AladinWarrior |
...Lehce jsem to prostříhal a odstranil nějaké bezcenné větvičky,krom listí ale moc vidět to není. :D
:jumper: :jumper: :jumper: |
|
|
AladinWarrior |
:leaf: :chef: :leaf:
Podělím se s Vámi ještě o pár pěkných detailů které jsem pořídil při dnešní zálivce. |
|
|
AladinWarrior |
Hezké rozkvetlé ráno přeji. :D
Krásně to kyne... |
|
|
Kvakos |
Tak tohle je hodne silenej box i pest. To se jen tak nevidi :D
jake si pouzival vykonove stupne a vybojky behem pestu? good luck |
|
|
AladinWarrior |
Díky :D
Mám to pořád na rovnejch 400W.Je tam ještě 400DSL ale nehejbu s tím.
Na růst tam mám Venture SunMaster MH a na květ teď svítím Philipsem - Master Son-T PIA Plus. |
|
|
Kvakos |
A proc nevyuzivas SL modu? |
|
|
AladinWarrior |
Nějak neřeším přepínání výkonu.Je to obyčejnej předřadník a jedná se o minimální rozdíl vzhledem ke spotřebě. |
|
|
AladinWarrior |
Hezké,prosluněné ráno. :D
Holky jsou po ránu opravdu krásně osypané. :) Jsem zvědav jak budou vypadat ve finále.
Dnes provedu údržbu boxu a konečně zapojím ten pacháč protože už to začíná být síla. :D
PH 6,2 Teplota den 25-27° noc 19-21°C
Vlhkost 50% průměr.Už jsem nakopnul i jeden průvan proti plísni.
Zálivka denně,cca. 750 ml na květináč:Grow,Bloom,TopMax,ActiVera a Heaven po 4,5ml/l + Alg A Mic 3,5ml.Průtok provádím asi tak jednou za týden.Takhle už to nechám do 25. a začnu proplachovat,pokud teda půjde vše podle plánu. :D |
|
|
AladinWarrior |
:chef:
Namíchal jsem holkám před spaním extra přesnídávku i když jsem je ráno už krmil. :D
Hlavně trojka dostala z té lahve nejvíc.Je taková suchá a sem tam vypadá trochu nezdravě.
Obral jsem u ní ty spodky,nejvíc ze všech kytek jak můžete vidět na fotkách,byli stejně o ničem.
:rasta: |
|
|
AladinWarrior |
30.Den 12/12 |
|
|
AladinWarrior |
Zdar
Tady mám pro vás detail na trojku.Zatím zklamání.Nic speciálního až na ten smrad na ní není.Krmím to jak blázen a asi pořád málo.Ostatním to stačí ale ty jsou malé že jo.Malá 4-ka má 60cm.Ten Biobizz je asi docela hladovej.Vyskouším Plagron nebo tak něco až to zdělám. |
|
|
AladinWarrior |
Docela to kyne tak si myslím že z té trojky pár řidších géček bude.
:leaf: |
|
|
AladinWarrior |
...a ostatní ňamky :rasta: |
|
|
AladinWarrior |
Zdravíčko Grouváci :D
Mám tu pro vás zase pár fotek jak mi to kvete.
Musel jsem upravit dávkování protože listy byli již dostatečně zelené. :) Snížil jsem tedy dávku growu a Alg A Micu na 4ml/l a přidal trochu Bloomu.Druhý den se objevil deficit draslíku+dusíku,viz. foto.
Nasral jsem se tedy a zase jsem to nakotlil a vysadil Alg A Mic. :D
...uvidíme co to udělá.
Hlavně trojka... není jí možný dokrmit.Tu ani holit nemusím,to zvládla sama... :D to snížení growu na dva dny jí dalo zabrat.
Dávám jí teď extrémní dávky.Heaven je už skoro v prdeli-1L na tenhle pěst možná ani nebude stačit.Hlavní je že na ní něco nakonec bude. |
|
|
AladinWarrior |
Také jsem včera aplikoval druhou dávku UMPH Power.Jsem zvědavej jestli to k něčemu je,jak po tom budou tvrdý pálky.
P.S. Ty vrcholky na trojce ...to je prdel co? :D |
|
|
AladinWarrior |
No abych si to tu trochu vyzdobil a taky se samozřejmě pochlubil se svým koníčkem (kterej ale zatím visí na hřebíčku kvůli hudbě) tak sem šoupnu pár svýjch starších obrázků které jsem před chvílí vyhrabal-kvůli zdejšímu kolegovi se stejným koníčkem. :D |
|
|
crazyben |
moc pěkný :) já si vždycky kreslil akorát ve škole místo učení. Na konci roku sešity plný obrázků. Pár kousků sem si taky schoval tak to sem hodim jestli najdu :)
Ty první dva obrázky, co je to za barvy? olejový? Mě to s barvou nikdy nešlo jen obyč tužka nebo propiska |
|
|
AladinWarrior |
citace: |
Původní příspěvek od crazyben
moc pěkný :) |
Díky.Jó,přesně. :D Ve škole jsem si při hodině taky místo učení čmáral do sešitu. :D
To jsou taky pastelky,ale už nevím jestli od Coresu nebo od Koh-i-Nooru. |
|
|
LeFly |
Na ty trojce budou pekny salamy, respekt ;) a ty obrazky? Nadhera! |
|
|
AladinWarrior |
Původní příspěvek od LeFly
Na ty trojce budou pekny salamy, respekt ;) a ty obrazky? Nadhera! |
Moc dík.Je taková všelijaká ale doufám že tam nějakej ten salámek bude :D. |
|
|
AladinWarrior |
Hezký večer zahradníci. :D
Mám tu zase pár fotek jak holky nádherně kvetou.
Dle očekávání jsem je krapet přehnojil ale to je už cajk.Ten nedostatek byl spůsobenej samozřejmě přebytkem jiné složky.
Trochu jsem je prolil a dva dny dával jen vodu.Teď jim dávám maximální - 4ml/l všeho.
U BlueBerry jsem dával málo,teď zase moc,příště už to bude dobrý. :D
Jinak to vidím tak,že asi od prvního začnu dvojku proplachovat.Týden po ní půjde v závěsu čtyrka s jedničkou.Trojka ta bude asi na dlouho.
Smrádek je luxusní a lepí to jako prase,stačí s tím trochu pohnout. :D |
|
|
AladinWarrior |
jsou takové macaté...kvete to pomalu.Počítám že devět tejdnů minimum ale nechci to přezrálé v žádném případě.To by bylv případě téhle indiky uspávák jako prase.
:smash: |
|
|
Kvakos |
Hola, mas to pekny. No ja to pisu vsude at lidi proplachuji. Jakmile je nakej problem s zivinama je to vzdy to stejne, zasoleni/ intoxice, nemoznost prijmat/vylucovat latky. A ne, ze by byl nake latky nedostatek, u tebe slo asi o intoxikaci manganem,ta byva dost casta.
Cislo 3 je spatny pheno... nestabilni gen, nekvalitni femina :(
Celkove sem si rikal, proc si kupoval seminka neceho,co ma kazdy druhy matkar :) zkus priste nakou lux exotiku ;) |
|
|
AladinWarrior |
Díky. :)
Vždy stejné to právě není.Blueberry jsem se bál pořádně nakrmit a objevili se mi tyhle samé skvrnky-krupička na listech.Myslel jsem si že jsem je přehnojil a o to méně jsem jim dával.Bohužel se to stalo v květu... Přišel jsem na to až ke konci když jsem se nasral-pořádně jsem je přihnojil a jak se začali krásně zelenat. :D
Nepíšu to tu poprvé kámo,sám se popravdě taky divím proč se tolik lidí diví že někdo nemá matkáře? :D Přece si to nedávají na zvonek nebo na dveře. :D Na inzeráty jsem samo koukal a v mém nejbližším okolí žádnej není a já nemám káru ani možnosti ...bohužel.Vše mám z netu.
S trojkou máš pravdu,myslel jsem že je to nabušený feno jak roste ale je jen ňáká pomatená. :D Ale něco mi dá. :D |
|
|
Kvakos |
Jj prave proto pisu, proplachnout a pak pekne hnojit :) ( me vlakno )
No k udivu to uplne neni,ale kdybych ted jel seminka,tak uz asi neco jineho nez 10-20 let starej model :) ale porad je to klasika, minule kolo sem ho taky jel.
Pred par lety sem mel vlastni selekci na matku z 12 regularu...uzasny pheno, lidi si ho neskutecne chvalili.Krasny maly klony, clovek si z nich vykouzlil presne co chtel. Na fotce sou uz ususeny...joooo zlaty casy kdyz byly jeste startky :D
Driv sem taky auto nemel, no stejne ty listky na bus vysly levnejc ;) |
|
|
AladinWarrior |
Jasně to chápu,už sem na to přišel jen to chce ňějakou praxi rozumíš. :D
Tak když jsi ho minulí kolo taky jel tak asi chápeš proč ho teď jedu já.Jak píšeš,klasika.Na exotiku taky jednou dojde. :)
Štangle se ti povedli. :D To musela bejt dobrůtka...:leaf: |
|
|
AladinWarrior |
Zdar chlapy :D ...a samo taky ženský. :D
Tak mi to pěkně zraje,trojka pořád na vodě-zejtra dostane napapat,jednička s čtverkou už papaj dva dny no a dvojka je ode dneška na FS-ku.
Já vím,dalo by se z ní vytáhnout daleko víc ale není co do brka a už je opravdu k nakousnutí-viz. foto. :drools:
Zbylé tři to co se týká výnosu určitě doženou.Také je ale nenechám dozrát až na doraz.Mám to hlavně pro sebe a sedativní účinky rozhodně nepreferuji.
trojka dorůstá do monstrózních rozměrů.Zítra musím uvázat větve.Dvojka je taky macek a čtyrka bude prcek ale pěkně vypasenej.Příště vše nafotím. |
|
|
Zelená zahrada |
Zdravím tě mistře. Nechystáš opět nějaký up? sleduji tvé vlákno od začátku a tak jsem nedočkavý tvé konečné fáze a výsledku :D |
|
|
AladinWarrior |
Zdar.
Jó jasně,už by to sem něco chtělo hodit. :D Díky za zájem.
Dvojka už se hulí.Byla už tak ňáko zhulitelná a už jsem dlouho sušil držku tak jsem ji sejmul-se na mě tak smála. :D
Je to moc dobrej čoud.I když je tak brzo sklizená tak stejně po ní docela chrápu-Indika no. :D
Detail sušiny: |
|
|
AladinWarrior |
Ostatní holky krásně dozrávají.Čtyrka je už ode dneška na průplachu,brzy půjde pod kosu (viz. foto) a zbylé dvě stále nakládám-hlavně jednička je na vrcholu a kyne před očima.Žere nejvíc. :D
Trojka se vzpamatovala a moc hezky houstne.Kolko na ní ve finále bude... :D
:jerk: |
|
|
AladinWarrior |
Zdravíčko. :)
Tak čtyřka už visí,už se suší.Je to lepidlo nehorázný a voní skrz zeď.
Mohla ještě chvilku kynout pravda,ale potřebuju místo pro zlobra... :D
:leaf: |
|
|
AladinWarrior |
Jednička je macatá a má pěkný tvrdý šutry lámající větvě.Voní až se mi kroutí nábytek a něco mi říká že z ní bude moc pěkná sklizeň. :D
Dnes dostane poslední postřik na květy a v tejdnu půjde pod kosu-je asi týden na Final S. |
|
|
AladinWarrior |
Jsou trochu přehnojený ale po pár dnech na vodě trojku zase láduju na hustej květ a musím říct že pěkně macatí.Byl jsem nucen svázat větve a přidělat je k bambusu. :D Ještě tak týden hnojím a začnu s průplachem... |
|
|
shivasambhu |
cau. Sledujem to od začiatku a teraz tá jednotka a trojka akože dosť brutal. Super. s pozdravom shivasambhu |
|
|
AladinWarrior |
Původní příspěvek od shivasambhu
cau. Sledujem to od začiatku a teraz tá jednotka a trojka akože dosť brutal. Super. s pozdravom shivasambhu |
Moc dík. :) |
|
|
Zelená zahrada |
no prostě masakr, ten mazar je opravdu úchvatný, moc krásné toto si zaslouží jedině K+ |
|
|
AladinWarrior |
Díku dík. :D
Jo,Mazar je fakt parádní modýlek.Dobrý voňavý a hlavně dost zmašťující salámy u mě nejsou rozhodně naposledy.
Nechal jsem se inspirovat CrazyBenem a mám tu nachystaný na další pěst PowerPlanta a OG Kushe,pojedu dvě na dvě-protože se toho nebojím. :)
Sativa vs Indika-to bude zábava :D |
|
|
crazyben |
:beer: To se těšim... mě se ten PP zamlouval... salámky pěkný a hlavně to byla fakt hmota, na sativu dost síla, určitě se k němu někdy vrátim. OG bude taky určitě luxus. Máš to parádní, sleduju dál |
|
|
masuro |
ten mazar je od DP? dle mne asi nejvic vonavá ganja :-) |
|
|
AladinWarrior |
Jó jasně,je to od DP.Zatím jsem s ním 100% spokojenej.
Ten OG bude origoš od Dinafemu jinak vše vždy DP,zatím 100 procentní klíčivost.
Mazárek taky cajk bez Hermoušů a doposud ani náznak semena. :D |
|
|
masuro |
jo ho mam taky. regular. byl pruser z 10 semen vybrat matku ale nakonec se povedlo. |
|
|
AladinWarrior |
Čau všichni. :D
Jednička to má za sebou.V boxu zbyla trojka která pořád papá a houstne.Je to strom! :)
Šišky z jedničky budou mňamózní,až uschnou ...lepí to neskutečně. :leaf: |
|
|
AladinWarrior |
Dobré játro grouváci. :D
Ještě tak 10 dní to nechám kynout a začnu proplachovat.
Pořád to trochu kvete.Některý vypadají zrale ale ty největší ještě týden potřebujou.Dávám jí dvakrát denně asi 700 ml zálivky - Grow,Activera,Blom a Top max.V Sobotu jí asi ještě naposledy nalakuju UMPH Powerem ...možná fakt funguje :jerk: |
|
|
AladinWarrior |
...a pár detailů suchého materiálu.Model je to opravdu MOCNÝ :rasta: |
|
|
AladinWarrior |
...a ještě makro pořízené při porcování :drools: |
|
|
jencekkll |
Ahoj máš to fakt povedený, nádhera:). Hlavně foto report a hnojení suprovně rozepsané.
Už se těším na tvoje další kolo:). |
|
|
AladinWarrior |
Původní příspěvek od jencekkll
Ahoj máš to fakt povedený, nádhera:). Hlavně foto report a hnojení suprovně rozepsané.
Už se těším na tvoje další kolo:). |
Čau.
Moc dík.To mě vždycky potěší,že se to někomu líbí.
Další kolo bude díky zkušenostem lepší a na reportu si dám opět záležet.Díky :D |
|
|
AladinWarrior |
Zdravíčko. :D
Mám tu makro detail již krásně suchý spodní paličky z jedničky. :D |
|
|
AladinWarrior |
Včera sem otevřel Box a kytka ležela jak strom zasaženej bleskem.Postavil jsem jí,podložil a prohlédl.Krom toho,že byla pomuchlaná je v pořádku.Ještě že je v kokosu a prakticky nic se nevysypalo.Značně ni to ušetřilo práci s úklidem.Dnes jí musím udělat nějakou tu údržbu a znovu stabilizovat nebo se brzy rozláme... :smash: |
|
|
slamacek |
Tak koukám, že tady děláš mládeži chutě a že jsem dorazil právě včas na hostinu.
:chef: |
|
|
AladinWarrior |
Původní příspěvek od slamacek
Tak koukám, že tady děláš mládeži chutě a že jsem dorazil právě včas na hostinu.
:chef: |
Jo jo,přesně tak. :D Škoda že není možnost se podělit... rád bych se pár zdejším growerům pochlubil i vůní a chutí,nejen obrázky. :D |
|
|
AladinWarrior |
Zdravíčko :)
Tak tu mám ten svůj stromek. :D Asi nějak o vejkendu/možná v tejdnu začnu proplachovat.
Vlhkost 40%,teplota odpoledne při zaplé lampě 27,9 - to se dá.Cooltube je dobrá investice.
Pryskyřice 50 na 50 a vůně - prostě Mazar
Mám jí zadrátovanou a přivázanou k boxu.Už se neudrží a jinak neustále padá.Parádně houstne holka,a to jsem si myslel že bude vzhledem k výšce a komplikacím s ní řídká. :D |
|
|
Kvakos |
omfg... ty seminka si bral z cernobylu ? :D |
|
|
AladinWarrior |
Původní příspěvek od Kvakos
omfg... ty seminka si bral z cernobylu ? :D |
Mrknu se projistotu ještě jednou na balení, :D začínám mít také pocit že tady není úplně všechno v pořádku. :D :rasta: |
|
|
AladinWarrior |
Zdravíčko groweři! ...a je tu sklizeň! :drools:
Tohle jsou poslední fotky před kosou. :love:
Můžete začít tipovat kolik tahle holka dá ...K-áčko tu mám samo přichystaný. :rasta: |
|
|
shefin |
6 basebalovych palek :-) 100g |
|
|
crazyben |
To korenama trhalo i ten kvetnik ze je oblepenej ne? :D kloboucek
strelim zhruba 6x20=120g |
|
|
AladinWarrior |
:rasta:
Tou jsem připevnil bambus ke květináči,ke kterému jsem přivázal kytku.Připevňuji ho z venku,abych neporušil kořeny.
Těch větví je tam sedm.Není to vidět protože se vždycky nějaká maskuje za ostatní :D |
|
|
AladinWarrior |
Tak ...a máme tu finále! :megafon:
Chvilka napětí...:guitarist
...Výsledek je chutných 146 g! :leaf:
Už mě z ní ale moc nezbylo.O víkendu mě navštívily ... a důkladně očistily. :D
Kuřivo je to sedativní,velice chutné a voňavé.Prostě klasika.
Pro opravdu velkou účast jsem měl docela problém vybrat vítěze,ale nakonec jsem našel hned dva.Svými tipy byly opravdu velmi blízko.
Na prvním místě CrazyBen! ...se svým tipem 120 g!:goldcup:
Na místě druhém se umístil ...Shefin! s tipem 100 g
Oba dva ode mě obdrží K+!
Gratuluji :D |
|
|
AladinWarrior |
Hodím sem ještě vzpomínku na sestřičky.
Nejlepší byla jednička.Měla tólik hrózně moc pryskyřice ... a tak pěkný a kompaktní květy.
Dvojka nebyla špatná,sice předčasně sklizená na úkor výnosu ale měla asi nejkompaktnější květy.
Čtyrka prťavá ale móc roztomilá a hustá.Květ na květu.
No a trojka ...řidší ale obří.Méně pryskyřice a trochu slabší než jednička se čtyřkou.Nejslabší,ale ne slabá byla dvojka,vzhledem k předčasné sklizni.
Bohužel jsem je nevážil.Než jsem stihl něco zvážit byla půlka zhulená. :D
Nějakou představu si udělá každý sám stejně jako já. |
|
|
crazyben |
hihi, kdybych videl tu sedmou vetev trefil bych se nejspis presnejc podle toho vypoctu... asi prestanu tipovat, z poslednich deseti prichozich karmicek mam pulku jen za tipy a tak nejak mam pocit ze sem k nim prisel "zadarmo"
Tesim se na ten tvuj dalsi pest, doufam ze to bude zase aspon takovahle parada... nejspis me stejne predzenes pod tim MHckem ikdyz si zacal znova, ja ty svy OG hybridy necham jeste nakej cas pod zarivkama. Mam tu toho ted moc a musim vymyslet jak to dam dohromady aniz bych se neceho musel zbavit zbytecne. |
|
|
AladinWarrior |
Jo,určitě jo. :) Váhovej průměr každý bambule byl 16g a ňáký spoďáry no... :D
Ty Káčka jsou poctiví,bezpochyby.Za ty se nestyď. :D Sativní kolo bude jistě super.:leaf:Bude se tam krčit jedna Indická no.Sativy ohnu a indiho nechám trčet,nebo něco takového...:jerk:
Uvidíme jak to pojede,nakládám hned od začátku jak světlem,tak hnojkama.:chef:
To chápu,nic se nemá uspěchat.:rasta: |
|
|
crazyben |
Místo ohejbání všech kvůli jednomu by možná bylo lepší vypodložit tu indickou, co? Jen tak polemizuju... :D |
|
|
AladinWarrior |
Jo,to je ten rychlejší způsob.Nechci ohejbat kvůli jednomu.Spíš jednoho nebudu ohejbat kvůli třem. :D Chci vytvořit tři Sativní keře a jeden Indickej stožár.Ale na tu Sativu to chce cca.50cm rezervu na květ.Budu to roztahovat než se to dostane na těch třicet cm a pak to přepnu.-Finální Sativa by mohla mít tak 70-80 cm + květináč.Box mi to do metru pobere.Bude to pár tejdnů navíc ale ty salámy už vidím teď. :D |
|
|
|