Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

 
150W Critical Mass SOG - Klikni zde pro originální téma
Mitch Buchannon
Zdravím místní komunitu :).


Posádka: 19x Critical Mass (klony)
Stan: Darkstreet 120x60
Osvětlení: 150W Philips SON-T a GIB Flower Spectre
Hnojiva: Biobizz Grow a Bloom, Acti Vera Hesi Root a Enzymes, Grotek Vegetative Booster, Monster Bloom a Blossom Blaster, Flora Kleen
Médium: Zahradnický substrát s perlitem. Květníky 3,4 a pár menších.
Odtah: 12cm pc větráček. Přítah pasivní.
Ofuk: 5x pc větráček

Řízky jsou 10 dní na růstu, jsou zaštípnutý, roztáhnutý drátkama a navázaný na špejli pro podporu stonku. Jedu SOG, proto je mám tak na těsno. Zálivka probíhá jednou za 2 dny a dostávaj plnou dávku hnojiv.
MethodMan
19x na 150w? Trosku extrem ne?
Mard
8gr na rostlinu?? To mi fakt připadá jako nevyužití potence rostlin. Ne že by to nešlo, budeš mít 19 kusů prcků 20 cm vysokých s jedním stonkem a pár malými paličkami.
crazyben
hihi uz v popisku ma techniku jakou bude pestit a vy se tu divite. O tom je SOG... co nejvic kytek na co nejmensi prostor... s kazdy se bude pocitat jen s vrcholovkou a jak rikas na kytce 8g... 18 takovejch osmigramovejch topu je top... ne?! :D

Pravda je ze se to hodi spis na vetsi wataze kde se kytka muze vytahnout a porad se to prosviti. Na metru pod 400w klidne i 36 kusu. Nechtel bych se s tim srat, ale jde to bez problemu! Sem zvedavej jak to pude pod 150w, budu sledovat.
crazyben
Jen sem trochu zmatenej tim zastřihnutim...
slamacek
Ja bych si jenom prihral polivcicku na tom, ze kdyz uz jsi investoval docela slusny penize do hnojiv, stanu ,vlastne i do osvetleni, tak je skoda ze jsi ty kytky odbyl obycejnym zahradnickym substratem. Ja uz bych sel i do znackovyho, tenhle te totiz muze taky pekne potrapit, Bude foto? cauky
Seky
Kytky technikou SOG se pěstují bez zástřihu jen na centrální palice (jedna vrcholovka na kytce). Pokud si je zastřihl už se v podstatě nejedná o SOG.
Měl sem na stejným prostoru i 32 kytek a nebál bych se jich tam nacpat ještě víc.
Mitch Buchannon
Yes. Vím, že při SOGu se pěstují kytky bez zástřihu, ale matkař mi poradil, že i když pojedu SOG tak bych je měl zastříhnout, že se to vyplatí. Tak jsem dal na něj. Zahradnickej substrát je ten nejlepší FLORIA s mykorhizou. Chtěl jsem koupit BioBizz Light Mix, ale bohužel :( v mým městě zrušili growshop a nechtělo se mi nikam jezdit. Foto jsem se včera pokoušel nahodit asi 3x ale vždycky mi to hodilo chybu, nebo se to nenahráo vůbec, nevím co s tím je. Zítra se o to ještě pokusím. A SOG pod touto vatáží s tolika kytkama nejedu poprvé, můj minulý výnos s white russian x northern light, s 18 kytkama, mi hodil na každý kytce +- 5g. Udělal jsem ale spustu chyb (přelití, přeschnutí, málo hnojiv, špatná perioda :( prostě shit). Tomu bych se ted chtěl vyvarovat a mít prostě co největší výnos. A SOG jedu taky z toho důvodu, že se mi nechce čekat až se kytka nějak mega rozvětví a rozohýbá. Chtěl bych mít celej cyklus max 3 měsíce :)

PS: O ty fotky se pokusím, ale zaráží mě proč se to tak posrává.

Pěstu zdar :D
Mitch Buchannon
Foto z 22. 12.
Mard
A proč tam máš ty špejle?!? Ty nemáš ofuk?!?
Mitch Buchannon
Špejle jsem dal ze začátku, aby kytky rostly rovně. Teď už jsou pryč. A ofuk je pod stínítkem.
tuffgong1
Bude pokračování ? :-)
slamacek
A kde je pokračování květu? :-) Takhle nás navnadit a pak...
Pioneer001
A pak to pomrelo a ticho po pesine :(
Mitch Buchannon
Sorry lidi vysral jsem se na update. Nakonec jsem to dojel bez problémů, bylo z toho asi 80g. Výborný hulení, vždycky tak na tři čtvrtě hoďky pohodovej high pak lehce stoned. Critical Mass můžu jenom doporučit.

P.S. Sledujte můj novej grow, kterej tentokrát opravdu zdokumentuju až do konce. http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=77768


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma