První Indoor, 1,2 x 1,2 x 2,0 PAR+ , GIB 600W+DIGI PŘED, Ionizátor,4x ofuk, 20seed - Klikni zde pro originální téma |
naturalista |
ahoj, nečetl jsem cele tema ale na začatku pišeš, že mas vybojku čistě květovou v tom bych viděl problem já. tet už budeš přepínat tak je to jedno ale na příště pořid metalhalogenku MH nebo alespon kombinovane spektrum at se daří |
|
|
jarmilskorepic |
Díky kluci, přeji hodně zdaru, počkám teda jestli dosvícení bude potřeba, pokazil jsem spoustu věcí, snad se grow vydaří, smutnice jsem už sice neobjevil a lampa mi ale nějak bzučí, klipsnáky jsou uplně na prd a mám blbec 5 modelů ve stanu. Snad budu mít aspon pro svojí spotřebu. |
|
|
jarmilskorepic |
Mám je asi přelitý, nějaké listy žloutnou, spotřeba energie je enormní a délka pěstu nekonečná. Poslední dobou myslím že pěstování je na prd a začnu to zase kupovat... Zdarec |
|
|
murmur |
Ono je někdy lepší na kytky pár dnů zapomenout, než každou půlhodinu se snažit něco vylepšit. Vybavení máš luxusní a začal jsi před měsícem, chce to jen trochu trpělivosti a nadhledu :-) |
|
|
jarmilskorepic |
Mas recht... Často panikarim |
|
|
BRooT |
Čau ! :)
Tak jak se ti daří ? Co to žloutnutí ,už ok nebo přetrvává?... Jinak co to máš za kokos ? Příde mi nějakej hrubej, a taky jaké máš EC a PH teď na květ ? |
|
|
jarmilskorepic |
Jsou jako borovice, kokos od plagronu, myslím že normální hrubost.
Ph a ec je teď strasnej boj. Dnes jedu pro ph up protože hnojky od canny bio žerou ph strašným způsobem. Ec1,2 a ph v zálivce 4,3 .tudiž hnojím 0,70 ec, ph 5,8.
Dneska jím dám 1,5ec a 6,0 ph a canna boost. |
|
|
Pioneer001 |
covece jarmile muzes mi rict co jim lejes za drijak? ze 7,4 to schodis na 4,3... to asi nedelas dobre kluku ;)
a co tam pocitas to tudiz hnojim... to nechapu :D |
|
|
jarmilskorepic |
Neleju jim tam 4,3 jen jsem zkusil namichat podle návodu hnojky a PH bylo 4,3 |
|
|
Pioneer001 |
to se mi nezda protoze vyrobce hnojek pocita vetsinopu se zakladnima par. 7,2 ph a 0,3 ec :) |
|
|
BRooT |
Tím PH je můžeš zničit bacha na to... Hrubost to není normální. Plagron Kokos není vlastně tolik kokos, je to taková míchanina, takže uričtě nechat trochu prosychat ... To PH zkus držet na 5,6 (nádoba, nech odstát ,dej hnojiva, nech to dvě hodinky, změr PH a pak to dorovnej na 5,6) tím pak zalejvej a ono se to srovná.
Další Kokos, si bere živin kolik potřebuje a tahá toho dost, je potřeba ho hodně živit. to EC mi příde malý, dávej EC 1,6-1,8 klidně ... Já mám čistej kokos a jedu 2,4 EC a kytky to dávaj uplně krásně, bez známek přehnojení a jedou jak brka (Vannila Kush, Sage , La Cannalope v jednom) ... Na tvojí fázi mám odzkoušeno Canna Coco (Normal nikoli BIO) 3,2ml A + 3,2ml B na 1 L + 1ml PK od Canna...
To jen z mích poznatků z kokosu, snad ti to pomůže, a rozhodně neřeš EC na výtoku. A PH nemeň jednou tak jednou tak, prostě stálý a ten kokos si to srovná časem. Hlavně aby se kytky nezamkli. Snad ti to pomůže... A kdybys jel čistej kokos tak neposlouchej ty co tu píšou "nech to uschnout" ... Nikdy v životě, kokos se ti zasolí, stáhne a už nenabyde takových vlastností a objemu. Musí být furt vlhký, ale Plagron Coco je hlína/Kokos, takže ten prosychat ano |
|
|
jarmilskorepic |
Zdrojova voda 7,3 PH , 0,34ec.
Naplním 10l kýbl - 24h "stojí" naleju hnojky na ec 1,2 a PH je 4,3.
Tudíž to naředím tak aby PH bylo 6,0 a ec je 0,70. Hnojky jsou od canna bioflores. Jestli chceš tak ti to i natocim. |
|
|
BRooT |
Jakože když zvýšíš PH tak ti to srazí EC ??? |
|
|
jarmilskorepic |
Udělal jsem to asi 5x a pořád na to koukám jak blb.. Dneska jedu na nákup tak se tam optám. |
|
|
Pioneer001 |
co naredis? :D
no jestli lejes vodu na zvednuti PH tak se nediv :) |
|
|
BRooT |
Tak počítám stím že lije do toho rozkou pouze to PH + (doporučím Advance Hydroponic PH + červený) |
|
|
murmur |
Používám taky BioCanna hnojiva a mám stejnou zkušenost, voda pH 7,4 a po přidání 4ml Flores je tam pH něco přes 5. Musel jsem koupit pH+ a po dojetí zbytku přecházím na BioBizz. A BioRhizotonic zase pH zvyšuje. |
|
|
jarmilskorepic |
Konečně někdo kdo má stejnou zkušenost.. :) uff jinak dekuju, večer se na to mrknu. |
|
|
Pioneer001 |
Hmmm ale to pak asi nejsou zrovna dobry hnojky kdyz takhle atakujou ph |
|
|
BRooT |
Kdepak, jsou to BIO... To jen my jsme zvyklí z chemek že to PH buď srovná jak má být nebo stím nehýbne :) |
|
|
BedaTravnikar |
ph je fut když to mycham od 5,6 do 5,9 a voda než ji tam naleji ukazuje 7,4 jen nekdy je pres 6 tak dam kapku ph - a je hned 5,9 aspon myslím že ma byt od 5,6 do 5,9 aha tablka uvádi tak dělám podle ní |
|
|
jarmilskorepic |
Vysral jsem se na bio hnojky, chemka je chemka... |
|
|
Pioneer001 |
?co to tu placas ?:D |
|
|
MocnyOkurek |
Tak treba biobiz tyhle veci nedela (brutalni srazeni PH). Za celou dobu sem s nim byl velmi spokojeny. Je to ve sve podsatet hnojivo kde pouzijes vodu ph7 a nic dal neresis. Kdyz se drzis tabulek nepotrebujes ani PH metr ani EC metr. Ikdyz je lepsi to mit a mit aspn nejaky prehled co se to tam lije. |
|
|
jarmilskorepic |
Už to ladim s PH up, občas zaleju bio a občas canna coco AB . Dnes dokoupena kalibrace na PH a Atami bloombastik. |
|
|
jarmilskorepic |
Lampu je už úplně nahoře, doufám že se nerozhodnou ještě růst.. |
|
|
jarmilskorepic |
26 den v květu
Teplota 27C
Noc 18C
Zálivka 13.4 . EC 1,8 PH 6,0
Hnojky Bioflores a atami bloombastic. Večer nahodím foto ,,, |
|
|
jarmilskorepic |
baf 28den kvet |
|
|
jarmilskorepic |
35den v květu ! ;-) Leju 2,2Ec a 5,6ph, výtok je EC 2,2 PH 6,3. Hnojky docházejí, snad nebudu muset dokupovat na poslední fázy. |
|
|
jarmilskorepic |
35den v květu ! ;-) Leju 2,2Ec a 5,6ph, výtok je EC 2,2 PH 6,3. Hnojky docházejí, snad nebudu muset dokupovat na poslední fázy. |
|
|
jarmilskorepic |
Dnes proleju znova a srovnám PH na 6,0 s EC 2,0. Zítra nahodím fotky... |
|
|
jarmilskorepic |
Dnes proleju znova a srovnám PH na 6,0 s EC 2,0. Zítra nahodím fotky... |
|
|
jarmilskorepic |
Prosím o radu.
1) špičky listů jako by uschly.viz foto.
2) nasel jsem krystalky pravděpodobně soli. Je to velkej problém ? |
|
|
Pioneer001 |
to bude tim ze porad srovnavas nejake ph a tak :) proste je chvilku chudery nenechas :) |
|
|
jarmilskorepic |
Když máš výrok 6,7 tak by jsi taky srovnával pio ;) Vím že je to phčkem jen nevím jestli vysokým nebo nízkým. Vidím je jednou za 4dny tak to příliš velkou péčí nebude . Čekám na radu né na další hloupou připomínku. |
|
|
Pioneer001 |
no tak nizkym urcite asi ne nebo? lejes tam predpokladam kolem 6 a tece 6,7 takze se to zveda :)
pokud to je na par listech extra zvlast bych to neresil pokud to napada veci cast rostliny tak bych se spis poohledl na netu podle toho co vidis okem z te fotky neni videt skoro nic :) |
|
|
jarmilskorepic |
Bylo mi poraďeno prolít květináč PH 5,5 . Tudíž to může být i nízkým... Jedna se spíš o listy ve spod + občas malá vetvička. |
|
|
Pioneer001 |
listy ve spod sama obcas zakhodi vyzere ziviny a zahodi . ale jako pokud lejes 5,8 a tece 6,7 tak asi nizke nebude :) |
|
|
jarmilskorepic |
42 den Květ.. Puf |
|
|
jarmilskorepic |
Puf 42 den |
|
|
jarmilskorepic |
Výbavička pro inspiraci ;-) |
|
|
jarmilskorepic |
atd ... ;-) |
|
|
krobak |
Keď ultimate výbava tak musí byť na stopéro :). Pekné. Výškové rozdiely vychytáš v ďalšom kole zhodným modelom, teraz to síce trochu pripomína "kopřivy" na brehu potoka no niečo tam bude. Sledujem a držím palec. |
|
|
jarmilskorepic |
na další kolečko bude už grow-systém 1.2 s pořádnýma tryskama na aero. + růstová výbojka gib 400w. Klima už mi bude držet GSE regulátor a odtah a přítah bude normálně venku. + Koupím tu CO2 v tabletách do roztoku a CO2 v flašce. Teď jdu počíst něco o hnojkách na aero. |
|
|
MocnyOkurek |
Co2 tablety nekupuj. Dle me jsou to vyhozeny penize. Jeste kdyz pises ze koupis co2 ve flasce. |
|
|
jarmilskorepic |
Musím je koupit ještě jednou :) Abych mohl posoudit zda mají vliv... |
|
|
jarmilskorepic |
49den květu, mám to fiknout nebo počkat ? |
|
|
BRooT |
Čau.
Hele nechci dělat chytrýho ale Amnezia od RQ jsem jel a má hroozně dlouho dobu květu takže by ses celkem o dost připravil... Na stránkách sami uváděj 12 týdnů ... Já to seknul po 10 týdnů protože už pestíky byli tak na 70% hnědý a trichodemy mléčné... Jinak první sekni asi Critical, ty jdou vždycky brzo, potom Bubble , pak ty no name a na konec bych vzal Amnezia... Stím že critical bys podle doby květu seknout už za 7 dní , ale mrkni se na pestíky :) Já měl teda Bubble kush a ten šel po 7,5 týdne a byl tak akorát |
|
|
jarmilskorepic |
Zdravím Tě Broote, vím o délce květu květu ale i přesto děkuji za upřesnění. Mám tam ještě big budy který mám seknou mezo 50 - 60 dnem, pestíky jsou krásně hnědý ale "pryskyřice" je pořád bílá ;-) Jsem nedočkavý, ale to byl každý u prvního indoru :)
Díky a ať to roste :) |
|
|
MocnyOkurek |
Btw zkus mikroskop, ais nejlepsi zjistovani jestli to je zraly. Navic se da s mirkoskopem i fajn farat kdyz si zahulis ;)) |
|
|
jarmilskorepic |
Jo už se k tomu kopu týden, když to objednám nestíhám vyzvednout apod... mám 52 den květu a snad ve čtvrtek si pro něj jedu ... |
|
|
jarmilskorepic |
Zdravím Vás,
Mám dotaz ohledně systému na druhý kolečko. Každopádně chci vyzkoušet aero a nejsem si jist jaký systém zvolit.
Níže přikládám foto, za každou radu či zkušenost budu rád.
Díky |
|
|
jarmilskorepic |
Grow systém 1.2 |
|
|
Johnny Blaze |
Ja by som volil asi to aeroflo. Mam panda aero co je vlastne take iste ako dutchpot aero 1m a pride mi ze nato kolko tie systemy stoja tak to prevedenie posobi dost lacno.
Urcite by postavil velmi podobny system z veci z baumaxu za zlomok ceny.Jedine ak peniaze neriesis) |
|
|
jarmilskorepic |
Co třeba ten grow systém 1.2 ? :) Koupit čistě stolek, vanu a poklop a udělat rozvody vlastní s pořádnou tryskou a čerpadlem :-) |
|
|
jarmilskorepic |
Typovačka ! |
|
|
Pioneer001 |
az to ostrikas 436géé |
|
|
MocnyOkurek |
380 vonavych germanu |
|
|
LeFly |
ja tam vidim krasnych 555g :) |
|
|
jarmilskorepic |
Nejbližší typ získává ochutnávku 1g z každého modelu. Bublegum XL, Critical, amnesia Haze, Big bud a No name. ;-) Přeji úspěšný typování! |
|
|
krobak |
Mňam, dobre teda. 345 dží použiteľného :). |
|
|
jarmilskorepic |
Smoke report!!!!!!
Musím říci že chuťově se holky předvedli.
Bong verze:
Buble gum XL: Výnosově výborný, jede na centrálu, vyplatí se ohýbat. Opravdu "hutný" dým doprovázející ovocná chuť, neškrábe a dost nabuzuje. "Další 3hodiny jsem řezal Call of duty (ps3)" Mile překvapen dám si ještě jedno kolečko.
Critical: Dýmu o dost méně(možná málo dosušené) Chuť výborná, neškrábe. Dost utlumuje, seděl jsem, nevěděl jsem, nemluvil jsem. (offline stav)
Amnesia Haze: dým a vůně strašně specifická až nepopsatelná. zakašlal jsem si po prvním bongu. "Zhulenost" brutální a dost kreativní. (lepící pásky a vše kutilského zamkněte)
No name: Voní a chutná jak bylinky ze zahrádky, zhulenost na sativu dost zvláštní spíše útlum než energie. Výnosově to byla docela bída. pálky nafouklé ale dost měkké.
Big bud: Myslím že spousta growerů zná. Palice rostou dost natěsno, vyplatí se delší doba na růstu a fakt spodky prostříhávat. Jediné kytky které z 80% unesly váhu palic. Smoke report bude zítra.
Vše testováno v bongu 0,4g na jeden bong. |
|
|
jarmilskorepic |
Smoke report!!!!!!
Musím říci že chuťově se holky předvedli.
Bong verze:
Buble gum XL: Výnosově výborný, jede na centrálu, vyplatí se ohýbat. Opravdu "hutný" dým doprovázející ovocná chuť, neškrábe a dost nabuzuje. "Další 3hodiny jsem řezal Call of duty (ps3)" Mile překvapen dám si ještě jedno kolečko.
Critical: Dýmu o dost méně(možná málo dosušené) Chuť výborná, neškrábe. Dost utlumuje, seděl jsem, nevěděl jsem, nemluvil jsem. (offline stav)
Amnesia Haze: dým a vůně strašně specifická až nepopsatelná. zakašlal jsem si po prvním bongu. "Zhulenost" brutální a dost kreativní. (lepící pásky a vše kutilského zamkněte)
No name: Voní a chutná jak bylinky ze zahrádky, zhulenost na sativu dost zvláštní spíše útlum než energie. Výnosově to byla docela bída. pálky nafouklé ale dost měkké.
Big bud: Myslím že spousta growerů zná. Palice rostou dost natěsno, vyplatí se delší doba na růstu a fakt spodky prostříhávat. Jediné kytky které z 80% unesly váhu palic. Smoke report bude zítra.
Vše testováno v bongu 0,4g na jeden bong. |
|
|
Johnny Blaze |
421ge! Nech sa dari aj nadalej. |
|
|
Pioneer001 |
Vzdyt to jeste nemas prosuseny a musi tam bejt vela chlorofilu a dslsich fujtajblu. Na report o chuti pockej ason 3 tejdny curningu :) |
|
|
jarmilskorepic |
Mě to nedalo, a usušil jsem si od každého gram :-) Jinak Děkuji za krásný čísla a Ať se Vám daří též. |
|
|
Kifo |
330g..ten critical zneje dobre:) |
|
|
jarmilskorepic |
V pondělí se dozvíme výsledek a ochutnávka s K+ letí. Každopádně Vám všem Děkuji za rady a pomoc. Ať to roste!!! |
|
|
jarmilskorepic |
Pánové první grow dopadl takto:
Suchého materiálu:
- Amnesia Haze 172g na 3 kytkách!!!
- Buble gum 38G na dvou kytkách
- No name 77g na dvou kytkách
- Big bud 302g na 16 kytkách
- Critical 49G na 1 kytce
Mínus pytle 30G (6x5g)
Krásných 609G !!!!! pod 600 kulí... |
|
|
jarmilskorepic |
A vyhrává Lefly s typem 550G!!
Letí k němu ochutnávka 1g z každého modelu. |
|
|
Jointza |
zkus to převážit ted :-P |
|
|
jarmilskorepic |
Dnes se na to chystám, o pár g to určo klesne ;-) |
|
|
Pioneer001 |
hod sem fotku jak mas ocisteny palicky :) |
|
|
Kvakos |
Tak tohle byl hodne prasackej grow :D uz sem cekal, ze ti to poroste i z vrchu :D ale good job :) vysledek peknej ,vsiml sem si az ted, tipl bych vic ;) |
|
|
jarmilskorepic |
Taky jsem z toho měl trošku strach, byla to hrozná džungel, 5 medolů a každej si rostl jak chce :D
Mrkni na můj druhej threed ;-) |
|
|
|
|