Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Long power full SWK a LPT - Klikni zde pro originální téma
LonGermaX
Zdar komunito zalozim si tady opet kolo, ktery odjedu a uz dlouho dlouho nic. Nastal cas, abych prenechal misto novackum.

Pripravil jsem si pro vas dve ruzny media hydro ala NFT a Cocos.

Dlouho sem se rozmyslel zda NFT nevymenim za jiny system nakonec sem se rozhodl, Ze mu dam jeste sanci jelikoz vysledky jsou porad ohromujici a kytky v tom rostou velice rychle a mohutne. Jen sem to trosku vylepsil, ale o tom pozdeji.

Jinak posadka se bude skladat z 12 ks Sweet Killer pod dvema sestikilama a 18 ks Long Pea Blue +2 ks na doplneni CM.

Klony sem si dneska prevzal od mistniho matkare timto moc dekuji a tesim se az je vecir presadim.

Na tohle kolo bylo uz potreba vymenit uhli ve filtrech to sem splnil tak snad to nebude zavanet pres pole.

Poridil sem new Ph metr s teplomerem a rozhodl jsem se, ze oprasim akvarijnii topitko, ktere pridam do nadrze.

Hnojiva pojedu Canna jako vzdy naprosta spokojenost cena/vysledek plus pk13/14 a Rhiziton a od minule radsi budu pridavat Atazyme:) Nic vic nic min.

Na srazeni ph mam best kyselinu od Ah ph- kvet.

Vstupni voda je kolem 0,55 ec po usazeni.

Ted se nebude par dni nic dit, jelikoz prokorenim grodan kosky bohuzel mensi 80x80 a kvetnicky na prokoreneni asi 250ml.

Takze par dni strpeni komunito ja se za par dni ozvu a budeme spolecne sledovat vyvoj meho pestu.


Stale prěyslim zda swk zastipnu, ale si tentokrat udelam vyjimku a pujdu do toho.



LG
LonGermaX
Takze dneska byly SWK vsazeny do systemku. Kdyz jsem je zvednul koukaly na me uz korinky. Moc jich neni na muj vkus, ale uz to nebudu prodluzovat a Kiler si bude zvyka v nftecku.

Takze sem natahnul nejlepsi textilii pevnou ne tu mekou sracku, tu nekupujte pak sem ji prolil vodou, aby se navlhcila a natahla. Potom sem dal viko a pres nej prdnul rezy. Jinak standartne sem jel osum kytek, takze jsem musel udelat 4 diry navic. Nu coz musel jsem je tam nejak naskladal.


Rozdelal sem roztok, hned mi ujela ruka a povedlo se mi udelat ec 1,3. Pridal sem fest korenaku 40ml/10l a vse jsem dukladne promichal a srazil ph na 5,6. Krasne se to meri s novym ph metrem. Tamten sel do kose po kalibraci ukazoval o jeden stupen jine hodnoty. Takze to mo cele delalo neplechu pri minulem pestu jeste, ze jsem se tak rozhodl a vymenil sem starika ktery dlouho slouzil po mem boku.

Dneska 1/18 uskrtil sem ventil aby to slabe teklo, nez se chyti koreny a ja doufam, ze za par dni pojedu naplno. :shooter:

Uz mi chybi jen to cele prikryt:shooter: :shooter: :shooter: :shooter:
LonGermaX
Tady prestavim 18 ks Lpb + 4 ks Cm.

Jsou zasazeny hladce v 6l kokosu

Tady to budu pocitat 2/18. Kdyz sem tam naskladal ty kvetnicky na tu vanu zjistil sem,ze bych se mi tam veslo 30. Lol takovy pocet. Tak sem to nejal roztahal. Jelikoz sem se jeste nedokopal k dripu tak sem zauvazoval nad nasadou na kterou chytim eska paskama hadici a na zacatek dam trychtyr pres ktery budu zatim zalevat.
Samulele
Na tom dripe si zamakaj už teraz bo potom sa tam poriadne nedostaneš a zostaneš pekne u růča :D :D navyše máš možnosť odsledovať funkčnosť systému, držím paľčoke :)
LonGermaX
citace:
Původní příspěvek od Samulele
Na tom dripe si zamakaj už teraz bo potom sa tam poriadne nedostaneš a zostaneš pekne u růča :D :D navyše máš možnosť odsledovať funkčnosť systému, držím paľčoke :)


Jo to mas pravdu. Tak jsem se k tomu dokopal a objednal jsem potrebny veci a snad do konce tydne to dam dohromady. Sice to bude stat dost penez, ale za tu odvedenou praci to stoji.
MethodMan
Jsem fakt zvědavej na výsledek a porovnání, přeju bezproblémové kolo! :)
LonGermaX
citace:
Původní příspěvek od MethodMan
Jsem fakt zvědavej na výsledek a porovnání, přeju bezproblémové kolo! :)


Diky methodmane pokud se nic nezesere a tenhle model ma predpoad pro dobre sisky tam zazijeme pekny bǎbulky. Vychytal jsem a nelenivel dost veci tak doufam ze se to vyplati a obrati ve vysledku.
LonGermaX
3/18

Ph 5,6 ec 1.33 t.roz 20,5

Koreny se rozjizdi a stim i pribytek na vaze.

Jeden Fakt killer
LonGermaX
5/18

Dneska probehl zastip, na fotkach to neni videt protoze sem zastipnul po vyfoceni.

Udelal sem to nerad ale chci natahnou podpurnou sit a roztahat to do vsech svetovych stran.

Ec ph viz meraky ec uz se srazi dolu takze korinky se vyviji a stim chut po jidle.

Musim uznat ze se mi dostaly do rukou pekny klacky jeden jako druhy, krasny mezi patrha a stonky.

Jen absence po vlkosti ktera je dosti slaba asi 30%.

SWK maji zajimave fialovy stonky doufam ze to je odrudou:jerk:

Zitra hnu s lampu smer dolu uz si navykly tak jim dame par lumenu navic.
LonGermaX
6/18

LPB se pomalu rozjizdi . CM ty vzadu by chtely uz prepnout nevim jak tohle dopadne ale snad do konce tydne pokvetou.

Mam uz doma veci na drip zitra prijde cerpadlo takze to dam o vikend dohromady a predvedu to ve sve krase dalsi up. Konecne si odpocinou zada.

Je musim pockat na vodni fitr takZe zatim bez nej.
Trichome
jj na SWK jsem je měl taky fialový... s tim záštipem si udělal dobře ty topovky jsou pak nahusto a je to náchylný na plíseň...i když s tvojí vlhkostí snad ne :-)já měl kolem 60 v květu...jinak ty zásuvky máš takhle normálně nad tou otevřenou nádrží?:-)
LonGermaX
To si mi uklidnil jinak by to vestilo spatne nakalibrovanany ph metr.. Ja mam radsi poradny topy ale pak ta vejska me omezuje a lamat to je pak skoda. Jinak zaplnim prostor a vyberu par vetvy na kytku kdyz bude potreba pouziju kolena. Sit mam tak pohoda.

Jo je to hrozny ja vim sam nejsem zastance. Hlavne at to neni na zemi.. Tam to mam odzacatku je to napevno pridelany na tycy a kvuli delce kabelu od cerpadla a dalsich spotrebicu. Zatim bez nehody. Nenapada mi kam jinam umistit, hlavne do vysky uz se mi stalo parkrat ze sem tam vutopil i 200l vody kdyz zapomenu vypnout vodu ci nevydrzel stul a upadla noha se sudem a 200 l vody v mistnosti nastesti ok voda zmizela a zadny skody krom toho sudu ten byl nasrac:grrr:
LonGermaX
Takze dneska prepnutu 1/12.

Kytky byly 8 dni na rustu. Premyslel jsem zda to nenecham jeste par dni nakonec sem to spolecne prepnul i s kokosem.

Kytky zacinaji jit do stran tak cekam po prepnuti rostouci boom do sirky.


Hodnoty ec1,2 ph 6

Teplota roz 19,5 zatim bez topitka milnik bude pro me ho tam dat kdyz to spadne pod 19.

Nevim co dodat snad jen ze se to o 200 % vytahme po prepnuti.

Lampy sem stahnul a vetrak zapnul.

LonGermaX
Po 9 dnech jsem tez prepnul LPB preci je to sativni stain tak se musi o neco kurva vytahnou. Maji od oka cca 20 cm. Tak kdyz budou mit 70 cm zlobit se nebudu.

Vcera po par dnech zkouseni tesnosti dripu, jsem ho nainstaloval do boxu.Jsem rad ze mi odpadne starost se zalevani. Tim i dekuju za rady od RENE.2

Mam k tomu 50l kanistr na pitnou vodu a vypada ze to na par dni vydzi co sem zkoušel pri dvoji zavlaze za den( To bude asi milník v pozdější fázi kvetu). Zatím vychytavám cikli, necham jsem to na dvou hned rano a pak před spaním uvidíme co na to listy. Když jim to nebude stačit tak to nechám zatím na jedné závlaze za den.

EDIT. Tak jsem si přečetl něco na canně stránce o kokosu a závlaze. Píšou, že by měla v prvních týdnech stačit jedna závlaha za den. V pozdější fázi 2x za den a to dvě hodiny po rozsvícení lampy a dvě hodiny před zhasnutím. Píšou, že se má stacit vysychat. Tak Asi přejdu na jedno denní cyklus. V tomhle si budu muset ješte dost věcí ujasnit a vychytat.
LonGermaX
5/12

Ph6,2 stahnuti na 5,8

Ec 1 spadlo docela z 1,3. Zvisuje se zizen docela uz pijou.

Zitra vymenim roztok prvne za tech 14 dni. Jeste dam ruztovy tak na tyden pocitam.

V nadrzi mam zaple cerpadlo na miseni roztoku a k tomu pribublavam a pekne se mi to lebedi hlavne korinky.
Jiz brzi natahnu sit a zacnu plnit prostor.

Par fotecek
LonGermaX
5/12

Jsem z toho dripu vydripovanej...nevim jak to nastavit ,aby byla dostatecne zavlazeno/neprelito.Zda se mi to, ze to je dost nacucany dole ale nic nevytece a to jim dam 1x za den 200ml/2min. Premyslim ze to dam jen na minutku.Soudi ze to min roste ale mozna mam je takovy pocit.

Kdyby me na to nejakou kucharku kolik si tak vezmou vody za den v ml na rustu 30cm.

A zajimalo by me zda ma neco vytect do odpadu zda je to nutny v tahle fazi rustu a ma to smysl.
Radte a pordte me to jeste par dni potrva nez si to osvojim.
Plagrom
Když už máš ten drip, tak bych to třeba jednou za tejden nechal prolejt někde u 30. dnu, když už je větší EC..
Pokaždý bych neřekl, že to je nutný...ale to nevím jistě

To znamená, že ostatní dny to můžeš nechat bez výtoku a drip by měl jít dvě hodiny po zapnutí a dvě hodiny před vypnutím, ne? Takže to zkus zapínat 2x denně na tu minutu.

Pár lidí tu už i psalo, že kokos při vysušení krystalizuje, takže při dvouch zálivkách denně to bude pořád takové né mokré né suché a může to dobře dýchat.

Každopádně taky nemám žádné zkušenosti a jen tak píšu, uvidíš co ti poradí jiní.


Hlavně ti to chci pochválit, vypadaj suprově, hezky vyrovnaný





UP: Jo, taky mám drenáž...je to určitě výhoda, kořeny jsou ''ve vzduchu'' a může to z nich krásně stýkat, určitě se jim i dobře dýchá a nelezou ven z děr...
LonGermaX
Taky sem to tak mel nastaveny a asi to vratim. Zdalo se mi to horsi proto sem to dal jednou dene a na dve minutky, aby neco proteklo a protece malo. Proto se mi to zda moc nacucany aby protikalo. Chyba je asi taky v tom ze sem dal cisty kokos, dolu jsem nedal drenaz dospod a chybi mi tam i perlit.

Jinak diky za pochvalu snazim se. Hodne je to o klonech jaky poridis a tyhle byly si hodne podobny potom je snaz drzet stejny vzrust.
LonGermaX
10/12

Trocha oziveni po 5 dnech.

Rozteme, myslim si, ze jsem to prepnul vcas. Jestli to 10 dni poroste jeste krasne si vyplnim prostor a to i diky siti. Je pecka jen ji natahnou a mit minimalne podpetu pro poradny rakety.

•Ph/6, Ec/1,4
•Tep. D/24, N/18, Roz/20,5

Foto pred propletenim:-€
LonGermaX
10/12

LPB statecne dohani CM v predstihu, kdyz uz CM nasazuje LPB chce stale rust.

Drip facha, jen mi to nevysycha rovnomerne. Nekde min nekde vic kokosu a bez drenaze ,trochu rozdilny teploty a vlhkost zapricini, ze to musim jednou ohulit aby si nacucly co potrebujou a vyrovnal se objem. Stejne to chce i tak prolejt zajdnou za cas.

Necham to den bez automatiky a pam zacnu zase 2x za den a do tydne pridam na cyklu.

Stipam vetve abych si drzet odsup a nezalesnilo si mi to. Az pride cas prestat stipat tak se uz na to vyseru a to pocitam kolem +20 dne.
LonGermaX
14/12

• ph6, ec 1,45

Vyska rostlin je cca. 80 cm a slahouny uz jsou nadsiti, nebudu delat nejaky srog a proste to necham jako podperu max ty delsi prostrcim do vedlejsiho oka aby se zkratil vyskovy rozdil.


Roztou jako z vody a stonky pekne pevne houzevnate plne stavy. Silu jim dodava otocny stojanovy tristupnovy ventilator.


Moc me tesi kdYz pridu a listy stoji v pozoru to znaci ze je vsechno max ok.

Zatim bez znamky prehnojeni zvysim ec az to zacne nasazovat a prestane to rust.

Jinak uz to pristrihavat nebudu a udelal sem experiment jednu radu sem spodky osmikal a druhou sem necham volne bez a pak posoudim rozdily.
Foto SWK
LonGermaX
14/12 LPB

Tady jsem zaznamenal deficit spojeny s nizkou koncentraci ec a stoupajiciho ph na vytoku 6,8.
Tak sem jim prisolil asi z 1.4 na 1,7 a stahnul ph 5,8 a vypada to ze dalsi deficit se nepojevuje a mista na velkych listech kde se objevil deficit zrejme drasliku doplnuje zezelenani.

Zavlaha 3x dene po 1 min. Pred dvema dny osmikal dost ale tim ze to np doroste a hlavne sem chtel topovky. Vyska cca. 70 cm

Nejaky rady pripominky sem velky ucho. Nerad si tu sam povidam.
LonGermaX
20/12

Kvetene

Foto made from phone

• ec 1,8
•ph 5.7

Nasol vymena roztoku provedena vcera, jiz podruhe.

Ec sem zvednul na 1,8 a vicemene tak zustane nez zvednu o 0,2 na ec 2 v cca.30-40 dnu s PK.


Zatim vypadaji ok bez znamky urazu .

Uvidime jak se to bude vyvijet dal.
LonGermaX
20/12

Trosku to prerostlo prepinacka v 20 cm a maji 80-90 narust o 350% jestli pocitam dobre:p

Uz LPB dokonce dohnal a skoro prehmal CM v naskokoku a zacinaj teprv nasazovat.

Prostipal sem spodni patra abych to prosvit a slo to do horni palice.

Hnojim asi 1,8 uz delsi dobu a kutky sou krasne zeleny a zdravi pri ph5,8.

Holkam svetsi drip a patricne na to pozitivne reaguji delaji mi jenom radost.
LonGermaX
22/12

Maly up po dvou dnech. To se ale nepocita dneska jsem si pripravil fotak.

Hodnoty se nemeni jen se porad zveda ec tak to dolivam pol roztokem a drzim kolem 1,8 .

Dnes jsem premeril kytky a maji k 90 cm a uz to asi tak zustane...

Jsou to pekny kostata zastip se vyplatil.
LonGermaX
22/12 LPB

Furt se tahnou do pekel horoucich.

Nechapu ma prvni zkusenost s necim takovym co se tahne.
Pocitam sem tam 70 cm max s ono uz maji 90-100 cm narust 400%!! A to cekam
Ze se prodlouzi jeste palky:( kde se stala chyba 9 dni na rustu moc dlouho.Budu se snazit vrsky nejak uchladit.

Ale beru to sportovne zaklad ta na sisticky pekny je takze no stress.:bath:
zelenymuz
To mohl byt i luxusní příjem vody a živin, kytka si "rekla", mam dost tak asi mužů růst v poho dál.
LonGermaX
Tak to bezpochyb drip se o to krasne postara mit v dany cas danou zalivku. Kazdopadne zkusenost na priste. Trosku to natesno holky nutilo jit to vysky to taky pomohlo.

Priste dam keramit 50:50 a ten rust by mohl byt jeste o neco lepsi.
LonGermaX
25/12 LPB

Blejsknul sem ty krajni chtel sem to zprehazet ale v tech hadickach bych se cert zamotal.

Tak aspon to foto jedna a druha z 24 kocicek.

Vyska 90 az 110 cm. Mensi podlozeny.( ta nej narust 450%)
Efendy
ahoj, mám dotaz, jedeš u dripu výtok do odpadu nebo znovu do zálivky? Jinak moc pěkné, ať se daří.
LonGermaX
Pic, jedu do odpadu na vytoku, ale cpu jim tolik ze nic skoro netece do odpadu a vetsinou to poberou a zustane v kvetinaci, jen obcas neco protece a mam v planu to zapnout na tak dlouho at neco vic mi vytece a pak zas na casovac jako sem udelal jiz jednou.

Kazdopadne to bude jedno jak to pojedes/jedes jen zpatky do zalivky si budes muset hlidat hodnoty. Jeste dodam ze jedu canna aqua do cyrkulacnich systemu pro hydro a fungujete to i do kokosu takze bych toto hnojivo i doporucil do opakovacky.
LonGermaX
Dneska probiha v boxu s kvetinacema mega predelavka. Dokopal sem se k tomu,ze velky kytky rozhazim na kraje a mensi do prostred samozrejme je trochu podlozi ale chci ty nejvetsi dat co nejvic od lampy, jelikoz sou fakt pekny a nechci mit zmutovany palice i kdyz na ne foukam peti vetrakama. No a pri te prilezitosti predvedu par kocicek co mi padly do oka.

1.foto korenu kdyz si reknou dej mi.

2. foto jedna slecna purpurova CM lady ta z tech vetsich.
105cm s peknym hlavnim topem a par vetvi okolo, ktery by tam nemusely byt
ale budit uz je tam necham.

3.foto jeji prednosti spicka ledovce.

4. foto raz dva tri my jsme bratri.

Jinak dneska sem zapnul cerpadlo a nechal sem vse vycerpat do kvetniku jelikoz ten roztok byl uz na vymenu tak sem tim prolil kvetinace a rovnou namichal novou varku.

•Ec 1,8
•Ph 6,2
LonGermaX
Jedn slecna jmenem buds of love.

Jeji miry 110 cm a horni siska vypada na poradny salam. Skoda ze sem ji prendal do rohu takhle bude ochuzena ale za to strezena od teploucka.

PS: sorry za kvalitu ale ted nemam fotak tak mobilem. Stejne detaily ted nema cenu delat a kdyz uz jsou venku tak proc to nezdokumentovat.

Jak se vam libi modni prehlidka?
RENE.2
Jo jo super prohlídka a jsem rad že jsi doladil ten drip tak ať ti to pořádně kyne a sleduji dál.
LonGermaX
Je to pecka fakt sem rad Ze sem se k tomu dokopal a i sem rad ze jsi mi s tim helfnul.

Za oďmenu predvedu vysledek.

Jinak je v boxu vse zpatky naskladany vyrovnany .

Jen skoda ze nemam 24 spejli, budou potreba.Musim neco vymysled az do nakyne sesype se to:D

Zitra uz jen zapicham zpet kapilary a pojedeme zase automat.

Dnes posledni foto dvou slecen jmena sou jasny sleep well a no worry.

Haha dobrou noc.
LonGermaX
28/12 SWK

Par fotek nic moc se nemeni ec drzim na 1,8 stopupa do druhyho dne na 1,9 srazim ho zas na 1,8. Je to hranicni, nahojeny sou pekne tak jim nechci ublizit.
O vikendu vymenim roztok, ted ho budu menit po tydnu, a pridam uz PK.
Squer
Chápu dobře, že ve 28. dnu květu jedeš ještě růstový hnoje?
LonGermaX
Vymenim mam namysli roztok za novy. O rustovych hnojivech sem nic nepsal. Davno zpet sem psal kdyz jsem menil rust za kvet.
Squer
No já to nikde nenašel, tak proto se ptám, přijdou mi hodně listnatý, tak at se daří.
LonGermaX
Tak to nejsi sam, taky mi to pride docela listnaty. Nechapu proc asi jeden zase z modelu kterymu se nelibi u me v NFT. Me se zda ze to listnati kdyz to zastrihnu proto sem ted jel posledni dobou bez zastipu. Docela bych chtel vedet proc to tak je zda to je modelem ci nejaka chybka. Uvidme co to udela az to zacne kynout.
LonGermaX
Zdravím kominito.

Jsem tu s krátkým foto reportem.

Paličky už začínají bopnat a už je docela na co koukat.
LonGermaX
Jo SWK je na tom o něco hůře, ale tak má čas tak uvidím co to udělá za týden.

Každopádně je docela zalistněný:) SWK za začátku velice dobrý nášlap a těď lituju toho, že sem ho zastřihnul. Přijde mi, že se nehodí na SROG a tím jak se světlo nedostane na hlavní listy tvoří si listy v palicích. Bude mít rád prostor.

každopádně neztrácím naději a doufám že to nakyne.
LonGermaX
Tak po serii mobil foto sem udelal par fotek aparatem.

SWK je to asi tahle.Ma neznalost v metode (radoby) SCROG kdy sem podcenil protrhavani listu a zpristupnil proudeni vzduchu me potrestala a tim sem si ubral moznost se pokochat peknym kvetem tak krasnyho strainu co se mi dostal do ruky. Nezazlivam tuhle metodu jen skoda ze sem se o ni vic neiformoval a jel sem to naslepo. Vcera bylo pozde a dneska jsem provzdusnil, vetsi tisnici se listy pod palicema sem odendal a mechal jim primereny pocet hlavme v horni casti rostliny.

Dokopal sem to taky vlkosti. Tim bych asi uzavrel tabu proc se mi to zalistnilo. Chybama na me strane. Kazdopadne neco vyroste a bude to uspokojive a mam pro sebe dalsi zkusenost.

Vlkostbdrzim ted kolem 40-55% vic uz nestahnu.

Ec je ted kolem 2. Vcera pridano PK a necham to tak tyden nez povadnou pestiky.

No sem to ale amater skoda ze mi ma to nikdo neupozornil ze listy je treba trhat.


Ted foto i tak se tam najdou pekny kusy a to ma jeste cas. Spis to bude nachylnejsi k plisni diky tomu zalistneni jak se tam bude prat ta hmota.
LonGermaX
Tak za to LPB a CM mi delaji radost kokos mam pomalu radsi nez hydro muhuhe.

Ne to asi ne ale je porad co zlepsovat hlavne v technice.

Vyndal sem ven jednu slecnu aby ukazala sve nahoty.


Takze se kochejte jedna z 25 slecen.
LonGermaX
Pokracovani serialu.

Vyndal sem par holek na prohlidku.

Long p.b. Muj jmenovity kmenovec se rozrusta a dela kompaktni opsipane siskule.

Cca. 28 dni do sklizne coz je keste pekna doba a docela me zajima co to za tu dobu jeste udela.

Ec peru 1,8 s pk.zatim bez znamky prehnojeni mam v planu jim trosku ubrat a dam jim vodicku:) ec vystup leze docela veliky ale to me netrapi a zatim to funguje.
LonGermaX
Dalsi z boxu ty sikule sou CM (foto.3 u tycky) a taky jsou k nakousbuti:)

Foto 2 a 4 jsou ty v zadu nej konkubiny LPB co narostli o 450% po prepnuti ty budou pekny salamy ty sou hodne napred:)
LonGermaX
Swk jde tak 3 den do obemu Pk sem jim dal vcas.

Potrapim je asi do utery pak menim roztok a pojedu tak max 1,4 a do 50 dne.

Sklizen cca 24 dni.

Hodne to lepi a jsou to pekny kameny
LonGermaX
A dalsi foto.
LonGermaX
Menší aktualizace.

Na fotkach je videt LPB+CM

CM za 4 dny začnu flušovat LPB pojede dál.



Foto 1... LPB makro

Foto 2... LPB

Foto 3 .... vzadu dvě LPB v předu CM

Foto 4...u tyče CM zbytek LPB

Foto 5 ... pokus o celek
guerilla
Co pacháč, zvládá? :D

A na 4. fotce LPB v zádu vypadá, že špatné pH v médiu? Červený řapík listů + listy začínají žloutnout/ocházet?
LonGermaX
Nene PH je ok ale ty zadni jsou nejvetsi jsou min kontrolovany a nedal jsem si tam jeste vodni filtr a stane se, ze se to v kapkovaci trosku ucpe a min to tece. Hlavne si berou krapanek vic zavlahy to zapricinilo vysychani substratu. Projicistil jsem omezovace , ze jsem propichnul hrebickem a pridal sem na zalivce o jednu minutku. Nicmene sou perfektni myslim si ze i pres to, Jsou top ze vsech ostatnich nugety vypadaji velice dobre i kdyz se k nim poradne nedostanu. Pockej az je vyndam nakonci a vyfotim je:) No smrdi pekne ale celkove se misi CM+LPB+SWK dohromady, ale mas pravdu LPB ma hrozny oder ktery se tahne a nevim k cemu bych ho prirovnal. Mozna jak boruvci ?:D

Jinak krouceni listu se nevyhnu jsou tak 20-30 cisel pod vybojkou ostatne je to videt na fotkach proste tech 450% narust byl moc:pimp:
guerilla
Jj, borůvky se skunkem/pižmem
LonGermaX
Kratky foto report:)
LonGermaX
SWK jsou pekny sutriky. Pomalu a jiste to protrhavam je to treba a mel sem to udelat kdyz se to zaclo na sebe lepit a lip to prostrihat odspodu:) tzn nechat jen pocet listu vuci plose osvitu.
LonGermaX
Čistíme, SWK pristi vikend kosa uz je to jen na vode asi 4 dny. Mensi nehoda po koštu při vymeny vody jsem zapoměl zapnout čerpadloa den netekla voda. Kytky dostaly na prdel ale rozdychaly to jeste a vydrzi do konce jen listy odchazi ty vetsi.

Foto.
LonGermaX
Palicky swk
LonGermaX
Vyndal sem pro vas dve krasavice tak si toho vazte a kochejte se 14 dni do sklizne.
LonGermaX
A palky LPB
LonGermaX
59 den skizen=CM

11l kokos reciklovany na zkousku

Mam i SWK pod nuzkama.
LonGermaX
59 den= sklizen SWK

Bohuzel jen tel foto tak sem se snazil a vyfotil cca. pulku co jeste zbejva seknout.

Palicky sli krasne do fialova je to mezi palkama obcas listanaty za to budry pekny a hlavne kvalitni
, vonavy kourenicko co sem jiz ochutnaval.
LonGermaX
..
LonGermaX
Troj kombinace vs gambac.
LonGermaX
A posledni palka na prehlidku vybarvena fialka s peknou hroudou nakonci. Vypada to vic nez dobre. Matkari velka poklona vsechno je hmota a pekne zbarvena.
LonGermaX
Pomalu se blizi konec druheho boxu z kteryho sem uvolnil 6 kytek CM a LPB tam zustane na dozrani do vikendu.

Pohled na zbyle LPB
LonGermaX
Tady ty CM opustlili LPB.

Jedna az sest kousku

no.1

































No.2
LonGermaX
No.3






























No.4
LonGermaX
No.5































No.6
LonGermaX
Finish LPB
LonGermaX
Dojelo to docela na pohodu na to ze to bylo hodne u vybojky. Co sem vindal CM 6 kousku a prumer byl 25 na jedno takze sto pade. Ted je tu 18 LPB k tomu tak kdo chce vyhlasuju typovacku. Schuti do toho

Foto
Microman
zajmavé.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma