ferrari |
cao tak sem to cele pocet tady a myslim ze ten do preferuje led at sviti led a ten co sodik. at jede sodik a nemusite se tu hadat o nesmyslech muj nazor je takovy ja v led nejel takze vubec nevim jak a co nam odskouseny sodik a slape to a pritom nic proti led nemam jo a urcite zvol aspon 5deni proplach bude to mnohem chutnejsí |
|
|
MocnyOkurek |
Ferari prave ze to nejsou nesmysly. Tohle je zakladni pilir pestovani jaky zvolis system :). Myslim ze debata je vice nez vhodna. Kazdopadne sohlasim ze dokud bude stat led panel na slusne urovni kolem 15k tak je to naprosto useless technologie. Prachy muzu vyjebat za plno lepsich veci a takhle to ma kazdej. |
|
|
murmur |
A to je právě ten omyl - různí lidé mají různé postoje a pohledy na věc. Nedávno jsem začal kolo pod LED, proto jsem se po delší době registroval, abych to sem mohl dát. Bral jsem to jako předávání zkušeností těm, co o to mají zájem, ale stále dokola stejné negativní OT názory stále stejných lidí, co si ani nepočkají na výsledek, můj postoj změnily. Už mi to za to nestojí. |
|
|
MocnyOkurek |
Ale sak to nikodo nikomu murmere nebere. Me se led treba hodne libi a stat to jako lumatek a lampa hned si to poridim :). Ale proste davat 15k (coz je 2x tolik) za panel je spise takove fanouskovske. Prose chces podporit neco co ma budoucnost a moc jinych lidi takovych neni (proto to stoji co stoji). Az se z toho stane mainstream jako z MH a HPS tak pak to bude jina. Uz to tu psalo hodne lidi, ja sem taky za tyhle led serialy rad, clovek to aspon vidi trosku na "zivo" ale to preci neznamena ze to budu bezhlave podporovat kdyz tam ten pomer cena vykon skripe jako stary dvere. A jinak mi nechces rikat ze by ses vykaslal na serial jen kvuli tomu ze se nekomu neco nezda. Dyt je to jeho problem. Svuj z toho delas az ty (myslim to v dobrem) |
|
|
ferrari |
ne jako v poho nevim kolik to zere ta led kolik se tam da udelat atd jen rikam ze stim nemam skusenost proto to napr nemuzu pochvalit ma nekdo skusenost? kolik co a jak zajima me to kazdopadne vse de do predu a mozna ze se dockame ze se na sodik zanevre |
|
|
Kifo |
Asi 50.den kvetu. Uz vyse 21dni zalievam len vodou a niektore stale nie a nie dozriet.. |
|
|
kcb |
Hele, jsem z toho jelen. 19.12. jsi nam tady napsal ze jsi 34 dnu na kvetu, ke dnesku je to tedy 68 dnu, tak mi laskave vysvetli tech 50 dnu kvetu z minuleho prispevku. Pak pises ze 28.12 jsou zrale a davas je na proplach, ted pises ze nemuzou dozrat.
Sorry ale tohle mi hlava nebere a asi nebudu sam ) |
|
|
Kifo |
vacsina je uz skosenych,par este nie. Fotky nie su aktualne,ale z 50dnu kvetu cca. Myslel som,ze su zrele uz po 6tyzdnoch ale preslo 9tyzdnov a este mam nieco v zemi. |
|
|
Brejk2013 |
Na tu mrdku Mars hydro 400 /real 185w / to vypada cajkovne...jeste kdyby si se nevysral na hnojeni tak by to mozna byla i hitparada....super svetlo na leto a za smesnej peniz.....taky mam 700...tohle leto ho pojedu cely kolo...doted jsem ho pouzival jen na veg....a jedno kolo automatu coz byla mrdka.....no tak at se dari kolego.... |
|
|
Mard |
Já jsem se u LED také setkal s tím, že vršek krásně dozrál, ale dole stále vyrážely další a další květy. Takže strain co běžně dozrává po 60-ti dnech jsem měl pod světlem 85 dní :-( |
|
|
Kifo |
Brejk2013 diky:) Skoda veru toho hnojenia. Este mam v zemi stale to je uz tusim cca 74den od prepnutia na kvet. A stale dozrievaju pomaly(ja som si myslel,ze dozrievanie je zalezitost tyzdna). Takze su 32dni bez hnojenia... |
|
|
Pioneer001 |
Mozna je to blbost ale rosvitil sem k ledkam jeste cob panel za 900 co ma 3000k a 4500lm a covece zacli zrat rychleji... Jinak muzes nahodit 10\14 |
|
|
Kifo |
Takze rekapitulacia mensia: Vynos bol 148g. Polovicka susiek tvrda ako kamen,druha pomenej. Obsypane krasne. Co sa chuti tyka je to ok. Sila je taky priemer. Fajcili ludia co nevedeli,ze je to moje a boli nadseni. Mne osobne by sa rastliny silnejsie zisli. Ale to som povyberal odrody take,ktore proste su relaxacne. |
|
|
Kifo |
Rozhodol som sa na to vysrat. Ak by niekto chcel tak tie komplety a vybavu vsetku pouzivane jedno kolo a v zaruke stale predam velmi lacno...ak tak sukromku napiste |
|
|
Kifo |
Tak pribeh pokracuje...Idem davat do zeme bubble kush a kosher kush a jedno northern ligt. Zostava ta ista co predtym:) |
|
|
Pioneer001 |
no vidis kifiku :) drzim palecky |
|
|
Ledgrow |
Zdravim, mel bych dotaz, na kvetovou fazy mas na panelu zapnute jenom bloom nebo i grow? |
|
|
Browser |
Ledgrow no ja mam ja grow aj bloom. |
|
|
|