Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
Konopné mléko = zákal - Klikni zde pro originální téma
Marek4455
Čus groweři,

dělám konopné mléko pro známou co má rakovinu.. už jí nic nepomáhá tak chce zkusit i tohle.. Mléko už mám hotové, ale udělal se mi nad ním takový zelený zákal asi konopného oleje.. Mám ho tam nechat a říct jí ať to užívá ihned po důkladném protřepání než se olej zase zvedne na hladinu.. Jsou v něm užitečné látky? Nebo ho mám z tama nějakým způsobem odstranit? Děkuji za rychlé reakce.. :) ps: může vůbec konopí přispět k léčbě rakoviny?
Mard
Tak konopné mléko je pro mne novum. Proč ne fenixovy slzy, je to odzkoušené?
V oleji se THC i CBD rozpouští, takže olej bude pochopitelně obsahovat léčivé látky. Tudíž užívat po protřepání.
Obávám se ale, že mléko je natolik dobrý živný roztok pro baktérie, že to moc dlouho nevydrží na skladování. Co já vím, tak třeba v Indii se mléko bhang dělá jen těsně před konzumací a hned se vypije. Spíše doporučuji udělat výluh alkoholem, starší lidé to celkem dobře snáší a alkohol jim též povzbudí chuť k jídlu.

Já osobně s léčbou rakoviny pomocí konopí zkušenosti nemám, ale jsou dokladované pozitivní případy. Tudíž jsem ochoten tomu věřit. Každopádně přinejmenším to pomáhá tlumit bolest a povzbuzuje chuť k jídlu. Tudíž jako doplňkovou léčbu k ozařování nebo chemoterapii bych to nijak nezavrhoval.
redyth
Mléko moc dlouho rozhodně nevydrží, raději si ušetři materiál a udělej fénixovky ;-)
Marek4455
aha.. no materiál jsem dal všechen už do tohodle mléka.. takže bude muset stačit toto.. Jinak jsem našel na netu že se to dá dát do pytlíků na led a zmrazit a pak kostku ledu hodit do kafé nebo tak.. což si myslím že by šlo.. akorát se bojím že to bude moc velká dávka jedna kostka
Mard
Marku, není možné k tomu přistupovat jak když kočička s pejskem vaří dort :-( Přeci jen je to léčivo, není možné tím pacientovi způsobit paranoiu z toho že se mu bude motat hlava a bude mu špatně.
Materiál si musíš předem odzkoušet, jak je silný a pak to případně ředit. Já třeba dělám výluh do 80% konzumního lihu a pak to ředím destilkou dle síly výsledného extraktu. Udělám třeba půl litru výluhu a pak z toho připravuji celý rok ředěním 100 ml kapek. Takže pokud ředím stejně, tak mám stejně silné kapky po celou dobu. A když pacient si navykne dát si kávovou lžičku, tak se nestane že by to nezabralo nebo případně že by pak spal 16 hodin :-)

S tím pytlíkem na led to nemusí fungovat. Olej nezmrazíš, takovou lednici nemáš. A kdo by pil kafe s olejem na povrchu? Navíc mi ten tvůj výrobek připadá zelený, takže je v něm chlorofyl, a ten je dost hnusně hořkej. Jenže jak do toho mléka přidáš cukr, tak se to bude kazit o to víc. Zkus se raději předem zeptat pacienta, co by mu vyhovovalo. A každopádně to předem odzkoušej na sobě, vem si v sobotu ráno jednu kávovou lžičku a když to s tebou do 3 hodin nic neudělá, tak si vem třeba tři lžičky. Sílu toho extraktu poznáš z toho, jak dlouho bude trvat tělu než se s tím vyrovná a přestanou ty nepříjemné letecké stavy. Umřít se na předávkování THC nedá, jen je to dost nepříjemné, takže ať ti nikdo nevolá záchranku. Holt je třeba počkat než to tělo odbourá z krve pryč. Každopádně aspoň 2 dny po předávkování nelez za volant auta.
Time
podle mě z toho děláte kovbojku ... člověk s rakovinou je ochotný podstoupit riziko že to přepískne vzhledem k tomu co si většinou už prošel ,to mi věřte . Vždy je dobrý začínat od menší dávky . To zkoušení na sobě nevím nevím , pokud člověk hulí denně taky mu mlíko šlape jinak než někomu kdo ho nikdy neměl ;)....samozdřejmě je lepší způsob podávání než v mlíku ...

já osobně bych zkusil oddělit tu vrchní zelenou vrstvu stím že "čistý" tuk vydrží dýl než když je to tahkle mixlí s vodou
orome9
radeji extrahovat do tuku, oleje, másla.. mlíko musíš dát do mrazáku aby se neskazilo.... treba v kokosovém oleji to vydrží dlouho, máslo mužeš použíť pri pečení treba...vybrals sis tu nejhorší možnost..
Marek4455
už jsem to mléko oddělil od tuku a zamrazil po jedné kávové lžičce.. a zkoušel jsem si dát jednu velkou polévkovou lžíci a nahulilo mě to tak akorát a nehulím každý den.. tak 5x do měsíce.. takže začít jednou denně na jedné čajové lžičce a kdyžtak potom ráno i večer před spaním..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma