EqwiLL |
Nazdar Tak prve biele fuziky na svete 11den kvetu vyska 60-70cm vlhkost 40-55 teplota noc 20 den 27-30 Pridavam foto srry za kvalitu drzte sa :-) :-) |
|
|
EqwiLL |
Nazdar 13den kvetu Foto pre vas ZDAR |
|
|
EqwiLL |
Nazdar groweri mam otazku dufam ze mi niekto odpovie .. Ked sa mi svietilo v skryni tak vypadla elektrina a cca na 10minut vsetko zhaslo nedostanu kytky s toho nejaky šok??? Nejaky spomaleny rast ? Boha stresujem moc asi :-D |
|
|
crazyben |
kvetou a narušenej byl světelnej cyklus, takže si myslim že to bude ok, horší je když jim narušíš tmu... tam by těch deset minut klidně stačilo abys je "rozhodil" |
|
|
kwb |
citace: |
Původní příspěvek od klogg
né, vážně :D pravděpodobně je to od prudkýho zalití, ta horní vrsta neni zpevněná kořenama, tak se se různě přelejvá, neumim si představit jinej důvod... |
já jsem měl takovýhle díry od myší ! jedna kytka šla pryč protože ji totalně rozhrabaly kořeny...bacha na ně |
|
|
crazyben |
jo jo... hlavně v tom boxu bacha na ty myši :D (sorry tohle sem si nemoch odpustit) |
|
|
EqwiLL |
:-D :-D na piatom poschodí sa jebali myši kurva akurat u mna urcite ich prilakala ta krasna vôňa kadidla :-D smrádek hh Crazybene dik za odpoved nerusim ich vobec uz su to velke slecny a pekne sa vedia starat same o seba jedine co robim tak taham lampu vysie a vysie presvedcil som sa ze black jack je lepsi na outdoor ako indoor prevaha sativy dalsie kolo by som chcel rozbehnut indiku Ale na to je este cas dam si od niekoho poradit Zdar chlapy! :-) +foto pre vas |
|
|
EqwiLL |
Dnešní záber 16deň Kvetu nazdar. |
|
|
EqwiLL |
Zltnutie spodnych listov a postupne odumierajú moze to byt nedostatok dusika? Ako ho doplnit alebo urovnat hladinu dusika mam AH 3 zlozky pouzivam uz len bloom micro Enzymy+ a bloombastic Poradte mi prosím |
|
|
crazyben |
pridej i rustovou slozku k tomu co jim michas ted... |
|
|
EqwiLL |
Prvu zlozku grow som nepouzil od prveho dna kvetu Takze dakujem crazybene za radu dufam ze sa to napraví a pak podám info ale v druhej polovici kvetu uz grow slozku nemam pouzivat alebo ano? |
|
|
krobak |
citace: |
Původní příspěvek od EqwiLL
Prvu zlozku grow som nepouzil od prveho dna kvetu Takze dakujem crazybene za radu dufam ze sa to napraví a pak podám info ale v druhej polovici kvetu uz grow slozku nemam pouzivat alebo ano? |
Ahoj, najprehľadnejšie máš zobrazené dávkovanie v dávkovacej tabuľke . Jednotlivé zložky potom pridávaš vo zvýšenej miere alebo upravuješ pH keď Ti to rastlina naznačí (napr. na listoch). |
|
|
EqwiLL |
Nazdar groweri tak uz som mal len par dni do sklizne mojmu ocovy preplo v hlave a ked som sa vratil domov v skryni som nic nenasiel vytrhal mi to a vyhodil vlamal sa mi do mojho bytu Moj predpoklad bol cca 80 90g Vynadal som mu a povedal som mu ze ho uz do konca zivota nechcem vidiet stahujem sa co najdalej od neho.Takze drzte sa groweri prajem aspon vam velke výnosy A dajte si pozor :-( |
|
|
stredocech |
Shit!! kdybys chtěl poslat nějakej plod na výstavu napis Pm s adresou. Jen takový support:) hodně štěstí |
|
|
EqwiLL |
Nazdar pánové prosim vás o radu mam malej dotaz Skopíroval som si moje vety
Hnojivá : Advanced Hydroponics of holland : Grow , Bloom
: NATURAL POWER ROOT STIMULÁTOR – KOŘENOVÝ STIMULÁTOR
- ENZYMES +
: ATAMI - bloomBastic
.................PROSIM O RADU JEDEN ROK SOM TIETO VECICKY NEPOUZIVAL MOZU SA POKAZIT ?? ........................ Dakujem vám |
|
|
|