Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
olizujete jointy? - Klikni zde pro originální téma
maslox
uch shit! tag to nedelam :( jedine kdyz nemam papirek (jako zrovna ted) tag si palo nastoucham do ciga a to pak spickou jazyka voliznu ze dvou stran... funguje to stejne... jinak v pripade ze joint na jesny strane hori richlejc > naliznu si konec prstu a tim naslinim rychleji horici pulku (>hlavne neopalovat) i kdyz obcas se musi
Dejva
jo olizuju je to lepci
drinker hulič
no ja radsi olizuju nejaky holky, no nic... co takhle tema Protahujete filtr mezi zuby? nebo Cistite si zuby? hej, to je dobry na to udelam nekde anketu... hahahahahahahahahahahah (ďábelský smích) kazdej ma svuj styl a kdyz ho zmenis, tak pro nekoho je to rana, nekdo jinej to tak nikdy nedelal a je to jedno...
pac mam zas radsi dymky, v holandu sem se malem ubrckoval k smrti... ale jinak gut, ja jen nemam co delam, jo a mam desnej hlad takze bud du dat speka nebo snidani. dam si snidani.
Trapan Šmírák
Olízl jsem jointa jen 2x v životě a rozdíl jsem v tom neviděl... Takže ne-e. :) Už jsem po snídani a jdu si dát fajku... :D Pozdrav Drinkerovi ;) ...
Šebík
Čau.
Obvykle jointy neolizuju, jedině navlhčit, když hořej na jedný straně moc rychle - klasika. Ale když se to náhodou nepovede ubalit a je to "moc volný", tak je to docela cool protáhnout pusou a zvlhčit a pak sát, dokud nejni papírek suchej. Ten se trochu zkrabatí a stáhne okolo matrosche a špíček je pak pevnější. Tuším, že se tomu říká "červ".
koles
já ho olíznu, když balím. jinak neznám žádnej jinej způsob, jak docílit toho, aby se papírek přilepil ke svýmu druhýmu konci ;)
Noo... hmm... trocha navlhcit a vytahat vzduch :) - hory pomalsie :)
olo
Kdyz to balim tak tovoslintam jak prase je to muj styl a nikomu to neva
maslox
jj ale pri baleni to je jasny
ale v prispevku od Smallholdera jsem si predstavil jak jiz ubaleny cely strci do pusy (jako holka pero) a pag podpali... to bych si asi nedal ..
asi to fpraxi nevadi protoze to stejne vyprcha atd ale uz pro ten voslintanej filtr :)
z3zzz
kecy kecy .... hori sice pomalej ale zase jen z jedny strany .... teda pokud ho neoliznete celej :) ......
rela
Já je nalizuju jenom podle toho jak hoří, tak aby hořely rovně, nemám moc rád, když na to někdo slintá a to ti horší skoro flušou ! ! !
z3zzz
2 rela : hehh :) . . . maash recht kua :)
small : hmm tag ani to ne .... teda abych nekecal tag sem to mozna dvakrat ci trikrat proved ale normalne to nedelam :)
Tutti Frutti
...na dovolenke v istej krajine s miestnymi hulicmi; frcal lokalny outdoor, ktory manici balili do kratkych spekov hrubych asi ako ciga... no a vzdy tak pol- az centimeter pred horiacou spickou ho naslinili, co znamenalo poriadne ho vymacali v dobrom zelenom tahavom kemri (chriachli, sline). Najvacsi sok pre mna bol, ked manik tak naslintal cele brko, ze to z neho fakt miestami skoro stekalo, cely obsah bol v sline dobre zmoceny. Bohuzial to ale bol zauzivany standard od ktoreho nemienili ustupit, skor by som povedal ze sa ho drzali zubami nechtami... :( tak som nakoniec zahral blbeho, ze "ja sa to chcem tiez tak naucit" a odvtedy som speky slinil ja - ked uz nic ine, tak som aspon hulil vlastne sliny :frog:

tfuj tfuj :mutant:
maslox
2Tutti Frutti heee heee taghle po ranu jsem se uz dlouho nezasmal > i kdyz se me zaroven udelalo pekne blbe [a ten jogurt co tu mam si uz nedam :) ]
K+
Tutti Frutti
Dikez... nechcel som ti znechutit ranajky :angel: ale to co ti chlapci predvadzali bolo miestami fakt na zamyslenie... jedno im vsak treba uznat, este som nevidel nikoho kto ubali brko tak rychlo, pevne a celkovo precizne a to vsetko v jednej ruke! :bravo: to mali fakt vychytane
rela
hehe. To je fakt vychytaný. To já mam občas problém ubalit to s oběma rukama :) :) :)
to smallholder: ... došlo mi, že mluvíš o lehkém nalíznutí, ale docela často se setkávam s tím, že na to ty lidi fakt skoro flušou a to už je fakt H N U S ! ! :)
rela
hehehehehe :girl:
Hicks
Spíš se většinou olizuju po jointu :smoker: .
:D
Tutti Frutti
Smallholder - oni ho neflusali priamo na brko, ale najradsej na prst, tak aby visel ako pavucinka a potom to v tej pavucinke obalili :sun: ako hovorim, tfuj tfuj ;) nechutne je to tak aj tak :rolleyes:

Zaujimalo ake mate skusenosti s namacavostou papierov (novu temu zakladat nebudem), napr. ja sa ako priaznivec fajky a bong moc do papierov (zatial) nevyznam, motal som len do cervenych Smoking King Size a do zn. Rizla. Rizla ma podobnu kvalitu (zmacavost) ako cigaretovy papier, teda dost velku, cerveny Smoking je na tom o poznanie horsie, je navyse aj dost priesvitny, nic pre tajnych agentov :pimp: :D Vyzera to tak, ze sa na mna nieco z tohto nechutneho zvyku nalepilo, vzdy totiz podvedome obtiahnem hotoveho brcala (aj cudzieho :satan: ) pod jazykom
Creed
fuj peknej humac,jedno takovy hovado co voslinta cely brko znam.
Nemam nic proti typkum co si to takhle balej pro sebe,ale cpat to nekomu jinymu to je fakt desny,co si pak vo takovym debilovi muzou normalni lidi myslet? Jinak kdyz brko prohoriva tak se musi naliznout,to je jasny
rela
to Creed: jo, jsou lidé různí :frog:
maslox
2Creed>
citace:
cpat to nekomu jinymu to je fakt desny

netvrdil bych tag presvedcive ze ti to kazdej cpe az se toneda prezit <:rolleyes:
Creed
Nepsal jsem ze mi to kazkadej cpe az se to neda prezit.TAK ZE?
Ale kazdopadne uz se mi parkrat stalo ze mi to nekdo cpal.JESTE NECO?:rocket: :rejp: :vampire: :death: :girl: :sun:
Lora
dle toho,zda je vzorek prilis suchy...ale...kdyz prisel na navstevu jeden kamo od meho pritele-brator Slovak-tak ten joint naslintali natolik,ze to vazne teklo!jenze co jsem mela delat,kdyz jsem mela na fukec takovou chut :sun:
Lora
musim jen jeste dodat,ze prvne jsem se zdrahala,ale nakonec jsem si na tom ulitla skoro taky.oni totiz uz byli zboreni a proste se na tom tezce zasekli... ;)))
thc_george
Jednoho krásného červnového sme se Smallholdrem ubalili raketu ze dvou pejprů, dali sme ji do krabičky od zubní pasty a vyrazili na kopec. Sedli sme si a já si rozmejšlel, jestli olíznout či neolíznout.. tak sem to volíz a hle... papír změknul a jak to brko bylo velký a tim pádem těžký, tak se zlomilo:( ..ale i tak to byla pořád slušná mrkev:)
Dejva
to :Chcita v tom 51 statu se me to hrozne libilo a vod ty doby to volizuju (ty vole toje blby slovo) presne jak ten polismen
CHOURIS
No můžu já to nevolizuju a ani nebudu.
Jednou jsme seděli v parku bylo nás 5 a jeden typ ubalil špeka no pak to cely voblízal (No fuj) Taky si to sám vyhulil. No možná volíznout jen když je člověk sám
CurbY23
Tak čus, no já nikdy papírky nevolizuju a ani u nás nikdo s kym sem hulil nevolizujou brka (ani angláni, amíci nebo holanďani, s kerejam sem hulil samozřejmě), páč nám to fakt přijde nechutný. A taky nevolizuju ani když brko hoří nakřivo, to to prostě upálim a hotovo (ikdyž to u nás ňáký lidičkové přecijen dělaj).

Let's roll a spiff Č23
pelech
Taky sem mel kamose, co gdyz balil brko, tag na nej vypustil ocean (CuzZ Waggy =)).. Weskery komentare odbyval vymluvou zhe to spatne lepii. Ale myslim si, zhe clovek musi v zivote vydrzet vetsi nechutarny, nez naky mokry brko..

Viz vzkaz uklizecky, kterej byl prilepenej na chlapskejch hajzlech na koleji BCD na suchdole: I podelany prase ma kolem koryta poradek, tag az se pudes priste vysrat, pamatuj na to, ze i my uklizecky mame jenom jeden zaludek!!!
..bylo to delsi, ale cely si to nepamatuju
Kazdopadne zlaty voliznuty brko =) :flamer:
herb,mrs. herb
Já ho neolizuju,pouze občas jemně nasliním-ale kámoši ho většinou oblíznou z jedný strany...Ale taky sem viděla jak ho někdo dosti nechutně zmokřil,ale hulit mi to nevadí-teda jak po kom:D ....
Mazz
Možná že to ti dotyční voblizují proto že se nechcou dělit :D
G.E.M.E.R
jeden moj kamos fest nechutne olizava cely joint brutalne az cely navlhne a visi, on tvrdi,ze to potom tie skanky lepsie prehoria, inak ja nikdy neolizavam jointy,fuuuuuuuuuuuuuuj,ja nemam rad jointy, ved ich ani neviem robit...........:confused: ............ja vobec nerobim jointy:mutant:

ale inak robim bonga :smoker:
GREEEN
ja taky docela hodne olizuju ikdyz jen ty dobry modely..ani mi to nechutny nepripada tim jak to hori se to stejne vydesinfikuje. no a kdyz mame nakou mensi zilku tak to pak aspon pomalejc hori a vic si to vychutnas :)
masoquista
Tak jsem si to dnes odpoledne přečetl a rozhodl jsem se, že to někdy zkusím.To někdy bylo před chvílí a normálně jsem ho po ubalení celího oslintal a pak tahal do sebe přes filtr dokud neuschl.Byl skutečně jako červ.Po zapálení hořel pomalu a chutnal jeměji.Jako osobáčky doporučuji.Ve skupinkách by to bylo docela nechhutný.Prominte uz musím končit utíkaj mi písmenka z klávesnice.:jumper: In High:)
Hanyz
Lizi lizi liz:) Tak ted vam povim jak olizuju ja:) Kdyz si chci s balenim speku vyhrat, tak mam takovy figl na "utahnuti" brka. Oliznu speka na jedne strane po cele delce tak, aby byl papirek dostatecne vlhky, ale ne zas tak, aby nejak navlhnul obsah. Tutu stranu brka opatrne osusim zapalovacem a papirek se stahne, coz poznate tim, ze se spek zahne:) Nyni provedu to same na druhe strane, aby se spek zase narovnal a papirek jeste vice stahnul. Spek je na vsech mistek nadherne tvrdy a nikde nejsou mista se vzduchem, takze pri dobre promichanem materialu (spek bez tabaku si nedovedu predstavit) horni naprosto rovne
fiku5
Sewas mali by sa olizovat ked moc rychlo horia.Ked sa olizu tak horia pomali a dym je tazsi....
Krishna
He .... som si tu minule precital tento thread a navecer si tak idem dat brcko klasicky.:jumper:..si ho pekne ukazkovo,ucebnicovo zmotam backrole a si vravim: ...tak to kurva vyskusam teda olizat,ze co to spravi.Normalne to nerobim-len ked divne hori.Tak som ho olizal a vsetko zacalo ist na kokot:vampire:
Hhahaha...no nie-proste sa mi zacal tak lamat a ohybat jak bol mokry od tych slin...a chutil divne-a vobec -picovina.:D
Olizovanie klackov uz radsej definitivne prenecham zenskym.:frog:
pelech
2Krishna: asi tak nejak :jumper:
cilum
Mno nevím, ale já dyž balím brko dopředu a hned ho nehulím tak jej vždy olíznu, samozřejmě z důvodu aby to se to stihlo vyschnout, on je ten špek potom tvrdší a jak je ten papírek mokrý tak se po uschnutí pěkně spojí s ganjou natáhne do sebe barvu a je pak takový víc průsvitný a zelenější a to brko pak aj vypadá líp :D mno ale samozřejmě nejakéslintání mě taky přijde nechutný ale myslím že v tomto dredu šlo původně o to co já popisuju a to si myslím že je celkem good
Mias
Cek...nejvetsi vychytavka jsou samolepici papirky...*****
Vyrabi je balirna valasske mezirici.Shanejte Valasky...sice si trosek priplatite ale stoji to zato..je to jako ty obalky na dopisy,ale da se to zhulakat..nei to vubec citit.
Peace
Ownage
citace:
Původní příspěvek od pelech
Taky sem mel kamose, co gdyz balil brko, tag na nej vypustil ocean (CuzZ Waggy =)).. Weskery komentare odbyval vymluvou zhe to spatne lepii. Ale myslim si, zhe clovek musi v zivote vydrzet vetsi nechutarny, nez naky mokry brko..

Viz vzkaz uklizecky, kterej byl prilepenej na chlapskejch hajzlech na koleji BCD na suchdole: I podelany prase ma kolem koryta poradek, tag az se pudes priste vysrat, pamatuj na to, ze i my uklizecky mame jenom jeden zaludek!!!
..bylo to delsi, ale cely si to nepamatuju
Kazdopadne zlaty voliznuty brko =) :flamer:


To u nás ještě na SŠ byl na záchodech od uklízečky vzkaz: ,,Ještě jednou bude za tím záchodem nach*áno a budete si to vytírat". Načež tam kámoš pod vzkaz fixou dopsal: ,,Tak mi se ti tu třeba vy*erem" a na ten bílej dekl hodil velky lejno a všechno si to náležitě vyfotil :punk:

Jinak brka neoslintavam :)
Thcmh
Každý má svůj postup při balení jointů, s toho vyplívá, že někdo má techniku olizovací a někdo ne :D , já olizuju :smoker:
katuš
ja taky olizuju jak jinak bych slepila lepení:mutant:
MUZsRANAMI
ja jointa olizujem. pokial je to moj joint a z mojho stuffu.
komu to vadi nech to nefajci.
mam v p...
Neolizuju... pouze v případě že se dělá ,,lopata´´ potom nic jinýho nezbejvá
Lahvan_FlaskiCZ
jak jiz bylo receno, lizani brk a podobnych veci radeji prenechavam te neznejsi casti growerů. (muuuuhehehe) :jumper:
kafevar
Co je oslintanej joint proti tomu, když vám někdo upustí do bonga tak nechutnou slinu, že ji musí překousnout.
100Thermal
Jenom samičky
kovin
Muj nazor je,ze kdyz se joint dobre ubali,tak se ani olizovat nemusi.Navic si myslim,ze je to nechutny.
Co?
navic je to nezdravy....cim vic vody tim nedokonalejší spalovaní....tím víc škodlivých látek....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma