Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
rizky stagnuji - prosim radu - Klikni zde pro originální téma
shaman
mam tri rizky pod sodikem 600W (ale hodne daleko - cca 90cm)
vlhkost 85%(ultrazvuk), 24-28°C, svitim 18/6. Nehnojim, 3xdenně rosim a nic se uz 3 dny nedeje. Puvodne jich bylo 5, ale 2 umreli - asi nerozchodili temer trideni transport postou - prisli v baliku totalne domichany se substratem - ale byly pekny, se silnejma stonkama. Jo pred presazenim jsem jim korinky trosicku "olizl" gelovym root stimulantem. Prolezl jsem spoustu threadu, ale nikde jsem nekapl na informaci, jak dlouho by melo trvat, nez rizek po zasazeni do kvetniku ozije ?!
dik za info
TheKeptn
klid, dockej casu..... vsak oni se rozjednou,chvili to trva nez si zvyknou na novy prostredi jeste po takovymhle soku z prevozu..... hodne je ros a udrzuj ve vysoky vlhkosti a az uvidis ze povyrostly tak dej lampu niz abyse ti nevytahaly... a moc je neprelejvej , dycky je trochu polej a nech pudu vyschnout ...
Hefe
uz 3 dny?:) bude jim par tydnu trvat než se rozjedou..
olik
Zdar shaman,
řízky, po 24-ho transportu v láhvi, jsem pěstoval jen jednou. Takže žádné velké zkušenosti ... ale dával jsem je hned pod 250W-sodík, do substrátu z kokosu, perlitu a hlíny ... a do týdne byly znatelně "větší". Řízky byly řízkované do hydra, takže měly spoustu dlouhých kořenů cca 10-15cm. Hnojil jsem General Hydro v doporučené koncentraci pro řízky a 1/2 B'cuzz kořenový stimulátor.
A k té vlhkosti - 85% + rosení 3x denně - já na řízky nejsem moc odborník, ale osvědčilo se mi heslo ".. i méně je někdy více" - jak pro zakořenění čerstvých klonů, tak pro přesazené řízky. Pokud mají nadmíru vlhkosti shora, nemusí "pátrat" kořenovým systémem po novém zdroji vlhkosti, a kořeny nerostou ... a řízek taky ne. Moje zkušenost :smoker:

Teď se mi na řízky osvědčila hlína resp. substrát s vermikompostem ... působí to jak Balzám :p:

PS: ... dnes tj. 21.7. se už možná chytly ?! co ?
Shaka
oni se rozjedou, mne to jednou trvalo skoro týden
shaman
vsechny umreli, krome jednoho a ten uz jede SUPER. Za par dni ho zacnu krmit. Opravdu museli cekat 3 (!) dny v krabici, nez je ti zkurveni postaci dorucili.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma