Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Vanilla Kush_hlína_600w - Klikni zde pro originální téma
LeFly
Tak, po delší době přidám jeden round na grower.

Takže vybavení:
- Homebox evolution 120x120x200
- ufo Prima klima 800m3/h PK 160 TC
- uhlíkový filtr Prima klima 800-1150m3/h 160mm
- předřadník Lumatek 250w-660w
- 400w elektrox MH
- 600w gib extreme output HPS
- Waveflektor xl
- zvlhčovačka Humi cornwall 6l
- ofuk Advanced star klips 20cm
- ofuk BLT boxfan 16"
- vzduchové potrubí 160mm
- nějaké blbiny jako teploměr, easy rolls, prodlužka, analogové spínací hodiny...

Řízky zasazeny do 11l teku květináčů, hlína je od Bio Green - grow mix, na dně drenáž z keramzitu a do hlíny ještě přimíchán perlit kvůli provzdušnění. Hnojky od Biobizz - root juice, fish mix, grow, bloom, top max.

Holky zasazeny 4.7., od matkáře vím, že pokvetou cca 60dní a prý mám přepnout při cca 30cm, že se hodně táhnou, ale na netu sem našel opak, tak prosím, kdo máte s Vanillkou zkušenost, uvítám rady...
LeFly
A ještě další foto...
Jáá
cau jel jsem vanila ksh a opravdu se tahne jak svin z40cm narostli na 140cm at se dari je to brutal vzorek
ten_hodnej
ahoj, myslim ze 30-40cm a pak prepnout bude ideal, jenom bych se chtel zeptat co te vedlo k tomu ukotveni pachace takhle venku? podle me by se vesel i dovnitr a nemusel bys vrtat do stropu, ale samozrejme to takhle taky jde :) i kdyz pachac na rustu je trochu zbytecny jelikoz kytky zatim nevoni a akorat ta vysoka vlhkost co jde odtahem ven tomu filtru nedela moc dobre... jinak budu sledovat a preju ti uspesny kolo :)
LeFly
Jáá - díky, tak přepnu brzo, lepší dřív než pozdě;-)

ten_hodnej - vešel by se dovnitř, ale je to velká kráva a ubíral by dost prostoru, navíc v místnosti nic jinýho než box neni a ve stropě je to kvůli vibracím z ufa. Nechci provokovat sousedy a teď v létě frčí na 100%... Jasný, nemusí to teď být napojený, ale páč je teď vedro, tak musim na kytky dost fučet, takže vlhkost nic moc, ale rostou pěkně...

Díky, snad se vše vydaří...
LeFly
fotky z 12.7.

holky krásně rostou, nejvyšší má cca 30cm a nejnižší cca 18cm, dvě nejvyšší zastřihnu, aby se srovnaly a potom budu přepínat...

a s tím pacháčem mi to nedalo, takže prozatím odpojen;-)
LeFly
Takže dnes jsem princeznám přepnul na květ, po pročtení pár názorů na watáž při přepínání a výsledek, sem přepnul na 660w.. Chtěl sem původně přepnout na 600w a až později 660w, ale zdejší argumenty mě přesvědčili a zkusím to takhle, pokud nebudu spokojen, zkusím to příště jinak.

Kytky sou foceny po přepnutí, chvíli byly bez světla a orosila je zvlhčovačka, tak jsou trošku zvadlé..

Takže 12dní 18/6 a dnes přepnuto na květ na 660w.
LeFly
fotky 10dní 12/12

Takže po pár dnech malej Up..

Teploty jsou teď ok, když opadly vedra, den 24-30°C/ noc 19-22°C, vlhkost cca kolem 50%. Už sem připl zpátky pacháč na ufo, vlhkost už nejni a kytičky začínaj jemně vonět.. A přidal sem ofuk - spíš mega ofuk - blt boxfan, pěkně profukuje spodek, tak snad nebudou svilušky, bestie jedny..

Hnojky dostávaj: grow 1ml, bloom 1ml a dnes dostaly i fish mix 1ml, příští zálivka bude už s top maxem..

Rostou pěkně, pokusim se vyfotit i za tmy kvůli barvě. Překvapilo mě, že už se rozjíždí i pestíky, většinou mi hnaly až po 14ti dnech.. Toť vše, zatim až na teploty bez problému a ještě sem oškubal spodní větve, který už nedoženou, tak ať to de do vrchu. Nejvyšší princezna je cca 70cm, nejnižší 53cm, ale jinak je to docela srovnaný..
AkatronChronic
Solidní práce :) jsem zjedav na další příspěvky :)
LeFly
13 den 12/12

děvčata už začínají pořádně nakvétat a vonět:D, možná to chtělo ještě tak dva tři dny na růstu, ale snad ještě trošku povylezou..

zálivka: 1ml grow, 2ml bloom, 1ml top max

teploty stále 25-29°C den, 19-22°C noc, vlhkost cca 45%
LeFly
AkatronChronic: díky, ale mohlo to být lepší, trošku sem prošvih zastřihávání, chtěl sem 2-4topy na kytí, takže příští kolo:D
AkatronChronic
Už tedka vidím že to bude obalený jako prase :)
LeFly
18. den 12/12

květinky už vážně pěkně voní:D a začíná být na co koukat, takže pár fotek z dneška..

hnojky: grow 1ml/l, bloom 2ml/l, top max 1ml/l a dnes i fish mix 0,5ml/l

teploty se zase trošku zvedají s letním počasím, ale snad to už nebude tak hrozné, takže dost řečí a foto....
LeFly
21. den 12/12

takže slíbené fotky za tmy...
LeFly
34. den 12/12


Kopretinky pěkně kynou, konečně přešly ty brutál vedra a teploty se dostaly pod 30°C přes den. Hnojky momentálně grow - 1ml, bloom - 3ml a topmax - 3ml + občas fishmix na přilepšenou;-)

A pár fotozzz... Omluvte prosím kvalitu, foťák je na vejletě, tak pouze mobil....
LeFly
39. den 12/12


jen pár fotek na pokochání....
LeFly
a další...
LeFly
41. den 12/12

takže hnojky už jedou naplno: grow 1ml, bloom 4ml, top max 4ml + každou třetí zálivku fish mix 1ml

teplota se stále drží den max 30°C noc 21°C, vlhkost je v průměru 50%

A tady je pár fotek za tmy...:D dělaj mi radost :D jinak ty listy ve skutečnosti nejsou tak žluté, jen se mi tam zrovna odráželo slunko;-)
LeFly
51. den 12/12

Tak přidám malej uppp...

Dosud pohodovej grow se trochu pokazil díky plísni na dvou topech, který musely pryč. Snad sem to ale chytil včas, zatím se neukázala jinde, tak budu jen doufat. Je fakt, že ty teploty v týdnu byly opět trošku vyšší a udělal se mi v roomu takovej malej skleník a vlhkost byla cca na 60%, bohužel s tim nešlo nic moc dělat, takže si to vybralo svou daň. Ale teď už je zas vlhkost OK, tak snad už to tak zůstane. Takže teď pokaždý kytky prohlížim v rukavicích jako chirurg:D a opatrně koukám do největších palic, jestli neplesnivěj.

Jinak už sou jen na vodě a blížíme se do finále (pokud si teda ta zku*vená plíseň dá pokoj a něco mi nechá), teploty sou teď - asi poprvé za celé léto - parádní, den cca 26°C a noc cca 19°C a pomalu začínám kontrolovat zabarvení trichomů..

A fotečky...
LeFly
A tady ještě fotky plísně a který to byli vrcholky... Celkem mě překvapilo, že byly tak daleko od sebe a mezi nima zdravý kytky, čili dvě různý ložiska zároveň.... Nojo zku*vená práce!

Takže vrcholky sem odříz, odvez pryč a rozpitval. Podařilo se mi zachránit pár kousíčků, který byly ještě čistý, tak na nich teď zkoušim water curing. Poněvadž když se to nepovede, líto mi jich nebude a kouřitelný by to stejně bez toho asi moc nebylo kvůli hnojkám, takže jeden větší kousek je ve vodě a tři další v malinový mirindě:D
TommyGun
Zdar, plíseň je zrádná.. taky jsem s ní bojaval.. ale stačilo přidat na intenzivě odtahu plus lepší ofuky a bylo vystaráno.. ať se daří.
LeFly
TommyGun: jojo, ofuky nutný, běžej mi 24hod denně. Bez pořádnýho ofuku ani ránu:D Jinak zatím hrozba zahnána, nikam se to zatím nerozšířilo, tak snad dá ta mrcha pokoj...



54. den 12/12

Jen pár makro fotek na pokoukání, trichomy se začly krásně barvit do jantarové, lépe je to vidět pod mikroskopem. Každopádně řekl bych, že jantarových už je tak 20-30% takže o víkendu asi půjdou dolu..
LeFly
Včera proběhla kosa, byl to 58 den 12/12, s tím že sem v pátek po zhasnutí světlo vypl a demontoval, abych v sobotu sklízel za "tmy". Trichomy byly tak 50/50 jantar a cloudy, sem zvědav na účinky, hehe:)

Takže tady je pár posledních předsklizňových foteček a taková - spíš marná - snaha vyfotit trichomy....
LeFly
A tady už máme fotky holek po manikůře...:D

Byla to makačka, ale byl sem překvapen jak rychle sme to ve dvou zvládly. Konečně sem si v Gshopu koupil stříhací nůžtičky a fakt paráda! Za asi 80Kč to byl můj nejlepší kauf za poslední dobu, dřív sem to dělal manikůrníma a to byl očistec... Prsty bolavý, šlo to pomalu, hrůza děs.

Některý holky sou slabší, některý nad očekávání, sem zvědav jak se to zprůměruje ve výsledku.... A tady tedy koláž všech 16kytiček;)
LeFly
A tady konečně vyhlašuji TIPOVAČKU!

K+ pro 3 nejbližší tipy:D a ještě pár fotek pro inspiraci...

Já radši tipovat nebudu, jen tiše doufám, že překročím hranici 500g - pod 600W jedu poprvé, takže by to bylo moc fajn. Trochu to pokazila plíseň, která mi zničila 2 topy, takže příští kolo snad bez ní..

Jak říkám, radši budu pesimista a potom příjemně překvapen, než optimista a zklamán;)


Jinak ještě mám takové nutkání srovnat 400W s 600W. Že budou topy nafouklejší sem čekal - a mé očekávání to splnilo - ale velmi příjemně mě překvapila kvalita a velikost vrcholků bočních větví, který sou občas fakt nářez:D
ten_hodnej
zdar mas to pekny, ale pul kila tam nevidim, tipuju tak 483g, preju ale vic ))
!ZAU!
433.23
koles
415 dží finálního produktu ;)
senssistar
Tipuju 433g ale urco tam je vic ;)
techem
já tam vidím 401 gramáčů....ale samo přeju mnohem více ;)
moc pěkné!!!
Kiddnaped
vidím to tak na 425g přejí víc samo :-)
Efendy
432g
petr616
399g
RENE.2
477g
fedousek
480ggg
TommyGun
524,3
Witko69
411 g
Bohém
405galaxy´s :)
plesnivá noha
543g
podpapirnik
435g ale přeju víc!!!!
LeFly
Tak jsem tu s výsledky...

Kytky uschly trošku rychleji než bylo zamýšleno, nicméně na chuti to není poznat:) Je dost věcí ke zlepšení, hlavně se chci příště vyvarovat plísně, těch palic bylo škoda a ty vedra asi taky nebyly nic moc, ačkoliv to kytí zvládly bravurně, tak snad příští kolo bude o něco vydařenější.

Ještě musím doporučit Vanilla Kush, je to vážně bezproblémová kytka, za celou dobu si v těch vedrech nestěžovala, žádné problémy s hnojením, nic. V květu nijak extra nesmrděla, ikdyž pacháč určitě potřeba je (ale oproti třeba LA Cannalope je to prd:D), zato teď je sušina cítit pěkně vydatně:) a je nádherně pokrytá pryskyřicí.

A teď přátelé a kamarádi tu máme výsledek, který asi většinu z Vás překvapí:D

533gé! je finální výsledek, takže za mě veliká spokojenost.....

1. místo TommyGun s tipem 524,3g
2. místo plesnivá noha a tip 543g
3. místo ten_hodnej s tipem 483g

Takže pánové K+

Děkuji všem za tipy a sledování a ještě bude smokereport...
Pajas
hodně pěkný :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma