, tak se to musí hned sklidit (viz. Sweet Purple - Outdoor 2002).
prdow
dotaz mimo misu: muze ohrozit holky samec ve vedlejsi mistnosti?? nebo takto, kdy sklizet samce? ma to cenu je nechavat vykvest za ucelem zvarky na maslo? loni me kvetli tri v pokoji a holky na balkone to myslim nijak neovlivnilo..
PiosOne
prdow: Hodně záleží na proudění v místnosti. Pokud ti fouká z místnosti se samcem do místnosti se samicemi, tak je hodně velká pravděpodobnost, že se ti opylují.
vra_tekk
Samci jsou svinje.... Minuly rok jsem na poli zapomnel samecka cca 20cm mel, kytii vedle se 3m vysky to normalne omrdalo. Ikdyz je fakt, ze jen tak do pohody na semínka....
tahua
to prdow:
60% hnědých chloupků ještě vůbec, ale vůbec neznamená že je kytka zralá na sklizeň...viz : http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=7656
prdow
hmm, musim se hodne ucit... :)
kdyz ale neces byt stoned jak howado, tak je lepsi si dat tech 60%
tahua
to prdow:
Taky jsem čučel na věci, který ještě nevím:eek: :D,
když sejmeš tu kytku tak jak je uvedený v tom linku tzn. když je 50%kapek pryskyřice mléčně zabarvenejch budeš mít kompromis mezi cerebral a stoned...což je podle mě optimální.
Sejmu schválně jednu kytku s zabarvením pryskyřice až do jantarova a uvidíme jaký bude rozdíl...dofám že nedopadnu nějak takhle :flamer: :smoker: :jumper: :mutant: :slizoun: :frog:
prdow
no take to testnu, su sam zvedavej jaky to bude :)
smokerson
citace:
Původní příspěvek od PiosOne
Hlavně pokud se to nechává venku co nejdéle, tak je potřeba kytí sledovat každý den. A když se objeví sebemenší náznak plísně, tak se to musí hned sklidit (viz. Sweet Purple - Outdoor 2002).


ale kdyz to chytne plisen neznamena to ze je to zraly ne??:bounce:
prdow
smokerson: jiste ze ne! :D
PiosOne
skokerson: to sice neznamená, ale já raději volím ještě trochu nedozrálou kytku bez plisně, než zralou kytku s plísní. a moje plíce jsou se mnou za jedno :).
prdow
me uz zacina kvest model z lonska :) ale budou to asi hermousi....
vra_tekk
2 all:

takze jsem to tucky zkouknul, chtel bych se jen zeptat, jak vypadaa "jantarovaa" barva. Ja to sklizim (tedy pokud se do toho nedaa plisen) co nejpozdeji a koukam ze to tucky neni OK. Ale zase behat po poli s detskym mikroskopem je docela rachot :-)
PiosOne
vra_tekk: jantarova barva je podle mě oranžová barva (nebo barevné kombinace kolem oranžové barvy)
nozdra
je to tak, jantarová barva je průhledná oranžová barva. Doufám, že se mi na kyti taky letos objeví.
Kalapu
mno jo, me to tam taky jeste nekvete, mam KC 33 venku, z 8 bylo 5 samic, coz je celkem pohoda, jenom se ted uz pomalu fuckt zacinam bat, ze to holky nestihnou a bude pak hnusne a shnijou, coz bych nevidel moc rad.:death: :death: :death:
Ale zas sem slysel, ze ty kytky si to vetsinou spocitaj v pohode, ze jakoby vedej, kolik casu potrebujou... Otazkou ale zustava, jestli neprijde treba v puli zari nejaka radikalni zmena, my vsichni bychom totiz urcite uvitali dlooooouhe a prijemne babi leto...
No uvidime, good luck a big up vsem kdo krasli krajinu konopim,
coz my rika, ze bysme mohli bejt takovej protipol kukluxklanu, taky KKK ale znamenalo by to Kraslime Krajinu Konopim, no nic, sem spalenej:jumper: Tak sorry...:beer: :beer: :beer:
smokerson
prdow:ja si taky myslim:cool:

piosOne:nejhorsi je ze muze bejt kytka plesniva i nedozrálá,ale to uz je fakt pechch:wink:
yTUmama
JÁ MÁM VENKU DURBAN POISON,NEW PUPPLE POWER A HOLLAND´S HOPE A TROŠINKU KVETE JEDEN PURPLE A OSTATNÍ JEN STOJEJ A ČUMĚJ A SEROU NA MĚ
ALE NORMÁLNĚ TEN PURPLE KVET Z KOULÍ JAKO U SAMCE TO JSEM JEŠTĚ NEVIDĚL CHTĚL JSEM TO VYRVAT A ONY Z TOHO ZAČALY LÉZT BLIZNY KSAKRU TAKŽE VŠE MÁ ČAS DEJME TOMU 14DNÍ TŘEBAS
PiosOne
smokerson: to máš vážně pravdu, to už nebývá nic jiného, než ji sklidit v takovém stavu, v jakém je a potom se modlit, aby to stálo alespoň za něco
brooklyn61
citace:
Původní příspěvek od janda
jsem z toho na nervy, kytky mam venku od poloviny dubna, maji 3 metry, jsou zdrave,pekne,kosate ale PORAD nekvetou!
Ma nekdo stejny "problem"? Vsem uz kytky kvetou, jenom me ne.
Mozna je este brzy ale uz by snad by mel byt nejaky naznak bliznickek nebo aspon neco, ale ono porad nic.

Je na tom nekdo stejne?
ja jsem na tom podobne.mam outdoor mix z amsterdamu,ma to asi 3,80 po dvojtem zastipnuti.minuly tyden jsem to zalil bez jakehokoliv naznaku palic kristalonem a teprve vcera se zacalo neco dit,tak nevim kdy to budu sklizet,pak poslu fotecku,takove kytky jsem jeste u nas nevidel,tak snad nam to vyjde......:grrr: :pimp:
yTUmama
VÍRU MĚJ JAK ZPÍVÁ MAGDA MALÁ A ASI KURVA VÍ O ČEM MLUVÍ
MNĚ JEŠTĚ SEDM STATEČNEJCH DURBANŮ POISONŮ NÁDHERNÝCH
VĚTVENÝCH ANI ŤUKANEC
Kvetak
Tak Beladonny eště nekvetou-ani chlup, dam jí potvoře eště tak 1týden a pak přes ní hodim plachtu a esli i pak nic, tak mam nový druh-Cannabis Nosmokeralis, ale s tim asi díru do světa neudělam (leda do plic), ale podle mě jí bude stačit pohrozit. No je to kříž s těma kytkama.
yTUmama
mně už to kvete páníčkové
vra_tekk
Takze to mastiii jaxvině a to jsem tam mel to krupobytiii (Již 2x). Ale huz to mam zajisteny pororostem a ted je to nadheraaaaa !!! Jesli bude takhle, tak to akorat budu jezdit hlidat az zacne skola detem, aby to necorovali nejaky svině...
KOSMEJ
Mam letos Hindu Kush a Afghan venku. A kytky me zacali delat palice teprve tenhle tejden. Kdo mate zkusenosti s pestovanim tehle odrud, rekne te mi prosim, jestli neni dost pozde nebo je to normalni. Dikas za odpoved.
Madmaf
Taky mám Afgánek,ale ještě mi nekvete,musel jsem ho víckrát zastřihnůt.Mohl bys mi říct cos stým dělal ty,že ti to už začalo kvést?Kytky mají tak 1,80 m světla dost a hnojiva taky.
yTUmama
TROCHU TO HNOJIT,TROCHU TO POVZBUDIT,NAKOPNOUT TO DO RŮSTU PO HLAVĚ.JINAK JÁ MÁM LETOS TAK 80PROCENT HERMANŮ,NA COŽ ČUMÍM JAKO KRÁVA NA ZRCADLO.ROZUMĚJ HERMAFRODITŮ.
PiosOne
včera jsem se byl podívat na kytí a už se konečně začaly dělat malé paličky, takže začínám hnojit Kristalon Plod/Květ a uvidím jak to pofičí
KOSMEJ
Nic zasadne jinyho nez predtim, akorat ze se sama zozhodla delat paldy. Je to divny jeden Afgan mi kvete uz od cervence, ten budu uz asi za 3 tejdny sklizet. A ostatni teprve malicky palicky. Doufam, ze bude pekny zari.
vra_tekk
No, to zari by bylo potreba tepleee. Jinak zplesnivej mlady.... :-(
vra_tekk
too b3tL

Ja mam spish oprawdu luft z te plisne. Loni jsem na to celkem doplatil. Jakmile by se letos objevila, sklidim to komplet...... Ale jinak dneska se tam jedu podivat po cca 10 dnech a jsem zvedavej. Minule to slo jiz celkem solidne.
Kvetak
Hehe, tak už taky kvetou-kdo si počká ten se dočká, ale už sem pomalu chytal nerva :), teď jen doufam, že bude dlouhej teplej podzim.
Zdarec lidi ja mam na zahradce nejeky kytišky azačal sem jim zatem novat ten podzim je rok od roku horsi!Dohnalo me to k tomu ze sem koupil spešl hnojivo!Tak su zvedavej.
yTUmama
má někdo modré blizny ?
JÁ MÁM NORMÁLNĚ MODRÉ BLIZNY
vra_tekk
Ja jsem to mel loni zase modro-fialove. Jsou takhle od mala, nebo se takto zbarvily az nyni? Pry je to nejakey dusledek ubytku svetla - ve fotosynteze se deje neco jineho nez doposud... Ale je to pekne ne ??
yTUmama
TO JE VŠECHNO Z TOHO ZKURVENÉHO MRAZU PĚKNĚ PROSÍM.
NO KDY TO KDE KDO VIDĚL V SRPNU SKORO K NULE,HE?
ALE JINAK MODRAJÍ NĚKTERÉ ODRŮDY V POZDNÍM KVĚTU.
PiosOne
janda: diky za radu, testnu to
prdow
me takto se vybarvila loni jedna venkovni kytka, takovej indian :)
http://grower.cz/forum/image.php?attachmentid=6115
Kvetak
Tak by mě zajímalo jak letos dopadne sklizeňm, když mi to nedavno začalo kvíst-esli nebude teplej slunečnej podzim, tak to bude v ......
No a jak to bylo fialové u mě (loni) najdete pod odkazem :)
http://grower.cz/forum/image.php?attachmentid=9264
vra_tekk
Takze mne se to jevi uz celkem velmi slibně. Blizny jsou hnědé, ted jsem koukal pod lupou na pryskyřici a její tam vážně hodně... Akorát je ještě bílá, dávám tomu tak 3 týdny a může jet domuuu..Hlavně vydržet holky, vydržet !!!
PiosOne
janda: jak máš ten řízek velkej? mě část kytek taky ještě nekvete. ale doufám, že to stihnou.
Kvetak
Time:
Sem si řikal co to je to tahani na noze :), jinak taky su zvědavý-loni sem sklízel asi druhej týden v říjnu a už to byl fakt poslední možný termín a měl sem naštěstí jen na listech nějakou houbu, takže doufam, že letos bude podzim eště lepší než loni.
foxtrott
No mě kytky taky nic moc nekvetou....loni mi začli kvést přesně po povodních.....asi jim těch 14 dní deštů změnilo periodu.
Letos mi začal jeden skunk kvést před 14 dněma a druhej Jack Herrer, kterej byl loni nejlepší zatim vůbec. Naštěstí ho mam v květináči a tak ho dávám zítra jen tak do sklepa pod lampu...doufám, že to vyjde.

A snad se ještě udělá nějaké to babí léto...
PiosOne
janda: a už je pořádně zakořeněný? pokud ano, tak to podlě mě bude v pohodě.
Astahoe
No,mám (bůh žehnej Vevejkovi) řízek PowPlantu a teda je docela hezoučkej na to že začal pořádně růst až před měsícem a půl.Košatý jak prase a teda kvetu ode dneška tak snad to stihnu.Docela bych nechtěl aby mi s tímhle ujel vlaku.........mám to na baloně a jinde to mít nemůžu..
j3Na
taky me teprve pred tydnem zacal kvest venku Hash Plant,docela pozde,mam strach z toho,ze me to nedokvete,jestli nebude jeste venku trosku vic svitit :-((
yTUmama
MNĚ SE LÍBÍ,JAK MÁTE VŠICHNI STRACH.
NA MNĚ SE MI NELÍBÍ,ŽE MÁM TAKÉ STRACH.
prdow
nebojtee niceho, bude pekny podzimek, kytky to snad citi narozdil od nas :)
Astahoe
Tak už suším ty co mi dokvetly včas :) Hey,to je hustý jak to voní tak jsem z toho v rauši ........to je fakt hustý
steve
ahoj - chci zatemňit kytičku na 24h dom ji nedonesu :-(

co mám přes ni přehodit nějaký pytel či co?

hë he snad to tady už nebylo..:)
MALCON
moje kytka začala plodit až ke konci prázdnin,moc už toho asi nestihne
YAHMAN
janda-
Ber to tak, ze ti to kvete tak 3-tim tydnem. Pocasi vypada nadejne a kdyz se to nepo, tak od cca 25. 10. to bude super hulco. Pak zalezi na tobe jak moc ,,do sracek,, to chces mit. GOOD LUCK
brooklyn61
me to taky zacalo teprve pred tydnem a nejak se tomu nechce,tak jsem zvedavy,jestli to ty kytky stihnou ponevadz ma od rijna zacit mrznout,je to na posrani,takove leto a palice nikde.......
yTUmama
JÁ BYCH NECHTĚL BÝT ŘÍZEK,CO NENÍ ZKOUŘENÝ,HE.
srnec
No taky uz jaks takz zacaly kvest WW poradne a JH min a k2 stredne... foto na W-W-W

Myslite ze se muze tvorit plisen jen z vetsi vlkosti vzduchu prestoze na ne neprsi?
yTUmama
WOE STEJNĚ JE DO 14DNŮ PO PRDELI A JESTLI ZAS ZACHČIJE,TAK I DŘÍVE.V KORUNKÁCH SE DRŽÍ VODA JAK O ZÁVOD.NAVÍC JSEM TEĎ PO TÝDNU PŘIŠEL A KOUKÁM MŠICÍ JAK NASRÁNO A VŠECHNY MĚLY ŘADNĚ USÁTO.
PLÍSEŇ SE TVOŘÍ VE VLHKOSTI V KOMBINACI S TMOU,ZIMOU,LZE TO JEŠTĚ OKOŘENIT ŠPATNÝM PŘÍSTUPEM VZDUCHU.
Kvetak
Oznamuji, že mě dokvetly, resp. sklidil sem o týden dřív-na rajských vedle byla plíseň-tak sem to nechtěl risknout

Jinak, jak píše yTUmama
14 dní nejdíl a za to číslo se nedá ručit-už teď je to na prd, já to radši před týdnem přemístil do skleníku (kdyby byly ranní mrazíky-tak to skleník pokreje)
prdow
me este kevete, a vypada to ze este i nejaky tyden pokvete, neprsi na ni, tak zatim fsecko OK :D nahodou sviti slujnko, fcera na slunku 32 stupnu!!! :)
PiosOne
taky jsem je byl včera kontrolovat kytí a pořád ještě jedou a neplesniví, takže je nechávám pěkně na zahrádce ať mi holky rostou do síly
Kvetak
Hm, koukam z okna a pomalu ani mráček-přeji vám ať vám to co nejvíc dojede-takhle pěkně už moc dlouho nebude.
srnec
No to je sice pekne ze maj bez mracku ale kdyz v noci je pres 4 hodiny teplota na nule tak nevim jak to berou.... viz http://www.chmi.cz/meteo/oap/data/milos/all.gif
Kvetak
Chce je mít někde ve skleníku, popř. na noc něco přes ně hodit, ale to de leda u baráku.
evevulka
Jé tak to já se mám.Mám sklizeno.A jako v poho:)
prdow
ma cenu to nechavat este? na balkone je ji dobre, voni jak krava a zatim je celkem zelena, jenze to slunko zas nejak nesviti, poradte..
srnec
Taky se MOC BOJIM!!

Predpoved na PAtek 24.10. JE UDESNA!!

NOC: -3/-7
DEN: -2/6 °C

Navic po slunicku ani stopy a ze by nejak dokvejtal Jack Herer to se mi nezda... pestiky zatim kompleto bile...
srnec
Ale nevypada spatne...
srnec
No Jack vypada pekne celkem...
yTUmama
UŽ OD PÁTKU JE TO V PRDELI, NEMÁ ZMYSOL NA NIC ČEKAT.
VÍC UŽ NEDOZRAJOU.
srnec
Hmm tak jednu sem presunul do tepla domova a celou ostrihal od listu vycistil a zakryl aby byla ve tme a 24hodin ji jeste necham trapit...

to
E_D: Ale ten Jack nevypada spatne.... viz obrazky z 15.10.03
Bonsai
Včera jsem taky setnul poslední tři rostliny, dva durbany a jeden SK#1, jsem měl strach, že to po tom pátečně-sobotním docela silném mrazu už neustojí, ale kytky byly v klidu, jako by se to jich ani netýkalo a ještě trochu kvetly, nicméně go home...
prdow
jo take sem cumel jak to vklidu dava ten mraz:) ale uz ji mam dva dny v susarne:)
La Grand
zdravim
ja mam jeste 6 kytek venku a z toho dve ve skleniku docela me sere ze jsem je nesklidil uz minulej vykend protoze vypadali docela uzrate ale v tom skleniku se jim snad nic nestane, doufam, modlim se, uz aby byl vykend a holky pekne pod kudlou peace
van blade
srnec*musim udelat to stejny-presun dovnitr. jenze ak-47 jeste potrebuje tak urcite 3tydny(sklidit to jeste nemuzu). sem zvedavej jak si stim za voknem poradi, ale rekl bych ze lip jak s mrazem - co na to rikate???
dik*opatrujte se
Kvetak
No teď o výkendu sme s kámošem jeli sklidit poslední outdoory skunk#1 a kromě toho, že to bylo koště o pár proutcích :mad: to bylo zmrzlý na kost-což mi nějak nevadí páč to pude asi do jídla/mlíka. Ale v tom skleníku by to eště mohlo vydržet (mě osobně to vydrželo bez újmy(taky S#1), oproti těm venku), ale stejně sem ho dal do skříně-byl v kořenáči a nejsem doma celej tejden-takže radši pod sodíkem :sun:

Van blade:
Tomu řikam prekérka, jak má bejt nevim, ale přízemní mrazíky nejsou přítulný-za voknem si s tim moc neporadí-ale venku bych kolem toho dal igelit-ve dne to aspoň udělá teplo a v noci to rozhodně neuškodí-proti mrazu asi nic moc, ale proti případnýmu větru určitě pomůže, ale nahoře to musí mít volnej přístup vzduchu-né přes to hodit pytel dnem vzhůru-plíseň jak vyšitá, nebo přes noc přes to hodit pytel na brambory apod. a ráno odstranit, teda pokud to není obluda široká.
van blade
janda*kvetak*dikec za radu,ale uz sem to dal dovnitr-to ak je posledni kytka,tak to beru trochu jako pokus. taky se me zdalo,ze se v ty zime uplne zastavila,poslednich 10-14dnu se palice ani nehly - zkousim zmenit podminky. mraz moc nesnesla, votrhal sem hafo zmrzlyho listi..a prehazovat pytlem to nemuzu,nejsem u ni kazdej den..
jestli to nepude,tak ji setnu a udelam z ni hasis :-)
vopatrujte se
loweNature
molik--ked uvidiš biele tyčinky tak je to samica a ked uvidiš na vršku vzhluk bobuliek bes bielich tyčiniek tak to bude samec
brtinka
No, dobrá rada po roce a skoro čtvrt hehe


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma