anon383596 |
Fakt mas evidentně na proplach dost času vypadá to tak na tri tydny ještě
Nechceš to snad sklízet bílý jak albinovu prdel |
|
|
Zelená zahrada |
pestíky už hnědnou pěkně na tý fotce to není tolik vidět a ostatní šišky taky pěkně hnědnou. bude to tak 10 dní možná 15.
Poslední 2 dny je to dozrávání vidět opravdu pěkně hnědnou všechny krásně odspodu. |
|
|
Kreator1993 |
Na postíky prď. Důležitý jsou trichomy. Pořiď lupu nebo mikroskop. |
|
|
Zelená zahrada |
Ještě bych se vás chtěl zeptat jak budu teď proplachovat vodou mám jí upravit ph na 6,5 a nebo nechat tak jak to je? (7,4) |
|
|
Zelená zahrada |
Dnes v krásném 55. dni jsem odpoledne došel ke kytkám a pěkně jsem vyděsil..
Neměl jsem tam síť nic a tak se poslední dvě kytky nehorázně naohýbaly :/
Tak jsem narychlo natahal dráty a palice jsem upevnil bylo to dost narychlo protože do tmy mi zbývalo 20 minut.
Tak jsem to pěkně upevnil a dost jsem si nabral pryskyřice když jsem si hrál na záchranáře... ty hnědý prsty jen tak nevydrhnu.
Pár dní tu nebudu tak dávám fotky jako náhled jak to teď vypadá a pěkně to vyniklo :)
Mějte se |
|
|
Zelená zahrada |
Zdravím vás.
Dnes je 62. Den květu a už to krásně dozrává.
3 kytky už jsou skoro hotové ale dvě s největšími palicemi se do finále stále nemají.
Ty tři už krásně zbarvují pryskyřici do mléčna :)
Vůně je opravdu nehorázná a opět přidávám pár fotek |
|
|
Zelená zahrada |
Zdravím lidičky. Dnes jsem si vzal mikroskop a koukl na pryskyřici.
Bylo to hrozný protože mám ten na USB a musel jsem pěkně bojovat abych pořídil nějaký rozumný snímek. Nakonec jsem to vyřešil drasticky a snímky pořídil...
U té největší palice která má tak 20% hnědých pestíků je to s pryskyřicí cca 50-50
u těch ostatních 60- 40 ve prospěch mléčných
Kosu bych viděl na pátek nebo sobotu tohoto týdne to by bylo v 68.-69. dni květu v neděli nemůžu protože jedu na 4 dny mimo ČR
Koukněte na fotky a prosím poraďte co a jak.:help: |
|
|
AladinWarrior |
Zdar.No když je to tak klidně to skliď.11. týden už by bylo asi moc. :) |
|
|
Zelená zahrada |
Ahoj lidi.
Prosím potřebuji poradit.
3 kytky krásně dozrávají a už jsou hnědé blizny a kapičky jsou 50/50 ale u dvou kytek jsou kapičky 40/60 ve prospěch čirých ale blizny jsou z 90% bílé.
Jakmile budu sušit zbarví se to ještě?
Mám z té sklizně obavy abych to nepohnojil.
V Neděli navečer odjíždím tak bych chtěl v pátek svítit naposledy a nechat páteční noc + sobotních 24h tmy a v neděli ráno zkosit.
Myslíte že je to správně? |
|
|
Zavyslak |
Čauky zelená zahrado.Mohl by si mi poslat odkaz kde si objednával mikroskop a jaký? Předem díkes |
|
|
Martin666 |
Kdy sklidit je věčné téma, Každopádně kapiláry by měly být trochu zakalené.
Co ovšem málo kdo ví, je fakt, že po finálním průplachu " minimálně alespoň posledních pět dní před sklizní se nechává rostlina v absolutní tmě, což zvýší produkci pryskyřice na maximum. Také to zvyšuje obsah silic a zlepšuje chuť finálního produktu. |
|
|
Zelená zahrada |
Ahoj martine. Souhlasím s tebou ten den tmy mám naplánovaný (je to na předešlé straně) každopádně pryskyřice je 50/50 - 60/40 ve prospěch mléčných takže zkosím to v neděli už mám rozhodnuto jen mě štve že moc neztmavly ty blizny snad se ještě vybarví sušením nemám ponětí jak se to bude chovat. |
|
|
Martin666 |
Jestli jsou kapiláry 50/50 tak je hotovo.
Den tmy je málo a prakticky k ničemu, nech to alespoň min. 5 dnů. Je mi jasné že se na to těšíš, ale pár dnů tě nezabije a výsledek bude stát za to. Tuhle skvostnou fintu s tmou moc lidí nezná a nepoužívá, tím pádem přichází o Final-Exelent-Qualit. Myslím že to vymyslel legendární Mr. Nice.
Každopádně z jiného soudku, zavři se na pět dnů do tmy, uvidíš bytosti z jiné reality a budeš si s nimi povídat. Říká se tomu spirituální pobyt ve tmě. Už jich mám za sebou několik. To jen tak naokraj. Dovedeš si představit co to udělá s kytkou ? |
|
|
MocnyOkurek |
Tak jsem to z editoval bo sem se ptal na ocividnou vec na kterou je tu odpoved. Jen to shrnu. Az ma kytka zhruba polovinu zakalenych kulicek tak mam zhasnout a nechat to 5 dni ve tme a to mi zaruci daleko lepsi chut a vice krystalku? Tu kytku v ty tme v hydru pak jeste zalivat nebo uz ji nechat jakoby pojit? Aby defakto trpela? Diky za odpoved |
|
|
AladinWarrior |
Na tu tmu bych se osobně vyprdnul ale zkusit to můžeš,třeba ten den.Pět dní stresu asi lepší chuť a tunu pryskyřice neudělá.Osobně bych byl rád za nějakou podloženou informaci.Určitě zalévat, skoro týden bez vody bych to teda nenechával,stačí vynechat poslední zálivku aby to dříve uschlo. :) |
|
|
Martin666 |
Pokud jsi si jistý že je zralá a máš za sebou několik dní průplachu, tak kytku nech v květináči ve tmě a UŽ VŮBEC NEZALÉVAT !!! a to minim. 5 dnů, když vydržíš 10 taky dobrý, více už je zbytečné. Každopádně musí být v totální tmě. A tím myslím nepřerušenou, žádné nakukokování :-) narušil by se tím proces enzymů a silic. Až poté dát sušit.
Výsledek bude stát za to ! věř tomu |
|
|
koles |
A nebude to pak přezrálý? Jako jestli ze z 50/50 mléčné/hnědě nestane třeba 20/80? Nebo podíl zakalení zůstane po těch 5 dní stejnej? |
|
|
Severus |
V tý tmě to už nebude zrát, když se na to nebude svítit, ne?
Tak by se neměl ani měnit podíl zakalení |
|
|
crazyben |
martin666... 5 dní ve tmě?? ja nechaval nektery 24h a jestli nakej rozdil byl, tak neznatelnej... a přesně jak říká koles, pět dní je už dost na to aby ti to přezrálo... a deset dní ve tmě bez vody?? to jako že by to sušil rovnou jak to rostlo? Hoď nějaký fotky před a po... sem zvědavej :)
BTW... jiný bytosti a povídání si nima po pěti dnech ve tmě... fůůů to sem neviděl ani po kyselině.. a že sem viděl a slyšel věci. Říká se tomu halucinace ;) |
|
|
crazyben |
citace: |
Původní příspěvek od Severus
V tý tmě to už nebude zrát, když se na to nebude svítit, ne?
Tak by se neměl ani měnit podíl zakalení |
Ale bude... zjednodušeně, přes den zbírá energii a hlavně za tmy se dějou ty podstatný věci. |
|
|
nikolaj 01 |
Původní příspěvek od Martin666
Den tmy je málo a prakticky k ničemu, nech to alespoň min. 5 dnů. Je mi jasné že se na to těšíš, ale pár dnů tě nezabije a výsledek bude stát za to. Tuhle skvostnou fintu s tmou moc lidí nezná a nepoužívá, tím pádem přichází o Final-Exelent-Qualit. |
Hele zkoušel sem to dvakrat a musim napsat jediné ... martin666 má pravdu!
Jeden-dva dny sou k nicemu... za 5 je to kurva poznat na chuti.
Jestli to ovlivní počet krystalu to fakt nevim ..hlavne netusim k cemu je tenhle udaj? jako vic kristalu - vic adidas? nebo ma nejak vliv pocet kristalu na učinky?
Dozrávat dál to bude určite ikdyž asi ne tak rychle..s mejch kytek se gaučak po 5 dnech nestal .. |
|
|
AladinWarrior |
Původní příspěvek od AladinWarrior
Na tu tmu bych se osobně vyprdnul... |
Tady jsem na tohle téma četl zajímavé vlákno:https://www.thcfarmer.com/community...-harvest.38943/
Zajímavé je,že někteří lidé zde aplikují 24 hod tmi a to z ůplně jiných důvodů :)
Mrkněte co tam o tom píše: another_sellout,taky moc zajímavé :-D |
|
|
MocnyOkurek |
No s temi vice krystaly tam bude spojene ze se to prestane zalivat. Mi uz nekdo drive radil na konci rundy ubirat zalivky az na minimum. Kytka na to prej reaguje zvysenou generaci pryskirice. JInak proc vice krystalku? protoze to proste pak bude lepsi a silnejsi. Lepsi je si pak ubalit brko z mensi trosky nez tam cpat gramovy palice(ikdyz to tak stejen po chvili skonci ;)) ) |
|
|
nikolaj 01 |
Kdybys to měl na bahno tak každej pokus jak udělat kytku chlupatější dobrej. Ale nevěrim že se kytce zvýšej učinky to je podle mě daný genetikou . |
|
|
MocnyOkurek |
Tak mas vice pryskirice a chces mi tvrdit ze to bude stjeny jako kdyz ji mas mene? kdyz ma pak vetsi koncetranci thc na cm3 nez bez toho. Proste blbost. A ikdyz ma genetika predispozici na 25% thc tak pokud nedodas podminky nemusis se dostat ani na 10%! (slaby hnojeni, chujovy ph, skudci bla bla). |
|
|
nikolaj 01 |
Jo přesně to ti chci tvrdit. Vyzkoušej a uvidíš sám.
Každopadně mě nebaví se hádat. Napsal sem sem abych podpořil martinovu teorii porotože mám zkušenost stejnou ..po 5 dnech tmy to chutná mnohem líp.
Jakoukoliv změnu v síle sem nepozoroval... |
|
|
MocnyOkurek |
Kde se kdo hada? Ve sve podstate pises svoje domenky a ja pisi svoje co je na tom za hadani? Jinak kdyz si vezmes rostlinu ktera ma 20% thc a druha 20.5% thc opravdu si myslis ze poznas rozdil? To bys mel imo slusne nakroceno jako nejakej meric a degustator! Nevim co mas za predstavu ze sem myslel kolik to prida ale osobne si myslim ze rozhodne ne vice nez nejaky 1% a to je asi znacne optimisticke. tady se bavime ze udelas proto maxium abys mel co nejlepsi grow. Kdyz mi nekdo ukaze vysledky s tim ze se budu z kytkama kazdy vecer modlit tak to taky zkusim. Uz jen pro pocit ze sem udelal maximum.
Kazdopadne sem rad ze tu nekdo tech 5 dni potvrdil takze urcite na jahodnikovi vyzkousim a dam vedet. Schavlne zkusim jednu kytku zkosit klasickym zpusobem jak sem zvyklej a zbytek povesim a necham predtim tim 5dni ve tme. |
|
|
murmur |
Asi to taky zkusím, mám 8 kytek, takže půlku seknu a půlku nechám "předsušit" v květináčích a potmě. Dřív jsem zkoušel 1-2 dny bez znatelnýho výsledku, tak uvidím. Nechávají se listy, nebo alespoň ty největší otrhat? |
|
|
Zelená zahrada |
Ahoj lidi.
Dnes mám 68. den květu a taky poslední den světla.
Pryskyřice je 60/40 - 70/30
Sem tam už se ukázala i taková velmi červená až jemně dohněda ale opravdu jen vyjímečně.
V 19:35 zhasnu a rozsvítím si na to až v neděli mezi 9-10 odpoledne odjíždím na 4-5 dní pryč takže bohužel dál čekat nemůžu.
Hodím Vám sem pár fotek na juknutí, palice jsou fakt pěkně velký a tvrdý pouhým okem je vidět jak se ta pryskyřice na tom leskne je to nehorázně obsypaný a smrad ani nekomentuju totálně omamný s ovocno zemitým nádechem.
Jinak těch 5 dní tmy vyzkouším (pokud mně zase někam nepovolají :/) na svém druhém minigrowe který právě probíhá.
Všem vám děkuji za příspěvky a za rady :) |
|
|
Martin666 |
murmur : nic netrhat, nech kytku jak je a na konci zhasni na několik dní dej úplnou tmu, né míň než 5 dní |
|
|
Zelená zahrada |
Tak a máme tu velké FINÁLE.
Dnes jsem sklidil. Jak jsem se tím prošmykával velmi mě překvapila velikost a hojnost palic. Dokonce i spodky byly krásně pocukrované a tvrdé.
Odér byl naprosto nesnesitelně pronikavý a vyvoněl jsem celý barák :)
Tak se mrkněte na fotky a tímto slavnostně vyhlašuji TIPOVACÍ SOUTĚŽ.
První tři nejpřesnější výsledky dostanou K+
Na příští kolo se už připravuji tak vyčkávejte... jen tak pro naladění bude tam The ultimate a 800w HPS :)
Ať vám to roste :) Čest :) |
|
|
kaliguli |
265 g preju viic :))) |
|
|
AladinWarrior |
Zdar.Je to opravdu k ochutnání. :-D Moc hezký.Tak jsi se na tu tmu vyprdnul nebo nějaká byla?Viděl bych to tak na cca 280???Ať to schne! :-D :leaf: |
|
|
anon383596 |
Ať jsem za vocase, zelený jak prdel ,blizny na tom trcej všude, trichomy nevidím ,ale takhle zraly huleni nevypada ,neber to jako prudu ,jen muj názor podle toho co vidím na fotce. |
|
|
manastohovado |
cau presne tohle zraly neni ochudil si se o chut a 70 dní je fakt hodně i na og.jinak peknej pest.tipuji 282G |
|
|
Zelená zahrada |
Aladinwarrior- ano tma byla 36h
vemenex + manastohovado - podle prskyřice to zralý bylo mléčné byli z 70% - 80% dokonce jsem tam objevil i pár jantarových.
Blizny byly hnědé až takové okrové to už jsem psal.
Tak uvidíme... |
|
|
crazyben |
Pěkný, tipnu si 235g, ale přeju ti aspoň o stovku víc :)
Ale je pravda ze to je trochu zeleny jak psal kolega. Priste lepsi flush. Co ta tma, bylo to znat? Taky sem zkousel 24 a 36 hodin... no zadnej efekt sem nepozoroval. (Ted vyzkiousim pet dni na jedny... tak sem zvedav) |
|
|
Zelená zahrada |
Člověče na flush jsem měl 11 dní a valil jsem tam vodu jak blázen. taky se divím není to zrovna to co jsem očekával.
Každopádně po 36h tmy se strašně vytáhly blizny to je asi všechno jinak bylo vše stejný. Asi to té tmy chce víc. |
|
|
JackDanijels |
Tipuju 249 gesonu |
|
|
anon383596 |
nechce to vic tmy ale dva tejdny kvetu je to mlady staci videt foto jak drzis povesenou palici trcej ti z toho blizny jak prase sama bila atd to musi snad videt kazdej ,na to nepotrebuju mikroskop kterej mam a vali se mi buhvi kde uvidis sam chut ucinky atd nevim kam koukas na ty trichomy doufam ze ne na pazebni kalichy odpovidalo by to totiz |
|
|
Zelená zahrada |
Už to píšu poněkolikáté a pořád dokola....
Ano blizny jsou bílé ale pryskyřice byla mléčná tak jsem měl nechat pryskyřici zhnědnout aby z toho byl totální odrovnávací gaučák jen proto abych čekal na blizny?
Já nevím proč se to tak stalo nevím čím se to zapříčinilo ale každej mi psal že je rozhodující pryskyřice to je vše |
|
|
Kifo |
266gečok vysledok :) |
|
|
Zelená zahrada |
Lidi schne to trochu rychleji než jsem měl v plánu a nějak se mi nedaří s tím vypořádat. Zítra to ošmykám a dám do sklenic, takže tipujte tipujte dokud je čas :) |
|
|
murmur |
Moc pěkný, vidím 303g. |
|
|
Zelená zahrada |
Tak Vás zdravím a mám tu pro Vás výsledek :)
Takže Celkový výnos z pěti kytiček je 307,2g tzn 61,44g na kytku což si myslím že není vůbec špatné
Nejlépe odhadli členové Balon, Shivasambhu a Murmur tak slíbená K+++ letí
Abych jen tak letmo popsal účinky a chuť... dal jsem jedno brko a chuť byla zemitá a velmi osobitá nic neštípalo a ani jsem nekašlal, kouř velmi hutný a jak se dostavil do plic vytvořil nátlak který se přenášel do hlavy. Účinek nastoupil po cca 5 minutách byl takový klidný a nijak extra avšak asi po 10 ti minutách jsem se teprve začal bavit. Prostě zhuluje a chutná pěkně a ať si říká kdo chce co chce já jsem z tohoto svého prvního Indoor spokojený.
Tak se tu mějte blaze a brzy se opět ozvu. Nyní můžete sledovat můj minigrow a cca do 10ti dní vám sem hodím Growe opět z tohoto velkého boxu :)
Zdar a sílu |
|
|
ten_hodnej |
vynos neni spatnej ale jak psali kolegove nademnou - sklizel jsi je nedozrale, coz je skoda... mohlo bejt vic a asi i lepsiho koure i kdyz jsi je tam trapil takovou dobu, no co se da delat, preju vic uspechu a trpelivosti priste :) |
|
|
|