Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Selekcia FMS a iné.. - Klikni zde pro originální téma
Samulele
Zdar, vzhľadom na nedostatok reziva v mojom okolí som spustil menšiu selekciu pre moje potreby. Skúsim teda :)
KUSHY HAZE : SSH x SFV OG kush/ C99-flower 65-75

Lady Berry Kush : Anaberry(true blueberry x afganskunk/heriuana X SFV OG Kush/C99


Zmes hliny a kokosu postriedmo zalievané a malinko prihnojované.



Klíčivosť parádna KH 9/10 a Lbk 13/13
AVšAK Dalej sa dostala iba posádka 7 KH a 10 LBK

Večerom nahodím test klony.

No aktuálne sú mamky na tom takto ale radšej nedokŕmené ako prepálené akurát ma mrzí že celkom prerástli ale z takých semien to asi ináč nepôjde.
Samulele
Tak pridávam dalšie foto klonov, kde KH je cca 7 dní napred ale vyrástol tak 2x!! Celkovo čumím...malá rw po 10 dňoch v koko a to môžem prepínať
Ale sa musím priznať že som ich trošku prepálil tak asi preto ten raketový rast, hold bez meráku sa aj tesár dojebe..

Ešte doplním info: kvetináče cca 3,5L, čistý lisovaný kokos pufrovaný asi na ec 1,8-2 ph 5,8.. Canna hydro



Takže Kushy Haze:





Ten ma baví :D




Posledná foto Lady Berry Kush
zelenymuz
Moc hezký. Kushy Haze očekávej 'medical grade' kvalitu. I když v LBK je Valley OG/ C99 taky hodně znát. Nejvíc inbreední je tam samozřejmě C99, Brothers Grimm alias fenotyp Jacka Herrera+ Shiva Skunk aby se to nelámalo. C99 je v každym z těhle crossů hodně i co jsem měl doma různý další od X s FMS F1. Máš už vyselektovaný samce?

Ať to kvete.
Samulele
Zdar, díky za doplnujuce infošky, ja sa priznám že som šahol po tejto banke zo zvedavosti, vlastne je tam všetko čo by človek mohol chcieť :) *A popoluška bola v pláne pred 5timi rokmi :D
3 Samce kushy haze som úspešne identifikioval podľa preflowers a už sa slnia na okne.nahodím neskor. Pel budem odoberať zo všetkých pretože mi ide o zachovanie čo najväčšej genetickej rozmanitosti. Krosiť sa bude NL, F13 f2, Shiva skunk a tuším aj ERSB
čo sa týka lbk tak tam asi nebudem spelovať nič pretože je to problém ustrážiť dva kolíky :D
zelenymuz
Skřížení s modrou rodinou by mohlo být hodně zajímavý. Mě přistála ve schránce předevčírem BMS f2 ,klasická Shortovina, ze SeedBay a ještě bonus v podobě SOL Blue Sat 2.2 což mě teda hodně potěšilo, protože co vim, tak už nejsou k sehnání. Pyl od Valley OG/C99 mám v mrazáku, popravně nevim už s čim dalšim to bylo skřížený ale dobrej samec to byl, takže žádný složitý hledání. Měl jsem možnost se s FMS seznámit, co říct je to borec. :D
kcb
Od FMS jsem jel jejich prvni verzi C99 a Grapefruitu tusim 2006, musim rict ze oboji bylo vyborne, hlavne C99 si me ziskala. Strasne konzistentni, 5 semen, 5 kytek naprosto stejnych. Tusim ze pest tady snad jeste bude. Pak ale obe verze zmizely a od 2010 +- se nabizi cosi nove upraveneho. Ale za me je tahla banka bez vyhrad )
Samulele
Jooo Blue satellite 2.2 :) parádny tatík, krížil som stým UKcheeseX SSCHH a bolo to peklo!
Smrdelo to jak prasa, bambule krásne a po užití človek strácal schopnosť vidieť :D chinese eyes

Pravda, zatiaľ to vyzerá uniformne, na kvete sa uvidí. Ale zaujímave že sa KH drží pri zemi pekne vetví zatiaľ čo LBK letí na stonke hore a vetvenie slabšie.
Ale aromata sú to nádherné už teraz ! Tešme sa :)
zelenymuz
citace:
Původní příspěvek od kcb
Od FMS jsem jel jejich prvni verzi C99 a Grapefruitu tusim 2006, musim rict ze oboji bylo vyborne, hlavne C99 si me ziskala. Strasne konzistentni, 5 semen, 5 kytek naprosto stejnych. Tusim ze pest tady snad jeste bude. Pak ale obe verze zmizely a od 2010 +- se nabizi cosi nove upraveneho. Ale za me je tahla banka bez vyhrad )


ta nová úprava je z headových seeds (Valley OG/C99) a po řádné selekci, SSH 60. denní feno je zase ze Spainu, kam jí poslal Pampalini a převozem se v podobě klonu dostala asi před 4 roky do Čech Ra2. Měl jsem tu čest jí kouřit v čisté formě ze skleníku a chvíli byla nabízená i v upravené podobě na Seedbook, kde jsem měl taky pár kříženců (Black Devil, Uzbeki..)

SSH je jinak samozřejmě původem od MNS. Vůně je kořeněná, chuť už nvm, ale stávek je odpal pryč, velice potentní hůlo..myslim, že ani z indooru nemůže takhle odpalovat (inhalace proběhla z bongu bez vody) jako ze skleníku. Imho Shanti většinu svých kytek množí ve skleníku, kde jsou jako doma, ale zase se tomuhle způsobu připisuje většina hermafroditismu kytek z těch semen, kdy prostě přejdou do jiných podmínek a jsou nejspíš náchylnější ke stresům pod lampou a způsobu pěstování obecně (hodně hnojiv, předhnojený substrát, N v květu, světelný režim..)

Pokud se chceš vrátit ke Grapefruitu, tak bych řekl, že můžes zkusit Sweet Tooth#3,#4. Pracuje se taky na obzvláště grapefruitovým SWT#4, ale už to nemá na starosti Steve ze SOL, ale někdo z icmagu (SOTF#420). Semena šla sehnat přes SB.
Samulele
Zdarec palec, Kushy haze už tri dni prepnutý, ide to ako vlak, akurát ma neteší počet samíc,nakoniec tam budú asi iba dve, feno 4 a 7. Každá po dva klony, jeden strihnutý druhý bez zástrihu.


Celok kushy haze vrátane kolíkov












č.4 a č.7







7



















samce feno 5 a 6






LBK ešte na raste ale za pár dní ide na kvet
Samulele
Nazdar vospolok, prinášam fotoup kushy hejzu tuším 17/12. Sú trochu hladné (po tom prepálení...) a bojovali sme trošku s preliatim- holt sa s tým zoznamujem a napácham nejakú malú škodu. Ale napriek tomu to rastie úctihodne, u fena 7 je to zatiaľ trojnásobok muhehe :D druhe feno 4 je menšie ale kompaktnejší kvet a zrejme bude aj skorejšia.
Táto genetika má rozhodne naviac než v mojich rukách ale nová posádka už korení a dúfam si to postriehnem.výhovorku mám ale kto mi uverí :D
Zajtra sa povenujem Lbkáčku..mno tam to je s popálením horšie a min. týžden sa zbrdili , ale o tom inokedy..

Feno 7 :O



feno 4


Porovnanie s rizotonič
Samulele
Hojte tak som tu s upom LBK. Cca 15 den kvet

Mno tak celkom pekne sa rozbehli na ten prepal zo štartu. Ešte je skoro selektovať ale niektoré už ukazujú potenciál.





Celok LBK












Feno 1 vyzerá ako favorit, vôňa ako mochito aj s rumom :D A stavba je trošku zvláštna kde spodok aj bez zástrihu dobieha vrcholky.












Feno6 čistá sogovka











Nakoniec som zachránil jedneho kolíka aj ked je taký obyč, tuctová vôna trochu lepší rast...
Samulele
Nazdar vospolok, prinášam update Kushy haze. Ale mám smutnú správu. našiel som tam banány , na obidvoch fenotypoch a dokonca aj samec hadzal herma formu, takže Kh ide asi na druhú koľaj..no škoda ho, podržím to dojari a pojdu von.A tu už fotky..enjoy

41-12/12 feno 7
Samulele
Feno 4 je podstatne rýchlejšie a kompaktnejšie alebo tvrdšie ako chcete, ja by som tomu dal tak 10-14 dní a koniec..
Samulele
Nazdar! prinášam malý kuk nato ako sa darí LadyBerryKush. Pomaly sa máme načo pozrieť takže matrošu bude dneska viac..
Vezmem to pekne z kraja
Feno 6
vyzerá ako najvýnosnejšie, pekne ide na topku ale aj po zástrihu ma to baví :)
Inak u niektorých fotiek som čumel..obsypané je to akokurva he
Samulele
Feno 1 je predbežný favoriť, tá vôňa je jednoducho ohromujúca. Je to tak silné že to útočí na mozgové centrá, proste jeden z tých osudových pachov. Dominuje tu santal wood, s troškou limetky a ocasom borovice. uvidíme, teším sa na ňu mocne..
Samulele
Feno 4 ..hmm pekelne orosená vecička
Samulele
AHoJ! Táákže po 55 dňoch kvetu som sa rozhodol seknúť Prvé skorejšie feno Kushy Haze. Je to naozaj kompaktná rýchlovka a aj pod mikroskopom je to tak akurát.Thož trochu pózy
Samulele
Ešte niečo málo
Samulele
Zdarec palec, v prvom rade chcem podakovať za pozitívne ohlasy a karmice. Veľmi ma teší že sa vám to popačuje.
Mno druhé feno kushy hejzu je pripravené na kosu. 63 den kvetu.. som celkom prekvapený skorejším dozretím, očakával som viac haze fena ale na druhej strane :)

Je to teda mrška strečujúca, z 22cm až na 1m.. relatívne pekne kompaktné, menej ako fast feno.
Samulele
ešte čosik doložím..
Samulele
No nazdar..
Sorry za tú odmlku, ale kombinácia nedostatku času a lenivosť je najhošia možnosť :D

Aby som nezdržoval poďme nato.

Tak tu máme Lady berry kush pred kosou,
feno 1: asi naj berry, po prepnutí sa velmi netahá, skôr menej ako viac takže som to podkladal. Vršky krásne nafúknuté ako tenisáky ale od polovice páperie, omamná vôna lesných plodov, sladkého dreva a jemného hašu, celkom silná chuťovka.
Samulele
No, dalšie feno 6 ktoré strečuje aj 200%, hodne prekvapí.. Podobné tóny lesného ovocia ale viac hašové, príde mi trochu zalistnené ale po očistení pohoda.
Samulele
A tu už víťaz selekcie feno 4, síce je z nich najmenej fialková, ale ten smrad stojí zato..ehmm asi ako hovno po čučoriedkach :D a silné to je ako kráva ..fakt..tolerancia po mesiaci nula bodov..keď si človek nedá počas dňa pozor skončí v gauči.
A konečne búčo ktoré chutí až dokonca..
Samulele
Nejaké šušky Lbk 4 ,600W, kokos
Samulele
A takto to vyzerá keď sa tomu nechá trochu priestor..




Kushy haze fast feno


























Kushy haze dlhá..
Samulele
LBK
Samulele
NL X Kushy Haze

Výsledok kríženia NL od kámoša a Kushy Haze.
Nevyzerá úple zle, ideme dalej a testujeme.






foto č.3

Intermezzo aka FMS gangbang
Samulele
ERSB X Kushy Haze


cca 30 deň-12/12

Na toto sa hodne teším, pôvodný gén ersb bol poriadne unavený, takže som ho šprcol peľom kh a výsledok je ohromný. 10 samíc z 15 semien, a tri kúsky ktoré tu vidíte idú ďalej. Som zvedavý na výsledok ale vyzerá to ohromne.
Samulele
ERSB x Kushy Haze cca 47 dní 12/12






Feno 4,5,3 zľava









feno 4










Feno 5 si ide svoje :)









5




..
Samulele
Finále fms, zopár bakúľ
Samulele
ERSB X Kushy Haze
foto 1,2 asi feno 3 nádherne pocukrovaná ale maličká..















foto 3,4 feno 4 a pozornému oku určite neušla plieseň v topke..bohužiaľ tento kross na to hodne trpí čo mi je záhada pretože FMS genetika je zatiaľ najviac odolná ganja akú som videl..vlastne fms mi ešte nesplesnelo a to boli podmienky všelijaké :)
Samulele
Feno 5 to bude víťaz :)

Upresním že je to asi 60-12/12 , v tomto som trošku bordelár :)
frčalo to pod 600w, klasika kokos , hlina, guano, živené metropom v 3,5L kochlíku
Mard
Letos to bylo hrozný, skoro vše bylo trochu chytnuté :-( A já trouba navrch zapomněl zalévat křemíkem :-(
Samulele
A preto treba nahodiť poriadny vzduch :D
shivasambhu
Zdar. Tak tak....dobre vravíš. Cerstvy vzduch je zaklad. Ako pokracujes v projektoch? Bude možné nieco tu zhliadnuť? nech to rastie
Samulele
zdarec palec, za oknom sa "slní" samček bigbadu tak niečo hádam spácham :D
v pláne zatial :
ersbxKH feno 4 a 5 X BigBud (ss)
Chemdawg X BigBud
Samičky sa na kvete celkom tahajú a samec je skorej do indiky tak uvidíme či z toho vylezie niečo súce :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma