Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Sadařova zahrádka 2.0 - Klikni zde pro originální téma
sadař22
Tak jsem zase po roce na z5 a mám rozjety další kolo 2.0.Mno snad se mě bude letos dařit líp jak loni po hromadě začátečnickejch chyb. Jinak k pěstu samotnymu, jedu zase hlínu a hnojky o5 plagron tera. Něco ke kytičkám :) už jsou vyklíčeny a už se vylouply z hlíny a jsou cca. 3 dny na světě. Jináč nemohl jsem za boha tady na g nahnat řízky a když už jo tak prostě praha poštou na moravu nic neposílá :) :) :) :) A tady z moraváku sem nikoho nenahnal asi sem neměl kliku nebo jsem málo zkoušel, tak jsem zvolil semena. Ještě k osvětlení, svítím 400w sodou už rovnou na rust, páč mě odešla metla na rust. Myslím, že to pod sodou poroste taky pěkně.

Box: Dark street 90x90x160

Osvětlení:

HPS400W (GIB X-TREME...)

Stínidlo:

klasické 40x50

Ventilace:

Prima-klima TT 220-280m3

Filtr Can-Lite

2x klipsňák 18w 20cm

Květníky: 9x 11l teku hranaté

Medium: FLORIA Květinový substrát 2x 50L

Hnojiva: Plagron TERA SADA

Zvlhčovačka:

sonická značka??

Teploměr vlhkoměr

Roslinstvo:

4x Orangebud x Diesel Fair seeds

4x Allkush Paradise seeds

1x Cream mandarine fast version Sweet seeds

Ještě fotečka z boxíku pohled na prcky :D
MocnyOkurek
To sou jeste uplne miminka :)
sadař22
Jsou to prckové ještě no ale lebedijou si pěkně pod sodíkovím sluníčkem a pěkně rostou a ladujou se živinama :) Jináč ještě jsem se chtěl pozastavit u hlíny kterou tam mám je předhnojená na šest tydnu tím pádem vynechávám hnojivo na rust. V loni to byla jedna z největších chyb kterou jsem podcenil a holky sem málem odrovnal.
sadař22
Tak jsem tu zase s nějakou aktualizací. Prckum je 6 dnu co se vyklubaly ze semen, pěkně rostou v pondělí porvé aplikuju kořeňák a enzimy + postřik phitaminem Tady nahazuju ještě fotečku
Mard
Není to ještě moc malý na phytamin? Jen se ptám, nikdy jsem ho nepoužíval.
Kreator1993
Podle mě je zbytečný jak jim něco dávat tak i na ně svítit 4kilem. Já třeba klíčim pod dvěma 4w led kuchynskýma svítidlama a bohatě to na první tejden stačí. Aspoň se udrží větší vlhkost. Jinak ať to roste :)
sadař22
No dík za reakce:

Mard Namíchám poloviční dávku a jen tak zlehka pokropím žadny velky přehánění. Nevíc když pěstím venky tak aplikuju phitamín v tyhle velikosti a nikdy se nic nestalo a to už používám plagron několik let.

Kreator1993 Boužel mě odešla 250w matla a nic jinyho mě nezbylo než ten sodík. No nějak moc neřeším těch 400w páč mám elektřinu na levny tarif ale máš pravdu jinak je to zbytečny. Jinač ještě k tý vlhkosti mám tam celkem vykonnou zvhlčovačku myslím si že 70% vlhkosti je v poho.A v noci když mě vypnou ofuky a jede jen odtah to vyskočí i na 80% určitě nestrádají. A ještě pro uplnost když jsem se tady díval tak nekteří členové tady ani zvlhčovačku nemaj a mají taky krásny kytí a vyslednej model jakbysmet.
sadař22
Nazdárek ve spolek :)

Tak dneska je to 10 den v rustu kytičkám se daří, pěkně povyrostli a zesílily :D
Co se tyče hnojení a zálivky tak plánovaná zálivka která měla proběhnout v pondělí byla odložená na dnešek, jelikož hlína byla ještě vlhká a nechci zbytečně přelívat a dusit kořenový systém. Do zálivky jsem dnes poprvé přidal kořeňák a enzimy postřik jsem prozatím vynechal, po zvážení ono opravdu není kam spěchat. Jináč teplotu v boxu držím mezi 23-25 ° ve dne a 18-21 v noci vlhkost držím na 70-80% To je asi tak vše ještě nejaká fotka z boxu :D
sadař22
Nazdárek přátelé :)

Jsem tu s dalším postem dalšího vyvoje. Dnes je to přesně 14 den co jsou kytičky na světě v 18 h. periodě zase o neco málo povyskočili. Večer hodlám aplikovat první postřik phitaminem a po čtyrech dnech zase zalít,opět pouze namíchám kořeňák a enzimy. Co se tyče hnojení ještě sem nic kytkám nepřidal a ani zatím nehodlám, kytky zatím pěkně rostou a náznak nedostatku živin se zatím neprojevil. Hodnoty v boxu pořád stejny vlhkost 80% +- a teplota taky v normě. Jináč se mě pořád nechcelo kupovat destilku do zvlčovačky tak sem naplnil několik velkooběmových kyblu sněhem a nechal roztát teď mám kolem 100 litru v podstatě destilované vody a je vyřešíno :)
sadař22
Potřebuju poradit!!!!!!!

ZAŠTÍPNOUT NEBO OHYBAT ČI POKUS O FIM ???????????

NEBO NECHAT RUST ??????????????

Nemužu se rozhodnout co myslíte kolegové ????????
frek
Pokus se o FIM. Pokud se povede, hezky vyplníš prostor. Pokud ne, budou jen zastřižený. Ohýbat mužeš tak jako tak. :)
Pioneer001
Sadar ted sem v pestu jen ogejbal a zalamoval a je to super fajn keriky
sadař22
Tak jsem zvolil zaštípnutí a po tydnu až to trošku naroste nebo prostě v pruběhu rustu budu tvarovat pomocí tvarovacích kolínek a popř vyvážu drátem.
sadař22
Zdarec tak na rychlo raní foto z boxu. Kytí jsou 20 den v rustu pěkně reagujou na zaštípnutí .Jináč v boxu vše ok teplota vlhkost zatím se nic nepokazilo :)
sadař22
Tak po pětidení odmlce jsem tu s nějakou aktualizací co nového se událo plus nějaky fotečky jak holky povyskočili. Takže jsem 25 dnu v rustu holky se pěkně rozvětvili a povyrostli.O vikendu se chystám slečny vyvázat drátem a natvarovat kolínkama. Chci se tu zeptat zkušenějších mám provést nějaky prostřich spodních listu popř. co a jak by ste kdo doporučil ??? Předem díky za rady.Kytky chci nechat ještě tyden a uvidíme jak budou narostlí už bych rád přepl uvidíme .
sadař22
Ještě z dnešního rána za tmy :)
!ZAU!
Zdravim te..
Ja bych nic ted nestrihal,jeste kdyz planujes ohejbani.Prostihal bych az spodky cca 14 dni na kvetu.Jinak to mas hezky.Budu sledovat.Posilam K+
sadař22
O.K. díky za radu a karmu.
sadař22
Tak dnes po vyvázání a použití kolinek... ono to přez tu jungli není moc vidět ale použil jsem celkem 50 kolinek a pěknej kus drátu :).Ještě foto na levo pod větrákama jsou u kytek ještě prázdny místa ještě nechám pár dnu rust možná i tyden. Pak palba 12/12.Jináč ještě ani jednou nehnojeno jen čistá voda. Jednou sem dal ensym + kořeňák a phitamin postřik jinak nic kytky sou nádherny. Ale mužu říct že z řízku je to ododst lehčí ale semínka mě víc baví bych řek :). Něco málo sem nafotil ted večer když to zhaslo. Vnormálním světle sou jak namalovany:) Dal sem brko tak se mě chce psát :)
sadař22
Tak dnes přepnuto na květ jedno foto na rychlo pro představu :)
sadař22
Nazdar zahradníci přináším další report z mojí zahrádky.Kytičky vystřelili jak z praku vzhuru už se začínám děsit jestli se to vubec zastaví. Dneska poprvé podáno hnojivo na květ zatím z lehounka poloviční dávka 4ml/2l vody.Myslí že není zatím potřeba to ládovat doplna jelikož kytkám očividně nic nechybělo.Ohledně teploty vlhkosti vše v normě telota 24-27°C a vlhkost je na 50% musel sem dát ještě přídavný odtah z místnosti byla hodně cítit atmosférická vlhkost a vše je ok.

Tady přidávám ještě neco na skouknutí jak to v boxíku žije :)
Dirty86
Budu sledovat jinak kytky po prepnuti rosou jeste 20 dni zhruba :) preju dobrej pest az do konce..
sadař22
Zdárek díky za podporu :) Já jen že ted za těch pět dnu v květu to roste rychleji jak v rustu asi se rostliny snaží dohnat co mužou než nakvetou :)

Jsem zvědavej na cream mandarine jako out byla luxusní doufám že bude vymazlená pod žárovkou už se nemužu dočkat!

Ještě jedna fotka za tmy :punk: :punk:
Dirty86
po přepnuti vždycky kytky začnou jet bomby jako vztekle to už je tak dane :) jak říkam po prepnuti rostou jeste zhruba 20 dni + - a ty od přeponuti teprve 5 dni jsi počkej tak za 14 dni to bude jeětě větší džungle než je ted :mutant: :chef: :smoker:
sadař22
No to mám radost... kdyžtak hodím síť a nějak ty kytky skrotím, jako místa je tam ještě dost, žárovka (stínidlo) má ještě cca.50cm nad sebou.
Dirty86
Kolik maji ted cca cm ty kytky?a prijde mi ze mas moc vysoko od vrsku svetlo...
sadař22
No nektery už 50 cm mít budou a nejmenší má 35 cm vypodložená. Já to zkusím vyfotit příště víc horizontálně aby byla vidět vyška rostlin. No a když vezmeš že květník má cca 30 cm kytky samotny budu počítat těch 50cm a vzduchová mezera od kytek po stinidlo je dalších cca40cm. To je 120cm využityho prostoru a box má 160 cm čistu vyšku tak mě zbejvá 40cm to se snad vlezu.
Dirty86
se vytahne tak na 80 cm urcite jeste
sadař22
Zdarec zahradníci a zahradnice :flower:

Jsem tu s dalším reportem z mojí zahrádky čas nám utíká a dnes je to 10 den co jsem přepl do květového modu :) Kytičky se ustálili na krásnych 60 cm cca. Dnes jsem podruhé hnojil tentokrát už plnou palbu 10 ml bloom + 3 ml green sensation na 3l vody ke každé šlo 3dcl namíchaného hnojiva + 6 dcl vody. Kytičky momentálně spotřebují 9 dcl vody za 3-4 dny. K samotnymu pruběhu pěstu zatím jde vše podle očekávání a nic zásadního co by stálo za zmínku se nestalo. Teplota v boxu se lehce zvedla vzhledm k vypnění prostoru se není čemu divit jsem ted nekde na 29-31 °C boužel odtah už mám nahulenej na plno tak ještě zkusím koupit dnes večer v nějakém shopu vk ventilátor a zabuduju aktivní přítah snad to trošku pomuže. Jinak přihazuju fotky jak to teď vypadá a roste :flower: :flower: :flower:
sadař22
Dnes 15 den 12/12 Pěkně to začíná kvést.

Přidávám fotku:
sadař22
Zdar takže dneškem sou kytice na 22 dnu květu.Boužel se na třech ob dieselech ukázali květy :( všecko jsem oškubal a budu dál sledovat. Jestli se to rozhermí ve věčím stilu pudou ven!!!!!!!!! Nevím čím to je že to zhermilo bud blbá genetika nebo stresem ze zaštipnutí a ošmikání spodku jinak fakt nevím :(. Tady fotky z boxu :hanged:
shefin
mel jsem to same venku i pod 600w ,vune ze fungl novej filtr 650m3 s polovicnim ufem nestacil.a pak ta susina ... nemluvim.to bude genama.ja sem mel zas pech na klicivost. 20/ 12 vzeslo pri ph 6,0 .se tes i tak ,to bude dobre .....
sadař22
No tak měl sem právě ob x d jak dvakrát venku tak i jednou v microindoor boxiku a pohoda a najednou taková várka sráču. Allkush v pohodě ale i ta zklamala co se tyče fenotipu jedna kytka vypadá jak deep chunk jen hromada orosenyho listí!!!!! Nechám se ještě překvapit co se mě ještě pomrví tak krásnej začátek a zas čekám poser ke konci!!!
sadař22
Tak už vím příčinu zhermení nechal jsem hnojení na přítelkyni po dobu pracovní nepřítomnosti. Co se nepovedlo málem sem se vyvrátil po demonstraci pruběhu odměřené dávky hnojiva 40ml na 2l na tři kytky (sem si řikal že sou nějaky nahnojeny TMAVÍ) No proběhl pruplach ve vaně mužu se jen modlid že to nezhermí všechno a že to kytí rozdejchají. Tady detail CREAM MANDARINE + CELEK
crazyben
:/ ááá to je škoda... já to tý svý vždycky hučim do hlavy co tam všechno dělám ikdyž jí to nezajímá... a tak trochu doufám že něco pochytí a až bude třeba tak bude aspoň tušit co a jak.

Držim palce, na takovou nálož ale nevypadaj vůbec zle.
sadař22
No to nejhorší maj za sebou ono to takhle není moc vidět ale pulka už pěkně zežloutla jak maj kytí popáleny kořeny a samo celkovej stres. Ono bylo jediny štěstí že ke každy kytce nalila ještě litr vody solo po hnojení tak se to zředilo jinak věřim že už je po funusu (-_-):whip: Nechám to byt a pokusím se to zachránit kořeňákem s enzimama jen tak zlehounka přilít. :einstein: Ale nechám to na neděli až to trochu proschne ted je to zechcany z toho pruplachu. :titanic: No mužu si jen počekat :starwars:
sadař22
Zdarec tak přináším čerství zprávy z bitevního pole vše vypadá že by mohlo dopadnout dobře. Jak sem psal v min. přízpěvku podal sem dnes kořeňák s enzimama jen zlehounka deci a pul ke každy kytce. Doufám že enzimy poberou odumřelí kořeny a kořeňák zas pomuže rozvoji novejch a kytky to udejchají. V dalších dnech bude jen čistá zálivka vodou. A pak se uvidí každopádně budu opatrnej. Ke kytičkám samím vypadá to že to přežijou už zas dostávaj normální barvu. Ty kytky co to pobrali a byli jen hodně tmaví a požloutli jim listy na konci čepelí jsou už zas normální a žadny další žloutnutí koncu listu se nekoná. A ty co dostali největší nálož a zežloutli celí tak už tmavnou. Akorát ten hermáč je prohranej budu muset hlídat koule a škubat to. Doufám že se už nic neposere..... Je ještě škoda že se tímhle kytky min. na tyden sekli a pálky moc nerostli snad už to povalí normálně.Tady ještě foto z boxíku
sadař22
´.´
sadař22
Zdar tak vše se ustálilo a vypadá to že šok z přehnojení je pryč .Po pruplachu vodou a po pár dnech prosichánía poté podání zálivky z kořeňákem a enzymama samo bez hnojiv to kytky celkem rozdejchali azase kvetou a narustaj. Jinak dneškem je to přesně 30 den v květu. Ještě k detailu fotek s paličkama je to foceny na rychlo a z vrchu není vidět pořádně oběmnost vršku příště napravím a nafotím detail znovu a lépe.

Tady připojuju foto celku a detail paliček jednotlivých odrud :)

1 CELEK
2 CREAM MANDARINE
3 ORANGEBUD X DIESEL
4 ALLKUSH
sadař22
.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma