TommyGun |
MagiCman: neber to nejak osobne, ale tohle ti vypestuji pod usporkou, cim na to svitis?400w? 600w? Jak muzes byt spokojeny? Na 39 den to vypada hrozne, dyt za par dni zacnes proplachovat ne? To uz ti moc velkou hitparadu neudela.. |
|
|
Samulele |
Trošku nadsázky páni, ja myslím že to bolo hodne sarkasticky myslené... pojeb no, inak nechcem písať že som to písal ale ja som to písal :D |
|
|
MagiCman |
Tak jestli za 20 dnů neudělaj nic tak je to pojeb :D.Pro mě to vypadá nadupaně,protože pro mě je důležitější kvalita nad kvantitou.Já jsem nesháněl model co dělá g na watt,chtěl jsem dobrotku a to si myslím že dobrotka bude.Každopádně chvástání matkáře 645g pod šestikulí je jasný.Tento model to z daleka nedokáže... Dobrou chuť Kazimíre,hodíš smokereport? |
|
|
Samulele |
magic:Aha tak nakoniec som za vola ja :D pohodka, keď si spokojný, nieje čo riešiť. |
|
|
MagiCman |
Proč bys měl být za vola?Nechápu o co Vám jde.Jestli je to pojeb tak dejte Prašáka na blacklist a víc neřešte ne?Já se nestavím na ničí stranu pochop to :D |
|
|
Samulele |
no vsak, ja len na margo toho ze som ta zle pochopil
ako som písal ked si spokojný , je to ok.
no a matkár by mal prehodnotit drzanie fena alebo uvadzat pravdive info,
ergo stane sa , selektovane to bolo cca 5-6 rokov dozadu a zrejme je to hranica genetiky. |
|
|
Kazimír |
smokereport hodim az to uschne, ale nemyslim si, ze to bude nejakej nater, mel sem za zivot mnohem vic obaleny palice pryskyrici, ty co byly fakt dobry, tak lepily i po uschnuti materialu, ale tohle na to nevypada.... :( |
|
|
anon383596 |
Ta tvoje hláška o pryskyřici nemá s kvalitou nic společného. I seno může být obalené jak kráva a naopak. |
|
|
Kazimír |
hláška??? u mě to tak prostě bylo, hláška.... |
|
|
anon383596 |
jo hlaska nic nevypovida o kvalite produktu nebo plk kec jak chces sory budem tu teda slovickarit a asi si toho moc nenahulil kdyz tohle napises a myslis vazne nic zdar
|
|
|
ten_hodnej |
tohle holt nastve kdyz na neco svitis 3 mesice a ve vysledku to za to ani nestalo... napada me ze ta matka uz mohla byt stara a ztratila trochu potenci, ono to taky nejde z ni rezat do nekonecna si myslim, tudiz ty rizky od prashiwy treba pred rokem mohly bejt v pohode (lidi je tu celkem chvalili i kdyz osobni zkusenost s jeho rezama nemam) a ted holt stoji zaprd... taky se mi stalo ze mi tady typek z groweru prodal rezy ktery strasne vychvaloval, vypadaly rozumne, pekne zakoreneny a vyrostlo z toho seno... bohuzel ten cas tomu venovanej a penize za elektrinu uz ti nikdo nevrati... mimochodem ta fotka od magicmana v 39dnu docela bida, priste holt zkusit nekoho overenyho... preju vic stesti v pristim kole :) |
|
|
Squer |
Nevim, spíš je to špatným hnojením, teplotou, prostě podmínkama, kytka se stresne a končí v produkci, držel jsem matky i pět let a výnosy furt stejný... |
|
|
Kazimír |
uz sem nic psat nebudu, je tu par lidi v pohode a ostatní sou jen namysleny ***** (Vemenes, Squer,...), kdyby jse si precetli celej thread, mozna byste si vsimli, ze jsem nikde ani v hnojeni ani v nicem jinym neulitnul, nebavi me vas presvedcovat o tom, ze chyba není na me strane, navíc se to samy s timhle genem deje i Magicmanovi a, ze mam mozna vic zkusenosti nez vy, jo a za život sem toho nahulil dost, od pecek az po uplny sracky..... koncim tady, vysvětlovat něco natvrdlejm lidem, je marny. čus |
|
|
TommyGun |
Squer: kluku ty se prober, za tohle bych te nejradsi nakopal do rite, tak si ten model kup taky a udelej nam tady galerii at se muzem pokochat a ty nam tady pak muzes poplakat.. |
|
|
Severus |
Kdybys tady ten seriál vedl aspoň pořádně, tak se z toho dá vyčíst, cos za chyby mohl udělat ty a co matkař; ono i těžko, aby ti tu někdo radil, jak jsi ty chtěl, když jedeš poprvý nFT a ten seriál nevedeš moc detailně po pár dnech.
Nikdo tady neví, jestli nemůžeš mít špatně nakalibrovaný měřáky, protože časem se ta kalibrace horší, stejně tak jako u všeho.
Můžeš vyfotit tvojí květovou výbojku, jak vypadá?
Upřesnit, co máš za stínidlo?
U teploměru vidíš, jaká byla nejnižší teplota po nocích např, když jsi nepřitápěl, popř jestli bylo i u kořenů víc jak 17°C? Ono pokud jsi to vytápěl po místnosti, tak ti jí to asi nevytopí celou, záleží na rozměrech a parametrech přímotopu, ale jak všichni víme, tak teplý vzduch stoupá vzhůru, že? tudíž u země ta teplota klidně mohla být nižší.
Imho dle tveho projevu a pristupu k ostatnim bys nemel tolik hulit, bo mozna i neco jineeho, kdyz se neumis chovat a nedokazes snest, kdyz ti nekdo napise, ze muze bejt chyba i v tobe. Bo kdyz pestujes treba 10 let, tak to znamena, ze nemuzes udelat nikde chybu bo jak? I mistr kcb se nekdy utne, haha)))
Nikde tady ani neni napsano, co je ten AO za seedbanku, u kazde seedbanky to je taky uplne jinak.. stejne tak je to s phenotypy, nikdy podle me neustalis genetiku na 100% stejne phena, coz je dle me i celkem dobre.
Na fotkach taky neni pomalu nic videt, i kdyz musim rict, ze s rezama od prashiwy jsem tu videl problem uz v minulosti, jestli se nepletu, jestli ano, tak se prashiwo omlouvam, ale sam dost hulim, tak ta pamet tolik neslouzi:-))). |
|
|
Kazimír |
no comment... hele dej mi svatek, všechno sem tu rozepisoval.... OFICIALNE TO TU UZAVIRAM |
|
|
Johnny Blaze |
Napis este prosim aspon vysledok potom s par fotkami. |
|
|
krobak |
citace: |
Původní příspěvek od Kazimír
no comment... hele dej mi svatek, všechno sem tu rozepisoval.... OFICIALNE TO TU UZAVIRAM |
Kámo mohol si to ešte uzavrieť ako celok, niečo o priebehu pestu, sušinu a tak. Mne sa to zdá dôležité preto aby aj po dlhšom čase mal tento thread výpovednú hodnotu, prípadne aby sa k tomu moli vyjadriť zainteresovaní.
Lebo hádzať to na know-how growera a zlé podmienky asi nebolo na mieste, ako som sa dočital vo väčšine príspevkov. Samozrejme viem o tom svoje, stačí si pozrieť môj pest v ktorom práve ruky záhradníka porazili kvalitnú genetiku. Nemusí to tak byť ale vždy.
Viem že s výsledkom niesi spokojný, no bolo by dobré to sem uviesť aby sa podobné situácie opakovali čo najmenej. Ide v podstate o určitú prestíž a meno človeka od ktorého rezivo máš. Tak nech má možnosť sa vyjadriť lebo evidentne niesi sám kto od neho niečo ide a pasuje sa s podobnými problémami.
Peace. Držím palec v ďalších kolách. |
|
|
Kazimír |
ok, az to uschne a budu to moct regulerne ochutnat, tak to i zvazim a dam sem ještě nejaky finalni info... |
|
|
MagiCman |
Kámo měl jsi pravdu stojí to za p... Palice jako palec pod šestikilem,sice to bude dobrůtka ,ale bude toho ho..no .Myslel jsem si bláhově že to začne kynout a prd,jen zhnědly pestíky.Toto si nikdo nemůže dovolit prodávat v bazoši přece,ještě jem pro to ko..t jel z Ovy.Na black list takového matkáře!!! |
|
|
outdoorista |
Většinou se k těmto tématům nevyjadřuji,ale padlo tu pár slov o odrůdě Agent Orange,se kterou mám zhruba rok a 3/4 zkušenosti,jelikož to valím každou sklizen a řezy mám právě od Mrakoplase,co k tomu dodat,pročetl jsem celé téma a rozhodně souhlasim s Časlove,Agent Orange je libovej model seed banky TGA Subcool,od zakořenění řezů po zhruba 40 den smrdí vyloženě jako mandarinka a pak to přechází do zatuchlosti a mandarinka,ev.pomeranč se z vůně ztrácí dobou zrání,při 70 dnu a více už o mandarinkách neni ani vidu ani slechu,každopádně moc odrůd se mu nepodobá,spíše žádná,ten smrad je specifickej,originální AO poznáš už jen potřením stonků u řezů,znatelná mandarinka,ale název Agent Orange je odvozen od názvu pesticidu(vyhledejte si),který má takovýto smrad zatuchlosti.
Hnojivo a pěstební medium má jistě vliv,ale AO jsem testoval v kokosu i zemině na hnojivech Canna,G.E.T.,Advanced Nutrients,Dragon Earth Medicine,Guanokalong,Bio Bizz a dokonce i bez hnojení(v hlíně),výnos byl vždy úměrný od 400g do 650g pod 600W - výnos průměrný až nadprůměrný - což se odvíjelo od hnojiva,dále jsem zjistil že odrůda je dosti náročná na prostor(ze spodků je ve stínu hovno), teplomilná a světlomilná,takže světlo při růstu je od 40-50cm,po 3 týdnech na 12/12 se AO přestane táhnout a nepovyroste ani o kus,dost závisí na množství vody,pokud je prvních 14 dní moc vody,tak se kytky moc táhnou a pomalu nakvítají,takže ubrat vodu ze začátku a pak už s tim neni problém,při správnym postupu nakvete během 5ti dní,po těch 3 týdnech 12/12 zvednu 600W výbojku z 50cm na 70-80cm od rostlin aby to nespalovalo vršky a bylo to pěkně orosený,hodně lidí má lampy moc blízko/nízko a pak se diví že vršky nejsou tolik orosené pryskyřicí jako spodní 2/3,čímž jsem trochu odbočil,ale výška lampy má vliv na to jestli se ti bude tvořit květ normálně,nebo degenerativně - což je třeba to že po stranách jsou větší palice než vrcholovka,nepřirozený tvar vrcholové coly,atd...AO nemívá palice do spičky,ale tvoří jakousi zakulacenou vrcholovku,která je od spodu po vrcholek ve svém průměru souměrná - jako palice.Poměr list:květ je většinou 30:70 a to jak váhově,tak vzhledově:)
Většina věcí nemá absolutně význam,jako spíš třeba o čistotu,vybavení,bych dbal o přístup k rostlinám,láska je základ a třeba zhruba 5% odrůd na světě vydá lepší výsledky na chemickém hnojivu,než na tom organickém a to je holý fakt,zbylých 95% je top na organice,nechápu že to lidi doposud nepochopili,je to logické pokud chcete hulit 40 let a více baz plicních problémů,tak sáhnete po organice,jestli Vás nebaví žít,tak to do těch kytek rvěte po tlakem,nejlíp Hesinou,Cannou,GHEčkem,AHačkem,či jinou sračkou,plíce se Vám jistě odvděčí a kecy typu: A co flushing? jsou zbytečný - soli,kovy a minerály z chemických hnojiv nevypláchnete,to se pak můžete snažit vypláchnout z dnešních cuket a okurek GMO - mnoho štěstí.
Pokud to má někdo jen na výnos a nemá k tomu vztah,tak to nikdy nebude taková kvalita jako od lidí co jsou ''srdcaři'' - tím nechci nic proti nikomu namítat,znám z G jen pár desítek lidí a to jsou právě ''srdcaři'',právě jako Mrakoplas,rozhodně to není člověk co se žene za penězi,ale za věděním a pochopením této rostliny a pokud tu bude někdo brečet že má čtvrt kila pod šestikulí,tak to srdcař nebude....doporučuji vyzkoušet čistej Purple Urkel a když tady na G někdo z Vás udělá víc jak 280g na 1000W lampu,tak at se mi ozve.....ale pochybuju.
Ted kvetu AO 18.den 12/12,opět od Mrakoplase,kytka je rozvětvená jako indika,květ vrcholovky velkej jako palec u ruky,internody jsou od sebe asi po 2cm,kdyby to nemělo sativovej tvar listu,tak řeknu indika na 100%,ale čistá indika to neni......záleží jestli rozdělujete indiku podle genů,poměru kannabinolů,nebo vzhledu stavby rostliny.To chce zase trochu genetiky,ale ta tu taky někde v archivu je.....projet si genotypy,phenotypy,atd.Rozhodně TGA Subcool nepíše že je to čistá indika,tady je odkaz:
http://tgagenetics.com/strains/agent-orange
Rozhodně to chce zkusit znova,stejnou odrůdu,neměň podmínky,po prvním growu z tebe Grand Master Level nebude věř mi,já jedu indoor víc jak 10 let,outdoor 15 let,je to o zkušenostech,pokud po 3 growu neuděláš to co jsi si představoval,tak to bude v něčem jinym,stejně jako mají rostliny geny,tak i my máme geny a pokud nemáš předpoklad pro to být zemědělcem,farmářem,pěstitelem,či chovatelem,tak se můžeš snažit sebevíc a nepůjde to,zažil jsem desítky lidí co byli hrrr do pěstování a nakonec i když sklidili jednou,dvakrát dobře,potřetí a po čtvrtý to bylo horší a horší,až se na to vys....,znáš to,jak bůh dává,tak i bere,někdo je strojař,někdo dělník,jinej učitel a ten další prodavač,či herec.....já jsem zemědělec,co máš v genech zjistíš až když si k řemeslu přičichneš a zjistíš že ti to jde lépe než tvému učiteli/mistrovi/guru/trenérovi či šéfovi,tak jsi se dostal k tomu proč jsi na světě a kde je tvé místo,pokud nemáš mnohočetný gen a nevynikáš ve všem na co sáhneš,takových není mnoho,ale jsou,to už je ale zase genetika člověka...
Každopádně at se daří,neberte moje slova zle,jen názor,protože AO valim už dlouho a od první sklizně je stejnej ve všem a matkář se stydět rozhodně nemusí:) |
|
|
Časlove |
outdoorista:
Já si totiž myslim, že to co jim ten člověk dal neni Agent Orange, přinejmenšim to neni to pheno, o kterym mluvíme.
Já jsem totiž nic podobnýho necejtil. Poprvé jsme ho jel společně (taky poprvé) s ECSD, řez přímo z Cali, o kterym všichni v US tvrděj, že snad nic smrdutějšího neni. A.O. přebil diesla intenzitou vůně jak nic. Pokud by kluci měli tohle pheno, tak by to zmínili.
Popravdě taky bych byl taky nasranej za nějakou průměrnou ganju s podprůměrnym výnosem. Když je na tom něco speciálního, tak mi malej výnos fakt nevadí :)
Pak si řekni mrakovi o phena A.O. x Face off OG bx2 (vybral jsem 2 nej) co jsem křížil. Jsou o maličko mín mandarinka/pomeranč, trošku víc "skunk", ale furt terpeny 90 % shorný s matkou, ale dá se to pěstovat dohromady se Sour dieslem, GG4, OG, Wifi atd. - táhnou se oproti matce a kouř je silnější. Jedny z nej semen co jsem kdy rozlousknul, fakt stojej zato :)
Btw. když mluvíš o Purple urkle, měl si to štěstí si ho odjet? Já jsem selktoval od Outlawa Purple urkle x Double purple doja a vůně nejvíc úžasná, bohužel se neodrazila v chuti... Jinak tady Magicman selektil S1 a byl nadšen co si pamatuju, ten si myslim, že by kvalitu ocenil. Jinak v lednici mám Purple urkle x Mendo purps :D |
|
|
Squer |
To jsem řikal, akorát tys to psal půl hodiny a já 10 vteřin :) |
|
|
zelenymuz |
No, chtěl bych reagovat na outdooristu...zajímavej POST, ale nemůžu souhlasit s tou částí hnojení. Na jednu stranu celkem chápu, že věci původem z přírody, co nějak semelou lidi na hnojivo se můžou jevit lepší než čistá chemie, na druhou stranu kytka absorbuje ionty, ale většinu živin si zpřístupňuje vlastní snahou přes kořeny (výměnou). Tím vznikají chelátové komplexy, kdy chelatizace kovy chrání před krokem zpět do pevné vazby. Extrakce pak závisí na rychlosti respirace,a tím dostupnosti sacharidů a kyslíku kořenům. Sečteno, podtrženo, minerální hnojiva obsahují méně balastu. Jak mluvíš o nejspíš toxických kovech, těch je tam nějaký podíl - rtuť a kadmium. O rtuti jsem toho moc neslyšel, ale kadmium je teďka hodně zkoumaný v rostlinách, nejčastěji se vyskytuje jako dvojmocný kationt a rostlina ho přijímá jako ostatní kationty. Určitý nebezpečí představuje ještě železo a hliník. Zatim co jsem četl, tak hodně zásadní je pH, určitě rostliny jsou zařízené a dost citlivé na obsah těžkých kovů a nerostou při špatném pH. Nemám to podložené, ale možná je to opravdu těch 50 let kouření, co člověka nakonec zabije, nakonec nejhorší je stejně tabák, páč spaliny jsou díky určitejm kovům (možná Cd, nevím) slabě radioaktivní. |
|
|
Kazimír |
ehm, tak nevim jestli mam brecet nebo vsteky bouchat hlavou do zdi, ale celej slavnej Agent Orange je podle me technicky konopi, me to teda vubec nic nedela, to me uz teda dorazilo, takze nejakejch 10 000Kc fuc za elektrinu, nemluve o hnojivech a investice do NFT, pac to byl muj prvni pokus o hydro, je to totalni provar, verte mi nebo ne, to uz mi muze bejt fuk, ale ja nemam duvod prehanet, realita je kruta, navic nemam co do papirku, tohle je jak hulit vodu, jinak to pripodobnet neumim, proste zadna chut, zadna vune, zadnej ucinek......:(((( jo vonelo to v kvetu, ale par dni po sklizni to postupne prestalo vonet uplne, no ja vedet kde bydli to pra*e co mi ty rezy prodalo, tak hoch skonci v nemocnici, vic tu uz rozepisovat nebudu, jsem tak zkalmanej, ze nemam uz vubec zadnou motivaci :(((( |
|
|
!ZAU! |
Zdravim te..
Tak tohle jsem vazne necekal.Cekal jsem ze toho bude malo ale vysledek bude nadprumer.Je mi te lito,vazne. |
|
|
krobak |
Ahoj, tak to je prúser. Dobre že si to tu uzavrel, je to na zamyslenie. Tiež som veril že minimálne odmenou by Ti mohla byť kvalita "kouře" oproti výnosu. Z môjho pestu kde som doslova znásilňoval Ednika v druhom kole som kvantitu nedostal, ale kvalitná genetika nepoddala a na pár skleniek vyšlo. Bola to kvalitka. Dôkazom je aj to že som si Éďu dal znova (z rovnakého zdroja) a už dobre, bolo to mojím zásahom.
Mrzí ma že Ti to skončilo totálnym fiaskom a držím palec v ďalšom kole. O tomto vlákne a výsledku nech si urobí záver každý sám. Informácií vrátane finále je tu dostatok.
Drž sa. |
|
|
Ono |
Ako hovorí klasik: Nie každé kolo je požehnané!;) |
|
|
1+1=2 |
Četl sem cca do poloviny. Musím se zastat modelu AO! Je to jeden z nejlepších modelů, kterej se mi kdy dostal pod ruku. A že jich bylo... Každopádně se stala někde chyba, pravděpodobně z tvé strany. Ty listy nevypadaj vůbec fresh, připomínaj sativu ale zdravá sativa i tak má hezčí listy. Když bych převedl chybu na prashiwu, tak jedině, že si popletl modely a omylem ti mohl dát jinej. (pokud z toho necítíš tu nádhernou vůni mandarinky) . Měl sem možnost jet AO od Hodináře a dostal se mi i jeden klon do boxu od prashiwy a nebyl žádný problém. Vonělo to, listy byli OK, vše OK. |
|
|
Kazimír |
tak tohle asi agent orange nebyl, hele kdybych to zkurvil jen ja, mel bych sice malej vynos, ale kvalitu by to prilis neovlivnilo, ale tohle je technicak, mam tu asi tak 300g nehulitelnyho materialu, nejde mi o chut, ale o ucinek a ten neni zadnej, pestuju 11 leta (a i kdyz sem zacinal s par kytkama na okne, tak ty okenni modely neznamyho skunku, byly proti tomuhle zlaty) a tohle se mi jeste nikdy nestalo, tak se prestante porad zastavat prashiwi a vazne se nad tim zamyslete a laskave si tenhle thread prectete celej a ne jen do pulky nebo od pulky, nez sem nekdo zase neco napisete jako moji krytiku nebo neopravnenou obhajobu matkare, hele jeli to i jiny lidi a nejsou s tim spokojeny taky, myslim od prashiwi a ne AO z jinech zdroju, tak neporovnavejte hrusky s jabkama, tohle je proste technicky konopi, smitec...... |
|
|
Sisilota |
Rád bych k tomu řekl, že se mně, jak to tady dopadlo, stalo 2x a jednoznačně mohu potvrdit, že to byla u mě špatná genetika a u tebe to je na 100% to samé!! |
|
|
Kiddnaped |
Sice už je to starší téma ale musím se tu podělit.. Od Prashiwy mám klony už téměř 3 roky... ať to byl Shark shock, Gauge kush, deep purple deja, Wappa, a zmiňovaný AO !!!
Sám jsem jel AO už podruhé a pokaždé maximální spokojenost a nikdy jsem se nedostal přes 1.4 EC !! ono co si budeme vykládat kytka může vypadat dobře i při ec 2.0 ale změny zevnitř neuvidíme.. ono když se leje 2.0 a vytejká 1.8 tak je naprosto zbytečný lejt 2... klidně můžou dostat 1.3 a vyteče 0.9.. zdravě vypadat mohou ale biologické procesy uvnitř slečen neuvidíme. Musel jsem to zesebe vypustit protože jsem za celou mou dobu jel klony výhradně od Prashiwy a když nastal průser tak ve finále to byla čistě moje chyba o které jsem se sám přesvědčil. Zdar a nehádejte se ;) |
|
|
|