Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Shark Shock 400W - Klikni zde pro originální téma
doxenon
Zdarte všichni pardálové :-). Dlouho jsem sem nic nevložil a taky jsem nechtěl nudit pořád stejným modelem a taky kvůli práci nejsem až tak pánem svého času.

Teď mám však rozjeto kolečko s krasavicemi který jsem ještě nikdy nejel.
Je to Shark shock (mr. Nice) od mistra Bárta a tímto mu děkuji za nádherný klony.

Skříň, pořád to samé jako v předchozích kolech, takže to nebudu znovu vypisovat dokola. Změna jen v hnojkách. Zastesklo se mi opět o Bio bizz, takže toto kolo je jedu.

Po šňůře kokosu opět hlína (Grow mix od green Label).
doxenon
Klony zasazený do finálních květníků 1.11. Dnes přepnuto na 12/12 při výšce 36 cm.
doxenon
A foto dnes po přepnutí.
doxenon
Úplně vpravo v menším květináči je na zkoušku The ultimate (vlastní selekce) a v kelímcích Sensi skunk (taky vlastní selekce), ty teď chystám do druhé skříně 600W.
Dirty86
Zdravím pěkný,jen doufám,že až budeš ve finale dokončíš příspěvek i se smoke reportem ne jak minule u Ed rosenthal 400W - kokos jak si jel...měj se a at to roste :)
doxenon
Dirty86: Já už budu hodnej, přísahám :-). Ne,vážně, omlouvám se ale nějak jsem to dojel a fakt jsem v tu dobu nestíhal nic, samý školení a pičoviny, rodina atd.
doxenon
Zdar všem, dnes třetí den od přepnutí 12/12. Kytky jedou jako kráva, cca 3-4cm za den. Dnes po třech dnech zalito čistou vodou s ph 6.4. Před třemi dny vyteklo stejný ph jaké měla voda, ec vyteklo 4.0, dnes už jen 2.0 takže nádherně žerou a grow mix zatím vystačí bez hnojení. Teplota den: 26 - 28°C, noc 24 °C. Pořád jedu zvlhčovačku, takže vlhkost kolem 90%.
Dirty86
Ahoj máš to pěkný jel jsem už od Bárta Shark Shock je to moc lahodná rostlinka s tvrdýma a smradlavejma paldama ve finale :) at to roste :)
doxenon
Zdarte, dík všem za káčka i Dirtymu86 za návod co můžu čekat :-) Holky dnes šestej den po přepnutí a prostor začíná být vyplněn jak má :-)
Severus
Tohle vypadá hodně pěkně:-) budu sledovat
ferrari
čauko jedu stejnou odrůdu od stejného matkaře, 39 den celkem mi to po přepnuti skočilo jinak vypadají dobře
indorfan
cao budu sledovat jakej mas prostor vypada to jako 80x80 nebo 100x100
doxenon
Osmej den 12/12, začínají pomalu nakvétat. Aktuální foto.
doxenon
Zdarec growers, jen tak mimo mísu (hlavně pro nezkušené) foto krásnýho samce který před chvílí letěl do kotle. Miniselekce regular semen od sensi seeds, model sensi skunk. Teď už se snad nikdo nebude ptát jak vypadá samec :-)
doxenon
Zdarte, dnes 11 dní na květu. Zalívám každý čtvrtý den 2 litry každé na 6.5 litrovej květináč. Naposledy zalito v neděli stále bez hnojek (ec 1.7) takže zítra jim poprvé dopřeju něco hnojek. Teplota den: 28°C, noc 23°C. Holky mají noc od 6.00.-18.00. kdy se v baráku topí a hned vedle skříně mám radiátor, den mají od 18.00.-6.00. kdy už doma přestáváme topit, takže kvůli tomu mám stálé teploty bez kolísání. Odtah a ofuk jedou nonstop. Vlhkost 45-50 %. Tož tak kamarádi.
LonGermaX
Moc pěkný to máš a ta barva je taky best. Kolik máš teď výšku rostlin ? Ta tvá stabilní teplota je luxus co víc si přát. Ten větrák co máš namířený do davu nevadí, že fouká na jedno místo, jakožto žádné kroucení listů? Díky ať roste zahradníku. LG
doxenon
Zdar, výška je teď 75 cm. Větrák nevadí, mám ho tam už třetí rok a jen ho zvyšuju a snižuju podle výšky kytek, má tři rychlosti ale bohatě stačí jednička a jak vidíš na fotkách, žádné kroucení listů se nekoná :-). A díky za pochvalu.
doxenon
Dnes 14 dní na květu a nějaký nový fotky z dneška.
Subaru
Holky pěkné, budeš ještě stříhat spodky, nebo už to necháš tak?
doxenon
Nechám to už jak to je, ještě na růstu jsem jim střihnul dvě patra dole abych mohl pohodlně zalívat a teď už je nechám v klidu bez stresování.
doxenon
16 dní na květu. Nějakej pokus o makro, začínají pěkně soplit :-)
Skypp
Zdravim . Rad vidim zes to zase rozjel. Zajma me ten ultimate, budu sledovat. At to roste ;))
doxenon
Zdarte, dnes 29 dní na květu. Včera přidáno více hnojek s dusíkem, protože začali trošku žloutnout listy.
Kifo
krasa
doxenon
Tak jsem zase z5, nestíhám fakt nic, kolečko je dávno dokončený, (teď jedu vlastní Sensi Skunk) tak sem hodím aspoň fotky jak šel čas aby to bylo dotažený do konce.
Tohle je cca. 45 den na květu, v dalšćh dnech dodám další až do konce, jak budu stíhat.

Tož zatím čus bus.
doxenon
Nejdou mi připojit fotky, tak snad teď.
doxenon
ne moc pěkný fotky z mobilu ale byl to tenkrát pořádně orosenej šrumec pánové :-)
doxenon
Tady jsou holky cca. 20 dní před koncem, zálivka jen čistá voda.
doxenon
Tady ještě malá věc mimo mísu, stalo se mi že se mi seknul jeden klipsňák natvrdo a takhle ho to rozpustilo viz. fotky. Nic nezahořelo, ale pro sichr jsem koupil hlásič kouře (140 kč) a všechny ventilátory po každým kole prostříknu teflonovým sprejem a jedou jako nový :-).
Dělal jsem zkoušku toho hlásiče přes tři zdi a paňmáma mě zmrdala jak psa že si málem cvrnkla :-)
Plagrom
Bylo by fajn nějaký hlásič propojit s čerpadlem a nad box sprchu...do tohodle se vyplatí zainvestovat. Vždycky odcházím z domu docela se strachem.
Teď teda nevím, jestli by na proud byla dobrá voda no...asi kravina:D
Jinak kytky pěkný
MocnyOkurek
Ten teflon spray vyzkousim docela me sere jak ty klipsnaky uz po rudne vydavaj roztodivny zvuky :)
crazyben
citace:
Původní příspěvek od Plagrom
Bylo by fajn nějaký hlásič propojit s čerpadlem a nad box sprchu...do tohodle se vyplatí zainvestovat. Vždycky odcházím z domu docela se strachem.
Teď teda nevím, jestli by na proud byla dobrá voda no...asi kravina:D
Jinak kytky pěkný


jestli chceš umřít tak tam dej sprchu s vodu... já mam kus vedle malej práškovej hasičák který se dávaj do auta, ale to bych tam musel zrovna bejt.

Ono by možná stačilo ten kouřovej hlásič napojit hlavně na přívod elektřiny do boxu... jak to zasne a přestanou foukat větráky, máš šanci že by se oheň bez přísunu vzduchu udusil... a jestli ne taky bys aspoň měl nějakou minutku navíc.
doxenon
Zdarte borci, tak naštěstí u mě je pořád někdo doma, máme s paňmámou obrácený směny. Navíc svítím hlavně v noci, tak kdyby něco, tak ten hnusnej zvuk hlásiče vzbudí snad celou ulici.
Ten sprej určitě zkus, taky se mi to zasíralo každý kolo a teď je klid, navíc klipsňáky nejsou zrovna za pár kaček, tak proč je pořád zbytečně měnit.

Jaro na krku, tož tady nějaký foto s mojí malinkaté matkárničky a prckama Sensi skunk nachystanejma do velké almary :-)
doxenon
Tak tady holky ještě zapózovali po manikůře...
doxenon
A tady už jsou bradou vzhůru :-)
indorfan
tak koukam že se to povedlo parada
doxenon
Tak tady ještě závěrečná váha suchýho 154g prázdná nádoba 550g zelený i s nádobou. Suchýho rovných 396g což je jedno z těch lepších koleček.
Za úspěch považuju už 350g pod 400W.
Teď jedu na zkoušku Sensi skunk (matka z regular semen) a The Ultimate (matka z feminizovaných semen), tak uvidím co se bude dít, jestli se kytky z fem. budou hermit atd.
Tož zatím čus partyzáni.
shivasambhu
Zdravím. Pekne si to vypestoval. Na 400W slušné g. Len tak ďalej.....držím palce
techem
Zdarec luxusní výsledek ;) a k tomu hermeni.... Měl jsem loni v prvním kole indoor klony z mojí matky od sensi seeds skunk1 feminizovana, řezal jsem z ní klony 9ks do boxu a ani známka po hermeni, dojely čisté jak lilie a stejně jak přes kopirak... Mám to v podpisu jako první in 250w... Tak ať se daří kolego
Zavyslak
Čau čau moc pěknej pěst.palec hore.K+letí ;) Tedka jedu taky SS mr.Nice podšestikoulí tak uvidíme no jsem na 15dnu 12/12 :P report nikde nedávám nebo se prostě učím :D
Zavyslak
Myslíš doxenon že tedka na 15dnu 12/12 můžu ještě oholit spodky?Nebo už to radši mám nechat tak jak to je?Kytí jsem ani jednou nezaštípl a jsou krasný aspon teda podle mě :D
doxenon
Techem: Dík za informaci, na tvůj zmiňovaný pěst se určitě podívám. Budu se modlit aby to dopadlo stejně jako tobě. Nechci ji držet jako matku, jen zkusím těch pár klonů a matku potom přepnu na květ, toto je jen pokus jak to dojede, matky držím je z reg. semen.

Zavyslak: Každej to dělá jinak, já holím spodky hned jak přepínám na květ abych je už později nějak nebrzdil a nestresoval a takhle si to odbudou hned z kraje a v plné síle. ale ano, jde to i 15-tej den od přepnutí.

shivasambhu: Dík za pochvalu kámo.
techem
To doxenon taky jsem ji neudrzoval, nadělal jsem z ní klony a nechal ji vesele dojet léto na balkoně.... Tak přeju ať to vyjde ;)
A k těm spodkum to zavyslak klidně to vojeď já taky striham při přepnutí ale pak ještě vystřelí pod sítí malé patra a dorostou nějaké listy a normálně to ostriham i když už pěkně kvete... Je to sice malý stres ale pokud ji nestresujes ještě nějak jinak jako že asi ne tak to nevadí je jak píše doxenon ji to malinko pribrzdi ;)

Ať to frčí ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma