Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Somango out - jednoduše a čistě 2015 - Klikni zde pro originální téma
colphan
Zdravím spolugroweři !
Letos jsem se konečně poprvé dopracoval k výsledku, který jsem si přál a snad stojí za zveřejnění.

Odrůda - Somango
Substrát - cca 10 let uleželý kompost
Hnojiva - žádné


Na začátek bych řekl, že tato kytka se stala sirotkem, neboť jsem celou její rodinku nechtíc zabil. Špatně jsem namíchal zeminu v jejich raném stádiu a vlastně jsem je usmažil. Všechno to mělo zůstat na balkoně asi v 8 litrových květináčích, včetně této krásky. Jenže když došlo ke spálení všech zbylých kytek, tak jsem se rozhodl, že to hodím na zahradu.

Semínko jsem dostal od kámoše, mělo by se jednat o Somango, ovšem stoprocentně to nevím. Kytka se už v květináči krásně větvila a po zasazení na zahradě potvrdila svůj potenciál.Dal jsem to do cca 10 let odleželého kompostu, který byl napráskaný živinami.. Krásná sypká černozem, která kytce očividně prospívala. Rád bych řekl, že jsem ani jednou za celý život kytky nehnojil a vypadala od začátku do konce vitálně a bez menších známek poškození či napadení nějakou chorobou či škůdcem.Jediné co jsem použil byl Vanis, sami určitě víte, jací jsou slimáci hajzlíci :)

Fotek mám žalostně málo, ale pro představu to stačí. Žádná přesná čísla neznám, ale na zahradě byla zasazena kytka někdy v červnu, když měla cca 5 6 pater. Sklizena potom na dvakrát, kdy vrchní část kytky jsem skosil někdy první druhý týden v září a zbytek asi o 10 dnů později.

Kouř si nedovolím nějak rozebírat. Před pracovním pohovorem bych si to určitě nedal, ale v úzkem kruhu známých to je fajn. Když se to přežene tak klasicky stoned. Na druhý den mi párkrát málem vyskočilo srdce z hrudi při menší fyzické námaze :D

Díky tomuto pěstu jsem zjistil, co jsem dělal vždy špatně a že základem je vhodně zvolená odrůda a kvalitní substrát a potom to jde... protože v JEDNODUCHOSTI JE KRÁSA ! Palice jsou pěkně tvrdé, osypané, dost aromatické. Stačilo keců, si myslím a koukněte na fotky, i když jich není moc. Klidně se ptejte a i za připomínky budu rád :)

Ještě přidám aktuální foto. Bylo toho přes 300g + cca 80g spodku.
Hvězdář
Ahoj, k+.
Hele od jaké banky máš to Somango? Vzpomněl by sis kdy tak začalo nakvétat? Sklizeň eště v září, to zní zajímavě, otázka je jestli si to sklízel zralé. :)
colphan
Tak na to ti bohužel neodpovím, seedbanku už si kámoš nepamatuje, a kdy to začalo nakvétat ? To je na moji špatnou paměť moc složitá otázka :D každopádně si pamatuji, že jsem měl strach jestli to dozraje, protože už bylo dost chladno. Dle mého úsudku to zvládlo dozrát. Příští rok jdu určitě opět do somanga, zkusím více seedbank, protože se jedná o kvalitní kytku se kterou jsem nad míru spokojený.
kubok
nádhera... u nás sa dá out spraviť tak nejaký autoflower :(
cont3
Zatemnovani je řešení viz třeba benchinouatovo téma nebo moje ale já sem ještě zelenác :)
Luboshek
příjde mi, že takhle brzo sklizený to nemůže bejt zralý a banka si myslim že to bude Royal Qeen Seeds...teĎ mi to dával kámoš sklizený pod 400w a je trochu do fialova ale dobrota
colphan
Zralé to je určitě. pár dnů zpátky jsem si dal po cca týdnu 2 prdy, nájezd rychlý.. po chvili už jsem jenom čuměl z okynka a úplně se sekl. Nehybně jsem čuměl na mraky a sledoval "žraločí sex" a podobné výplody mé mysli :D Musím uznat, že to není žádná chuťovka, ale účinek solidní, na to že jsem to jel bez hnojení.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma