Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
folian 3x3 v 2,2 - Klikni zde pro originální téma
plyn
čus mam dobrou nabídku na koupě foliaku kterej má rozměry 3x3m a výška je 2,2 metru mám v plánu letos pěstovat 6 rostlin počítám stím že mi to výšku přeruste ale je tam pletená plachta kterou mužu bez problému oddělat,chcu se zeptat zda se to vyplatí v tomto foliaku mít 6 kytek v rustu nebo to květ neovlivní a nemá smysl si to pořizovat dík všem.:)
NORM
kup to a pak pravidelně zatemňuj.. jinak to většinou jen přeroste a začne plesnivět.. taky ve foliáku musí být větráky na cirkulaci vzduch a nejlépe i odtah..
crazyben
nemusíš mít žádný větráky, stačí dva dobře umístěné otvory pro větrání a vzduch se bude točit i bez větráku (ikdyž to neni na škodu)... jinak u každýho skleníku a fólikáku je třeba dát pozor na plísně, to je základ na kterej je třeba koukat už při výběru odrudy. Když budeš střihat a ohejbat, nemusíš mít ani strach že to přeroste, ale nebude tam pak k hnutí :D Navíc jak píše NORM, můžeš s tim zatěmňovat a dát jim nejlepší slunko v květu.

Jen mi nejde do hlavy "pletená plachta která jde oddělat"... přes to asi moc slunka neprojde, ne?
Váchy 55
Do skleníkovýho klima zásadně sadit az dyl..klidne az v červnu jinak z toho bude jungle v který nebude dobre proudit vzduch a bude ti to plesnivet. Nebo to zatemňovat,jak radí kolegové. Jinak to proudění vzduchu je fakt důležitý. Pak už jen vhodný výběr genetiky a hurá do toho..drzim palec
plyn
dík tak sem to teda vzal a uvidím má to okenka ve střeše a budu nechavat přední dvířka která sou na zip otevřená, odrudy budu brát nejspíš od dutch pasion mám sní nejlepší zkušenosti,ano je tam pletená folie není to přímá nit ale je to dělaný na zakázku u firmy která plete folie na foliaky pařeniště.dík za radu
Tellur
3x3 m a chceš 6 kytek? :-D :-D srandista... ještě zvaž jestli není lepší 1 nebo 2 velké, protože jak se Ti budou ty kytky proplétat (a né, na takovém prostoru 6 kytek neuvážeš tak aby se neproplétaly) tak se Ti ta plíseň rozjede, a pak to mrzí... jak psal crazy, vhodný výběr genetiky... Máš malou výšku, tak spíš něco indického... mrkni třebas na cannapedii, pár modelů tam má napsáno o odolnosti vůči plísni ;-)
Hvězdář
6 kytek do takového prostoru znamená dávat to klíčit tak na přelomu června a července, pokud nechceš aby ti to přerostlo. Jinak skleník/foliák je dobrý i na květ, za předpokladu, že tam máš sucho, tzn ke konci srpna výrazně omezit zálivku a větrat,větrat, větrat, voda nesmí kondenzovat na stěnách nebo nedej bože kapat ze stropu do kytek. Pak je to naopak dobrá ochrana před nepřízní počasí, do kytek neprší, uvnitř můžeš nechat hlínu vyschnout a popohnat tak rostlinu k masivnější tvorbě pryskyřice (protože její smysl je ten, že chrání rostlinu před vypařováním vody), v říjnu už obvykle není třeba zalévat vůbec, kytka si vezme dostatek vlhkosti jen tak ze vzduchu, který je v tomto období už blízko nasycení. No a pak je tu možnost autoflowerů, které ti dozrají ještě v létě a pokud budou mít dobré startovní podmínky (slušná hlína + ten foliak) tak okolo metru mít budou. Ale i u nich je třeba hlídat vlhkost, např. nenechávat ve foliáku konev s vodou apod.
Tellur
Nejhorší právě je když máš ten foliák úplně zajebaný (což mě se stalo pokaždé ať jsem to hlídal a stříhal a ohýbal sebevíc) a nemůžeš skrz žádný prostor pořádně kontrolovat tu plíseň... proto bych doopravdy na 3x3 nedával 6 kytek ani v případě že je vysadíš později... já měl 5x1,5x3, měl jsem tam 5 kytek, přerostly, a kdybych mohl tak tam dám tak maximálně 3 a natáhl síť stím, že bych si udělal zelené moře ;-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma