Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Můj první indoor- kdy zastípávat - Klikni zde pro originální téma
Hosty
Ahoj,
Před cca 10ti dny jsem vysadil svuj první indoor a měl bych dotaz kdy poprvé zaštípnout aby se dosáhlo co nejvyšší výnosnosti. Z různých zdrojů jsem našel víc postupů ( např. Zaštípnout už nad 3. Patrem nebo třeba až nad 7. Atd...). A pak bych se chtěl zeptat jestli se ještě zaštípává ve fázi květu. Mám superskunk od sensiseeds..... Díky moc za všechny rady
Mígl
Já bych ten super skunk vubec nezaštípával, a v květu už vubec ne.. V květu je zaštipování hloupost
koles
Přesně tak, některé odrůdy je lepší neštípat vůbec (jedou na centrál), u jiných se to hodí, protože se tím zvýší výnos. Máš jen jednu kytku? Pak bych ji zaštípl někde nad třetím patrem pravých listů, pro zaplnění prostoru budeš nějaké větve potřebovat. Nebo si urči, kolich ceš mít vrcholků a podle toho štípni..
Hosty
Díky moc za rady... Měl jsem jich 9 ale jak byly vedra jak žijou jen 4 tak pro zaplnění prostoru zkusím zaštípnout nad 3. Patrem.
Mígl
Počkej píšeš že to je indoor tak jak jich mohlo pět uschnout z veder?
Efendy
asi neuchladil skříň ne?
Hosty
Jojo neuchladil..:/
Hosty
Ahoj,
Mám box darkstreet 90x90x170cm a měl bych dotaz když mám v boxu 8x Superskunk od sensiseeds jak mam nechat dlouhou vegetační fázi?? Jde mi o to abych to zbytečně nepřepnul na květ moc brzo a zbytečně nepřicházel o výnos nebo abYch nevyčkával moc dlouho a přerostlo to moc. Pěstuji v půdním substrátu pod 400w výbojkou.

P.s.: pěstuji ze semen, nynǐ jsem v 16. Dnu fáze růstu
kombajn23
Ze semen se neprepina driv jak v 30-35 dnu na rustu.
Hosty
Jo to jo ale jde mi o to jestli mám prepnout hned jak to bude možné nebo ještě chvíli pak cěkat...
Hosty
A co by se stalo kdybych přepl na květ dřív nez za mesic?... Nekvetlo by to ještě?... Koupil jsem si knizku o pestovani mr. jose a tam bylo napsany že to jde i dřív.
Mard
Když přepneš dřív, tak obvykle zvýšíš možnost vzniku hermafroditů. Kytka může začít kvést až po dosažení dospělosti a to nějakou dobu trvá, obvykle cca 4 týdny. Také, když přepneš brzo, tak máš trpaslíky s malým výnosem. Kytka potřebuje pořádné kořeny a stonek, aby mohla vyživovat květy. A to se vytváří v období vegetativního růstu. V květu se už jen maximálně prodlužuje stonek a všechna energie jde do vytváření květů.
acheron
s tymi 30-35 dnami je to blbost. prepnut mozes kedykolvek. kvet urcuje fotoperioda (dlzka dna/noci) ked das 12 12 tak ti to bude kvitnut aj par dnova kytka. najlepsie je neprepinat podla poctu dni ale podla stavu rastlin. ja prepinam vtedy ked mam zaplneny priestor tak jak si to predstavujem, pre maximalny vynos je dobre prepinat ked mas pokrytu plochu z 80-100 % (neznamena ze nemozes aj driv), nech nepalis Watty do prazdneho priestoru. kytky ohybaj a tvaruj do lubovolneho tvaru tak aby bol pekne vyplneny prave ten priestor a aby sa netahali zbytocne do vysky.
Hosty
Ok díky za rady... Přepnu tedy na květ jakmile bude zaplněný prostor.... Mně šlo právě taky o to že jsem četl že hodně kytek vytáhne v období květu klidně 70cm tak aby to nebylo přerostlé
ten_hodnej
vzdyt tady mas ten samej theard v bledemodrym hned pod timhle, tak proc kuli kazde otazce musis zakladat nove vlakno? priste se zeptej na chatu nebo v tvem predeslem theardu, to by tu pak byl bordel jak....
nehlede nato ze ta otazka je dost spekulativni, kazdemu to roste jinak rychle a kazda genetika je trochu rozlisna, je dost mozny ze po prepnuti uz ti nevyrostou ani o 10cm, a stejne tak mozna narostou skoro o metr, uz jsem videl oba dva pripady... byt tebou bych prepinal tak v cca 30cm-40cm vysce a dal tam treba sit...

edit: koukam ze uz ti to nekdo spojil, jeste ze tu ty mody mame...
Hosty
Ahoj, nevíte prosím co to může být a jestli půjde kytka zachránit?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma