Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Hydroponie

 
Vlastní hydroponie RADY a návrhy - Klikni zde pro originální téma
d2n5k@seznam.cz
Jáke je spolehlivé čerpadlo které utáhne 4 květináče najednou ale nedělá velký hluk ??
carlos
Cerpadlo na co? Na drip?
d2n5k@seznam.cz
Ano mám už udělaný aj nákres v malování ale nwm jak tu vložit tu fotku :/
carlos
http://grower.cz/pestovani/navody/...azky/16.html#93
d2n5k@seznam.cz
už to zkouším
Mard
No tohle bude nějakej opravdu mikropěst. Problém je v tom, že se domnívám že kytky by neměly stát ve vodě. Tudíž zálivka bude pod květináčema, který budou na nějakých vyvýšených kostkách. Na tohle by snad mohlo stačit nějaké miničerpadýlko na 12V, třeba http://www.malapa.cz/produkty/12v-spotrebice/SI54/
d2n5k@seznam.cz
Takže musí dát do toho květináče něco aby ve spod bylo volné místo kde kramzit nebude a bude tam ta voda která pujde do čerpadla ?? asi nějak takhle ???
Efendy
Normalně, do té vany dáš např. nějaké síto které bude třeba 2cm od dna vany a na tu sít položíš květináče. Prostě aby květináč neležel ve vodě (třeba mu přidělej nožičky to je fuk).
Mard
Jak píše Efendy, květináč je plnej Liafloru (tam žádný prostor není) a pod květináčem máš něco co ho zvedne (síť nebo prázdnej květináč vzhůru nohama). Takže ten pekáč dole je plnej zálivky a nad hladinou zálivky je dno toho květináče s Liaflorem. A jak čerpadlo stříkne zálivku, tak ta proteče přes ty květináče s keramzitem zase dolu do pekáče. Ale jak často zalívat a další podrobnosti, to už ti musí poradit nějací zkušenější indoor groweři.
d2n5k@seznam.cz
Jo super dík moc a eště musím mít pod tím čerpadlem babler nebo to na tendle způsob nepotřebuje okysličenou vodu ???
Efendy
No vzduchování je určitě lepší už jen z důvodu že ti to "promíchá" zálivku v případě že tam máš hnojiva. Pokud jsi ještě nic nekupoval poradím ti co jsem nedavno udělal já - na bazoši jsem našel inzerát prodeje gardena drip-tip sady která normálně stojí kolem 3k za 1500Kč. Objednal jsem na dobírku, prodejce je velice ochotný do dvou dnů byla sada doma (nová) a před odesláním mě prodávající kontaktoval s nabídkou doplněníé hadic, rozprašovačů atd. za výprodejové ceny. Sada je komplet, tedy hadice, četpadlo, programátor(časovač), kapače atd. zkrátka vše co potřebuješ.
Tuto sadu snadno zapojíš a pak už stačí jen naplnit květináče a hodit čerpadlo do zálivky. Květináče mám v plastové bedýnce položené na sítu.
Mard
Pokud to chceš mít jednoduché, tak zkus knotovy systém - ani čerpadlo nebudeš potřebovat. Mělo by to být ve FAQ, pohledej!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma