Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Jak správně namíchat hlínu pro out - Klikni zde pro originální téma
flyfish215
Zdravím všechny zkušenější growery,chtěl bych všechny požádat o radu. Podařilo se mi dostat se ke staré hromadě hnoje kam se vozil koňský,slepičí,kravský,a možná i prasečí hnůj,a ležel tam hodně dlouho že se z něj stala černá hlína.Mám letos v plánu zkusit autoflower a chtěl bych ten uleželej hnůj namíchat se zahradnickým substrátem a přidat perlit.Nevím si rady v jakém poměru to namíchat aby bylo ideální PH.Ten zahradniký substrát má PH kolem 6 ale bojím se že namícháním se PH změní.Nikde jsem nenašel spolehlivej recept jak změřit PH hlíny. děkuji všem za rady. PS. FAQ jsem četl ale nic spolehlivého jsem nenašel.
frek
Čau.

Pokud v tom hnoji normálně rostou různý kytky, tak s obyč substrátem míchat ani nemusíš. Jinak dej poměr 1:1. A perlitu dej kolem 10-20%. Podle vočka.

Ph hlíny změříš: Odeber několik vzorků, z ruzných hloubek a míst toho hnoje. Usuš to, ať to neobsahuje žádnou vlhkost. Vem toho 20g a smíchej to s 50ml destilky. Buď to nech 24 hodin odležet, nebo to hoďku míchej. (nemusíš v kuse :D ) Nech to trochu usadit a strč tam pH metr a máš výsledek.

Pokud bude pH špatný, tak ho mužeš upravit. Vápenec, rašelina, atd.
flyfish215
Právě že na tom hnoji skoro nic neroste,majitel ho pořád prohrabuje a převrací.
bruno.kudrna
Zdravím
Tak doufám že tohle někdo brzo smaže.:faq: Tohle téma je tady si myslím probraný víc než dost.Zakládat další a další o míchání hlíny je zasírající:baseball:
Buďto přesunout nebo smazat.
Zdárek:sun:
Severus
Myslím, že tvůj komentář je tady tak stejně zbytečnej, ale tak hlavně, že ti naskočí další post, ne?:-)
Doporučil bych ti to jako frek + bych se to snažil trochu i probrat, ať v tom není zbytečnej bordel
P1R4T3
Bruno.kudrna na názor ktorý si sem napísal sa ťa nikto nepýtal a všetci si uvedomujeme že to tu je už X-krát ale koho pestovanie baví a chce sa podeliť o svoje rady tak to sem napíše tiež X-krát ... Tak že nabudúce ak nechceš napísať konkrétnu radu tak sem radšej nepíš nič, lebo takéto správy sú úplne zbytočné.
Sezam
Musim se zastat pirata :) kdyz by mel nekdo nejaky novy poznatek ohledne jakehokoli sebevic banalniho tematu, nebude ho psat do 5 (ci vic) let stareho threadu (tedy aspon ja bych to neudelal) ale poradi, az to bude aktualni, tedy az se nekdo zepta :) jestli je to proti pravidlum fora je samozrejme vec jina :)
flyfish215
to Severus. Jak jsi to prosímtě myslel trochu to probrat ať v tom není zbytečnej bordel? děkuju
P1R4T3
Ja osobne by som hnoj prehrabal, aby v ňom neboli pevné časti. Veľké časti by mohli brániť rastlinke pri klíčení, lebo v tomto štádiu si môže ľahko zlomiť korienok a to by si určite nechcel.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma