Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
techemův 2nd indoor HPS 250W - Klikni zde pro originální téma
techem
Nazdar zahradníci a zahradnice...

Tak jsem připravil drůhé kolo pod 250W HPS...

Z prvního kola jsem vychytal nějaké mouchy a proběhly i menší úpravy v boxu a nákup hnojiv...tak ať nekecám jen okolo, tady je setup:

pěstební plocha 60x60x120
médium substrát obyč. z kauflandu (jedu v něm pořád a je bez problémů) :)
květináče hranaté 5,7l 4ks
světlo růst 2x 18W trubice cool white (vyklíčení - 6.té patro)
světlo pozdější růst (6.té patro -přepnutí)/květ (celá fáze) 250W HPS
odtah TT125
přítah 2x PC fan 8cm a 2x pasivní přítah
pachový home made filtr (už je zajetý a osvědčil se)
ofuk 1x PC fan 12cm + později možná malý klipsňák
zalévací home made systém na bázi samotíže
Scroog 3x3cm
hnojiva BioBizz (bio grow, bio heaven, bio bloom, top max)

tak snad jsem na nic nezapomněl, pokud ano tak se ptejte ;)

a teď samotná posádka:
Vše od Nirvana Seeds a to,
1ks Raspberry Cough
1ks Aurora Indica
2ks Ice

všechny kytičky jsou feminizované, každá má jinou délku květu a jinou výšku, takže se to budu snažit doladit do nějakého stejného tvaru a výšky pomocí sítě a kosit budu zase podle microskopu...to je nejjistější...tak mi držte palce, je to taková všehochuť a pro mě výzva do něčeho nového a neznámého....

kytičky už vylezly nad hlínu, až na jednoho Ice, ten šel dneska do hlíny, tak čekám až vykoukne a pak přidám fota rostlinek...
jinak tady fotky boxu připraveného a hnojek ;)

piště, kritizujte, raďte a snad i chvalte :D
Bohém
Alé tady někdo rozjíždí poctivej BIO pěst :D Tak na tohle se hodně těším, Biobizz je pro mě nostalgie z outů a vždy jsem přemýšlel co by to udělalo pod 250tkou :) Moc jsem zvědav jak to dopadne, a palec hore za odvahu do multikulturního osazenstva :D Nevím jestli bych si troufnul ale ta představa více modelů je moc lákavá :D

Tak ať to valí!
techem
Rád zkouším nové a hlavně neznámé věci a rád se zdokonaluju i za cenu nějakého toho neúspěchu, který doufám nepřijde, ale mohl by...těch více modelů vzniklo tím, že jsem měl tydle modely ale ne po 4 kusy z každého. Měl jsem nakliceno regular semena svoji selekce, ale nechtělo se mi čekat na rozpoznání pohlaví a tak z nedockavosti jsem tam hodil tenhle mix, ale jsou vše femky, takže můžu jet bez problémů a klonování na testy pohlaví, tak doufám že to vyjde, a zvolil jsem biobizz, neříkám že u něj zůstanu ale zkouším ho poprvé, tak uvidíme co to udělá s výnosem ;)
techem
Zdarec grower komunito, tak se to trochu rozhejbalo, tak nahodím nějaké foto a popis...

kytičky se pod zářivkami vytáhly a začínají házet patra...nejvíce se větví Ice...takže jsem se rozhodl, že koupím CFL 125W na růst a nechám je pořádně rozjet. Ale po projetí dvou grow shopů jsem zjistil, že nikde nemají skladem a jelikož se mi nechce čekat, tak šly rovnou pod 250W HPS ale pod 18/6...uvidíme do 14ti dní jak budou zaplňovat prostor a pak bych přepnul...pojedu scroog, takže mě netíží větší mezery mezi patry, protože pojedu růstovou fázi pod květovou lampou...ale co už ;)
Jinak 3 kytičky jsou věkově stejné, ale po tom co nevyšlo jedno semeno raspberry cough tak jsem dal klíčit jednoho Ice, takže má spoždění oproti ostatním, ale on to dožene ;)

takže tady foto a ještě dneska dostaly holky první hnojky od Biobizz a to 2ml BioGrow a 2ml BioHeaven, do každého květináče 0,5l a v podtácku nic, takže to množství zálivky v pohodě udržel substrát :D a můžou papat :D

tak se tady vyjádřete pokud možno a nestyďte se přispívat nápady a vylepšováky atp :D
Plagrom
No zatím jsem nic nejel, ale zdá se mi druhá fotka - vršek žlutější, ale už si dal grow, tak se to asi zlepší.
techem
hoj žluté se to jen zdá...je to světle zelené a bylo to těsně pod zářivkou, možná se to i dotýkalo, tak to tak možná zesvětlalo....ode dneška je to pod sodíkem ;)
techem
nazdar všichni kdo sledujete ;)

takže minule jsem zahnojil plnou předepsanou dávkou od biobizzu a úplně jsem zapoměl, že mám předhnojený substrát...hned další den bylo poznat na listech přehnojení, tak dostali flush ve sprše a dneska jen čistou vodu. Nechám je ještě cca 7 dní o vodě (zálivka co 3-4 dny) a pak začnu hnojit poloviční dávky ;) takže toť první můj zádrhel v tomto kole (to to pěkně začíná :D )
Jinak kytičky teď vypadají OK a dnes jsem jim dal trochu toho tělovýchovného programu a začal jsem je ohýbat pomocí drátků ;) a to hlavně pro to, aby spodní větvičky měly více světla a povyjedou výše...ohýbyt budu do vyplnění prostoru a pak přijde na řadu scroog a drátky půjdou pryč ;) .
Kytičky už se i bez zástřihu brutálně větví, nejvíce 2ks ICE. Jo a ty dva kusy ICE se mi zdá, že jsou každá jiná genetika, prostě levá kytka má široké indikové listy a pravá kytka spíše takový hybrid sativy a indiky, listy užší a úplně jiná stavba...no uvidíme jak to pojede dál...snad se budou líbit :D

pls komenty a názory atp...nebudu to opakovat věčně, tak ať to tu jede :D :D
FrantaZpanelaku
Zdravim, vypada to pekne, z kolikatyho dne jsou ty posledni fotky? Budu sledovat, zajima me jak porostou takhle ohnuty, ja to pred scrogem zkousim roztahovat do stran na max, ale aby kytka stala rovne, tak budu moct trochu porovnat (na rust svitim 150cfl, takze to mame skoro stejny)

At to roste
Kulení Tunda
Roste ti to pěkně, netřeba nic komentovat... daří se jim fajně i pod sodíkem. Jestli najdu konečně do Vánoc čas, tak podniknu něco v tomhle stylu. Takže díky za inspiraci a ať se to zelená ;)
MocnyOkurek
Na fotkach maji krasnou barvu tak si myslim ze si to vylozene s tim hnojnim neprehnal. Chutove mohu biobiz jen doporucit. Jen mam takhle dotaz. neni lepsi ty kytky dat vice na kraj kdyz to tak ohybas? ja sem to jednou zkousel na SSH a celkem sem toho pak litoval ze sem je nedal vice na kraj (mysleno v kvetinacich)
techem
zdarec přátelé,
to FrantaZpanelaku pod sodíkem jsou 9tý den jinak staré jsou celkem 22 dní

to MocnyOkurek no nevím, ještě jsem to nezkoušel abych pravdu řekl a ani jsem nad tím nepřemýšlel, prostě vždy díra uprostřed a sadím :D ale jinak myšlenka není zlá...ale já osobně si myslím že to půjde i tak pěkně roztahat ;) a navíc pojedu scroog a tam to pořádně zapletu :D díky za ohlasy a jsem rád, že i někoho jsem inspiroval :D
Kreator1993
Ohledně toho hnojení Biobizzem- vůbec bych se toho nebál. Je to organika tou jen tak nepřehnojíš. Všechny 3 kola jsem dával dvojtou dávku ( 5ml/l grow + 5ml/l fishmix) a bez jakéhokoliv problému. Jeden den zaleju druhej den skontroluju špejlí vlhkost celé výšky substrátu a podle toho zaleju 3 nebo až 4 den a nestěžujou si. Aspoň se kořeny taky trochu nadechnou :)
MethodMan
Jen dotaz - Odtah máš svedenej rourou k lampám? Jestli dobře koukám? .. A jak to uchladíš, dobrý?
Mard
citace:
Původní příspěvek od Kreator1993
Je to organika tou jen tak nepřehnojíš. Všechny 3 kola jsem dával dvojtou dávku ( 5ml/l grow + 5ml/l fishmix) a bez jakéhokoliv problému.


A) Domnívám se že to je jeden z mýtů, že organickou přehnojit nejde. Možná to vyplývá z toho, že organická hnojiva jsou "řídká", tedy obsah NPK živin je nižší, než může být v minerálních hnojivech. Ale obecně je jedno o jaké hnojivo jde, přehnojit se oběma typy dá stejně snadno. V přírodě se odbourá kravský hnůj a nějaké minerální dusičné hnojivo, úplně stejně rychle.

B) Dávat více hnojiva je mnohem horší než dávat méně hnojiva. Pokud dostane hlína (či obecně i jiný substrát) více živin, než rostlina spotřebuje a dojde k proschnutí hlíny, tak se zejména dusíkaté a draselné složky hnojiva mění na sole, které jsou hygroskopické a navíc se usazují v hlíně. Tudíž v určitém okamžiku dojde ke stavu, že voda jde do půdy z kytky (je vytahována zasoleným substrátem) místo toho, aby vodu z hlíny mohla sát kytka. Tomu sice jde zabránit částečně proplachy půdy čistou vodou, což ale vede k většímu zamokření kořenů a možnosti jejich uhnívání. Tudíž osobně nedoporučuji přehnojovat zálivkou ale raději hnojit méně a pouze v případě že rostlina ukazuje nedostatek, tak malinko hnojiva přidat (třeba postřikem na list).

TO techem: omlouvám se že takhle diskutuji v tvém threadu, kdyžtak to nech smazat. Díky.
techem
to Kreator1993 no podle listů a následně podle FAQ to vypadalo na přehnojení, ničemu jinému se to nepodobalo, a po flushingu a zálivce vodou to už je paráda ;)takže to nechám ještě jedna zálivka vody a pak pomalu přihnojuju...zatím jim nic neschází to tak vypadá

to MethodMan ten odtah není svedený přímo k lampě, ani to nebyl záměr, ale mám doma vyrobené stínítko přes celou plochu boxu a neměnilo to dobře vzduch, i teplota byla vyšší, tak jsem udělal díru do stínítka tak kde mi to vyšlo :D a už je to OK, teplotu jsem srazil a dobře to teď proudí ven ;) takže spokojenost.....a na odtah TT125 jsem si udělal přepínač ať nemusím pořád rozebírat a přehazovat složitě fáze na rychlost a fičí to super i na slabší výkon ;)

to Mard určitě se neomlouvej, jsem rád že se tu diskutuje, vo tom to celé je ne? a v tom co jsi psal, máš určitě pravdu, taky jsem toho názoru, že i organikou se dá přesolit, i když asi hůře, ale já měl nový předhnojený substrát, kytky byly mladé a dostali ještě plnou palbu hnojiv, tak to začly nedávat :D...už jsou ready a jedou podle předpisů :D

přidám foto a popisek.....

tak se mi ten jeden ICE zdá, že je fakt nějaký zrychlený a naspeedovaný, je z nich nejmladší a má obří listy jako moje dlaň, stonek nabývá na objemu každým dnem, nádherně se větví, ale mám obavu, že mu ty listy budu muset přištípnout(určitě je nebudu teď stříhat, akorát mu zkrátím čepele) protože stíní všem větvičkám co pouští...ale je to fakt rychlík (na fotkách je vzadu vlevo a pro strovnání stejný ICE je vzadu vpravo a je to rozdíl jako kráva :D )
Jinak listy všech kytek ukázkové 7mi cípé, krásně zelené a navoskované ;) a i když svítím žárovkou na květ, tak patra krásně u sebe, žádné nudle, prostě zatím cítím spokojenost ;)
posuďte sami...
jo ta fotka na srovnání dlaně a listu je proužkovaná bo jsem nevěděl jak držet brýle na mobilu, fotit a dát ruku k listu v jednom kroku :D :D snad to nějak natrénuju :D :D
Anuvin
Ahoj, rostou si hezky.. co takhle ohnout vrsky napr. dratem a podporit tak bocni vetve?
techem
Nazdar vršky jsou všechny ohnute drátem ale zase se narovnaji za ohybem...dnes jsem zase prihnul a trochu jsem zkrátil ty čepele velkých listů, tak jsem z toho trochu nešťastný ale pomůže to... :D tak uvidíme jak to povali dál ;)
techem
zdarec přátelé...
Kytičky mají dnes od vyklíčení 34dní...
hnojky už jedu podle tabulky a podle substrátu all mix...
vypadají skvěle, vitálně a zdravě...krásně se větví a zaplňují prostor.
Zítra oholím spodky a malé větvičky, nahodím síť na scroog a přepnu na 12/12....a zbytek prostoru doplní pod sítí...snad se mi to povede a budou všechny jakš takš stejně vysoké :D
tak tady pár fotos z dneška ;)
techem
takže zdarec kdo sledujete ;)
Dneska nastala fáze 2 ala květ.
kytičky byly od vyklíčení na růstu 35 dní z toho 13 dní pod 2x 18W trubicema a 22 dní pod 250W HPS na 18/6.
Dneska jsem přepnul na 12/12, prostříhal jsem spodní listy, které by stejně odpadly nedostatkem světla a amputoval jsem mini výhonky větví, které by taktéž pod sítí žádnou slávu do světa neudělaly ;)
Holky dostaly hnojky podle tabulky...zatím stále na růst a minimálně 14dní budu proplétat síť aby se pořádně zaplnila...uvidíme kdy začnou kvést a jak budou růst výškově ;)
tak držte palce ;)
teplota den 28°C, vlhkost 45 procent ....v noci kolem 18-20°C a vlhkost kolem 60 procent

pár fotek ;)
techem
nazdar zahradníci,

dnes to je 8 dní co jsou kytičky na květu, ještě moc nepaličkují, ale pár chloupků jde vidět.
Včera už dostaly dávku hnojiva i na květ a to ve složení biobizz grow 1ml, bio heaven 2ml, bloom 1ml a topmax 1ml...
takže už to valí pod sítí, včera jsem je zase propletl a už mám zaplněno tak 90 procent sítě, ještě jsou tam mezírky, ale to se zaplní, s výškou zatím úspěšně bojuju, není to velká hrůza, ale bojím se že se to teď v květu ještě rapidně projeví ty výškové rozdíly. Nic méně budu se snažit to udržet v jedné pomyslné lajně :D
taak tady pár fotoz a příští report až to zase trochu popojede ;)
techem
Nazdar vy co sledujete...
Přišlo ke mě zklamání v podobě Aurora Indica od Nirvany byl feminizovaný SAMEC :D
Neuvěřitelné, ale ve čtvrtek večer vše v pohodě a v pátek otevřu box, aurora byla tak cca o 10cm větší a koukám a ono to má chlapské koule a pořádné, naštěstí nesypaly pyl, terorista a jeho biologické zbraně byly odhaleny včasným zásahem growera a veškeré ohrožení vymazáno z povrchu zemského :D
No zklamalo mě to, protože jsem měl krásně zaplněný prostor, ale po vystříhání a odstranění květináče jsem posunul do středu raspberry caugh a znova vypletl, tak doufám že spodní větve to ještě doplní, jsou hned pod sítí, tak snad vyjedou nad ní ;)
Jinak oba dva Ice už mají paličky a raspberry ukázala pohlaví a jde do květu, tak už to bude v pohodě ;)
tady pár foto z pátku a večer hodím dnešní ať vidíte jak zaplňují prostor ;)
ať to kvete!!!!
murmur
Čau, roste ti to moc pěkně, jen škoda té Aurory, ještě žes' to podchytil včas. Třeba se to místo ještě bude hodit pro RC. Pěstu zdar!
techem
nazdar groweři a growerky....
Menší UP: 23 dní od přepnutí na květ
hnojky co 2 dny 700ml na květináč 7l v poměru bio heaven 3ml/l, bio grow 1ml/l, bio bloom 3ml/l a top max 1ml/l
vzhled kytek je zdravý, svěží, při zálivce co 2 dny je substrát dokonale proschlý, takže bez přelití, v podmisce při zálivce není ani kapka, takže vše substrát udrží....
teplota za světla u vršků je 28°C, pod sítí 22°C, vlhkost je kolem 40 procent.
za tmy nevím, páč neotvírám box, ale nevypadají že by strádaly, takže to bude OK ;)

Jediné co mě pořád mrzí je to místo po tom samci Aurory Indiky, sice raspberry cough jsem roztahal a chytla se pěkně, pořád to mohlo být více dokonalé při čtyřech kytkách...tak uvidíme kolik to hodí při sklizni ;) ale to má ještě čas........tak snad se bude líbit :)
Bohém
Tleskám za to vyplnění na rychlo.. Jde vidět že ráda volného místa využije.. Takhle sis zachránil kamaráde čtvrtku úrody :D A taky celkově jak je máš všechny ve stejné výšce.. Prostě paráda.. :D k+ ganjopádně letí :D
techem
nazdar přátelé, je tady 31. den květu:
květinky začaly dostávat 4ml bio heaven, 1ml bio grow, 3ml bio bloom a 1ml top max na litr zálivky....zalévám co 48 hodin a každá kytička dostává 666,66667ml zálivky :D páč míchám vždy 2litry a substrát je dokonale proschlý při zálivce ;)
co ještě dodat, asi nic, tady pár fotos, to mluví za vše ;)
foto 1 a 2 celkový pohled
foto 3 a 4 piličky Ice
foto 5 palička raspberry cough
foto 6 jak to vypadá nad a pod sítí
foto 7 trénované stonky holek :D
foto 8 a 9 pohled pod sítí
foto 10 jemné výkyvy ve srovnání sítě, ale už jen kvetou, růst se zastavil ;)
techem
další fota 6- 10
Efendy
Pěkné jako minule, doufám že se mi bude dařit jako tobě. K+ letí za inspiraci
Kreator1993
Vypadá to peckově. Ten rapsberry se asi po přepnutí celkem vytáhl co? Když si s nim tak pěkně zaplnil předek . jen se ptám páč sem zrovna přepnul :D tak jakej mi tam nadělá bordel
techem
zdarec, právě že ten raspberry skoro vůbec nevyjel....když byl vpravo, než jsem vyhodil auroru, tak měl pod sítí delší stonky a bylyrůzně poohýbané, a jak jsem ho šoupnul doprostřed, tak jsem té délky využil a pořádně jsem je natáhnul, abych to vyplnil v co nejširším rozpětí. a pak už právě moc nepopojel...max tak o pár cm ;)
slamacek
Vis, ze jsi docela SIKULA :-) Opravnene ti mohu vratit tvoje K plus, rozhodne si ho zaslouzis :-) cauky, ja budu prepinat asi na Silvestra. PF 2016
techem
37. den květu a vypadá to takhle....šišky se krásně zvětšujou, najel jsem na hnojky 1,4,4,4 ml/l (grow, heaven, bloom, topmax)
už budu zvedat jen heaven na 5ml/l za týden a zůstane ten poměr až do kosy ;)
tady pár fotek ;)
techem
pánové a dámy, mám tady problém, objevil jsem na listech micro tečky šerné barvy a pod mikroskopem jsem si prohlédl mini parazita....podle všeho co jsem našel, podle popisu kuliček na listech jsou to jejich výkaly a to co jsem viděl pod zvětšením odpovídá třásněnce....
a teď k věci....jsem ve 41. dni květu, což znamená žádný pesticid...tak vás prosím, má někdo s tímhle zkušenost, jak to vypudit né moc násilnou metodou??
Minus
aby to nebyli svilušky .
Brejk2013
Vyhubit se daji pomoci Co2 a jeste to kytkam prospeje, delej to jen pres den, dej svetlo vys a vypni ofuky. Tady je odkaz http://youtu.be/cxKXiB25Wvc .... Ja to budu delat kazdy den po dobu deseti minut. A urcite funguje i tabakovy vyluh. Jinak hezkej pjest, at se dilo podari.....
techem
nazdar vy, co sledujete...
dnes mají holky 51 dní květu.
Trušku mě potrápily ty třásněnky, ale začal jsem přidávat CO2 pomocí kanystru, kde mám kvasnice a cukr a celkem pěkně to bublá ;)
Zdá se mi, že už to ti paraziti vzdali, listy jsou trochu poškozené, ale vypadá to, že se to dále nešíří...proto uvažuju i o koupi akvaristického CO2 setu a další kola budu přidávat CO2 jako prevenci i jako podpůrnou látku...dost jsem tady toho prostudoval, tak se do toho asi pustím ;)
Jinak hnojiva pořád stejný poměr akorát jsem začal dávat složku grow místi 1ml/l tak 4ml/l, páč se mi zdálo, že mají málo dusíku atp....
trichomy jsou u obou druhů čiré, sleduju to pod mikroskopem, sice Ice už se barví do podzimu, ale bude to spíše tím nedostatkem N a těma třásněnkama, ale nic méně kytkám chybí ještě kolem 20ti dní do plného dozrání podle údajů seed banky Nirvana.
Na Raspberry jde vidět, že má ještě čas, pořád nabýbá na výšce i šířce palic, zato Ice vypadá jak hotový, na objemu taky přibývá, ale stejně má ještě čas....sklízet budu podle trichomů a né údajů Nirvany ;)
tady pár fotos :)
Efendy
Zdar, hezký pěst jako minule. Můžeš prosím rozepsat podrobněji jak jsi aplikoval to CO2 (poměr jak jsi to namíchal, jak často jsi to tam dával), taky jsem toho trochu načetl a ty akvaristické sety nejsou až tak drahé.
Jinak grow by jsi měl dávat 4ml až do konce(1ml je pro all mix).
techem
nazdar, vím že je pro all mix, ale měl jsem substrát obyč, ale byl předhnojený, tak jsem ubral na 1ml a čekal jsem....ted vím, že toho growu bylo málo tak jsem zvýšil dávku.
A to CO2 je v boxu nonstop a bublá non stop, hadičku mám vyvedenou uprostřed scroogu.
Je to 5l kanystr, vody je tam 4l, 800g cukru krystal a 20g droždí. Začalo to bublat asi po 4řech hodinách, měl jsem konec hadičky ve sklenici s vodou. Teď abych věděl, že to bublá, tak jsem do hadičky prsknul kapku vody a vidím jak to tlačí nahoru a pak zase kapka sjede dolů ;)
Pioneer001
koukam nekdo dosel steejneho nazoru ze kvasene co2 odpuzuje parazity a laka max octomilky a male musky ktere vem cer :)
techem
jo jo něco na tom je...cosi jsem nastudoval a přečetl a nejen že to odpuzuje spoustu pidihajzlíků, tak to funguje v dostatečném množství i jako hnojivo, samozřejmě, že tím bubláním a kvašením dostatečného množství nelze dosáhnout, mám to tam zatím jen na zkoušku a plánuju sehnat CO2 set...pohybuje se nový kolem 3000,- komplet s 2kg bombou
Pioneer001
pokud mas sodu a vetras skoda co2 setu :) radsi bublej 2kg cukru v 5l kybli :)
techem
Nazdar vy co sledujete ;)
Po delší době UP jak to pokračuje...nemám teď moc času tady přispívat, jelikož je hodně práce a chodím pozdě domů....
Takže dnes mají holky 63 dní květ, podle mikroskopu ještě nejsou, trichomy jsou pořád průhledné...banka udává 8-10 týdnů tak uvidíme jak na tom budou ;)
Hnojiva dostávají v plných palbách v každé zálivce, která je co 2 dny a i tak vykazují nějaké deficity...některé listy jsou poškozené z těch parazitů (třásněnky) ale vypadá to že jsem se jich zbavil a zbytem mi přijde jako že jim něco chybí, ale zatím se nafukují rychle a vypadají, že jim to moc nevadí, tak prozatím nic neřeším... snad to nějak dopadne ;)
tak tady pár fotos a na případné dotazy rád odpovím a rady a kritiku taky snesu :D
techem
Nazdárek přátelé,
tak nastává den D....přišel podzim, kytičky se zabarvily do nádherných podzimních barev a je to prostě nádhera se na ně koukat ;)

Takže jelikož jsem teď neměl moc času cosi tady přidávat, tak to teď napravím.
Holky mají dnes 76 dní květu, podle mikroskopu jsou oba modely hotové. Ice se zdá více zralý, má více karamelových trichomů, Raspberry Cough jich má méně, ale co jsem viděl, tak ostatní jsou mléčné, takže půjdou pod nůžky všechny stejně ;)
Kosa proběhne v neděli, teď jsou již 7 dní o čisté vodě takže to bude 10 dní mít flush, což u biobizzu musí stačit.
Teplota je na 28°C a vlhkost je 35 procent.
Možná jim dám tmu od zítra, ještě uvidím.
tady pár fotek:
první je palička Ice
druhá je palička Raspberry Cough
další tři jsou celkové pohledy do boxu ;)
tak snad se budou líbit a v neděli po kose přidám fotky a vyhlásím tipovačku, tak už si připravte tipy a v neděli tipujem o karmy ;)
Minus
máš to hodně hezkéé :)
techem
Nazdar přátelé.
Dnes nastal plánovaný den sklizně.
Kytičky 2xIce a Raspberry Cough měly 35dní růstu a 79 dní kvetly.
Trichomy u obou byly mléčné a něco málo karamelové...Ice měl karamelových trochu více než Raspberry.
Hnojeny komplet řadou Biobizz.
Sklizeno dnes, bez plísně a známek poškození.

tady pár fotek před kosou...
techem
Raspberry cough:

Banka Nirvana seeds uvádí dobu květu 9-11 týdnů což odpovídá i mé době kvetení a kontrole mikroskopem.
Je to převážně sativa, uvádí výšku rostliny vysoká, ale mě se zdá, že se moc netáhla, i když byla pod sítí, výšku bych udal spíše jako zlatý střed. Vůni uvádí pronikavě ovocnou, což dokonale sedí.
Když jsem měl paličky v ruce, tak topovky byly jako šutr, ale boční větve byly o něco měkčí i když né o moc, ale byly. jinak krásně obsypané pryskyřicí a házela krásné kalichy ze stran palic. Listí v paličkách bylo ta v průměru, ani moc ani málo. Takže za mě spokojenost.
Ještě jsem u ní našel známky po hermafroditismu, ale semínka jsem zatím neobjevil, spíše bych řekl že se objevily falešné koule :D jen na pár místech.
tady fota:
techem
Ice:
podle Nirvany doba květu je 8-10 týdnů, což jsem přepáli asi o 10 dní, ale podle toho co píší by to mělo cca sedět, Ice byl už trochu více karamelový, takže to sedí na těch 10 týdnů. Výška rostliny uvádí střední, což sedí podle toho co jsem měl v boxu, vůně pronikavá ovocná, což podle mě je vůně pronikavá, ale ovoce tam necítím, spíše tam cítím tvrdou vůni něco jako u Skunku.
Jinak palice jako beton, od topovek po boční větve, paličky uplně bez listí, pár velkých co šly odtrhnout a pár malých špiček co lezly z prostředku, prostě nádherný druh na jednoduchou a bezpracnou sklizeň. U Ice jsem neobjevil žádné falešné koule ani náznak po opylení, takže odrůda je to odolná.
tady fota:
techem
a tady fotky ze sklizeného:
vlevo na talíři Raspberry Cough, vpravo Ice
i na síti...vlevo RC a vpravo Ice....služební tel pro srovnání ...
techem
a tady poslední fota mokrého materiálu a vyhlašuju Tipovací soutěž:
První 3 místa odměním karmou. Tipujte celkovou gramáž obou modelů dohromady. Až to bude suché, tak to dočistím rozstříhám na menší paličky, zvážím a vyhlásím vítěze.
Takže do to zahradníci a zahradnice...snad se vám budou líbit ;)
Plagrom
Pěkný pálky, budeš mít víc, než já s 400w :D 200g
Balon
je to moc pěkný, zkusim odhadnout 180g.
schutzesan
Rekl bych u ice 80g a jahudka 70g celkem tedy 150g
Minus
189,7g přeji o mnoho víc .
stredocech
77+88=165
Jamés
nádhera..tipuju 171g
Kreator1993
Čau kolego podle mě ma ten ice 95 a raspberry 60 celkem tedy 155g. Pěkná prácička :)
Tommy Alchy
Tipuji 166,5 ale přeji určitě víc ;)
Kulení Tunda
ukázkových stodevadesátpět ;)
Pioneer001
jak tak koukam vam se kytky barvi pri dozrani do zluta :D ja nevim proc ale pod ledkama je to furt jak brcal a palice zrzava :D a zrala :D
koulař
212.653g
!ZAU!
139.23g
zelenymuz
211 džonů
Pioneer001
NN je tam presne 241.2g ?ú)
crazyben
195g, moc pěkně to vypadá
stredocech
210-:)
MethodMan
199,9 g, mas to nadherny. K+ uz jsem poslal. :)
Freshman
154g ale přeju víc K+
murmur
Alespoň 175g :pimp:
Je to paráda, Ice mi zrovna roste, snad se tomuhle přiblíží.
techem
Zdarec jsem v průběhu sušení... Na omak jahoda je měkčí ale ice je opravdu jako beton... Kdyby ta palda spadla na zem tak rozbije dlažbu :D tak hazejte tipy dokud se suší ;)
murmur
Nechci rýpat, ale není to spíš malina?
frek
184g a je to malina. :D
techem
Jasně sorry... Někdo výše psal někde jahoda tak jsem nad tím ani nepřemýšlel... Prostě jsem chyběl když jsme brali ovoce :D
techem
zdarec, máte poslední 2-3 dny na tipování, tak se nebojte a házejte to tady....
Ice už je proschlý, ale čekám až doschne raspberry a vyhlásím to tady ;)
takže rychle tipujte
Pioneer001
189g
hosmel
200g :)
MocnyOkurek
205.2 dobrych germanu ;)
kwb
máš to hodně luxusní :) fakt krása :) k+, a co se tipu týče tak muj odhad je 230 g :)
001Nokia
Nadherný. 185 g preju víc :)
josip222
150g
JackDanijels
178
Maxeaux
190,5g
Tomigun
149g
Witko69
184g
techem
zdravím všechny co sledovali....
Po dokonalém doschnutí a opracování sušiny jsem došel po zvážení k výsledku:

Nirvana Seeds/ 1ks Raspberry Cough fem 47g
Nirvana Seeds/ 2ks Ice fem 111g

TAKŽE CELKEM 158g

To znamená že váhově i výnosem si byly tyto odrůdy na stejno. Ice je tvrdší než raspberry ale obě jsou krásně obsypané pryskyřicí.

A tady vítězové tipovačky:

1. místo člen Kreator1993 s tipem 155g a odchylkou -3g
2. místo člen Freshman s tipem 154g a odchylkou -4g
3. místo člen stredocech s tipem 165g a odchylkou +7g

Jinak jsem spokojený s tímto kolem, mohlo toho být více, ale snad v dalším kole, které již jede.

tady fota:
první dvě je Ice
další dvě je raspberry
a poslední je foto celku, něco už ve flaškách chybí :D
stredocech
ať chutná:-)
Minus
Smoke report bude ? :) vždycky jsem chtěl zakouřit cough takovej malej sen . můžeuj nahodit Reportík aspon malinkej . ? dík Mínus.
Minus
Jinak vážně Moc pěkné :)
techem
Ahoj smoke report nemůžu bohužel nahodit, páč jsem nekuřák marihuany :) mám to do mastí a pro zábavu ;) takže v tomhle tě asi zklamu ;)
Minus
ok nic se neděje. :) přmejšlíš už o druhym kole ? .
techem
zdarec mám to v podpisu...a jede už třetí kolo Super Skunk fem od sensi seeds ;) a místo 250w na květ bude 400w v cooltubě ;) tak sleduj ;)
pod mým jménem jsou odkazy na to co bylo a poslední je
http://grower.cz/forum/showthread.p...151#post1159151


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma