Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
První Indoor / 400W HPS / Hlína - Klikni zde pro originální téma
Darwin
Zdravim všechny growery.
Rozhodl jsem se pěstovat Indoor, protože z letošního Outdooru jsem téměř nic nesklidil. Fotky budu přidávat každý výkend, protože přes tejden jsem pryč.

Pěstírna:
Malá podkrovní místnost (orientační rozměry - 125*200*175)

Světlo:
400 W Osram Plantastar HPS, předřadník ETI 400W, stínidlo Classic 50*40 cm

Vzduchotechnika:
Jeden 120mm větrák na ofuk a druhej 120mm větrák na odtah (oba napájeny nabíječkou od Nokie (3,7V))

Genetika:
Letošní semínka "venkovky"

Pěstovací médium:
90% obyčejná hlína, 5% perlit, 5% keramzit

Hnojiva:
BioBizz Bio Bloom

Budu rád za každé připomínky.
Darwin
20. den květu

Teplota:
Den 28°C / Noc 20°C

Vlhkost:
40%

1.Fotka - prostřední kytky mají svěšené listy, asi jsem je přelil

2.Fotka - všechny kytky už ukázali pohlavý a samce jsem snad včas uříz

3.Fotka - další fotka celku
doxenon
Nic ve zlým kámo ale když to vidím, tak si myslím že dopadneš stejně jako u outu :-(. Dost věcí máš špatně, o pofiderní genetice která nevypadá vůbec dobře nemluvím.
techem
Nooooooooooo na to se radši vykašli, prostuduj tady pár nápadů zkušených pěstitelů a pak začni ale s pořádným vybavením... Nejen že ti bude lítat vlhkost a teplota a tím budeš kytky stresovat, ale máš i tu genetiku jak píše kolega výše úplně na hovno, jak si můžeš být jistý že nemáš semínka prcnute nějakým hermacem? Pak to budeš mít taky samého hermace... No prostě ti nechci radit ale já bych to ukončil a začal pořádně znovu... Zbytečně na to budeš svítit ;) zdar
Darwin
Když už to roste, tak to nechám doject, snad z toho něco bude a aspoň naberu zkušenosti z Indoorem.
A ty semínka ze kterých ty kytky rostou nejsou z hermáčů, jsou prostě regular. Na začátku bylo 17 kytek z toho 5 samců, který už tam nejsou, a hermáči žádný.
Chápu, že pro vás zkušený pěstitele je to nechutný, ale do příštího kola se polepšim a zas tak černě bych to nevyděl. ;)

Na fotce je jeden samec a dvě samice ze kterých pochází semínka.
ten_hodnej
myslim si ze tudy cesta nevede, nejaky preprcany outy bych do skrine vubec nedaval, vypada to tragicky, tohle je spis na darwinovu cenu nebo do sine zmaru.... pristi kolo sezen nejakou rozumnou genetiku, doporucoval bych asi rezy od nejakyho zkusenyho matkare
tuffgong1
věta: "Když už to roste, tak to nechám dojet " je s prominutím nejlepší začátek konce :D prostě tohle cenu nemá, ani na nasbírání zkušeností. To má maximálně cenu propálené elektřiny. Říkají to tu všichni a ne proto, že by si chtěli honit ego, ale proto, že to je vidět už ted, že z toho nebude NIC. Vyhod to a pořid řízky případně kvalitní semena. Stěny oblep odrazovou folií, kytky dej zvlášť do květináčů, zvyš vlhkost atd. Když ti něco nebude jasné, tak se tu zeptej, lidi ti rádi poraděj.
Darwin
Na příští kolo asi koupim tyhle semínka http://www.growbazar.cz/56873-femin...vybrane-selekce , lepší substrát a každá kytka bude mít svůj květináč (ty černý na fotkách). A kytky nevypadaj tak špatně, maji ideální teplotu i vlhkost (dneska jsem se koukal, byla 50%), tak bych něco mohl sklidit.
A děkuji za příspěvky :)
tuffgong1
Hlavně nekupuj tyhle semena, je to poděl, cápek sice semena pošle, ale rozhodně to nejsou inzerované odrůdy, ale nepjaké noname seno. Už se to tu řešilo. Nech si poradit a kup kvalitní feminizovaná semena z obchodu ideálně řízky od nepkoho z groweru.
techem
Jo jo o těchhle semenech je tu celé téma a opravdu je to poděl... Jinak opravdu na tvých kytkach bude na pár brk a svítit 400w kvůli pár gramum je kravina... Kup ty řezy a začni znovu a dojedeš to za takovou dobu za jakou bys dojel toto ale s jiným výsledkem a o dost větším ;) peace a hodně zdaru ať už se rozhodnes jakkoliv
Efendy
Hele od toho týpka jsem také koupil semena Mazara fem + auto + normal přišel pytlík semen, když jsem mu psal jak mám asi poznat které je které ani neodepsal, tak jsem je spláchl do hajzlu. jak už se tu psalo, něco pošle ale co to je ti nikdo nepoví a srát se s e semeny z kterých je pak nějaká šitka to nemá smysl. Ověřené semena koupíš zde od místních a taky za hubičku.
Darwin
27. den květu

Teplota:
Den 26°C / Noc 19°C

Vlhkost: 30%

1.Fotka - fotka celku

2.Fotka - fotka celku

3.Fotka - palička
Darwin
Kytky rostou pěkně. Jsou pěkně zelený, to na fotkách nejde moc vidět (příště je vyfotim při startu výbojky). Ta vlhkost je trochu menší, ale jak je na druhej fotce vydět, dal jsem ručník do hrce s vodou, tak snad to pomůže. Ta kytka vzadu se trochu vytáhla a spálila se, tak jsem jí přivázal nití, aby se ohla. Ty dvě malí kytky vzadu byly samci, tak šli (myslim, že jsem je odhalil včas a nic neoprcali)

A mám dvě otázky:
Hnojivo mám přidávat do každý zálivky, nebo je mám někdy zalejt čistou vodou? (hnojim v poměru podle BioBizzu a vodu beru dešťovou ze sudu)

Přes tejden jsem pryč a přijedu až v pátek večer, mám je zalejt aby stála voda v miskách nebo jak moc?

Děkuji všem za příspěvky. ;)
TommyGun
Zdar, nechci tě nějak zrazovat, ale tohle opravdu postradá smysl...dyť propálíš 10x víc elektřiny než toho sklidíš! Začni znova s kvalitníma klonama!
Dirty86
Co tam vypěstuješ na tom? však u sklizně po uschnutí budeš mit na 2 brka s listama na 4 možna ..Neni lepší trošku skrin vychytat a začít znova ...:popcorn:
kcb
Hele, docela me rozesmalo - kytky rostou pekne, jsou pekne zelene atd ...
Jak muzes proboha neco takoveho napsat, navic primo v galerii, kde je hromada fotek, jak maji kytky vypadat, kdyz pekne rostou, ty snad nemas oci )))
petr616
tak horsi pokus o pest sem jeste nevidel....
Salatos
Ty si snad z nas delas srandu?
NORM
je tady ještě Síň zmaru? toto je horký kandidát:-D
MethodMan
Proč je tenhle příspěvek v galerii? Může mi to někdo objasnit? :/
Subaru
Alespoň se člověk nasměje.. tohle je opravdu adept na Darwinovu cenu :D
Darwin
34. den květu

Teplota:
Den 28°C / Noc 20°C

Vlhkost: 35%

1.Fotka - fotka celku - trochu rozmazaný

2.Fotka - fotka celku - taky trochu rozmazaný

3.Fotka - palička
Darwin
Je zase výkend, tak jsem to vyfotil. Některý holky se táhly moc do výšky a spálily se, tak jsem je přivázal nití aby se ohli a taky jsem zase trochu zvednul lampu.
To je asi všechno, tak zase za tejden. ;)
ten_hodnej
to je krasny jak to mas vsechno u prdele a jedes si to svoje :) je mi jasny ze jsi do toho narval spoutu casu a uz toho nechces vzdat, no dejme tomu, ovsem pro priste rozhodne zapomen na nejaky noname semena a radsi si kup rizky tady z bazaru na groweru :) ale samozrejme ti preju at tam aspon par gramu sklidis i kdyz to asi nebude buhvi jaka kvalita
shakes*89
hele jak už ti tu hafo lidí napsalo, vyser se na to a začni znova. Je tu hromada informací, stačí číst. Když už máš takovou komůrku, tak ji vylep aspoň PE folií, pořiď nějaký normální květníky, hlínu a nějaké řezy, které tady seženeš - jen se zeptat.. Chápu, že to chceš dojet, ale osobně bych to vytrhal a začal pečlivě od znova, protože tohle je celkem katastrofa a nevidim logický důvod v tom pokračovat * nemyslím to nijak špatně!
Jointza
Super thread, máš to punk :punk:

:whisperer Nech si to promazat :crazy:

edit: hurá na update man :goldcup:
Darwin
41. den květu

Teplota:
Den 29°C / Noc 22°C

Vlhkost: 35%

1.Fotka - fotka celku

2.Fotka - palička
Darwin
Zase po tejdnu přidávám fotky. Bohužel dvě menší kytky uschly :( , takže teď jich mám 6. Paličky už kynou, ale nemaj žádnou vůňi. A aby jste si nemysleli, že se nesnažim, tak jsem objednal substrát light-mix od Biobizzu, digitální spínací hodiny, dvanáct 11 litrovejch květináčů, větráček na ofuk a nějakej levnej test na PH na další kolo. Tak snad zase za tejden. :)
Jointza
citace:
Původní příspěvek od Darwin
Zase po tejdnu přidávám fotky. Bohužel dvě menší kytky uschly :( , takže teď jich mám 6. Paličky už kynou, ale nemaj žádnou vůňi. A aby jste si nemysleli, že se nesnažim, tak jsem objednal substrát light-mix od Biobizzu, digitální spínací hodiny, dvanáct 11 litrovejch květináčů, větráček na ofuk a nějakej levnej test na PH na další kolo. Tak snad zase za tejden. :)


Netruchli. tady se razí pravidlo že méně je více a ty jsi toho důkazem :D snaha se cení :)
díky za up těšil jsem se celý týden :P fun as fuck
Darwin
48. den květu

Teplota:
Den 29°C / Noc 22°C

Vlhkost: 30%

1.Fotka - fotka celku (foceno ve tmě s bleskem)

2.Fotka - paličky (foceno ve tmě s bleskem)
Darwin
Další update je tady. Už dorazily věci z Growshopu. Tak jsem hned nainstaloval větráček na ofuk a dig. hodiny. Kytky maji pořád bílí chloupky, takže sklizeň je ještě daleko. A už bych chtěl vyřešit kde vzít klony na další kolo, koukám se na growbazar.cz a na bazar tady na fóru, ale pořád se mi nedaří sehnat někoho z Jižních Čech ( bydlim kousek od Hluboký nad Vltavou), ale ještě je čas, myslim, že sklízet budu na konci Prosince nebo začátkem Ledna.
!ZAU!
Cau.Bejt tebou tak na growbazar.cz. kaslu.Je tam hodne ojebavacu.Zaplat si tady na bazaru inzerat.Ze shanis rizky ve tvem okoli.A vyber si nekoho,kdo ma tady na G nejake jmeno.Kvalitni rizky jsou zaklad.Jinak, ty palice mi prijdou nejaky ridky.Neprosvita ti tam?Kolik mas stupnu u nejvetsi kytky?
Darwin
Do komory určitě neprosvítá, protože dřív se tam dělaly fotky (fotokomora).
U vrcholků je kolem 30°C a lampa je asi 25cm vysoko.
ten_hodnej
ty palice jsou a budou ridky jelikoz ta noname genetika stoji za hovno uz od pohledu )) tohle je opravdu do sine zmaru aneb jak se to delat nema....
rubie
To jsou presne fotky pro vsechny at vidi jak to nema vypadat. kytka chuda mozna 1brko ubalis z nej. A souhlasim ze vic dojedes na spotrebu elektriny to sis rovnou mohl koupit nekde model od dealera vyslo by ti to levneji
techem
Co tady resis growbazar? Už o pár příspěvků výše jsme ti psali že je to poděl a nebrat tam nic... Zkus bazar tady na fóru.... Ty to snad ani nečteš nebo si z nás děláš srandu... Ale holt je to sranda za tvoje peníze ;) tak dej na rady zkušenějších, zakup, porid nebo si udělej poradne vybavení a box, nakup klony, podívej se do bílé listiny na pochvalami ověřené matkare a začni znovu a pořádně nebo to dotáhneš do síně zmaru a vybilenym kontem od ČEZu :) jinak je to na tobě ;)
Ať se daří
Darwin
Dobře, z Growbazaru nic nebrat. A na příští kolo už mám novej substrát a květináče.
PS: Kdybyste měli tip na někoho kdo by mi dal někdy začátkem Ledna 12 klonů tak napište. :)
doxenon
Škoda že tu není spíš síň nezmaru, protože Darwin jak je vidno nezmar :-D. Nemůžu si pomoct ale já na fotkách v příspěvku č. 27 vidím něco jako samce (obě krajní kytky) ale fotky jsou mizerné kvality, takže ruku do ohně za to nedám. Jestli mám přesto pravdu, tak teda přeju dobrou chuť.
techem
jasne, taky jsem se díval a pripadalo mi to jako samec, ale na nižších výhoncích té samé rostliny jsem viděl ASI chloupky, tak jsem se rikal že z květu mu možná přešla na růst a je pomýlená...nevím...jak říkáš kvalita nic moc fotek
Darwin
55. den květu

Teplota:
Den 28°C / Noc 22°C

Vlhkost: 30%

1.Fotka - fotka celku

2.Fotka - paličky

3.Fotka - fotka celku z jinýho pohledu
Darwin
Tak kytky dál kvetou, ale už začínají být těžký a ohybali se až moc tak jsem je podepřel tyčkama. A některý listy, který jsou uschlí, tak otrhávám. A konečně to začíná bejt cítit. :)
techem
to je síla, jak ty chudinky kytičky bojují o svůj život....ty jsi největší mučitel co tady kdy byl :( podívej na ty listy, na kterých jsou snad všechny příznaky deficitu a chorob tady ve faqu....to je hrůza kámo....vždyť ty by ses nedokázal postarat ani o kaktus!!! zabal to!!!
Efendy
Opravdu jsem ti fandil, ať ti z toho aspoň něco vyleze, ale tohle je fakt mazec.
Mard
No nevím, myslel jsem že jsem bídný pěstitel, ale pohled na výsledky kolegy Darwina mě naplnily optimismem. Děkuji, pane kolego, jsem zavázán!
Jamés
citace:
Původní příspěvek od techem
to je síla, jak ty chudinky kytičky bojují o svůj život....ty jsi největší mučitel co tady kdy byl :( podívej na ty listy, na kterých jsou snad všechny příznaky deficitu a chorob tady ve faqu....to je hrůza kámo....vždyť ty by ses nedokázal postarat ani o kaktus!!! zabal to!!!

Dovolím si nesouhlasit už jsem tady viděl i týpka který svítil kytkám svíčkama :-D ..
rubie
tyvole ja jsem sam zacatecnik ale tohle co vidim bije do oci i me :/
tuffgong1
JJ svíčky jsou legendární :D
Darwin
62. den květu

Teplota:
Den 29°C / Noc 22°C

Vlhkost: 30%

1.Fotka - fotka celku

2.Fotka - paličky

3.Fotka - fotka celku z jinýho pohledu
Darwin
Tak to vypadá, že po Novym roce budu sklízet pár gramů :) . Jinak na dvě zdi jsem dal bublinkvou folii na který je něco co by mělo odrážet světlo. Měl jsem to doma, tak proč to neskusit. A klony by měli bejt tak v půlce Ledna od kamarádovo spolužáka. Zatim čau :)
Fanatik
Hele, na mě dýchlo retro :D

Takle si nějak představuju první pěsty pod sodíkem, když ještě nikdo nemohl hledat snadno rady.

Prostě sklep jak z roku 1985 :D Sice je morduješ, ale za nostalgii ti dám káčko :D (snad mě tu za to nesežerou :D)
crazyben
A neni ti jich líto? Já těm svejm dal taky sodu, ale tohle bych z milosti utratil, škoda pálit watty. Promiň, cejtim to tak... snad příště
Fanatik
No jasně že mi jich je líto. a tím myslím jak kytky tak Darwina.

Kytky strádají a to že jsou pod 400w to nezmění, prostě lepší hlína, vychytat prostor a kvalitní řízky/semínka (spíš řezy)
Darwin zase propálí zbytečně peníze a kvůli své povaze je prostě nechce vyškubat. Kvůli tomu má tady tolik negativních komentů.
Darwin
Mně je jich taky trochu líto, když vidim jak rostou ostatním a jak mně :) . A snažim se, aby mi jich příští kolo líto bejt nemuselo.

a díky Fanatikovi za K+, ani jsem nečekal, že by mi ho za tohle kolo někdo dal :)
MethodMan
Kluci, máte někdo ten thread s těma svíčkama? :D :D PROSÍÍÍÍM!
Efendy
K+ je zde na foru bohužel uplně oničem, dostaneš ji za špatnej pěst třeba z lítosti, dostaneš ji za dobrej pěst, za uhodnití váhy, prostě koho za co napadne.
Držím palce do příštího kola.
Jamés
citace:
Původní příspěvek od MethodMan
Kluci, máte někdo ten thread s těma svíčkama? :D :D PROSÍÍÍÍM!
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=63969
Darwin
62. den květu

Teplota:
Den 30°C / Noc 23°C

Vlhkost: 20%

1.Fotka - fotka celku

2.Fotka - paličky

3.Fotka - paličky
Darwin
Tak dneska ráno jsem jim ukončil trápení, a už se suší. Za čtrnáct dní napíšu kolik toho je a smokereport. Zatim vše ;)
koles
Hodně štěstí :) Příště ty věci, co jsi už psal (květináče, semena), a taky nezapomeň na kvalitní substrát.. řekl bych, že jeho absence tu hrála značnou roli ;) Proto ti z toho skoro nic nevyrostlo..
Kreator1993
Čágo. 2 kolo vypadá znatelně líp. Progress groweru je hned vidět :) povíš nám výsledek 1.kola a nějakej smouk report ? Ďik a ať se daří
Darwin
Tak po 14 dnech sušení, jsem to ostříhal a zvážil. No a úroda vážila 16g :( a chuťově je to jako horší venkovka. Tak aspoň mi tohle kolo dalo zkušenosti.
Maxeaux
tusim si sa prebojoval do sine :)
rubie
no za tohle darwiniskou cenu nedostanes snad se ti podari v dalsim kole lepe :)
pištacze
No tykravo a já si myslel že když sem teď poprvé sklidil pod 600 135g že sem jitrnice.......Chlapec sry ale tohle je fakt síla....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma