Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Senssiho grow #2-27ks EdRoshentalSuperBud 660w - Klikni zde pro originální téma
senssistar
Tak je tu druhe kolo :) Vybaveni boxu zustava stejny ,jen bude EC metr,hlina a hnojky opet Biobizz..

Osazenstvo: 27 ERSB v 3,5l kvetnikach

Zatim dostali jen Root juice 3ml/l a uz vypadaj lepe nez pri privozu domu:)
Tedka je to 2den od zasazeni ,zatim svitim 250w az uvidim ze se chytli a porostou tak jim pridam na 400w.

Foto dodam az bude aspon trochu na co koukat ;)
senssistar
Tak holky se krasne chytli, az na jednu (opozdenou) ,zatim sem jim daval jen root juice a za posledni 2dny vyleteli strasne nahoru , k dnesku po 7 dnech od zasazeni meli nejakych 25cm :) Tak dneska sem zkusil super cropping nebo jak se to pise :) "proste zlamal:)" Prve sem chtel zase pouze ohybat ale to bych se u 27ks naohybal:) Lamani mi zabralo ani ne 5min :)
Jinak planuju jeste cca 5dni na rustu a budu prepinat :) Zitra postnu naky fotozz;)
senssistar
Tak dnes je to 7 den holek na rustu ,jeste bych chtel max tyden a pak prepnout ,snad to nebude brzy ,ale furt doufam ze Eda se po prepnuti jeste dost vytahne ,kdyz vidim Okurkuv grow s Edem :) Sice jedu hlinu a ne hydro ale uz i ted za tech 7 dni hezky jede ,oproti BBxCM ta jela do sirky.
Tak snad neprepnu brzy:)

Dnes zalivka poprve 2ml/l grow ph 6,2 ,korenak uz sem nedaval.

Foto c.1 - Prvni okamziky holek v boxu :)

Foto c.2 - 7.den 18/6
senssistar
12.den , prvni den 12/12 660w ,snad sem neprepl brzy ,ale prostor jakz takz zaplnen kytky cca 30-35 cm a meli by se v hline vytahnout o tech 100% . Kdyz koukam na Okurkuv hydro pocin z Edem tak sem mel strach abych nedopadl taky tak ,tak sem radsi prepl:)
MocnyOkurek
Hele ty se az tak bat nemusis pac jedes rucni zalivani to ti tolik nikda nevystreli. :) Ale i tak si myslim ze metrovky mit budes pokud si taky nezastipoval. U me po prepnuti najely 250% a jeste jedou :)) Kazdopadne tohle budu sledovat muzu aspon porovnat pak.
ten_hodnej
jojo kdyz mas takhle maly kvetinace a 27ks tak jsi rozhodne prepl akorat, prostor mas vyplnenej pekne tak at to roste :)
senssistar
Na prani matkare nejake foto ze vcera za tmy :)
senssistar
Nevite vcem je problem?? Nektere listy jsou jakoby vyschle ,zkřehlé..pak se zacnou delat zlute skrvnky.
Severus
Možná blízko lampa?
senssistar
Tak dnes jsou holky ctvrtym dnem na 12/12 ,uz se blizi k 50cm :) Lampu sem dal vys ,aby se poradne vytahli.:)
Jeste bude jedna zalivka ciste grow a algamic ,dalsi uz pridam i bloom a topmax. (Bohuzel jsem se stale nedostal do G shopu pro EC metr ,tak zatim budu davkovat od oka:). )
krobak
Ahoj, pekný výber modelu. Opäť sledujem, skús sa trochu viacej rozpísať ako hnojíš, pH, EC (keď bude meter) a tak. Dík. Nech rastú :).
senssistar
Nic extra :) Hnojim kazdou zalivku ,prvni 2,3 zalivky sem daval jen korenak Rootjuice 4ml/l ,pote uz 4ml/l grow a tusim ze 2ml/l algamic (dochazi tak setrim :)) ph 6,2 , EC stale nemerim;) Mam 3,5l kvetniky.
No a posledni zalivku sem posral, chvatal sem tak sem zalil na rychlo a vodu v podtackach sem nechal a odjel na 2dny, pri prijezdu voda byla pryc ale holky uz byly krapet ulity uz asi cca 6 dni sem nezalil nechavam poradne proschnout a furt neprosycha :) Zejtra uz tedy bude Ok poradne proschnuta , no a na holkach to je znat ,par listu odeslo + nejaky musky v boxu predpokladam ze smutnice..tak sem vcera postrikal rock efectem (bohuzel v podnapilem stavu :D takze vubec nevim jaka koncentrace a jak dobre sem to postrikal:)) ,takze dnes znova :) + sem koupil 6 lepovych desek ;) tot ted kam je dat ?povesit nebo dolu ke kvetnikum??A v patek bude polyversumcpro jistotu ,mam strach aby ty listy co sli doprdele nebyla nejaka listova plisen ,tak preventivne striknu .

No a zaverem :)........
Tolik kytek uz v hline nikdy nepojedu ;) Pristi kolo chci zkusit amazon ,kterej mi slibil Jezisek : D
senssistar
9.Den 12/12 Holky leti jak o zivot ,uz maj 70cm a myslim ze jeste tech 6-10dni porostou. Uz ted sevytahli o 100% :D Doufam ze neprerostou :) Premejslim ze zejtra skocim koupit kolinka a vrsky naohejbam:) , ale nevim jaka snima bude manipulace ,kdyz jich je tolik a budu je ohejbat. Sou stisneny uz ted:) + se bojim v kvetu az budou palice ,aby to vetve udrzeli ,cim zpevnujete takovy cahouny???Nakej levnej dobre tip? A aby se dalo snima hezky manipulovat;)
Chci jet tentokrat jen na vrchy ,bez spodku , kdy je zacit davat pryc??Az prestanou rust a zacnou palickovatet??

Dnes zalivka 4ml/grow 3ml/l bloom 1ml/l topmax , PH 6,2 EC:???stale nemam EC metr :D
Teploty v boxu do 30° vetsinou to zvladam vtom paraku udrzet na 29° , v noci 21° vlhkost kolem 55%.
Nejake foto ,foceno mobilem ,fotak vytahnu az bude co fotit ;)
LeFly
No tak pokud je chceš vyndavat, tak asi nejlepší sou bambusový - nebo jiný - tyče. Jen píchneš do květináče a třeba drátem je připevníš nebo tam dáš dvě tyčky a mezi nima drátem kruh a držej tam všechny výhony, záleží, jak je máš rozvětvený..
ten_hodnej
taky je dobry mackat ty stonky mezi prstama ale lehce dokud neprasnou, udelaji si tam pak samy koleno, v tom miste zesili a trochu i spomalis ten rust... jinak ty bambusovy tycky jsou taky super, ale je lepsi je tam pichnout uz na zacatku kdyz jsou jeste male, ted kdyz je tam budes cpat tak mozna malinko poskodis nejake koreny, tak bacha na to :) jinak to zatim vypada v pohode, tak at to kvete :)
senssistar
No to me nanapadlo to tam narvat hned :) no uvidim nejak to snad dopadne . Zkusim je pomackat ;)
krobak
Postláčať stonky kým rastú je ok. Bambusové tyče som dával až keď dievčatá prestali rásť. Počas rastu sa ťažsie odhaduje dĺžka tyčí, mohli by zavadzať lampe pri nastavovaní jej výšky. Alebo tyče prerastú a budú krátke, takže skoro nanič. Mám v kvetináči po dva kusy, porušia sa pri zavádzaní akurát sekundárne korienky, ak si dáš pozor. Rastlinky si to ani nevšimnú. Držím palec.
senssistar
Tak pomalu zacinam panikarit :) Nejvyssi holky maj 80cm nejnizsi 70cm ,na to ze jsem prepinal v 30-35cm a jedu hlinu tak zatim docela ulet :)) A vubec nevypada ze by chteli prestat rust a zacit kvist ,jen sem tam nakej pesticek:D Snizil jsem lampu co to slo abych je aspon trochu zabrzdil:D , sice misto jeste je ,ale pocitam ze minimalne tejden jeste porostou ,tak abych se stoho pak nepo..:D
krobak
Nahoď nejaké foto, som zvedavý :)
senssistar
Dnes 12 den 12/12 zalivka 3ml/l bloom 2ml/l grow 1ml/l topmax ph:6,2 ec:?? Holky stale leti nahoru dnes sem polamal nejaky vrsky aby se trochu srovnali stema opozdenejma slecnama:)
Kdy otrhavat spodky ??
Jinac asi 2 slecny az budou nakvetli vyndam a prdnu ven , abych mel 25slecen v boxu , dnes pri zalivce sem nemohl narvat holky zpatky:D

Nejaky foto ze vcera ,tudiz 11.den 12/12 to holky meli 70-80cm ,dnes sem nemeril :)
senssistar
14.Den 12/12 dnes zalivka 3ml/l bloom 2ml/lgrow 1ml/l topmax.

Uz de videt ze bude koncit rust a bude kvest :) "huraa:D" uz jsem na 90cm:) Sem zvedavej mno ,zatim se mi vubec nelibi jsou to takovy vycahli kostata :) snad na tom neco bude ... ,patra maj strasny rozestupy , predeslej grow sem mel krasne patyrka jedno za druhym a stejne se palice skoro nespojili na vrchach ,tak abych nemel dicky jen par palicek na vetivce a tot vse :D
krobak
citace:
Původní příspěvek od senssistar
14.Den 12/12 dnes zalivka 3ml/l bloom 2ml/lgrow 1ml/l topmax.

Uz de videt ze bude koncit rust a bude kvest :) "huraa:D" uz jsem na 90cm:) Sem zvedavej mno ,zatim se mi vubec nelibi jsou to takovy vycahli kostata :) snad na tom neco bude ... ,patra maj strasny rozestupy , predeslej grow sem mel krasne patyrka jedno za druhym a stejne se palice skoro nespojili na vrchach ,tak abych nemel dicky jen par palicek na vetivce a tot vse :D

Ahoj, myslím že genetika ktorú si zvolil ťa nesklame. Paldy sa pekne zhmotnia :) každá do tej svojej megapalice :D. Ja som rád že práve nemám stan v prevádzke, horká by to zabili. Včera maximálka 36 v izbe, keby som svietil v stane tak počítam mtrvolky. O sušení ani nehovorím, ani to nemôžem, ak z toho nechcem mať Vifon-ku.
MocnyOkurek
Mas je moc pekny. Oni tak ty patra maj. Taky sem na to cucel. Az mi prislo ze by bylo lepsi ho mozna strihnout ale drzel sem se rad pana zahradnika :). Hlavne sem zvedav na progres palic at muzu porovnat s tim svojim dojebanym chlivem.
senssistar
Nevim jestli moc pekny ,ale kostata jsou to dobry :D dnes sem instaloval bambusove tycky , uz se lamali a to na tom nic neni :D maj kolem 90cm. Ostrihal jsem spodni vetve , aby slo vse do vrchu :) Sem zvedavej jak mi tohle dopadne :D 27 ks v hline je na me moc:) Nemam tolik casu bohuzel:/
Mard
A co to dá práci pak zkonzumovat :-)
senssistar
Mard: Tak to myslim zvladnu hrave ;)
AkatronChronic
Ta konzumace je vůbec nejsložitější :D jinak ať se daří sensi :)
senssistar
18.den 12/12 , holky uz jsou pekne v kvetu ,ale zatim neni co fotit ,tak jen na rychlo mobilem;)
Dnes zalivka 4ml/bloom 2ml/l topmax 2 ml/l groow ,algamic , jestli to snesou hezky tak jim pridam pristi kolo na bloomo a topmaxu :) PH:6,2 EC : stale nemerim a nejspis merit tohle kolo opet nebudu :D
fedousek
Hele nevypada to spatne...kazdopadne proc jsi volil tak velky pocet rostlinek? Je jasny, ze se budou tahnout a predhanet jedna druhou, aby meli co nejvic svetla, jelikoz tam jsou namackany jak blazen jedna vedle druhy a maji strasne malou plochu, kterou chytaji svetlo.Kazdopadne tuhle genetiku neznam, ale troufam si rict, ze to nebude uplne nejpovedenejsi pest. Ale rad se budu mylit samozrejme :-)
Btw: uplne se desim tolika prace s nima, pac to musi byt masakr. Ja osobne sem tak 2 hodny pokazdy kdyz pecuju o ty svoje a to jich mam tentokrat jen 8 :-)
Pujdes do tolik kytek priste? Ja myslim, ze uz ne, ze?
senssistar
Fedousek: Tak velky pocet jsem volil kvuli dobe rustu ,abych mel hnedka zaplneno;) Chtel jsem jet 25ks ale dostal jsem 2 ks navic a prece je nevyhodim:)jinak namackany tam teda nejsou ;) a pan matkar rikal ze ERSB lepsi nahusto. No pristi kolo uz tolik nejspis nepojedu ,jelikoz chci nejaky systemek a ne hlinu. Ale kdybych se pak vratil zas k hline ,tak bych jel 20 nebo 25ks zase :) "uz vtom mam system a zalejvani a starani mi trva max .hodku,to sem travil z 10ks taky, mozna i vic u vecnyho ohybani a vyplnovani prostoru:)" ,mas jich 8 a v jakym prostoru?Jak si dlouho na 18/6??
Jinaac jestli se to povede nebo nepovede uvidime :) Ja doufam ze jo ,cetl jsem o ERSB a zajimavej model :)
Frydrych
Cao koukám že jsi přepínal kolem těch 35cm .. příště bych to přepnul klidně po 1-2 týdnu svícení na rustu , nemužu si pomoct ale je to nejak moc vytáhlé .. :D přeju dobrou urodu :)
senssistar
Na rustu byli 11 dni. Vycahli jsou ,ale to je genetikou ERSB se ma vytahnout v kvetu az o 200%..SEM taky zvedavej jak to dopadne :)
senssistar
24. Den 12/12 dnes zalivka 4ml/l bloom 3ml/l topmax, algamic.
Ph , sem prestal merit ,jelikoz po smichani hnojek a moji vynikajici vodicky ze studny :) , se ph drzi mezi ph 6-6,4 a jak doposud sem to vzdy delal na 6,2 ale zbytecna ztrata casu si myslim:)

Holky hezky kvetou ,zalivani uz mam vychytany a do pul hodinky mam zalito a opecovano o mejch 27 slecen:) po vikendu dodam nejaky fotoozz ;)
materidouska
Zdar to jsi prepnul pomerne brzy,taky bych prepnul po 8 az 10 dnech,ale kdyz je genet. na tom takhle,tak bych nechtel.obdobnou kytku sem jel ,dozravala pozdeji a vynosove ne tom nebyla jako kolegyne,ale uvidime,pestu zdar
senssistar
31.Den 12/12 holkam se snad dari dobre :) jen jedne ,svetlaji listy , cim to??dostavaj vsechny stejne nazrat.. a jedna nejvyzsi ma divnej vrchol cca 10cm od vrchu je takova ochabla ,ale pod uz to kvete hezky ,ale spaleny to nevypada, sice meli jednu chvili lampu cca 25cm ale teploty byly kolem 27°C. Tak nevim uvidim co stoho bude :)

nejake foto ale zas bohuzel mobilem :) priste uz snad bude i co fotit tak vyndam zase kanooon:)
krobak
:) konečne foto. Som si začínal myslieť, že nám tu na to kašleš :D. Pekne sa začínajú rysovať. Máš tam celkom "narváno", sledujem čo bude ďalej. Držím palec.
senssistar
Krobak: Neni cas fotit :D no je jich tam trochu vic :) ,chtel jsem dat 2ks ven abych mel ctverec 25ks ale nevybral jsem 2 nejhorsi :) kazda je dobra:D necham tak jak jsou :) musej se trocha zmacknout.:))
senssistar
Dotaz muze se neco stat kdyz lampa bude cca 25 az 30 cm od vrchu ale teploty max do 28°???De to nejak presvitit bo tak neco?:) Nebo to tak muzu nechat?:))
MocnyOkurek
30cm je urcite v cajku. Rekl bych ze od velikosti dlane se to da. Copak uz ses dostal taky k maximu stanu? :D
fedousek
já osobně jedu 10 - 20 cm od vrchů... nějaké odrůdy to snášejí hůř a při přesvícení se chovají tak, že vrchy, v podstatě v palicích začínají vyrůstat skoro fosforově žluté lístečky - berte s nadsázkou(aspoň se tak tváří pod HPS)...
snad sem to nepopsal moc špatně :-) každopádně sem je nikdy tímhle neodvařil a květ probíhal bez problémů dál... jinak při přesvícení nehraje teplota roli...
senssistar
Ok tak necham byt jak je:)

MocnyOkurek:no jeste by misto cca 30cm bylo :) ,ale musel bych posouvat celou ventilaci a to se mi nechtelo:)a.co ty tvy fotky?:)
MocnyOkurek
No sem lamak zapomel sem v nedeli fotak u mait jak sem od tama vypalil. Zkusim si vzpomenout pri ceste z prace a dneska bych udelal.
senssistar
34.Den 12/12 holky pekne bobtnaj :) zalivka 4ml/bloom 2ml/l topmax ,algamic , grow

Aby to nebylo vse pri zalivce sem v substratu objevil larvy nejspis smutnic :( Co ted ?? mam 6 lepovych desek u kvetinacu , jak na ty larvy?? Vyschnutim je zrejme nezabiju jelikoz pri dnesni zalivce byly proschnuty az az ,vcera jsem byl linej a zalejval sem o den dele ,dnes uz byly uvadle.
Dneska jedu do mesta muzu se stavit do Gshopu , nebo zahradnictvi. Co koupit?
Fanatik
Na to jsem použil hlístice ;) Jestli to jsou smutnice
http://www.biocont.cz/cz/eshop/stei...feltiae_i10.htm
MocnyOkurek
No existuje mnozstvi ppripravku. Nejlepsi mas asi ty hlistice nebo jak se jim nadava. Koupis si jich 5mio nasadis a ony ty svine pozerou. Jeste existuje chemie ci bio chemie. Ja neco zkousel ale fungovalo to slusne jen v uzavrenych kvetinacich kdyz sem to stejne pouzil v air potech tak tovubec nefungovalo, pac ty svine se nadechli pres ty dirky :).
senssistar
A ty hlistice maj v Gshopu?Nebo se to musi objednat??
Fanatik: A co by to mohlo jeste bejt ?:)
Fanatik
Nvm, chce to porovnat s fotkama. Už jsem tady četl hodně příspěvků o havěti v mediu, ne vždy musí škodit. Jak máš 200kč, raději to kup. Do týdne jsem měl v boxu klid ;)
senssistar
Ja to moc nezkoumal :) prolil jsem kvetinac a jak protekla voda v podtacku byly mali bily larvy"cervici" tak sem je dicky vylil do hajzlu a sem tam sem videl i na vrchu pudy..
A ty hlistice sezenu v Gshpu nebo nekde v zahradkarstvi nebo musim objednat??
Fanatik
No je to živý organizmus a musí se aplikovat co nejdřív a skladovat v chládku. Gshop je mít asi nebude, ale z toho odkazu je dovezli do dvou dnů
MocnyOkurek
Toz zkus googla ze jo me to naslo treba toto http://www.diskont-zahradkar.cz/nem...ilionu-hlistic/ . Ale tady na foru jsem videl odkaz na nejaky jiny obchody tak zkus prohledat.
senssistar
Ok diky vam, panove ;) Po necem mrknu. A prezije to Ceskou postu vtomhle vedru?:) jinak divny ze zadny musky nemam v boxu ne? Nebo je brzo?
MocnyOkurek
No pokud nemas obsypany lepovy desky je to divny. Ja sem teda smutnice mel uz 2x a ty larvy sem nevidel nikdy. Mozna sem ale zasahl v dobu kdy jich tam bylo malo a nejak je dorazil. Posledni kolo jak sem jel to AJ atd.. tak sem mel nektery lepovky uplne obsypane ale larvu sem nikda nevidel a kytky taky vypadaly v pohode. Pri koukani na korenovej bal sem si take niceho nesviml.
senssistar
Hm to teda je:/ Tak co by to mohlo bejt ??Bily cervici ?? A bylo jich v podtacku dost kdyz sem prolil kvetnik.
TommyGun
A nemáš tam náhodou chvostoskoky?
senssistar
Tak je to mozny ,ale prej nejak neskodi co sem ted cetl ???Nebo radsi vyhubit? A ciim?
MocnyOkurek
Zkus larvu nafotit a najebat to do googlu. Jako hledat pomoci obrazku. Google ma slusny algoritmy takze ti vyplivne mozne hajzly co se ti tam promenadujou.
senssistar
36.Den 12/12 ...
Cerviky ci larvy nejspis chvostoskoce zatim neresim , kytky vypadaj Ok. Zkusim zalivat o den dele nez doted a holky budou mit dicky jeden den sucho:) treba se jich zbavim a holky prezijou:D
Jinak pohled do Boxu hezci a hezci:) palice se pekne nafukujou:) jenom vune nic moc ,nic vyrazneho ale nevoni mi to. Jinak zatim snad vse Ok:)
Nejake foto zase mobilem bohuzel:)


Up: Nevite cim muze byt zpusobene zloutnuti jedne jedine kytky z boxu??Ma stejne podminky jako vsechny ostatni:) Kvete hezky ale listy jsou komplet zlute :)
senssistar
40.Den 12/12
senssistar
42.Den 12/12

zalivka 4ml/l bloom 3ml/topmax 1ml/lgrow teploty den:23-25°C (Premyslim ze dam lampu zase nize kdyz se ochladilo co myslite ??Tedka je cca 25-30cm) teploty noc 17°C vlhkost den 40% noc 60%
Chvostoskoce mam stale ale nejak neresim snazim se nechavat vice na suchu a davat mensi zalivky :)
Nejake fotoz ,bohuzel zas mobilem:)
krobak
Opäť veľmi pekné to máš, Ed si drží povesť. Tiež sa mi objavil chvostoskok v hline na spodnej časti kvetináčov, neriešil som to. V tých horkách sa moc nedalo znížiť zálievku. Nechal som preschnúť poriadne hlinu, potom vymizli. Každej som lial 1,5l denne. Sledujem, držim palec.
senssistar
44.den 12/12
Zalivka 5ml/l topmax,bloom 2ml/l grow

Chvostoskoc je nejspis pryc :) Dnes sem ho na zadny kytce nevidel..
senssistar
46. Den 12/12 :)

Edik krasne nabyva na vaze :) K par kusum jsem musel pridat druhou bambusovou tycku na podepreni ,jedna nestacila :D Jeste cca 2 zalivky z hnojkama a pak uz jen voda az do konce, takze proplach bude trvat cca 14dni+ :)

Uz tedkom premejslim co pojedu dalsi rundu :) 3.kolo uz jsem chtel jet hydro ,ci aero ale pojedu opet hlinu 16 ks a chtel bych zkusit aspon 4 genetiky v boxu :) zatim to vypada ze sestava bude : Mazar , KaliDog , White Russian , BluberryXCritical mass :)
senssistar
Dnes je 52.den 12/12 ,foto jsou z 50 dnu 12/12 :)
Bobtnaj a botnaj :) zitra dam posledni zalivku z hnojema a pak uz jen voda.
Teploty a vlhkost den 26,5°C a 39% noc 18°C a 60%...
Uz mi i zacli vonet :) hodne jemna ovocna vune z nadechem citrusu :)
senssistar
Dneska v 53dnu 12/12 probehla posledni zalivka hnojkama 5ml/l topmax 4ml/l bloom. A ted jeste cca 14 dni budou na vode :) vsechno vypada Ok a uz se nemuzu dockat kosy :D
senssistar
54.Den 12/12 uz se to bliziiii :) :D
senssistar
60.Den 12/12
Dnes na pri kontrole boxu sem v rohu na jedne vrcholovce objevil seschlej vrch ,tak sem ten vrch usmikl ale bez plisne ,takze nechapu jak je to mozne :)) Tak sem to hned zkusil ubalit a byl jsem jak delo:D
senssistar
Tak sklizeno bylo v 65.dnu 12/12. Sklidil jsem drive nez jsem planoval ale musel jsem odjet za praci. Jeste by tyden snesli :) Foto sem ani vty rychlosti zadny nestihl:) Tak dodam foto susiny az bude vse doschle :) Zatim sem jednu kyti ususil trosicku rychlejc nad krbem :) A pecka! Tvrdy lepkavy sisky ktery me odpali do jiny dimenze :D Chut jemna tropicka ,ale pri poradnym praasku se dicky zakuckam:D dosti tezkej naaper do plic :) tipovacku vyhlasovat nebudu ale pak sem napisu gramaz:) zatim to tipuju ze bych se mohl priblizit k 1g/W. Zatim na jedne ususene kyti bylo 25g a nebyla nejvetsi :) a kdyz vezmu ze jich mam jeste 26 tak to vychazi na hezky cisla :)
krobak
Usušené? Foto by som rád nejaké videl, nebudem sám koho to zaujíma. Svietiš na ďalšie kolo? :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma