Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Vysoké PH a EC na výtoku - Klikni zde pro originální téma
zhulbong
Grower's help me.

Když udělám zálivku na zalití Ph mám 6,2-6,5 a EC 1,7-1,8. nicméňe hodnota ma výtoku je PH 7 a EC ani nemluvím dnes naměřeno přes 9...leju obden 0,5l do 5,7l květníků.Medium mám plagron growmix. Proč? Why? Čím to? Co s tím?

Thank's
stredocech
Hale u hlíny sem na výtoku PH neřešil. EC jen když je problém. Neni nic jednodušího proléjt květník bambilionem litrů upravené vody:-) Takže přece jenom přehnojený?:-)
OPTIMUS PRIME
to musi bejt prehnojeny i kdyby nechtelo :-) jestli zalejvas takhle casto 1,8 ec. jednou za tejden mozna 2x vodu s upravenym ph a enzymama a kontrolovat vytok nez se proste srovna na pozadovanou hodnotu ,meli by vypadat o mnoho lepe a zacit rust :-) ,urcite se ti to i zastavilo ved? muzou klidne vykazovat nedostatek zivin ale to je tim ze nemuzou prijmat kvuli presoleni
to ph bych daval 5,8
OPTIMUS PRIME
jo a to od kud kontrolujes vytok tak bys to mel dycky nejak umejt aby tam nezkreslovali hodnoty hnojky z minulych zalivek, a hlina se tolik hnojit nemusi... obecne
zhulbong
dobrá dobrá pánové díky díky.

Stredocech:
no jo už je to tak :D :D ale tak podchyceno relativně brzy,takže aspoň poučení pro další grow. Jen zvláštní že první grow nic a lil sem zálivku stejně často a stejný EC ... jinak ani já bych neřešil a při firdt growu sem neřešil EC a PH na výtokudnes prvně ;)

OPTIMUSPRIME:
no jakože zastavily růst doufám,že už jen budou košatit a obsypávat se a mohutnět palice. Ale obecně asi máš pravdu ty uprostřed jsou o 20cm menší a už dávno měli dorůst zbytek... ;)
zhulbong
Takže dneska prolito vodou s PH Down(čistá má PH 8,5 :D ) celkem na 9kytek cca 35-40l vody ale finální výtok ph 6,3-6,5 a EC 1.3 . Teď nechám kytky tak tři dny na suchu ať to vstřebaj a pak jim dám menší zálivku :)
OPTIMUS PRIME
ec urcuj podle barvy listu atd musej bejt hezky tmave zeleny, ale nezase moc jakoby do lehce do modra a maj spaleny spicky listu tak uz zacinaj bejt prehnojeny samozrejme zalezi na hodne jinejch faktorech a na odrude jak moc a v jakejch fazich zrovna zere
zhulbong
Tak zatím vypadá že to bude OK. Průplach přežili tak uvidíme další dny...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma