Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
FAIRSEEDS.CZ - Zkušenosti - Klikni zde pro originální téma
MethodMan
Ahoj,

zajímalo by mě, jaé máte zkušenosti s touto bankou?

A ještě více mě zajímá, jakou vlastně mají dodací lhůtu?
carlos
fair seeds je smyslena seedbanka, kterou vytvorila jahoda tak ze si nechavaji zabalit bulk semena do vlastnich obalu pod "vlastni" znackou. dodavatelu bulk semen je cela rada a kvalita je samozrejme podstatne nizsi...

dalsi otazka je co se pod nazvy vubec skryva... (viz napr. "jxd monster")
Mard
Co se týče dodací lhůty, tak jeden den objednám a druhý si pro to zajedu k nim. A neměl jsem nimi zatím problém.
MethodMan
Diky za reakce, mam rad tohle forum, jedna z nejprivetivejsich a nejochotnejsich komunit na zodpovidani dotazu, zadne hloupe povysovani a vseznalectvi.

Jen se mi zda, ze clenu rapidne ubyva, nebo mi to jen prijde?
tuffgong1
Doba se měmí a s ní (bohužel?) i grower. Pár lidí odešlo, nevím jestli se snížilo číslo tegistrovaných, ale určitě je tu o pár dobrejch groweru míň. Přijde mi, že nejeden z puvodních členů odešel hlavně v době okolo/po velkém výpadku. Ale to, že se tu už neukazují někteří lidé může být i tím, že už prostě "vyrostli" maj manželku, dítě karieru a na growing a grower už nemaj čas. Za mne, jestli mi tu někdo chybí, tak Hlava, uznávám, ke konci byl trochu nerudnější, ale stejně grower bez Hlavy, je takovej prázdnější...
Jarda S.
na automaty tuhle banku rozhodně ne
schutzesan
citace:
Původní příspěvek od Jarda S.
na automaty tuhle banku rozhodně ne



Kdyz napises takovy nazor, tak ho taky aspon trochu rozepis...

Zajimalo by me proc automaty ne?
Jarda S.
vyrostli mi kytky tak 40cm s výnosem 3g, normální femky od nic udělali krásný velký kytky
Archi
Za sebe jsem jel run outdoor 2013 (vím už je to dost pozdě) fem. northern light a spokojenost, vyrostly holky pěkné, klíčivost byla dobrá, sklizně se dožily 4/5 (jedna záhadně zmizela už jako prcek).
Tolik chvály teď trochu hate. Bohužel kytky sic rostly na jednom místě, ale jejich velikostní rozdíly byly značné 0,5m vs 1,5m.

Celkově dobrá chuť a vcelku i výnos, dozrály brzy (jsem z hor severní moravy).
EverNo1
citace:
Původní příspěvek od Jarda S.
vyrostli mi kytky tak 40cm s výnosem 3g, normální femky od nic udělali krásný velký kytky


Přesně tak, mám úplně stejnou zkušenost..

Automaty s minimální výnostností, max 5g/kytka..

S feminizovanýma žádnej problém, vždy vyklíčilo minimálně 27/30.. Dá se udělat i přes půl kila na jedný kytce, kvalita slušná (outdoor samozřejmě :D )

Myslím že co se týče kvalita/cena tak je to slušný
sw3ap
Klasický feminizovaný mají v pohodě, měl jsem myslim Black Dominu, klíčivost 100% výnos 200-300 GPP, s AFkama od nich zkušenosti nemám.
SILENTJOE
Zdravím já mám s FAIR SEEDS AF velmi dobrou skušenost již několik let je jedu a vždy kvalita předčí cenu.Žadné hermatění jako u jiních mnohem drahších bank(DP atd.)Takže zamě doporučuju.
sw3ap
citace:
Původní příspěvek od SILENTJOE
Zdravím já mám s FAIR SEEDS AF velmi dobrou skušenost již několik let je jedu a vždy kvalita předčí cenu.Žadné hermatění jako u jiních mnohem drahších bank(DP atd.)Takže zamě doporučuju.


Zjistil jsem, že mám doma taky od nich AF outdoor mix. Jak je to teda s výnosem? Je to opravdu tak mizerný u všeho nebo je to individuálně na strain?
kwb
Měl jsem od nich AF Northern lights. Klíčivost 3/5. Rostliny jako na stupni vítězů. Malá,větší, největší :D viz můj out 2015. průměr 10g/rostlina celkem kvalitního materiálu. Prorostly, na ohmat tvrdý šišky. I vůně byla OK.
mrkvák
Mám podobnou zkušenost, taky jsem jel jednu kytičku AF NL od Fair Seeds (2 roky dozadu) a taky mi to vyšlo na necelých 10g.
Je fakt že jsem ten rok začal dost pozdě (začátek července) a zrovna ty NL mi začaly kvést až v půlce září a sklízel jsem jí až v půlce listopadu :o.

Ten rok jsem od Fair Seeds měl ještě Bubblegum (resp. tehdy ještě Growshop seeds), ta byla hotová hodně rychle - už v půlce září (necelé 2,5 měsíce) a bylo na ní necelých 5g.
Mám ale pocit, že to není automat, jak byl původně v eshopu označen :)

Jinak s klíčivostí a růstem Fair Seeds jsem zatím neměl problém, z toho co jsem zatím ze svých skromných zkušeností vypozoroval, tak se mi zdá že jedou lépe než AF od jiných seedbank. Ale možná je to jen štěstím, resp. smůlou na semínka/genetiku.

Loni jsem jel Somango, Blueberry a Jacka (všechno AF) a všechny bez problémů. :) Somango dalo necelých 35g, zbylé dvě každá kolem 30g.
Blueberry byla teda slušnej magnet na svilušky a nestihl jsem to podchytit včas, jinak by možná dala ještě víc. :)
Jo a Jack byl o poznání žíznivější než ty zbylé dvě. Párkrát se mi stalo že jsem nevychytal včas zálivku a chudák byl dost seschlej, ale vždycky se z toho probral. Takže by možná taky dal ještě o něco víc, kdybych ho chudáka netrápil. No, člověk se pořád učí. :)
Pro úplnost ještě doplním, že jim to trvalo necelé 4 měsíce, od vyklíčení na začátku května do sklizně ke konci srpna.
Pěstováno v "Substrátu pro celou zahradu" (Natura) s přimíchaným perlitem, hnojeno jen na květ pomocí Biobizz bloom.
Lokalita - outdoor na balkono-terase , kde je přímé slunko od poledne až do západu, orientace na ZZJ. ;)

A letos od nich zkouším Cream Caramel (AF) a White Critical (ve shopu původně zařazen mezi AF, ale zdá se mi že ve skutečnosti není) a k tomu různé modely od pár dalších seedbank, a zrovna CC mi přijde že roste "nejlépe". :)
Plus zkouším znovu NL a Bubblegum, jsem zvědav jak dopadnou když nebdou muset dokvétat až na podzim ale někdy v létě, kdy budou mít (snad) mnohem lepší počasí :)


Jo a BTW i po dvou letech skladování v komoře (tma a "pokojová" teplota, tzn. něco kolem 22°C) klíčivost zatím 100% ;)
StanoZajeci
Každý rok zkouším nějaké nové odrůdy a k tomu vždycky koupím něco od fairseeds a za mě poměr výkon/cena je velmi dobrý. Nejlepší zkušenost mám s NL a auto Somango, slušnej materiál. Ale některé odrůdy už takový hit nebyl, ale za ty prachy úplně nezklamaly
Pan čao
Ahoj, jsem v oboru Nováček ale z FAIRSEEDS jsem dobré zkušenosti neměl.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma