Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Zatemňovačka SDX, ThaiX - Klikni zde pro originální téma
zelenymuz
Zdravím přátele zeleného listu. Rok se s rokem sešel a zakládám nové téma o pěstování magické rostliny. Není důvod se snažit objevovat kolo, takže jsem se vydal cestou pěstování v hlíně s přídavky hnojiv a hlavně stálé péče. Semínka jsem si sehnal někdy před třema lety a zevlily v mrazáku než šli letos zjara do země (nejprve do kokosu a pak do země), rychle to rostlo a tak jsem mohl začít jednu rostlinu (na fotkách) zatemňovat už začátkem prázdnin tedy 1.7

Perioda se ustálila někde na plus mínus 12 hodinách, tj vstanu v sedm a odkreju kytky a když večer přídu domu tak je vezmu zpět do temna. To jsem si stlouknul z prken, nařezal si na to netkanou textilii a zbytek nějakýho koberce. Lepší než s tim chodit neustále ze schodů a do schodů ve sklepě. Modýlek je to kříženec kushxsour D.xSSH a čistě Trainwreck na který ještě dojde. Druhý jmenovaný jsou teda vyměněný na icmagu od nějakýho amíka, tak nevim. První je z trošku se rozpadající český komunity tam, ale nechci jmenovat koho.

Půda: rašelina od oka asi 50%, kompost 50% jel jsem podle faqu tady a k tomu trochu kokosu v kterym to předtim bylo zasazený. Do směsi jsem přidal malinko asi 3 g dolomitického vápence s Mg.

Hnojivo: používám to co jsem koupil do kokosu, plagron kokos A+B, určitou chvíli jsem lil jenom B složku, ale musim teď lít i A, chyběl tomu dusík. Jinak TW by potřebovali přesadit (z dvou kytek dvě samice:), zato to ostatní samí samci až na jednu)

Vzal jsem si tedy pyl z jednoho samce, to se ještě ukáže jestli to vyšlo...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma