Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Začiatočnícky problém - Klikni zde pro originální téma
Hiller
Ahojte priatelia. Vopred sa ospravedlňujem ale neviem nájsť riešenie na moju otázku. Po neúspešnom hľadaní som sa len predsa rozhodol že to tu napíšem. Rozhodol som sa začať pestovať s technikou INDOOR , zakúpil som si skriňu Grow Lab Home Box – 100x100x200 cm a chcem tam pestovať formou 400w. Keďže sa jedná o 400w v skrini mi to vytvára vysoké teplo čo je zle takže moja otázka znie: Vie mi niekto poradiť akú vzduchotechniku tam namontovať aby to bolo čo najlepšie a zase potrebujem aby hlučnosť bola čo najnižšia ďakujem plánoval som to spraviť aby tam bol aj reflektor s možností chladenia. Vopred sa Vám chcem poďakovať za Vašu pomoc.
Zdraví Hiller
kubok
grower.cz/pestovani/navody/optimalizace-pestirny/3.html#59 - poštuduj FAQ 😎
Jirkacflmic
http://grower.cz/pestovani/navody/?
Hiller
Neviete kde sa dá objednať celý komplet ako potrubie a ventilátor nie osobitne pre rozmer mojej skrine .... Ďakujem
rubie
http://www.hobbygrow.cz/p/rcc-homeb...i-pestebni-box/ cus napis jim at ti poslou vse co potrebujes krome boxu ten mas :) ja mam presne 100.100x200box jak ty a jedu 400W a koupil jsem si tenhle komplet tobe staci teda vse krome boxu :)
krobak
citace:
Původní příspěvek od Hiller
Neviete kde sa dá objednať celý komplet ako potrubie a ventilátor nie osobitne pre rozmer mojej skrine .... Ďakujem

:faq::faq:Čaves, predmetom témy nieje začiatočnícky problém, ako si ju sám nazval. Je to skôr problém s lenivosťou. Sorry že takto reagujem no toho načo sa pýtaš a pýtať budeš (myslím základy growera) obsahuje fórum mraky :faq:. Keď použiješ hľadanie omnoho rýchlejšie sa dopátraš odpovede. Túto svoju aktuálnu otázku smeruj skôr na predajcu u ktorého si kupoval stan, ten bude najochotnejší Ti pomôcť s týmto problémom. Sem by som skôr na tvojom mieste smeroval otázky týkajúce sa pestovania a pod. Držím palec. :faq::faq:
Hiller
Rubie ďakujem už som im písal e-mail :D Keďže máš taký rozmer koľko rastliniek tam vieš dať ? :O Typ substrátu si zvolil aký no a samozrejme typ závlahy :)
rubie
ja uz nemel finance jedu ted 7 kytek ale vleze ti tam do pohody 12kytek i vic zalezi kolik litrovej kvetinac budes mit ja osobne mam 6,5L jinak pouzivam pudu plagron a hnojiva od plagron muzes si tam koupit sadu za 1300cca nak a mas tam vse potrebne jako hnojiva a pudu: )
Hiller
Takže keď používaš pôdu predpokladám že závlahový dávaš ručne ? :)
rubie
jo rucne a jsem spokojen :)
Hiller
Koľko krát denne ?
rubie
1x denne zalezi na rustu kytky velikost kvetinace a pokud jedes ciste hlinu ale v dospelosti kytky 1x denne
stredocech
hoši trochu těm větám dejte smysl u příspěvku o pár slovech....Jinak zalívat si myslim že stačí 1/2-3 dny v klidu :-).

Radil bych ti si to tady opravdu pořádně pročíst FAG a pěsty Growerů, jinak se ti může stát že tady obdržíš info, který nechceš :-) Je tady vše
franta62
Dobrý den,
potřeboval bych poradit jestli je čas už rostlinky sklidit.Moc už nevidím kvůli věku a ani pod lupou to moc není vidět.Po letech outdoru jedu první indor,neboť můj zdravotní stav se zhoršil a chtěl bych si udělat odvar s konopí.Na letošním Cannafestu jsem koupil potřebne vybavení a 4 semínka jsem dostal od Dutch Passion zdarma.
Prosím vás můžete mi někdo poradit jestli je čas už sklidit?
Děkuji Franta
franta62
Ještě fotka trochu zblízka.Děkuji
Plagrom
hele nejlepši je mikroskop např. za litr tady http://mikroskopy.heureka.cz/levenh...fikace/#section máš až 200x zvětšeni...určitě najdeš i levnější
ale máš to na masti, kde THC tuším není potřeba, takže nevadí to trochu přetáhnout...podle listů by to ale klidně už šlo
zhulbong
Hiller: Počet kytek je čistě na tobě a tvém pěstitelském umění. Prvně bych volil určitě méňe. Nicméňe já mám 60x60x140 a mám 9x 5,7l . Já bych do tvého stanu dal seriózně 25x 5,7l k tomu jsou podtácky 20x20cm. Jde o to využít co nejefektivněji celý prostor ne přeci. Je to čistě jen a jen na tobě :D . Každopádně jak už ti někdo psal chce to jen víc hledat,číst,pátrat ;) A dovíš se vše ve finále :D

rubie: zalývat 1x denně je nesmysl podle mě a zbytečná práce pro tebe.Holkám v dospělosti stačí 1x za 2-3 dny zalýt naprosto bohatě.

franta62: dle fotky a listů už klidně,ale doporučil bych ti něco takového http://www.ab-com.cz/carson-mm-200-...0x_d278792.html je to věc k posuzování zralosti k nezaplacení. Těch pár stovek za to stojí investovat a máš jasno a přehled kdykoliv ;)

Mějte se a směj se
franta62
Děkuji všem za rady.Dnes jsem dosušil a mám pěkných 158 gramů.To bude minimálně na 6-8 odvarú a ještě udělám nějakou tu mast.
Chtěl bych poděkovat všem co my pomohli.
A především firmě ledideal za rady a panel led.Nemůžu nějak změřit spotřebu ,ale pokud to světlo má opravdu 130Watu tak jsem docelá dobrý pěstitel.
Franta děkuji


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma