Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Matky řezy květ greenlight - Klikni zde pro originální téma
greenlight
Zdravim všechny growery a growerky už je to doba co sem tu něco zakladal jak in tak out tak zkusim zas trochu něco jineho bude se to motat hlavně kolem matek klonu a co s toho roste .Pro porovnani a selekci dalšich matek .

Muj prostor na matky a řezy je asi 3x2 metry
Na matky světlo 400w
Na řezy svitim 4x36w trubice
Mam je zasazeny v kokosu
A nechavam to nakvitat ruzne at jde videt rozdil pro porovnani bude nejdřiv květ pod 400w ,600w a 750w sodou.

Zatim mam matky: critical jack (dinafem), moby dick2(dinafem), skunk1(sensi seeds) ,white widow(RQS) a obědnan je critical+2. (Dinafem) pokud by ste chteli vidět nějakou zajimavou genetiku napište a třeba to testnu.

To je zatim asi vše brzy přidam fotky
stredocech
Na toto se těším !
amater haze
joo to me dost zajma chci si taky zalozit materskou rostlynu .... jen otazka muze bejt matka z fem. seminka ???

me treba zaujal model opium ( paradase seads )
a blue chese ( dinafem ) ten zas ma behem prechodu na kvet az 3nasobyt svou velikost sam sem to skousel ve skleniku i chutove je to moc dobry zajmalo by me to v boxu

smějte se
crazyben
amater haze: Můžeš, ale bude mít sklony k hermateni... čim starši bude tim větši.

greenlight: tak co... sme nedočkavý :D Mě by ani nezajímal nějakej spešl model jak si psal, jako spíš způsob jakym mamky vybíráš, jak postupuješ při tvarování, jak často a v jakym počtu řežeš atp... teda jestli to neni nějaký tajemství šefkuchře? :D
kubok
Ahoj celkom mi chýba ponuka haze modelov z kvalitnej selekcie. Zváž aj takúto možnosť :-)
tuffgong1
Za mne rozhodně Serious Happiness ! Jukni ke mne do podpisu ;-) Je to dle mého názoru spojení velké síly, velkého výnosu a minimální doby na růstu (vytáhne se po přepnutí tak o 200%)
greenlight
Zdravim vas diky že se to tu tak rozjelo . Takže mamky vybiram tak že jako prvni odstranim samce pokud jde o regularni seminka přitom pozoruju rychlost zakořeňovani a silu kořenu a s řezama se de na rust přitom pozoruju jakou stavbu ktera rostlina ma hodim 2 stejny lampy vedle sebe pod jednou zastřihnu pod druhou necham na central přepnu a pozoruju jak se co vytahne. Tak a v květu hlavně dny do sklizně vuni stavbu palic a samozřejmě vyslednou vahu jednotlivich fen zaštip vs central. Nejsem člověk co jen řeže a květ nikdy nejel ja začal řezat hlavne pro sebe a par znamich duvody jsou vsem asi jasny nejista genetika ,většinou pramalo informaci sjižděni po republice . Takhle jsem.si jistej tim kdy mužu přepnout vyživou a delkou květu k tomu si rad hodim i něco ven kde se mi velmi osvědčil moby dick.
crazyben
jj, právě si chci taky vyzkoušet něco pro sebe jenže 400w svítim na květ, tak sem si představoval nějaký trubice, ale chtěl sem aby to za něco stálo a když sem pak pročet faq o matkách a pár threadů začal sem skoro brečet. Ale to je jedno já to čtyřkilo Mhčko koupim a nějak to vymyslim :D (přinejhoršim 250 a budu často měnit genetiku no...)

Ještě prosimtě, testujes od kazdy jeden rizek takhle nebo jich das vic? Prepinas po zakoreneni a strihani, nebo to nechas par dnu rust? Diky
greenlight
Pod 400w neni problem na.nekolika matkach.nastrihat co 10 dni 100 kousku zalezi jakou mas spotrebu řezu :D a na tvou otazku s kazde matky vezmu vetsinou 2 řezy a každej dam pod jinou lampu a s toho jeden zastrihnu a druhej ne necham narust a az potom přepinam abych zjistil na priste jestli mam strihat nebo ne a pritom rovnou zjistim co natom naroste a vim jestli matka za.něco stoji.
crazyben
No me je jasny ze s jednim boxem a jednou mamkarnou budu mit vzdycky prebytek, ale 100 rezu kazdejch 10 dni... to mi ta 250 asi bude stacit bohate a porad bude prebejvat. Jen mi de zas o to ze je spousta nazoru ze min jak 400w nema cenu, ideal 600w a ja to chci mit top. Ale zas nechci drzet jednu genetiku x let (dva roky budou hodně)., to by pak nemusel bejt problém, když to nenechám přerůst. Co myslíš Ty?

A diky za odpovedi... prave sem nekde cetl ze nekdo prepina hned po zakoreneni, tak me to zajimalo.
greenlight
Taky jsem četl hodně nazoru že to chce co nejvic watu na matky ale nevidim duvod např. Doxenone znama postavička na groweru ma jen trubice na matku a ma krasnej vynos v květu. Možna by to stalo za zkoušku 250w vs 600w ale jedine jak to otestovat me napada vzit dva řezy ze stejne matky jeden hodit do matkarny 250w a druhej 600w a nechat to tam s kazde.narezat hodit na květ a pozorovat jestli je nejakej rozdil jinak nevim. Jo a duvod proc se prepina hned po zakoreneni nekdo to dela i pri zakorenovani je aby se zjistilo pohlavi.

Dneska sem vyraběl 2x bubble-cloner použit. Maltovnik ,polystiren ,sadbovač , vzduchovač ,topne těleso. A vzduchovaci opony .do jednoho se vleze 77 kousku takze. Dohromady na.154 kousku. Vše mam nafoceno jen musim skočit na wifi at to de.nahrat
Mard
Já mám v matkárně 2 x 18W a na 4 matky tak akurát. Pro mé potřeby stačí že mohu 1x za 4-5 týdnů stříhat tak 15-20 klonů.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma