Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Holandsko 2015 - Grey Area - Klikni zde pro originální téma
Don B.
Zdravím, před nedávnem jsem byl v Amstru a říkal jsem si, že se podělím o pár zkušeností, byl jsem tam pouze na skok, spíše se tento můj příspěvek dá pochopit jako přelouskání stránky smokersguide.com + vlastní zkušenost s konkrétním podnikem :

Do nejfajnovějších coffeeshopů si musíte holt udělat výlet, centrum je celkem plný podniků, kde poměr cena/výkon není nic moc...nakonec nejblíž centru a nejdomácčejší co jsem našel byl GREY AREA https://www.smokersguide.com/adress...ml#.VjeBltIveUk

Podnik cca 5-10 minut chůze (15 zpátky :-D ) od hlavní třídy, mají tam super meníčko, kde si můžete vybrat podle svého gusta... Nemohl jsem nic vést, tak jsem chtěl jen půlgramu na chuť - nebyl problém, cena se zlehka zvedla (něco jako g/12EUR, pulgram/7eur)... nabídli mi předbalenýho špeka, ale model sem neznal a chyběl na menu, takže těžko říct jestli šlo o sezonní nabídku, ale já rozhodně neriskoval, že se jedná o shit pro turisty a dal si raději Neville Haze... musím konstatovat, že větší jízdu sem nezažil (ale jsem jen rekreační uživatel) ...mega energizující high, nulový stoned, stávek na 2hodiny s postupním vytracením se, bez vybředlosti pak, s klidem přirovnám k extázi co jsem 2x zkoušel zlehka... kdyby někdo měl, rád ho pohostím v Brně ;-) (tu travku, ne éčko :-D)

K fungování coffee - vevnitř si koupíte jen hulení a pití, nic víc nemaj viz následující konverzace s "barmanem":

Já: Ok, řízl bys mi to s tabákem?
B: No problem, dej mi cigáro...
Já: Nemám...
B: Aha, tak to nic, my tu tabák nevedem
(dobalil)
já: Máte zapalovač, pokud možno nějáký váš, chci napamátku...
B: Můžu ti půjčit svůj, zapalovače nevedem...

Jinak je možný si půjčit nejáký bongo a pár dalších nástrojů a v klidu si to vyhulit vevnitř, ale je to tam celkem malý (4 stoly) nicméně myslím, že mnohem lepší je návrat do centra a užívat památky ;)

Třeba to někomu pomůže, Don
MocnyOkurek
Snad ses projel i na lodkach. Kamos rikal ze je to pecka. Taky se tam chystam nekdy podivat :)
kubok
super, som rád za každú recenziu shopov v amstri - chodím tam každý rok minimálne raz - škoda že si rekreačný užívateľ - hľadám skôr niečo mega underground pre tvrdých huličov - nied nad mega indiku ktorá vás pošle... :D
Don B.
citace:
Původní příspěvek od kubok
super, som rád za každú recenziu shopov v amstri - chodím tam každý rok minimálne raz - škoda že si rekreačný užívateľ - hľadám skôr niečo mega underground pre tvrdých huličov - nied nad mega indiku ktorá vás pošle... :D


To tam podle mě taky najdeš, hlavní je podle mě, že to je solidní místo a rozhodně ne turistická atrakce co chce rejžovat, koukni na jejich "jídelníček" třeba tam něco bude ;)
RoyalHarvest
Poprvé jsem byl v Amstru asi před sedmi lety - s kamarádem jsme se jednoho krásného letního odpoledne sbalili a jeli jsme busem do Prahy, odkud jsme stopli řidiče přímo do mekky konopí. První den jsme se flákali po městě a obcházeli jeden kofáč za druhým, poté se ubytovali v hotelu, kde v přízemí je coffeshop "Voyagers". Nejvíce se nám líbilo v Bluebirdu, kde jsme poctivě snídali spacecaky a pravidelně vykuřovali. Letos na jaře jsem opět navštívil Amsterdam, bohužel do kofáče jsme se skrz náročný program nedostali.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma