Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
600W+400W pro tricet kocicek - Klikni zde pro originální téma
ryde
Zdravím fajnsmekry a milovníky rostlinek.
Chci se s vámi podělit o své už rozjete kolo které už je asi sestym před tím to nebylo špatné, hlavně díky zdejší komunitě a jejich prispevku, z kterých jsem se v podstatě učil.Takže teď již k rostlinkam a systému. Předchozí kola jsem jel na klasickým předřadníku nyní pořízen 400w lumatek s regulaci a kamos se přidal ale jelikož koupil větší stinidlo tak musel jít do 600w lumateku, stinidla waveflector xl a xxl, o odtah se stará primaklima 125 CTRL 420m3/h, pritahuju studeny vzduch buď pasivně přes noc ale při rozsvícení jede jeden z pritahu z venku a přes zvhcovac. Kvetniky 5,7l na dne hydroton zbytek plagron mix 100l growmix 25l kokos 50l lightmix a nejakej perlit hnojky na růst nehnojeno jen přidáván power roots, pure enzym, a srovnáno pH kolem 6.0 někdy i 6.4. Teď ke kocickam 30 řezánů 10×Ak 47 ze dvou mamin 4xSSH 5xLaconfidential 3xMKultra 8xCanadential
Toto zakladam především kvůli radám při případných problémech které již možná nastavaji
ryde
Cus growers první 2 fotky jsou z 2.10. Další dvě jsou z 13.10. A poslední je den přepnutí 25.10. Doufám že se mi sem podaří hodit este foto celku a něco aktualnejsiho
ryde
Chvíli byly takový zvadly tak jsem přidal do zálivky biobizz grow a hned se spravily tady fotky už 29.10.
ryde
Poslední foto SSH vytažena na normální foto má kolem 42 cm tak to mi asi přeroste přes hlavu neví někdo jak moc se táhne a jak dlouho by měla kvést. A ještě jednu radu chtěl bych nahodit síť myslíte že už to něm pozdě přidávám aktuální foto předem dík za jakékoliv komentare
Machoman
Zdare a sílu

Chápu, že to je OT, ale ty sračky typu: power roots, pure enzym ...jak vypotřebuješ už dál nekupuj, je to k ničemu. Pokud se k tobě dostanou kvalitní řízky nic z toho není potřeba. místo těch ptákovin vem radši víc klonů, zasad napřed do menších květníků a pak vyber ty nejlepší kousky ( je potřeba soudit podle kořenového balu a ne vzhledu - ve finale ty nejvíc zakořeněny, ikdyž menší všechno předrostou ) Zbytek bez milosti vyhod. Sám pak ve finále uvidíš, že některá kytka dá třeba o 1/2-1/3 víc než druhá ( ze stejného genu )
ryde
Zdur machoman rozhodne jsem nechtěl dvakrát prosazovat a navíc klony jsou celkem draho kupovány takže abych pak nějaký vyhazoval tak by my asi ukapla nějaká ta slza. A nemyslím si že korenak a enzymy jsou k ničemu dříve jsem to také nepoužíval ale s roots je to zakořeněný určité rychleji a nevím proč ale po enzymech se my kytky vždy začali krásné tmavě zelenat. A navíc nedokážu si představit že bych vyhazoval nějaký řezy premejslim o ustrihnuti každé větve a je mi ji líto.
Subaru
Machoman má pravdu... Lepší zebrat klony navíc a pak ty nejmíň zakořeněné vyhodit, nebo použít na outdoor, zbytečně pak nesvítíš na žebráky ale na pořádné silné samice, na kterých pak může být např. o 20 g více..... a ohledně ořezání spodních větví, vůbec ti to nemusí být líto, výsledný produkt jde pak všechen nahoru, jsou tvrdší pálky a máš s tím i míň práce potom.. Jo klony něco stojí, ale když koupíš nějaké navíc, tak nakonec ještě vyděláš...
Machoman
citace:
Původní příspěvek od ryde
Zdur machoman rozhodne jsem nechtěl dvakrát prosazovat a navíc klony jsou celkem draho kupovány takže abych pak nějaký vyhazoval tak by my asi ukapla nějaká ta slza. A nemyslím si že korenak a enzymy jsou k ničemu dříve jsem to také nepoužíval ale s roots je to zakořeněný určité rychleji a nevím proč ale po enzymech se my kytky vždy začali krásné tmavě zelenat. A navíc nedokážu si představit že bych vyhazoval nějaký řezy premejslim o ustrihnuti každé větve a je mi ji líto.


Vpohodě bylo to myšleno jako rada, po pár kolech na to přijdeš sám jako drtivá většina lidí. Pořád si ale myslím, že je lepší dát pár stovek víc za klony a ve finale tam mít třeba o 100g víc. Jinak já mám pěkně zeleny kytky s hnojkama za pár korun ( bcuzz A+B, nic víc ) Vliv hnojiv, kořenáků a podobnych ptákovin se pořád přeceňuje, kvalitní genetika je klíč k úspěchu, nic víc.
ryde
Jak jsem na to včera koukal tak mas pravdu jsou tam tak 4 nebo 5 kyti na kterejch jsou jenom tak 4-5 vetvy poradnejch a na zbytku kyti je tak po 8 min takže příště by to chtělo vybrat ty lepší dik za řadu. Jinak kočky jsou v 8 12/12 včera postřik phytaminem. Zdur ať se daří přátelé zeleně.
ryde
Zdravím growers když už jsem to tu založil tak bych měl trochu aktualizovat. Takže holky jsou 23 dni 12/12, teplota den/noc 26-28 vlhkost mě začíná trápit po zalití, každé dávám 0.8L, je vlhkost i až na 87 po 12 hodinách je to na 60 ale pod 60 se nemůžu dostat takže v pozdější fázi s tím něco budu muset udělat. Jinak včera a predevcirem jsem tam zahledl malou mušku včera seděla v substrátu a při zalejvani se snažila uprchnout a predevcirem jsem ji našel na listu ale zatím jsem našel jen jediný trosicku prokousany list, může mi někdo poradit jak moc rychle se ty potvory dokážou rozmnožit.
ryde
Ještě mám jeden menší problem mohl by mi někdo potvrdit nebo vyvrátí nedostatek vápníku protože na pár listech se mi objevili takové hnědé skvrny ale jen na listech které jsou nejvíce na světle takže to moc nechapu pořadí někdo přidává foto listu a skvrn.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma