Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

 
L.S.D volume II - Klikni zde pro originální téma
petr616
Zdravim vespolek ! :-)

Tak po dvou kolech z klonu, kdy sem mel problem s plisni a vynosy nebyly nic pekneho, jsem se rozhodl pro pest ze seminek a kdyz uz tak sem si rikal, ze zkusim opakovat uspech z prvniho kola, tak uvidime jak se to povede tentokrat s L.S.D od Barney's Farm, tentokrat ovsem s vetsim poctem kyti, uvidime kolik toho vyleze, zatim se klube prvni rostlinka :-)

Jina skrinka sla po prvnim kole pryc a nahradil ji stan 75x75x100, usporka porad sviti, prikoupen vetsi stinitko, kvetinace substrat vsechno vicemene jako v prvnim kole.

Pak dodam nejaky fotky az bude co fotit.
petr616
Da se necim maly kyti osetrit jako prevence proti plysnim ? stan vystrikam a vytru roztokem ze sava na plisne, asi se to preneslo z rajcat co mame na balkone tak snad bude klid ale pro klid duse bych je raci necim splichnul pokud neco takovyho je.
petr616
mam doma toto, s plisni si to trosku poradilo, pisou ze to je hlavnv jako preventivni ochrana, kdyz je stim vemu tak se nic nepokazi ne ?

http://www.ochranazahrady.cz/ridomi...lisnim/d-70295/
koles
Nejlepší prevence plísní je nízká/optimální vlhkost.. to znamená nechat ventilaci zapnutou nonstop, nepřelejvat květináče a držet teplotu (hlavně v "noci") v rozumných mezích :) Taky přidáním ofuku kytek nic nezkazíš. Ale to by tě teď na růstu vůbec trápit nemělo ;)

Používat chemku jako "prevenci" mi nepřijde jako dobrý nápad, pokud ty kytky nemáš jen na okrasu..
petr616
No plysen byla listova ne v paklach...sak postrikam listy a ty pak stejne vyhodim. No raci bych to necim pojistil, kdyby tam neco po tom vytreni prece jenom zustalo, po 3 uz to nechcu ani za nic.
crazyben
Dokud je na listech tak to škubej... plísně se nikdy 100% nezbavíš a můžeš mít jistotu že se do palic dřív nebo později rozšíří když to tam necháš.
koles
citace:
Původní příspěvek od petr616
No plysen byla listova ne v paklach...sak postrikam listy a ty pak stejne vyhodim. No raci bych to necim pojistil, kdyby tam neco po tom vytreni prece jenom zustalo, po 3 uz to nechcu ani za nic.


Fotku nemáš? Identifikace problému je základ, než tam začneš něco lejt nebo stříkat :)
petr616
Borci na starych kytkach to uz nema smysl resit, ted se zabovim osvtrenim malych sazenacku co se vyklubou z jiffu, jako prevence. U ten ridomil je primarne urcen jako preventivni preparat, ja sem to zkusil jako postrik kdyz uz to bylo na minule varce spatny, pomohl ale ne uplne, ma kratkou ochranou lhutu, ted jde spis o to kdy ty maly rostlinky splichnout aby jim to nijak neuskodilo. prece jenom jakasi chemka to je, v navodu pisou aplikovat pred umistenim do radku (cili asi opravdu male sazenicky). stan vysplicham a vytru savem proti plisnim ale co takovy ventilatory ?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma