Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
techniky při kouření trávy - Klikni zde pro originální téma
deno
no tušim, že už se to tu probíralo, ale nepsal sem....
budiž..

moje technika je : menší prásk, vdechnout, menší prásk, vdechnout... dokať to de - nebo to začne hodně pálit. Pak chvilku držim, nebo přisaju čistej vzduch a pak ven.... jo to bude vono - když se tak zamejšlim, tak takhle někdy ze zvyku kouřim i cíga.. :)
pan dan
jo... :)
trocha koure - vzduch - trocha koure - vzduch - trocha koure - vzduch - ... dokad to jde a pak doplnim plice vzduchem, zamyslim se a vypustim.
nebo postup 2: jointa mam porad v hube, saju to s falesnym luftem ale pokazdy doplnuju kapacitu plic vzduchem

a to cigo kourim taky podobne, zvlast po speku :frog:
muzi
Když hu zapálím tak první půlku pořádně tahám a vždy jen trochu doplním kyslíkem. Potom už to není na dlouhé (moc to pálí) tak jenom malé šluky. A jako třešničku na dortu, si dám na závěr headshot.
greedy23
Kdyz kourim blanta rychle tak me zacnou palit rty...si spis davam dlouhy klidovy prdy (treba tri za sebou,chvili drzim dech okolo 5s a pak zhluboka vydechnu---pak se mi zasne motat siska:-o)...ale stejne vsechno radsi narvu do bongu
muzi
uioýáoyřuktyj
Kylik
Co to je presne :Headshot
olo
tak ja treba dvam dlouhej prd pak kapku vzduchu jeste jeden velkej a drzim a pak ffrr ven
muzi
Headshot? to je když už máš jen kousek brčka a otočíš ho žhavíkem do úst. (původně je to forek s cigaretou) A místo sání tlačíš kouř ven. No, a hned u tebe stojí kamarád (musí být blízko) a nasává ten kouř. Vždycky je to pěkná pecka do hlavy a proto HS. je vždycky u toho spoustu srandy a po celodenním kouření jeden z mála způsobů jak se nakopnout.
Všem každopádně doporučuju vyzkoušet.
Dude
TAK TO JE HEADSHOT??? JÁ MYSLEL, ŽE TO JE KDYŽ SI STRČÍŠ DO KAŽDÝ NOSNÍ DÍRKY JEDNOHO ŠPEKA (OBRÁCENĚNĚ) A FOUKÁŠ SI TO ROVNOU DO DRŽKY:confused:
deno
no já myslel, že headshot je, když si dash brčko mezi prsteníček a prostředník, sbalíš ruku v pěst a saješ rovnou do plic mezerou mezi ukazovákem a palcem. To co popisuje muzi je shotgun....

myslim.... :)
deno
2 rolník : vaporizer - použij hledání - je tu i návod na stavbu ;)
PiosOne
muzi: u nás (Ostravsko) se tomu tvému headshotu říká jenom shot. O headshotu jsem ještě neslyšel.
muzi
PiosOne: Hm, tak přijeď někdy k nám, do Opavy.:D Ted vážně máš pravdu, že většina lidí to znají jako Shota. Jenže my si občas zajedem do Krnova zahrát Counter- Strike, kde se občas podaří výborný "headshot" (zasvěcení vědí). A skrz tohle občas nazívám tento způsob kouření HEADSHOT.
Je to prostě stejně výborná narážečka. :rocket:

Doufám, že sem přítomným objasnil X-filles Headshot a děkuji za vaše reakce.



Nazle.:sun:
4C3
ano, ano, shot ja moc rad ;), co jsem ale vypozoroval behem delsiho pobytu ve Spanelich, resp. v Katalansku v Barcelone, tak pro ne je shot opravdu neco neprijatelnyho a snad se to i stydej provozovat, nevim, kazdopadne kdyz jsem jim nabizel shota (a hulil jsem s peknou radkou Spanelu) tak vetsinou ani nevedeli o co jde a kdyz pochopili, tak se tomu strasne smali a nechteli o tom ani slyset...
PiosOne
muzi: to víš, že vím, co je to headshot (není to jenom u CS ale třeba i u Unreal Tournament)
muzi
PiosOne: tak to se někdy třeba domluvíme a uspořádáme nějaký mač. Myslim, že je tu spousta lidí co by si rekreačně zastříleli.Domluvit nějakou hernu "all night" by neměl být problém. ( by sme to třeba spojili s ochutnávkami) :-))
deno
2 muzi & PisOne : hej hej... na match se hlásim :D Sice budu trochu statista, ale nenechám nic zadarmo ;)
PiosOne
Není problém, ale kde to zorganizujeme? Navrhuji hrát systémem "pomapěšpek". Je to nejlepší mod vůbec :)
muzi
PiosOne atd. : Ted jezdime do herny do Krnova. to je ale pro většinu z ruky.
Třeba ostraváci by mohli vykutit hernu. :smoker: a ty mody domluvíme, by se to mohlo zvrhnout.;)
menurak
jooooo vaporizer, ted nevim co sem chtel napsat, kazdopadna je to ten zdravejsi zpusob konzumace, zkus treba vodnici s uhlikem, de o jednu vec: ganja nesmi horet
menurak
jooooooooo a šot ja jasnej. no a CS taky, hele stejne je nam tady naty planete dobre, jak udelas tak mas
menurak
mslim si že skoro nejlip je to vyličeno ve Formanově filmu Takiing off, nebo tak nak
muzi
merunak: trochu nechápu co má CSko společného s Formanem a jeho prvotinou. a taky sme odbočili od původního tématu.
Mám novou technyku, je léto čas srocování lidí a poslední dobou se nás vždy sejde ne méně než deset (až dvanáct a více :-))) Takže...........když už se ke mě špek dostanane.......hulím jak komín od koksovny (a za plného provozu) protože to brko zcela určitě druhé kolo nepřežije. A co vy? ;-)
deno
nikdy nhulim vevíc jak 4 lidech.. nebo je víc brček ;) To se pak dostane na každýho mockrát :D
nugget
Ty jo, u nás ve Zlíně se HEADSHOTU taky říká jenom SHOT, ale tak překlad by souhlasil :-)) Jo a k tomu kouření, nesnažím se dávat nějak velkýho prda abych to hned vykašlal, ale prostě tak dokud to jde, potom vzduch a pak opáčko..
Taker
Nás teď hulí najednou taky docela dost a když neni nálada (nebo schopnosti:-)) na balení brček praktikujem flaštičku vod náký limči. Nic lepšího a levnějšího nemáme. Takže klasika: dolu vypálit dírku na vdechování, na hrdlo nasadit alobal, udělat z něj pěkně mističku, nečim vostrym propíchnout, naložit dobrotama a zapálit. Pro hodně lidí docela masakr. Míň majetným doporučuju.
Kolom&n
ja hulim task ze si vdavam mensi sluky a v tom prisavam i vzduch, zalezi natom jak chci aby me to vykopalo ten sluk..noa dam si jich radsi treba nekdy vic malejch a podrzim si je dýl nez pár velkých... no spíš ani tolik malejch nepotrebuju,kdyz si je totiz pekne podrzite tak si date tak 3-4 prdíky (z dobrýho buča) a máte stávek.. jinak u nás se taky jenom říká shot!;)
Zenga
Jo jo,tak jako elop si davam taky-taky se to snazim dusit co to da, jsem pak vymotanej nejvic ze vsech-proste mi to neda,snazim se z toho vytriskat co to da
Soul Rebel
Tak to ja si radsi pekne pokourim v klidu bez nejakyho hroceni a pekne si to vychutnam:pimp:
danihel
VEru tak, pomalicky s dlllhym filtrom, tak ako tak ma to vzdy dostane:)
vaaanha
citace:
Původní příspěvek od Soul Rebel
Tak to ja si radsi pekne pokourim v klidu bez nejakyho hroceni a pekne si to vychutnam:pimp:


Přesně! Poslední dobou začínám zjišťovat, že hodně lidí(Morava - skelné území)začíná hulit stylem minimax. minimální prd - maximální držení v plicích. To se mi ani za nic nelíbí, už jenom ten pohled na ně, když drží 30vteřin kouř a málem u toho vypustí duši:rolleyes:
THE_GAME
Pánové já hulím tak že si dávám vždy monstrozní prdy který natánu až do paty.Držím dokud se mi nedělají mžitky před očima, přitom uvažuju o nějakým hlubokým tématu, dyt to znáte. Pak otevřu hubu a zbytky kouře nechávám plynout k nebi, dřív jsem hodně kuckal ale už jsem otrnul.
THE_GAME
Jo a kouřím jedině brka... no někdy sme si dali sklíčko ve škole ... ale tedka ve čtvrtáku jsme kouřili brka i ve škole :D jo a bong taky není špatnej... ale není my sypmatický ten smrad z něho. Sorry za OT
Zenga
vaaanha:tak to ja hulim stilem maximax-maximalni prd,maximalni drzeni v plicich.Ale to jenom svuj model.Kdyz vim,ze je to nejakej zabijak,tak to nehrotim!
chuck53
Jo,dá se říct že styl inhalace je předem daný vstupníma hodnotama matroše :-) . Každopádně když už to nic nedělá dám si pár lehkých prdíku v dřepě a pár sekund je držím..Pak se stačí postavit a držet ještě chvilku..No ve výsledku je z toho pěkný stávek..Sice je pravda že ty rozdíly tlaku ovlivní člověka i za střízliva,ale s tím prdem je to bomba.Tohle uplatnuju často,když dochází zásoby a najíždí se na ekonomický provoz ( tzv volnoběh :D) :punk:
Ferdinand Bongo
Ja myslím, že robíte zbytočné prkotiny..Ja si dám zväčša pekného, tlstého šluka z fajkya po zhruba 3 sekundách vydýchnem.
Kdesi som itak čítal, že pľúca absorbujú THC, len prvých pár sekúnd a potom už spracovávajú len tie ostatné škodlivé sračky. Takže myslím, že vaše techniky "div mi hlava nepraskne" sú totálne zbytočná.
A keď fajčím špeka,tak to nijak neriešim, proste pofajčujem špeka :)

chuck53 - áno, toto sa volá Flash. Je pravda, že keď sa po ňom postavíš spôsobuje to v hlave haluze (keďže mozog práve neni dostatočne prekysličený), ale pochybujem, že to má vliv na celkové nahúlenie, že by tie šmaky potom šlapali lepšie..
Kaspars
Lůůůbim jointy... balit s citem kojící matky, vychutnávat dlouho každého šluka, a s prdem saju i studeny vzuch...
MastaHBlastaH
Ja si vacsinou davam hned prvy mega sluk,podrzim tak 10-15 sekund (ak neskrabe) a vydychnem,potom uz zmensujem objem slukov a aj cas drzania v plucach.
ytsim
S těma šotama, my tomu taky řikáme jenom shot, ale je to česká specialita. V anglicky mluvicích zemích (hulil jsem v USA a v GB) se tomu řiká blowback a je to to jak se dá do pusy zbytek špeku obráceně a fouká se to kámošovi do huby.
THE_GAME
Co všichni máte s tím headshotem ? Je to blbost, každej tomu říká shot... s headshotem jsem se v životě nesetkal... maximálně tak v CSku..

peace
the_game: shot, headshot, shotgun...všechno je to stejný, holt se to u nás takhle ujalo

abych nebyl OT.
když jsem kouřil brčka, tak jsem kouřil stylem potah-vzduch-potah-vzduch-potah-vzduch...chvilku podržet a vyfouknout a takhle třikrát a podat brčko

no a teď když kouřim bongy, tak kouřim stylem že si naplnim bong kouřem, uvolnim karburaci a všechen kouř vysaju. zásadně tam kouř nenechávam, neni dobrej když se dostane do kontaktu se vzduchem
THE_GAME
ok mlčim :)
dokktor
kouřím z fajky
PalYno
gothic style?to znie zaujimavo ale aj tak preferujem dym z poriadnej vodnice :)
Ježíš
hlavni je mit svuj "style" :D
jude
hlavne je aby si na to mohol zbalit holku :)
hehe....aby som nebol OT, tak...ja hulim vacsinou jointiky po 2 velkych prdoch->proste si dam takeho velkeho, nasajem vzduchu trochu, natiahnem dalsieho a dotiahnem vzduch :)
PERRO
mno já když kouřím osobáčka tak ho obyčejně kouřim jak cigáro...jen trochu hlubší vdechy :smoker: noa pokud kouřím ve víc lidech tak způsobem: potah-vzduch potah-vzduch potah-vzduch...podržet(tak 5s)...vydechnout ;) ...
Matrixx
BONG rulezzzz jinak VOBROFSKEJ prásk a potom ještě hrozněěě moc malejch......... :D
kaasha
bong je good, co nejvíc natáhnu bez turba, pak ještě vytáhnu zbytek z vnitřku a zdarry, problém je že takhle naložit si zvládnu jen na poprvé, pak mě chytne kašlik:)
kaasha: no to musíš víc trénovat
Beer-Drinker
ja osobne preferuju jointa, fajfku a ani bongem nepohrdnu...kazde ma sve kouzlo..:)
ja osobne si vzdycky potahnu a jak kdy...nekdy saju i se vzduchem a nekdy ne...ale nalozim si na max...pak vydrzim a jak mi dochazi dech,tak vydechnu...no a kdyz se zatoci kebule,tak je to fakt dobry sluk...aspon u me tedy...:frog:
zaya.cz
ubalit, potahnou, vydechnout..... zkousel jsem i techniku prvne vyedchnout, pak natahnout a pak ubalit ale to neklapalo :D :D
prd-vzduch-prd-vzduch atd. dokud to jde....chvilku podržet a vydechnout....
AHM4D
z brka kouřím jak medvěd:D, osobáčka jako cigárko, v pohodě, žádný tlačení do hlavy, prostě si pokuřuju:bandit:
sklo (a jemu podobné fajky) kouřím najednou, u bonga poslední dobou ředím víc vzduchem, prvně si naložím kouř a když cejtim že bude stačit:)tak pouštím pomálu turbo, vysaju kouř z bonga a zavřu to vzduchem:) hlavně nic netlačit, pěkně v klídku...
by mě zajímalo čím je MJ na konci špeka škodlivější než na jeho začátku...pokud nepočítáš spálený obočí při odpalování špeka :D
Hy3nA
skla a jointy a ty tehniky..hmm s holkama z úst do úst:frog:
krivkin
já jsem dlouholetým kouřením cigaret i brček dosáhnul takovýho stavu, že jsem všechno kouřil stejně - pořádný dlouhý ale zároveň pomalý nádechy (aby to pořádně prohořelo) a pak to držet v plicích, teď jsem cigára opustil, ale špeky tak hulím pořád, malý šluky moc ne, to jde podle mě hodně vniveč, to je vidět na tom kouři
digy
nejlepsi z ebenove fajky s kotlem nahore . vleze se do ni aji 2g a skourilo se nas z toho 6 :D ... jinak pekne mali prdy ale hooodne tlacit a treba aji na 30 sec zadrzet dech ... to sou pak pecky
šerpa >
jenom jestli to neni jako u nikotinu, ze se vaze na dehet. s ucinima latkama. Jestli to neni vice dechtu=vice nikotinu , vice dechtu=vice thc
Specnaz
když brčko tak po malých krádkých prdoch vždy tak 2-3 po sebe.Osobne však preferujem vyz foto po jednom prásku do kotla
Specnaz
chupek sem to pohnojil tak new
Jakub503
čau lidi.. Hele potřebovat bych poradit.. Mám 2 samce na políčku..tak jsem je vytrhl a usušil.. Myslíte,že se to dá kouřit??Díky za odpověd..
Jakub503
Jo je to OUTdoor.. Když tak usuším samici určitě zkouří víc,že??;)
jufik
2 jakub503 : sice nevim proc to pises tady ale budis ...
Specnaz
asi najoblúbenejší spúsob hulená na záhorí doporučuje 9z10huličú
specnaz: kýbl je moc, to se u nás kouří jenom občas a zcela vyjímečně
bobor84
Brčko asi tak dva krát v roku, Ale za to vodné bongo to je ono. necháš prebublať pustíš trochen vzduchu podržíš a letíš:)))
Tak umna je joint na prvom mieste..Teda Ubalgin proti boleniu hlavy :D
Joint je joint a nic lepsie pre mna nie je. Ten sa da vsede, a kedykolvek.......mnam...mnam...:D :jumper:
b1ghed
najprv velikansky prd , zavriem pluca a natiahnem plne usta dymom, pomali vydychujem dym z ust a zaroven ho natahujem do nosa , pockam sekundu dve a vyfuknem obsah pluc do priestoru
Ja hulím jedině ze skla. Zpusobu několik prdu zasebou mi furt nějak moc nešel tak hulim uplně normalně. Jeden velky prásk někdy menši zaleží jaky to je model, podrži to v sobě tak maximum 5 vteřin a vydechnu takove tři prásky si dam stavek najíždi :-D Ale musím řict že na nějaky slabši model spíš OUT mi vic sedí ta technika vic malícch prdů . Mno jinak to nak neřešim....
Specnaz
Ramon_Dexter bongo moc nemusím ,ale nebylo nic iného po ruke.Ja osobne uprednostnujem spuosob ktorý som uviedol o chúpek vyššie krásne zec bublačku.
specnaz: to co máš na fotce, tomu se u nás řiká bong, a je to bong
lachemo
Pohyb,oheň,šluk a dým...pokynutí tajemstvým
Specnaz
Ramon_Dexter-v pohode o název nejde,ale sú cez to najlepší prásky vždicky total sračky
Stoned_r41d3r
Ukrajinec Jurko, byvaly to hasic z Odesy kteryzto se mi stal vernym spolupracovnikem pri jednom z nekonecnych, brigadama naplnenych letnich mesicu.

Nez odpalil brko, vzdycky kousínek filtru utrhl nekde v oblastech, kde doléhá na ret, takze tim vytvoril tunel pro to, aby se cerstvy vzduch pred vstupem do ust smisil s kourem.
A speka spis prikladal na rty, nez je daval mezi.

Pravdou jest, ze to ,,naklada vic'' nevyhodou jest absence chuti, nepohodlnost a vubec, nejsme UKčka.
rajda:
jinej kraj, jinej mrav...
virgill
Ramon nekdy ani ne stejne jako cesi obcas. to neres znas raidera....
Rajda ja osobne kdyz hulim speka zvlast ke konci to taky nestrkam do huby jenom prikladam a nasavam cistej vzduch dohromady s kourem. kour je naredenej - jemejsi. uplne bezkontaktne muzes omezit prenos chorob :) navic nesnasim kdyz nekdo ozuzle speka (po nas potopa :) ) jenom proto ze si ho tam musi narvat "az po koren" ...
jinak ten tvuj popis utrhavani filtru nejak nechapu - obrazek by nebyl? :)
Jirka P.
no ja taky pri huleni speku prisavam vzduch, hlavne ke konci to kour zjemni . . . ale filtr kluli tomu rvat nemusim :)
THC.ZoeZzz.xD
no tak ja nekdy davam z plnejch plich nasavam co to de az mam plny plice koure tak se jeste nadechnu vzduchu podrzim a vydechnu.. a pak sem zmastenej jak pes... nebo po malych slukach a co nejvic sluku...
THC.ZoeZzz.xD
a u speka ke konci dycky si davame s kamosema,,šoty,, znate ne?? brtutus.. kamos si da sluka a pak si obrati speka... horici stranu strci do drzky a zacne foukat a ja mu dam ruce k drzce a zacnu saaat... tak si das dvojityho sluka jak on vydechuje a este z toho speka
Najlepsie jak zdokumentoval Specnaz.... Vodne bongo 4ever


raStaVK
:D tak technika zavisi podla mna od druhu nastroja- pokial to je spek tie
male sprasky striedane vzduchom su velmi ucinne :banana: a pokial
vodne tak velky nadych a potom to chvilu drzat tiez velmi ucinne
:rasta:

peace
_Chronic_SVK_
kazda technika ma nejake caro :D ale umna vedie icebong a tryskovy zapalovac xD
Spejsek
:megafon:Prostě.. sprostě, když špek hoří na začátku tak co nejdelší nepřerušenej potah. V prostředku špeka vždycky menší prásk, vzducht, menší prásk, vzduch. Na konci si dam brko mezi ukazováček a prsteníček a taham rovnou do plic.
Pak bong nebo klasická kýblovka, ale to pak je už moc High :D
To je asi tak všechno :)
kenyx
takhle hulim kdys se chci poradne zhulit malej vzduch malej vzduch co nejvetsi a este trocha vzducudavam do hlavy a vyfoknu
Mixerka
1.MOCNY VÝDECH
2.vetsi prask,vzduch, vetsi prask,vzduch...
3. maly prask+vzduch+maly prask+vzduch....
NAKONEC PAR DŘEPŮ A BOYAKA BOYAKA JÁDYDÁDY :D:D:D
klidně i víckrát ;)
angelo97
hehe ....ten shoot som mal ale nezdalo sa mi to silnejsie ako klasicky prask...
Dan.Bass
Zdejší technika: jakkoli velký brko ubalim vždy s hódně dlouhym filtrem (5-7 cm), což umožní zhurba od poslední třetiny filtr povytahovat a tím oddalovat epicentrum hoření - kouř pak celkově méně pálí a navíc se joint vykouří až do úplnýho konce, aniž by to bylo nechutný. Jinak nechápu, co tady píšete o všelijakym držení v plicích, potahu naněkolikrát, dřepech apod., to už není kouření, ale tělocvik (hodina potápění či fyzické zdatnosti).. :D
BoBoR
ja sa v poslednej dobe nie a nie zhulit...tak taham ako sa len da ale tolko aby som mohol chvilu v sebe podrzat a nemusel to vsetko hned vykaslat...a ked spravim drepy tak co?dako sa ta sila zvacsi?
BoBoR
citace:
Původní příspěvek od Dan.Bass
Jinak nechápu, co tady píšete o všelijakym držení v plicích, potahu naněkolikrát, dřepech apod., to už není kouření, ale tělocvik (hodina potápění či fyzické zdatnosti).. :D

no tak nvm ako ostatnym ale mne viac zapecie ked to v sebe podrzim a natlacim to do hlavy...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma