Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
1st grow 2x600w poradte - Klikni zde pro originální téma
Huntcat
Ahoj jsem tu novej i kdyz na grower uz nejakej patek chodim, studuju ctu si atd.

Mam v planu 2x600w aero amazon a mam par dotazu na zacatek, tak budu vdecnej za kazdou radu.

1. Mam box VxSxH 2,5m x 2,6m x 1,9m s tim, ze pestebni plocha bude cca 2,6m x 1,3m tak nejak nevim co poridit za ventilator. Videl bych to neco kolem 1000m3, ale nevim jakej tip, jestli bude stacit nejaky ufo s regulaci ci jit do ulity torin. Jde mi predevsim o hluk a hledam neco potichyho i kdyz mam v planu ventas zaboxovat ci nejak zabalit. Co by jste doporucili?

2. Koukam se po predradnicich a zaujal me cenou SuperLine 250-660w a chci se zeptat jestli s nim ma nekdo zkusenosti. Prijde mi to vsechno stejny avsak zdani muze klamat a nerad bych koupil nejakej "sunt".

http://www.hotchilli.cz/superline/s...lni-predradnik/

Co myslite?


Nechci se tu ptat na kazdou "hovadinu" a proto planuju do konce mesice zacit svitit, uvidime jak to bude casove vychazet a jak budu stihat v praci.

Dekuju vsem za rady a ohlasy.
Luky115
Cao ktomu predradniku já kupoval celej komplet a pro mě za ty prachy supr má v sobě i tepelnou pojistku takže ho hned neodpalis 😀 už mám skusenost 😀 je tam naštěstí jedna náhradní 👍

Jinak jedu hlínu to ti moc neporadim 😀


http://www.pestujsi.cz/detail-600w-...1-1897-186.html
Johnny Blaze
1 1000m3 bude na 2x600w stacit si myslim,pokial nebyvas v afrike. Ulita v boxe odhlucnenom je dost ticha,viac asi su hlucne uz aj cirkulacne ventilatory.
2 Osobnu skusenost nemam ale tiez som mal podobne starosti nedavno a ztoho co som zistil tak lacne digitalne predradniky su udajne poruchove.
Dobre su vraj lumatek,gib,gavita.
stredocech
Jede mi 2 měsíce. POprvé reklamace(po zapojení přestal jet..) poté v klidu.

Jediný mínus u toho byl prý chybějící kryt na uchalzení..... nepocituji rozdíl v teplotě oproti lumateku
amater haze
hele tenhle predradnik mam a je paradni i bytelnej nez sem si to vsechno vychytal tak mi asi 3x upadl :-D a slape furd .. mam merak ktery me ukazuje aktualni odber a vsechno sedi a po padu vykon neklesnul ..... doporucuji ... ale ja ho koupil na strankach stromat neco kolem 2 200 kč nwm za kolik tam je tedkom

Smějte se
Huntcat
Amater haze diky za stranky, zrovna tam maji Lumii Digita 600w predradnik za 3080,- asi lepsi nez ten SuperLine co myslite?
Johnny Blaze
Skus akykolvek pokial sa da vyreklamovat,rozdiely v svietivosti a spotrebe by nemali byt nejake obrovske.Ak by som chcel usetrit asi by som radsej kupil elektromagneticky predradnik radsej nez lacny digitalny.
Dalsia vec rataj stym ze na pockanie ti to nemusia vyreklamovat co pokial nemas iny v zalohe moze byt pre kytky dost problem.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma