Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Holland a cofeshopy - Klikni zde pro originální téma
Archi
Nazdar,
mám v plánu vyrazit do Nizozemí a chtěl bych se zeptat jak je to v této krásné zemi s prodejem cizincům mimo Amsterodam?
Druhý dotaz je jestli se v Nizozemí kontroluje hulení u řidičů a jak?

Předem děkuji vážené osazenstvo Groweru za odpovědi
carlos
Co jsem slyšel tak začalo úřady nějak zajímat kde se vlastně bere to velkoobchodní hulení do coffeeshopů a začali po tom jít.. Týká se to i třeba producentů semen, ti se jak známo přesouvají do Španělska, kde proběhla legalizace pěstování před pár dny.

Osobně jsem byl v NL před rokem a to vše bylo při starém.
Archi
Loni jsem tam byl jen v AM, ale po Holandu jsem nejezdil, tak by mě zajímalo jak je to jinde. Před loňským odjezdem se šířila informace, že mimo Rotterdam a Amsterdam je prodej cizincům zakázán, tak se ptám, jestli má někdo nějaké čerstvé info. Za informace starší než rok děkuji, ale nepřijdou mi relevantní, svět se mění opravdu rychle. Přesto opravdu děkuji.
carlos
To muzu potvrdit... V Rotterdamu bez sance, Amsterdam stale ok i pro turisty. Nebyl problem si ale koupit levne treba v malem coffeeshopu nekde ve vesnickach/mesteckach v oblastech kolem Amstru (tam ta narizeni asi neberou moc vazne).
Archi
To jsem chtěl vědět. A nevíš jak je to s tím řízením vozidel? Jdou po tom?
LeFly
Čus, my tam byli letos s partou, tedy jen v AM a v cofee bez problémů. Měli sme i tu čest s holand police a byli ok, ikdyž na hulení nás netestovali. To až němčouři, pěkně číhaj za hranicema a hned nás čapli, ale naštěstí to byli docela fajn dědové a i když řidič načůral pasiv a takovej spornej aktiv, tak nás nechali. Ale je to o štěstí...
carlos
Tak tak, v Nemecku nikdy nebalit a nehulit na odpocivadlech!

Vubec neco vezt pres Nemecko si koleduje o pruser. Kobra 11 to ma zmakly!
carlos
Zpet k tematu, aktualni situace v Holandu je, ze probehla vlna podobna te v CR pred dvema lety. Growshopy zaviraji, komercni produkce do coffeshopu je potirana. Vice treba na blogu Sensi Seeds: http://sensiseeds.com/en/blog/the-growshop-offensive/

Do cca 40 let platne tolerantni legislativy dovolujici pestovani pro osobni potrebu bylo vlozeno slovo "profesionalni technika", takze pokud svitite indoor nelze to povazovat za soukromou produkci.
MocnyOkurek
Je zajimavy ze vsude se to spise zacina uvolnovat a tulipani znami svou mekotou na lehky drogy zacinaj pritvrzovat.
Jurgiano
Holandsko je super krajina určite treab navštíviť :) Weed treba zhánať na ulici, my sme si našli dílera za 2 eura gram :)
Jablko
https://www.novinky.cz/zahranicni/e...p-v-evrope.html

Tak tady to máte museli udělat ustupek aby mohli dál prodávat MJ cizincum škoda ale těch zavřených coffeshopu :(
crazyben
Tak ono je to obecne lepsi pryc z Amstru...

je uz to teda par let, ale par km za amstrem ceny o 1/3 mensi (skoda ze uz sem mel nakoupeno). V tom amstru mi proslo ze ty ceny byly nastaveny pro ty turisty... dnes nevim... tenkrat to prodavat mohli i cizincum jeste.
crazyben
citace:
Původní příspěvek od Jurgiano
Holandsko je super krajina určite treab navštíviť :) Weed treba zhánať na ulici, my sme si našli dílera za 2 eura gram :)



:D no u takovyho bych si pak nebyl moc jistej tim co kupuju... do holandu sem tenkrat jel ochutnat mistni pecky... sehnat g za 2e prumerny komercni travy dokazu i u nas (kdyz toho bude vic), na to nikam cestovat nemusim.
Jablko
No ja tam byl zhruba před půl rokem v centru sme si dokázaly pořídit vzorek i za 16euro ale to byl TOP model z jejich nabídky ale nic slavnýho nakonec sme chodily do Hunters coffeshopu 8-10e za gram slušnýho matroše za mě tam vyhral model Bubble gum ale užil sem si zněj jen 2 brčka pak ho bratránek nekde vytrousil cestou na kole ...Jinak na tom biku sme jeli až k moři na tu pláž co tam je nevim jak je to presne daleko cca 20-30km cesta zajimava videli sme spousta super věcí a nekonečnou rovinku akorát nechapu teda jak je možný že cestou tam i zpátky foukal celkem silnej protivitr takže se nejelo moc hezky jak by človek cekal od rovinky :D. Jo a abych to dokoncil tak sme cestou na žadnej coffe shop nenarazily , jak to tam mají? Ty sou vsude i za hranici Amsterdamu? Nastestí sme byly na cestu zásobený ale čekal sem ze za Amstrem narazíme na coffe kde nebudou ceny nastřeleny jako v centru ale nic sem nevidel .


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma