Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
bud rot stop - Klikni zde pro originální téma
Bouře87
Zdravím lidi, chci se zeptat na přípravek bud rot stop proti plísni, jaké s ním máte zkušenosti, protože má jít údajně z trhu pryč, tak jestli dáváte třeba postřik na vinohrad, kámoš to tak děla ale nechce se mi do toho valit nějaké chemky díky.
zmijak
ja pouzival jen budrot stop a naprosta spokojenost sice me osobne to docela smdri ale zadna hruza a taky zalezi v jakem stadiu mas plisen ja to vzdy chytil za vcasu tak se to dalo ale zda li to uz mas hodne rozjete tak radsi chemka :)
Jaguar
Ahoj, Bud Rot stop můžu 100% doporučit, jedna z mejch nejoblíbenějších věcí vůbec, ideální jako prevence od 7. tejdne květu, ale i když už je plísen, dokáže ji zastavit aby se dál nešířila. O tom že má mizet z trhu je nesmysl (lidi v gshopech si často vymejšlej), nějakej čas maj novou recepturu, kvůli který jsem si s hydrogarden psal a taky nový balení, aby ho dostaly do stejnýho designu jako ostatní skvělý věci od HG. Jejich Gnat Off je taky bomba, 100% účinnost.
Keen
Bohužel s Rot Stopem a Bud Rot Stopem je to pravda (stejně jako Nite Nite SpiderMite). Maj problémy s obsahem lahve vs evropský nařízení. Situace je teď taková, že se prodávaj, dokonce ještě pořád z HG nakupujou, ale už pár měsíců pracujou na předělání složení, aby vyhověli nařízení a dokud to nebudou mít hotový tak nový vyrábět nebudou. HG přesně nedefinovalo v čem je problém.
Bouře87
OK díky za info dnes jsem volal do druhého growshopu a také mi to potvrdily že jde z trhu pryč, tak jsem nakoupil asi 5lahviček na horší časy:))) Ať se Vám daří kluci.
Jaguar
Tak je to vážně pravda, ale vzhledem k oblíbenosti si myslím, že je jen otázka času než to vychytaj.

citace: "It is true that we are no longer able to sell any more of the bud rot stop or nite nite spider mite into the market. This is due to changes in EU regulation and the subsequent interpretation of individual countries therein. Unfortunately that means that, for the time being, the stocks that are already in market are all that will be available until this issue is resolved.

We are doing our best to work with the regulators to get the products passed as we don’t believe it falls within the scope of professional use.

If we succeed we will keep the products and formulas as they are, potentially with some labelling alterations. If they continue to push for the professional designation it is likely we will have to relaunch the product completely.

Thank you for your interest in our pest control range. We do believe that they are both effective and offer good value of the hobby market."
tucnak229
caute lidi taky jsem si koupil bud rot stop a chtěl bych se Vás zeptat jak aplikovat a kolik toho aplikovat nic moc jsem se nikde nedočetl ...
mrkvák
Stačí trochu googlit, a najdeš to snad v každém eshopu kde to prodávají:
citace:
Před použitím důkladně protřepejte, řeďte vodou v poměru 15-20ml/litr.

Nalijte roztok do rozprašovače, náležitě protřepejte.

Stříkejte na rostliny před začátkem noční periody, rozprašujte tak dlouho dokud nezačne roztok stékat z listů!

Je třeba aby povrch zůstal navlhčený cca 4 hodiny a více.

Aplikujte když jsou květy nejvíce náchylné k hnití, na počátku květu při vysoké vlhkosti 55-80%, opakujte po 5-7 dnech, (v riziku) klidně až do sklizně.
Opicacek
S dovolenim ozivim toto tema, na kytkach se mi objevila plisen v zacinajicim stadiu, objednal jsem bud rot stop a za dva dny ho aplikuji, jak ho budu mit. Dam vedet jak na tom je aktualni slozeni, ale je to teda palka za 250ml koncentratu.
folta
odkud jsi ho objednal ? nejde nikde sehnat :/


citace:
Původní příspěvek od Opicacek
S dovolenim ozivim toto tema, na kytkach se mi objevila plisen v zacinajicim stadiu, objednal jsem bud rot stop a za dva dny ho aplikuji, jak ho budu mit. Dam vedet jak na tom je aktualni slozeni, ale je to teda palka za 250ml koncentratu.
Linkot
https://www.growgarden.cz/ochrana-r...lin-250-ml.html
http://www.shop4grower.com/bio-ochr...koncentrat.html
folta
v prvním nemají 100pro a do druhého budu volat v pondělí ale pochybuju ,že ještě někde bude ,všichni po tom jedou jak po uzeným když končí



citace:
Původní příspěvek od Linkot
https://www.growgarden.cz/ochrana-r...lin-250-ml.html
http://www.shop4grower.com/bio-ochr...koncentrat.html


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma