Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
CK od Barneyho v Atami Wilma SW10 pod 600W GIB - Klikni zde pro originální téma
Monte23
Ahoj lidičky

tady je můj druhý set v original boxu:

skříň : Growlab 120x120x200cm
systém: Atami Wilma SW10 s 6.5L květníky
lampa : Výbojka GIB Extreme Output Bloom 600W
předřadník : 600W předřadník Lumatek (660W)
stínidlo : Adjust Wing (ne-original)
odtah : Ventilátor 125 VKO L Turbo 243m3/h (24W)
+ velký stojanový ventilátor na ofuk při odtahu
+ malý klipsnový ventilátor na stálý ofuk.
nakonec jsem přidal i 600W topení na noc

hnoje vše od HESI: Hydro květ, PK 13/14, Powerzyme, Supervit, Booster.
substrát : Hydroton keramzit od Gold label 50L, Ugro coco s Trychodermou 15L rohož.
zvlhčovač : nějakej malej Sencor tuším že 1L.
ostatní : teploměr s termostatem s horní (zap.) a spodní (vyp.) teplotní hranicí, PH metr, UV lampa proti smutnicím. (imho ty breberky jsem si donesl domů před zimou v kokosu od Plagronu, už nikdy, jen Ugro a jen lisovanej!)

Řezy Critical Kush od Barneyho.

Hydroton jsem pral 3 dny s úpravou vody Powerzyme a PHdown na nějakých cca 5.0 ph (první týden stejně roste nahoru kvůli kokosu s ph 5.8).

Hydroton jsem nasypal do květníků, na něj nahoru jsem dal oněch 20% kokosu, pouze proto že jsem řezy dostal v jiffech a hlíně, jinak bych tam kokos ani nedával. První den nalil 35L vody s veškerým hnojivem, za dva dny pak dolil dalších 30L vody, ph lítalo mezi 5.0 - 5.2, po třech dnech se zvedlo na 5.8, čekám ještě tak týden do ustálení na nějakých 5.5. zálivku mám zatím po 15 minutách jen 7x denně s pauzami každé tři hodiny.
Monte23
Ty dvě holky bokem jsou na dojetí, ty jsem vytočil na Cannafestu u slečny za 20,- na kole štěstí 2ks BullShark, voní hezky sladce, tak jsem zvědav...
Balon
a ty už to máš na 12/12 nebo je ten bullshark automat?
Monte23
Bullshark mi dokvétá od minulého kola (přihodil jsem ho k ostatním cca po 14-ti dnech), voní nádherně teda, no a tyhle řezy (CK) jsem měl na růstu vedle v menší (pokusný) skříňce, pěstil jsem v ní než přišel velkej stan, zkoušel jsem si tam půlenou úsporku 250W, pak 125W, pak 4x 3W diody s jedním modrým čipem a dvěma červenými, nakonec 100W HPS na růst, alespoň nemám takové prodlevy mezi sklizněma...

Takže ano už to je 12/12.
Monte23
Tak tady foto v 2. týdnu květu... vlevo dojíždějí Bullsharky, zadní má přepálený listy hnojivem, ale jinak žije... =) (kdo říká že u Biobizz nelze, tak ano lze přepálit cokoli..)

Vyhodil jsem časovač závlahy a nechávám ho jet 24/7 s tím že jsem otevřel průběžný ventil, takže závlaha jede jen po kapkách, stále ale hlavně se mi neustále míchá hnojivo ve vaně. Snad to přes ten kousek kokosu nahoře přežije ve zdraví, už by měli být prorostlé až na hydroton, jinak ph stále 5.6, ani se nemusím nijak extra snažit, drží samo.

Taky jsem po dlouhém přemýšlení dokoupil 600W topení na noc (cca 250,- na Alza.cz), měl jsem tam kolikrát i 17°C, teď jede každou hodinu 15 minut aby mi spouštěl termostat pro odtah a velkej ofuk, hned jak mi přijde druhej termostat tak to přepojim přes něj, aby topení jelo jen když teplota v boxu klesne pod např. 20°C.
A pak už budu vážně jen čumět, už teď nemam co dělat, jednou tejdně doliju 15L do vany a ahoj... Až skoro nuda tyo.
Monte23
Foto z 1-2.3.2016
Monte23
Teď trošku k boxu... Vlevo nahoře je veliký ofuk, spíná při dosažení horní teploty (teď 28°C, CK má rád větší teplo) zároveň s odtahovým ventilátorem, který je vlevo nahoře (cirkulace vzduchu je zleva doprava dolu přes lampu a dál doleva nahoru do odtahu), krom toho je vpravo nahoře malý ofuk, který jede nonstop a opačným směrem, pod ním je zvlhčovač vzduchu a topení.
Monte23
Termostat s horní a spodní hranicí °C (která lze mezi sebou prohodit takže vhodný na odtah i topení)

zdroj Aukro.cz do dvou stovek czk.


Jeden jsem zrovna půjčil tak přepínám večer z 28°C na 25°C, abych nemátl...
Monte23
Zvlhčovačka... cca za 700,- ale hodlám pořídit ponornou do kýble, kvůli častému doplňování vody.

Topení 600W... cca 250,- na Alza.cz

UV Lampa proti muškám na baterky nebo trafo 230/12V 250,- CZK karavan shop atd.
Monte23
BullShark cca tejden před sklizní...
BedaTravnikar
hele oplach bych to koupil kulicky nahydro ph mt a resetoval jako v atami cocos skoda myslím kamo a urco cirkulaci na dobu svícení to mam nastaveny 18h rust a 12 h květ vic ani hovno pripada my to žluty listky tak přiští kolo ono už to kvte všimnul jsem si až ted kom
Monte23
citace:
Původní příspěvek od BedaTravnikar
hele oplach bych to koupil kulicky nahydro ph mt a resetoval jako v atami cocos skoda myslím kamo a urco cirkulaci na dobu svícení to mam nastaveny 18h rust a 12 h květ vic ani hovno pripada my to žluty listky tak přiští kolo ono už to kvte všimnul jsem si až ted kom


Jo problém byl totiž ten, že jsem dostal řezy v kokosových jiffech a v hlíně... být to v rw tak tam kokos ani necpu, ale je ho tam po 5 cm navrchu a už to mám dávno prorostlý, takže bez obav... akorát to líp drží PH... Imho teď už bych rozhodně nic neoplachoval, to smrdí akorát zabitím prcků.
Monte23
Foto z 7.3.2016
Monte23
10.3.2016 Bullshark Harvest
Monte23
...
Monte23
Bullshark dosychá, moc se mi líbí narůžovělá barva palic. Menší palice už jsem testnul včera večír a dobrý, i chuťově, stav celkem silný, ale ne extra high... Za dvacku se mi vyplatili... =D =D
spachal
Prd tomu rozumim :], ale zeptam se: pri vysce boxu 200cm a 600W halogen nebylo to prepnuti z rustu na kvet prilis brzy? Slecny mi pripadaji hodne male (brano relativne) a prostor ne uplne zaplneny, neni to trochu skoda? :]
Monte23
Normálně se přiznám, posral jsem to, že jsem to přepnul už ve skříni vedle, a pak teprv po tejdnu zasadil do 6,5L květníků, ale i tak - kořeny prorostly během tejdne, teď tohle první kolo v tý Wilmě, se soustředím vyloženě na to dělat všechno dobře, aby byli kyti zdravý atd... Na výnos si pohraju až další kolo, máš pravdu, mohli růst dýl klidně o dva tejdny...
TommyGun
Zdar,mam stejny stan ale tu wilmu tam mam dvakrat akorat mam wilmu8 s 11l kvetinacema ktery jsem po trech kolech vymenil za 6,5l a jsem maximalne spokonej.. ta jedna wilma se mi zda ze bude malo.. jak casto ti to zavlazuje a jak dlouho?
Monte23
citace:
Původní příspěvek od TommyGun
Zdar,mam stejny stan ale tu wilmu tam mam dvakrat akorat mam wilmu8 s 11l kvetinacema ktery jsem po trech kolech vymenil za 6,5l a jsem maximalne spokonej.. ta jedna wilma se mi zda ze bude malo.. jak casto ti to zavlazuje a jak dlouho?



No ze začátku jsem to zkoušel cca petkrat denne/noci, pak jsem zvysoval a zvysoval az jsem zapremejslel a nakonec jsem otevrel prutokovej ventil a nastavil to casteji - 15 min / hodinu (aby se mi michal roztok ve vane, tak rychle se neskazil, drzel ph atd, atd..).

Kamarád koupil wilmu 16 a to má taky 11L, zatim je rád že bude prostor pro kořeny, ale já už vím že to není důležitý, posledních 12ks jsem měl po 2L kokosu a jaký byli salámy..., já bych to nechtěl a je dobrý že to má stejnej motorek, tekže květník jenom vyměníš za menší, dokonce je prodávaj sólo, koukal jsem že celej systém se dá koupit po dílech, stejně jako např. amazon 116.

Teď mě spíš začalo zajímat aero, tak budu stavět svoje do jednoho boxu 120x120x200 s kalfasů atd, mělo by to vyjít do 1000,- no a pak mam ještě doma menší skříňku 60x40x180 na pokusy, kde hodlam vyrobit jedno pokusny aero z kulatýho kalfasu. Nejdražší částí je motorek... Ale to už bude na další thread... ;)
MocnyOkurek
Ten prostor se nikdy nevyplni. Udela to takovou kapku korenu a pak ve spod na dne. Mam v otm uz tri kola. Taky prave budu prechazet na 6.5litrove kvetinace. Uz jen kvuli mnozstvi kulicek ktere clovek potrebuje. Co jsem si drive psal o wilme s bartem tak mi take psal o 6.5L kvetinacich. Takze si mylsim ze to je obecne dobre doporuceni.
Monte23
V průběhu doschnul Bullshark, z dvou kousků 110g, chuťově výborný teda.
V předchozím kole jsem měl teda z 12ks 435g + 2ks 110g, asi dobrý... =D
Monte23
Tak jsem tu dlouho nebyl... dodávám foto z konce pokusu... protože toho bylo cca 250g, no ale zase jen za dva měsíce, má to logiku, moc brzo přepnul na 12/12...
Monte23
...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma