Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 
5th. Bohémův indoor 250W - 4x Pineapple Chunk - Aquafarm - HYDRO-DRIP - Klikni zde pro originální téma
Bohém
1.FOTO - Indica PHENO
2.FOTO - Sativa PHENO pálka
3.FOTO - Detajl
4.FOTO - Celkovka
koles
Díky za komplexní report! ;) Pozastavil bych se u toho výnosu.. porovnáváš to s jiným pěstem, kde byly dvě kytky vs. čtyři v aktuálním kole. No říkám si, jak by to dopadlo, kdybys měl jen dvě kytky toho nejvýnosnějšího phenotypu - přijde mi, že by rozdíl oproti Criticalu nebyl takovej. (Ta jedna indika tam má prostě polovičí výnos, což je na výsledku dost znát)
Bohém
2 koles: Díky za dotaz. No s tím výnosem máš v podstatě pravdu, ale já jsem to bral spíše výnosově vzhledem k charakteristice palic.

U Criticalu+ jsou palice mnnohem víc prorostlé, mají opravdu MINIMUM lístků, a jsou i více mohutné. Jsou složené z tvrdých kuliček,tvrdě spečených do sebe. Jednoduše řečeno, kdyby rostly vedle sebe 1 palice criticalu a 1 pineapplu, myslím že ta z criticalu by byla - ač třeba velikostně podobná, tak určitě těžší, a méně by se po vysušení smrskla.

U Criticalu jsem měl navíc ne zcela dokonale vyplněno, což při tomto kole byl prostor využit lépe.

Ale tohle už dost hraničí s "kdyby kdyby" takže zjednodušeně, Critical+ je pro mě zajímavěší:D
schutzesan
Na jaky ze se chystas dalsi model? Jinak pekny opravdu!

Mam podobny setup a pojedu nejspis tak trochu podle tebe... Jen ten ofuk vybojky (mam cooltube) 12 vetrakem tahas v tom boxu zvenku tj chladis nebo ho tahas vetrakem ven ?

Druhy dotaz pk13/14.. Ja mam nakoupeny setup od biobizz (bloom, gro, root juice, fish mix) a nevim zda mam jet taky pk13/14, booster a flush od jinCh znacek kdyz to biobizz nenabizi...?
Bohém
Díky :)

- info o dalším modelu budou do pár dnů na novém threadu.
- větráky - na růst jeden na květ dva - mám nastaveny tak aby foukaly a zároveň ochlazovaly vrcholky rostlin - žárovku přímo nechladím. Jinak přítah pasivní, odtah aktivní.

PK 13/14 - Jedeš komplet řadu od Biobizzu celej pěst, byla by nehoráznost tam nalit zbytečně chemku. Neboj oni to mají - pokud máš komplet řadu - určitě vychytaný tak aby nic nechybělo. Navíc nevidím tam TOPMAX od biobizzu - není to právě bionáhrada či doplněk za PK? Ten bych si určitě pořídil.

Flush je je zbytečnej pokud jedeš vše od Biobizzu , akorát bych to nakonec prolil čistou vodou pro jistotu a finito. Ostatně tohle se dá přečíst i ve FAQu stačí hledat.

Ať to frčí
martinez
Ano, Topmax od Biobizzu je květový stimulátor,něco jako PK 13/14, na ten styl..jen to stojí docela balík :) obrazně řečeno
Bohém
Jj, každá značka má nějakej svůj produkt jako dojnou krávu - u CANNY je třeba PK 13/14 skoro zadarmo ale CANNA BOOST stojí šílený palby :D
crazyben
bioheaven je ještě dražší než topmax a leje se ho ještě víc...

a flushoval sem (vodou) myslim hodně poctivě i s biobizzem, nevěřim že to neni třeba... podle mě nejde jen o formu těch látek jak je kytka přijme ale i o ty látky samotný, co myslíš ty?

Možná jednu budu krmit do konce a uvidim jestli to bude znát na chuti. Nebo u hydra to je něco jinýho? Chápu že se třeba nemusí proplachovat tak dlouho jako hlína, tam to trvá, ale vůbec?

Jinak se Ti to vážně povedlo, nádhera.
Bohém
Já bych to rači PRO KLID NA DUŠI vyflushoval, ale jen vodou abych si zachoval "BIO kvalitu :D " Myslím že za 14 dní se to stihne krásně vytrávit i bez nějakých finišových utrejchů. A zvlášt biobizz.

Např u CANNA BOOST je uvedený že se má dávat až do konce a ani náhodou to tam neleju.. myslím že tolik by to za ty dva týdny co už jen zraje pryskyřice nestihlo udělat, a taky kvůli ceně.. Rači mám jistotu...

- jinak - do hydra bys ani organiku jet nemohl.. Biobizz v recirkulačním systému by asi nebyl nic moc :D
Balon
hezkej výsledek, jen si tady dovolim nesouhlasit s tim, že topmax je stejnej nebo podobnej pk13/14. je to sice stimulátor ale neobsahuje npk prvky. respektive má npk 0.2, 0, 0.1... takže rozhodně ne pk...

a proplach po biobizzu máš i v jejich tabulce, takže bio nebio je fuk, proplach to chce vždy. už jen aby kytka začla žrát zbytek živin co si ukládala do listů... ono hulit chlorofyl (jasně list nehulíš, ale stejně v paličkách lístky jsou) neni nic lahodnýho...
crazyben
jasně, to sem ti teda uplně nerozuměl. Já flushoval taky jen vodou :) A o finish kouzlech si myslim svý, nikomu to neberu asi to i něco dělá, ale podle mě to je jak se sušenim... nedá se to moc vočůrat.

je mi jasný že ideal to neni, ale už sem tady někoho viděl myslim že bublat s biobizzem (nebo o tom jen psal? už nevim). Navíc sami prodávaj hydropack což mi taky přijde kapku úsměvný.
martinez
Bublat s Biobizzem jsem viděl videjko někde na youtubu ale výsledek jsem neviděl, myslim že to ani nebyla ganja v tom bubláku,ale nevim jestli bych do toho šel :) Modle mého názoru by se biobizz určitě vyplachovat měl...

Balon: Dobře :) zkusim to napsat jinak. Topmax je vlastně takovej placebovej anabolickej steroid pro kytky u kterýho máte dobrej pocit a něco méně v peněžence
Bohém
Ten Topmax jsem myslel jako podobnej produkt "určením" né podobnej "složením" ... :D

to je jedno každopádně se všichni shodneme že Flushing je (pokud ho lze provést - nevím jestli to někdo dělá s venkama přímo v zemi) nedílnou součástí pěstování pro dosažení kvalitního či kvalitnějšího produktu.. Jak kvůli hnojivům tak kvůli chlorofylu. Bio, Nebio -

(Nevím jestli to má Biobizz i ve výživovým plánu, já jsem valil biobizz naposledy před hooodně lety ještě jako nevinné dítko na venečky a to se to nějak extra neřešilo :D )
-
crazyben
V tabulce biobizz neni flushing jako takovej, jako spíš zalévání vodou v poslednim období... ale pokud to jen nezalejem, ale poctivě prolejem, nic to přece zkazit nemůže, spíš naopak :)
Bohém
Jenom bych chtěl závěrem něco k Pineapplu - jelikož dohuluju zbytky - což sou ty nejvíc top vrchy - tak už dlouho si říkám že jsem Pineapplu hodně dost křivdil... a musím jej vychválit v následujícím:

Ač sem se dočetl bla bla, ač sem hanil jeho nedostatečej květovej boom, a bůhví co všechno musím říct že výslednej produkt je :

PO VŠECH STRÁNKÁCH perfektní URČITĚ bych jej doporučil... Není z těch modelů co jsem jel to nejlepší ale 2-3 místo má každopádně.

Hulím to už asi skoro 4 měsíce a účinek je stále EXXELENTNÍ :D a hlavně - CHUŤ ta je prostě profi ! :D

Takže abych neudělal špatnej obrázek něcemu co mi 4 měsíce tak dobře slouží.. tak to bych byl barbar :D

ZA MĚ PINNEAPPLE CHUNK PRO INDOOR DOBRÁ VOLBA! NEBÁT SE HO! :D

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma