Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Regular semiačka - kde a aké? - Klikni zde pro originální téma
kubok
Zdravím groweri.

Už dlhšiu dobu zvažujem, že si spravím vlastnú matku, lebo ísť grow zo semiačok je proste na nič. Na druhej strane zohnať kvalitného matkára v mojej blízkosti by bol asi problém, preto by som sa chcel poradiť - odkiaľ objednať regular semiačka?

Budem rád za každú radu :)


Nižšie uvádzam zoznam seedbank, ktoré ponúkajú regular semená:
SensiSeeds
Dutch Passion
krobak
Ahoj. V poslednej dobe, už sa to tu riešilo, je podľa mňa asi najistejšie objednávať semená priamo zo seedbanky. Poštovné býva zanedbateľné, niekedy pri určitej sume free. Než si kúpiť mačku vo vreci z nejakého e-shopu. Ja som mal naposledy mizernú klíčivosť, dokonca v jednom prípade žiadnu a musel som riešiť reklamáciu na ďiaľku. Podarilo sa, no bolo to nadlho keď sa v podstate semená predávajú na zberateľské účely :).
kubok
Ahoj, viem, že je tu riešených niekoľko témat okolo seedbanks. To čo hľadám je zoznam bánk, ktoré predávajú regular seeds a majú aspoň akú-takú reputáciu.
koles
citace:
Původní příspěvek od kubok
Ahoj, viem, že je tu riešených niekoľko témat okolo seedbanks. To čo hľadám je zoznam bánk, ktoré predávajú regular seeds a majú aspoň akú-takú reputáciu.


Místo zakládání zbytečeného vlákna ses mohl vypravit na internet a ty informace si obstarat sám. Regular semena se stále běžně prodávají, ikdyž ne všechny banky je nabízí. Projdi si nabídku deseti bank, na které si vzpomeneš, a něco z jejich nabídky si určitě vybereš. Sepisovat tu seznam seedbank, které stále prodávají regular semena, to mi přijde zbytečné - za půl roku nebo za rok ten seznam stejně už nebude aktuální, takže jediné o co tu jde je, že jsi línej si to najít teď sám.

Ale chápu, po včerejšku/dnešku se mi taky nechce nic dělat :D Může mi někdo ubalit brko a donést mi ho i s popelníčkem? Díky!
crazyben
Stačí chvilku hledat na netu... občas se daj najít slušný regulary i tady v bazaru (většinou poctivý krosy dobrejch modelů) když si vybereš někoho s reputací (bílá listina a karma trochu napoví).

Jinak za mě, ač s femkama od DP nejsem moc spokojenej, regulary maj skvělý. S jinejma bankama nemam zatim moc zkušeností...
Mr.MEN
Heleď jdeš na to dobře o tom žádná matka z reg. semen je dobrá volba.
Ale řekl bych že v dnešní době jsou na trhu kvalitní fem. semínka která se dají použít i na mamky pokuď tedy spěcháš a nechceš ztrácet čas vyhazováním samců a selekcí atd.
Já osobně mám z fem. semínek všechny matky. A zatím jsem za těch pár let nezaznamenal žádné nepříjemnosti ohledně toho že jsou z fem. semen. Max jen tu že u jedné rostliny se občas oběvují v palicích i samčí koule. Které ovšem neopilují nenašel jsem zatím žádné semínko. Tak že mi to nedělá vrásky. :)
Selekce probíhá cca z 3 až 6 fem semínek a pohodička. :)

Ale pokuď chceš 100% kvalitu výsledku tak reg. semena nakupuj ze starších seeds banek. Např Sensi Seeds, Dutch Passion, Mr.Nice, Paradise Seeds atd. Jen teď nevím někteří už přestali prodávat reg semena.
kubok
Ono to nie je ani tak o lenivosti, ako o tom, že som nikde nenašiel zoznam seedbanks, ktoré by mali aj regular semená. To o čom viem budem postupne dopĺňať do prvého príspevku. Ak by týmto bankám vypadlo niektoré regular semiačko z ponuky nič sa nedeje- snáď neponúkajú len jednu genetiku. A pochybujem, že by seedbanka zo dňa na deň zrušila kompletné oddelenie.
crazyben
citace:
Původní příspěvek od Mr.MEN
Ale pokuď chceš 100% kvalitu výsledku tak reg. semena nakupuj ze starších seeds banek. Např Sensi Seeds, Dutch Passion, Mr.Nice, Paradise Seeds atd. Jen teď nevím někteří už přestali prodávat reg semena.


Všichni je maj... Nice má dokonce jen regulérní jestli se nepletu. Nedavno sem zrovna koukal na jejich nabídky.
krobak
Jj, stačí chvíľu pohľadať. Určite ich je toľko, že budeš mať problém si vybrať tú jedinú a pravú s ktorou stráviš nejaký čas pri selekcii.

Ako písal koles, nechaj si ubaliť brčko, priniesť popolník...času je v týchto dňoch dosť. Hýbať musíš len rukami pri hľadaní. No podmienky sú ideálne. ;)
guarana
http://www.pickandmixseeds.co.uk/co...-cannabis-seeds
masuro
já bych vsadil na klasiku, Mr.Nice seeds???
pan.uspesny
Zdar já dělám s regulárů,je určitě lepší když vyskoušíš,každopádně,sensi seeds mam odskoušeny sensi skunk,a mohu doporučit,hodně se hodí na řez,není příliš dřevnatá,dobře koření,ma větší tendenci dělat vedlejší okřídlení,tak to stačí ostříhat,a udělat korunu,dutch passion mam mazar a je to také tutovka,od dutche mam jeste super silver haze ale se sativou je vetsí práce,no proste totalní mrdačka,ale jak jí jednou udělaš a daš si tu práci,tak si jí muzes udržet do nekonečna,generační rozvoj,tvoříš neustále,jak nejsi lajdák,musíš ale opravdu udržovat při životě,živej organismus,matka rychle reaguje na vykyvi tepla,vody,živ rotzok,tak bacha .-)
Pelúsok
ja som prave objednal od hybrids from hell regulary. Oni tam tusim maju len tie.
Anonymer
Hybrids from Hell by mohla byť dobrá voľba Esbe mával výborne strainy - ale to bolo tak 5 a viac rokov vzad, neviem ako je na tom teraz, no ak má stále klasiky ako Erdber v crossoch s Purpueroru etc, tak si myslím, že budeš spokojný. Do skrinky bych koukal spíš po něcom třeba od Archive seeds. A klasickým Holandským seedbankam by som sa už asi radšej vyhol :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma