Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

 
2016 outdoor autoflower (ThinkBig od DP) co myslite ?? - Klikni zde pro originální téma
ZigZag
Nazdar groweri.. chcem sa vas skusenejsich popytat veci ohladom mojho planovaneho policka na 2016... planujem objednavat 7x ThinkBig auto od DP a neaky mix 3 automaty podla chuti od RQS... planujem namiesat substrat 50% kompostova zem,30% kokos. substrat,10% perlit,5% bat guano,5%piesok...chcem vykopat jamy a tam dat po cca 15 litrov namiešaneho substratu no čital som ze automaty je lepsie pestovat v kvetinačoch tak teraz neviem ? miesto mam na juznom svahu a viac menej cely den tam svieti slnko(čital som ze je lepsie ich nechat v polotieni aby sa vytiahli a vytvorili vačšie palice tak teraz neviem či je to dobre miesto ?:) poradte ) čo myslite o tejto kombinacii ? myslite ze to bude mat dobry vynos ? som ohladom toho trochu skepticky kedze do toho s kamosom dame dost love a čo som počul od kamosov tak na automatoch mali vraj 10g max a že to ani nepieklo poriadne ..tak neviem či oni zle pestili alebo to je fakt tak napiču u nas ?

po druhe som sa chcel hlavne spytat ze by som chcel riesit samozavlazovaci system troph blaumat napojeny na 50l sud a neviem či to nebude viac na škodu ako na uzitok?... myslite ze to bude pre automat dobre mat stale vlahu ked zem vyschne, alebo stači raz za 3-4 dni poriadne popolievat ?

No a z hnojivami to teda totalne netusim že či ich hnojit abo to nechat vsetko na podu slnko a vodu ? :)

PS:som v pesteni noob takže kludne ma dojebte čo je na tom zle a davajte rady budem len rad :) peace

PS2: mam s toho blby pocit ze to sem pišem,som s toho celkom piči ze to niekto moze kludne vypatrat neako podla IPčky ..neake rady na toto ? :D :D
Hvězdář
Nazdar, no tu odrůdu Think Big ještě nikdo nepěstil, tak moc nevíme, co z toho poroste. Ale i já o ní uvažuju na letošní pěst. Jižní svah je bezva, na polostín se vyprdni, kytky by tam sice mohly být větší, ale bude z nich horší matroš. Pokud dutch passion nekecá a ty jeho automaty porostou fakt 14 týdnů (od semínka do sklizně), tak budou dost velké i na plném slunci.

Jinak raději bych je pěstil ve volné zemi, kytky vydrží déle bez zalití, mají možnost utvořit větší kořenový systém, kořeny se nepálí o rozehřáté stěny květináče v horkých dnech. Ale chce to dát pod každou tak těch 20-25 L hlíny. Pak zálivka každé 3-4 dny bude bohatě stačit. :)

Co ten kompost? Nějaké info o něm? Už jsi v něm pěstoval nějaké plodiny? Jinak ten kokos bych klidně vypustil a dal tam raději více hlíny a popřípadě zvýšil podíl perlitu (dobře drží vodu a provzdušňuje dostatečně).

Kdyžtak můžeš mrknout na můj loňský thread, pěstoval jsem 10 automatů :)
http://grower.cz/forum/showthread.p...50&pagenumber=1

P.S.2: Nevím, ale kdo se bojí, nesmí do lesa :)
ZigZag
Myslim ze Think big je niečo podobne ako think different teda o niečo vylepšeny model,ma niekto skusenosti s Think Different od DP?

to Hvezdar,je to kompost co mame na zahrade,ide tam vsetok bio odpad z domu,mega vela pokosenej travy,na jesen listy zo vsetkych stromov na dvore atd...klasicky kompost no :D

70% komp. zemina / 20% perlit / 5% bat guano / 5%piesok ? može byt podla teba ? ten kokos som tam chcel lebo sa bojim ze ta poda nebude vzdusna a bude sa utlačat po zalievani ked vyschne ? či toho sa nemusim bat ked tam bude tolko perlitu ? :D

Btw diky moc za rady a zahradka pekna,tiež by som chcel mat niečo doma na zahrade v skleniku abo foliovniku aby som bol kludny pretože čorky su svine a bojim sa ze mi to najdu ked to budem mat v prirode,lenže rodičia su k huleniu a všeobecne k trave dost odmietavy takže musim to takto riešit :/
Lesapan
Think Different jsem jel dvě sezóny nazpět, byla menšího vzrůstu a výnosu, ale to bylo dáno i menším květníkem, nicméně stávek z toho byl jeden z mých nejoblíbenějších. Klidně aj na šachy nebo tak něco. Věřil bych DP a pokud máš prachy na takový semena pro guerillu, tak směle do toho, budeš spokojenej. Taky bych vynechal ten kokos, budeš rád když se ti tam ta voda udrží o trochu dýl. Nadruhou stranu bych nezatracoval ty květináče, ty ti zase ochráněj (trochu) ty automaty od slimáků a pokud to máš někde na louce, nebo tam kde je normální zeleň okolo, tak věř že budeš rád když tvý kytky budou trochu "nad věcí" Slimáci ti tu sazeničku párkrát zaštípnou a z automatu dostaneš 5g.Když je v květníku trochu vyvýšíš, což je pro ně určitě lepší, ale v blbým fleku to může bejt i nevýhoda. Určitě ber ten jižní svah, nikam do stínu bych to nedával, jak už psal Hvězdář, bude to pak řidší. Na to automatický zavlažování bych se taky vykašlal, k tomu on zas má dobrou připomínku že to ve volný vydrží déle bez zalití. Záleží na preferencích. Ale pokud nemáš to místo ještě prověřený tak počkej až ti ho první sezóna prověří :) přeju hodně zdaru a ať to roste !
Hvězdář
Spíš než květník bych proti slimákům pořídil Vanish slug pellets. :) Mě to loni žrali víc v květníku víc než v zemi. :D Smysl má rovněž výroba ochrany typu ,,slimákova zhouba" - dej hledat. :)
Je ale třeba dávat bacha i na srnky - já obvykle u kytek obvykle chčiju popřípadě tam rozházím trochu chlupů ze psa. Funguje to jen krátce, ale kytky jsou přecejen nejzranitelnější dokud jsou malé. :)
ZigZag
no nad tou ochranou som rozmyslal ze rastlinkam postavim menši foliovnik dokym nebudu mat aspon 30cm a po zemi rosypat slug pellets a ešte zrezat flašky na ostre zuby okolo rastliniek ? rok dozadu som na slimaky vobec nemyslel a zozrali mi vsetko čo som mal lebo som to len tak šupol vonku ked mali rastlinky 5 cm :D a ten foliovnik by bol zaroven aj ochrana proti zveri kym by boli rastlinky najzranitelnejšie ..co myslite ?

Inak kedy by ste mi odporučali dat kličit ? planujem tak cca v polke maja/kveten ich dat kličit a vonku by šli začiatkom juna/červen ... hlavne preto lebo ak sa vsetko podari kosit by som chcel uz v auguste

No a to ze tie automaty ThinkBig maju pisane od vykličenia po skos 14 tyzdnov tak mi to vychadza ked ich dam kličit 15.5 tak cca koncom augusta by sa mohlo kosit ?

Chcem to kosit v auguste lebo v polke septembra uz čorky začnu behat po prirode a nechcem aby mi to niekto ujebal ked do toho najebem celkom dost penazi :D
Hvězdář
Právě ten čas od vyklíčení do sklizně je třeba brát dost s rezervou. 14 týdnů by to trvalo pod lampou, ale venku, kde Slunce nesvítí pořád a někdy je i vyloženě hnusně, tak to trvá dýl. Moje loňské automaty měly být hotové za 10 týdnů a byly ve skutečnosti za 12-13 týdnů, a to bylo opravdu slunečné léto. Ten think big bych dal klíčit už na konci dubna a ven sadil v půlce května, pak máš naději že ti to dojede do konce srpna.

Foliovník je určitě dobrá věc, v kombinaci s granulema na slimáky by to mělo být ok. Čorky jsou horší, nebylo by lepší to vysadit na více míst po 2 kytkách třeba? Přecejen by byla škoda přijít o tak drahé semena a spoustu času strávených pěstováním jen tak ze dne na den. :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma