Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
4xSweet Tooth + 5x Magnum AF - Klikni zde pro originální téma
Jamés
Zdarec,po roční pauze s pěstováním,zase něco přihodím...
Letos jedu zuby od Barneyho,na které myslím už od loňska a k tomu jsem se nechal ukecat na automaty Magnum od Buddha seeds.

Substrát:Plagron lightmix,Biobizz lightmix (ta hlína co byla v zahrádce nevypadala nic moc)

Hnojky:
Růst-Guanokalong 1kg za 300Kč
Květ-PK 13-14 (250ml)
Jamés
Docela úspěšnost při klíčení z 10 semen vylezlo 9..předpěstoval jsem je cca měsíc v propagátoru
Jamés
Zuby vyska cca 60-70cm,ohybano kolinky,3x zastipnuto
Jamés
A cela zahradka i s rajcaty a hraskem :D
Jamés
Momentalně bojuju s havětí..svilušky i mšice proveden postřik Neudosanem...na fotkách zuby,zatím to vypadá nadějně..a otázka na vas: kytky ohýbam temi vetsimi kolínky z Growshopu..mám ie po case sundat nebo je tam muzu nechat do konce?ony sety vethe zacnou totiz vracet zpatky kdyz je sundam,ale zase nechci aby to brqnilo pristupu zivin...
Jamés
Nejak mi ty fotky je*ou
Jamés
Magnumy - zacnu tim ze vsech 5 zije :D...ze bych z nich byl nejak nadseny se ale rict neda,nevim cim,ale asi jsem to nejak pos*al s presazenim..2 kusy (40cm),nejak stagnuji zacaly nakvetat,ale ted mi prijde jak by se zastavily a nevim cim to...dalsi 2 kusy (30-40 cm) pekne kvetou alenic moc nanich asi nebude..ten posledni je tak jediny co dela cest svemu jmenu asi 90 cm pred tydnem zacal kvet,vypada to zatim dobre..
vendiz
Dal bych na to dost, že se sekly díky přesazení.AF sázim jedině do finálních oběmů nádob
nebo rovnou do země a nikdy nebyl problém.Jen muj názor ale držim palce ať to dobře
dopadne.
Jamés
vendiz :taky si to myslím,ale mel jsem bobky z mrazíků a chtel bych stihnout jeste jedno kolo tech automatu,tak snad napravím reputaci..ty prvni dva magnumy tak za 2 tydny sklizím..
Jamés
Zdarec..tak zase něco přihodím.

Sweeth tooth se pěkně košatí,každý týden to ohýbám kolínky a výsledky už jdou vidět,taky jsem po měsíci zase přidal guano,jediné co me sere jsou ty mšice,nekonečný boj fakt :/..
max.výška 1m..ta nejnižší a nejširší ma asi 80cm...

Foto
- č.1 - pohled z obýváku :D
-č.2;3-první ST

-
Jamés
Taky jsem jim dnes ubližoval a zlomil pár větviček:-)
Jamés
Druhý ST
Jamés
třetí ST
Jamés
A ještě poslední ST
Jamés
Magnumy - zatím je to v pohodě dva kusy dozrávaj dostávají už jen vodu s upravenym ph ten 1.pujde pod kosu jeste než se zkazí počasí,trichomy už mírně zakalené,ten druhý má ještě tak 2 týdny čas...
3. a 4. kus z toho jak byly zasklé už se oklepaly a naštěstí kvetou dál,ale minimálně měsíc si ještě počkám..hnojím PK13/14 jednou týdně
5. kus už pěkně kvete a i ten výnos bude optimální tvoří se pěkný vrchol a je pěkně rozvětvený PK13/14...

Sklízet budu všechny na dvakrát tak že sklidím top a spodky nechám dozrát
Jamés
První magnum pujde jako první
Jamés
Tady ty dvě zasekavky,vypadalo to hůř ale už se spravují a pokračují v květu
Jamés
a poslední Magnum ten největší minimalně ještě 3 tydny tipuju,ale vypadá moc vábně:-D ...
Druhá fotka no trošku jsem si zařezal abych to nezapomnel ale pod svetlo už nejdou necham to za oknem v pařníku použil jsem práškový stimulax a substrát pro řízkování teplota od 18 do 23 stupňů Celsiových :-)
Jamés
Tak jak jsem sliboval nez se zkazí počasí...jelikož hlásí nějaké bouřky tak už si do toho nenechám nachcat,trichomy zakalené,takže dnes večer se chystá kosa dvou magnumů,(ten druhů bych ještě klidně nechal,ale objevil jsem maličko plísně takže nebudu na nic čekat a ty topy sklidím..později přihodím i smokereport..mějte se famfárově :D
Jamés
Sklizeň topu probehla,tak nejaké ochutnávky palice tvrdé kompaktní vůně je velmi kořeněná se sladkým nádechem,uvidíme až budou usušené,zatím z toho mam dobrý pocit ikdyž výnos nebyl takový jak jsem si představoval,ale to bylo zpusobeno mojí vinou :-)
Jamés
Zdravíčko..nedalo mi to a musím to sem hodit jak se daří..
Zuby jsem naohybal do finanlní podoby a už to nechám rust na knedlíky,taky jsem jim dal dnes guano v zalivce a postřik neudosanem proti havěti..tři kusy mají výšku 90 cm a jeden 80 cm,takže mi to ten plot snad nepřeroste a o to jde :-)...
Jamés
...a Magnumy,sice už jsem koštoval,ale ještě to není uplně suché,takže nebudu zatím hodnotit..první dvě fotky jsou na dozrání spodky a ten zbytek :-)...minimalně ještě 3týdny bych to viděl každý je nakvetený jinak no.
Jamés
zdravíčko,po delší době,měl jsem toho nejak moc :-D ..
takže dokončím nejdřív ty Magnumy 4 už mám sklizené a poslednímu necham ještě pár dní..

Struktura paliček:jsou pěkně osypané přiskiřicí,dost tvrde s hodně pronikavou vůní.
Kouř:je dost těžký,jemně nasládlý připomíná mi to afghánce..učinek spíš indikový...

Celkem k automatům,kdybych se líp připravil mohlo to dopadnout líp ale jinak je pruměr na kytku nejakych 40 g..bohužel automaty mi normální kytky asi nikdy nenahradí rád jim rozkazuju jak a kam maji rust,což ke krátkému životu aut. moc nejde :D
Jamés
A co se těch mých 4 zubů týče,tak to jsou princezny mam z nich radost,jde vidět že už se krátí den.
Momentalně maji neco kolem 160cm,ale už je to tak tak kvuli plotu,takže to ještě jednou a naposled ohnu až to začne nakvétat.
Viditelné změny na kytkách,vetvě už se začínaji shlukovat a první blizny venku a začly se zbavovat těch největších listů,přijemně voní hodně sladce v okruhu cca 12 metrů :-D ..
Co mě trochu zaráží je změna fenotypu ani nevim jestli je to možné,ale celou dobu rostly jako indiky,takže spíš menší do keříků,široké listy,ale ted jsou ty čepele uplně uzké jako by sativa,setkal se stím někdo?...nebo je to jen blbost kterou jsem vypolemizoval?:-D ..
Jamés
No řekněte sami..a hlídáme je,sorry za kvalitu fotek (mobil)
Jamés
..tak jsem si myslel,že se mi letos mutace vyhnou:-)..škoda no,měl jsem na té větvi políčeno na největší palici.taky jsem jim poprvé nalil PK13-14 ať se to trochu pohne už :-D ..

..jo a moje haze rajčata,nějak se jim nechce zrát:-D ..
Jamés
Menší info..Konečně to začalo KVETEME...holkám jsem podruhé nalil PK 13-14..nekompromisně jsem oholil spodky..a 3 kytky mám už ohnuté doufám že je to naposled protože už to nemám kam ohýbat :-D ..je z toho ted pekné SoG s mistem tak akorat na zalití:-)...cosi na tom asi bude ;-)
Jamés
ještě jedna
Jamés
..tak už nám to pěkně kyne :-)..příští týden planuju poslední dávku PK 13-14..jelikož mi dojdou zasoby a navíc je to chemka..taky jsem tam vysypal zbytky guana a už to nechám tak..zlomené dvě větvě,ale jsou porád živé,takže je tam nechám zatim..vypadá to že dvě kytky jsou spíš indikové phena a dvě víc do sativy..tak to asi zatím všé ;-)
Jamés
..
Jamés
..
Jamés
..
Jamés
.
Jamés
nejaké ty ochutnávky :-)...vypadá to slibně i počasí nám přeje,kosa planovana od pulky do konce října...jinak pred tydnem pohnojeno JidB..+par dní na to poslední dávka PK13-14...Dvěma kytkám už je kosa začínají trošku černat na listech ale věřím že to doklepou ;-) ..zatíím.
Jamés
Do piče!!vyjebané fotky:-D ..
Jamés
...
Jamés
..
Jamés
Poslední
Mard
Teda klobouk dolu! Já bych se bál mít takovejhle les, to je dost nápadný :D Ale gratuluji a držím palce aby to dojelo bez plísně do úspěšného konce!
Jamés
Ale tak les ani ne jen 4 kytky:-D :-D ..sousedi jsou v pohodě,už jsme domluveni na mastičky ;-) ..a ta výška je tak akorát 3kytky maj okolo 150-170cm,protože jsem se snažil co nejvíce roztahat je do šířky a myslím že se to povedlo,paličky sice budou trochu menší,ale když vidím jak na každou peče slunce a je všechno prosvícené tak to hřeje na duši :-)) a jedna kterou jsem nechal rust na hlavní palici ma asi 2metry a nějaké drobné,hlavně že to netrčí za plot :-D ,ale taky pujde jako poslední :-( ..snad to stihne
Jamés
Poslusne hlasim ze prvni kytka dozrala,trichomy uz jsou mlecne,takze ji dam jeste cas do soboty a seknu to,nenasel jsem zadnou plisen a ani na dalsich zatim,navic se mi ted trochu zlepsi proudeni vzduchu mezi kytkama...voni sladce,ale ne ovocne,spis jako karamel nebo neco podobneho ;)...zatim
Jamés
..pár čerstvých fotek..trochu jsem to stím počasím zařekl a jelikož to je tak jak to je(mrazy,možný déšť a dokonce i sníh,jsem se rozhodl seknout už vše,ty dvě kytí co jsem tam chtěl nechat by potřebovaly ještě tak dva tydny,ale pěkného pocasí,i tak to vypada skvěle,vonavé osypane...zatím jsem na tom co jsem sklidil (asi třetina) našel jednu paličku tak akorat na sklo plesniveho,takže to je taky duvod proč to tam nechci nechavat dele když je ted vlhkost imrvere 80-90%...později připojím smoke reporty a nejake fotky sušiny..mějté se ;-)
Jamés
..
Jamés
..
Jamés
A spodečky na dojetí až přijde krize,jak budou dobré?:-D ...čorky maji letos smůlu:-)..zatím asi muj nejlepší pěst co se množství a kvality týče,pravda ještě jsem to nehulil,takže nechval dne před večerem,ale myslím ze to bude cájk :-)..příští rok asi opět zkusím tuhle banku,velká spokojenost,kytky krásně rostlé,téměř dozrálé,bez plísně,bez čorek prostě paráda ;-)

Orange Bud-DP

Projekt Porodnice

Projekt porodnice next level outdoor 2013
Jamés
Tak abych to zakončil,vše už mám usušeno,něco i otestováno...
Pro Sweet Tooth jsem se rozhodl ze zkušeností kdy ho pěstil kámoš a pro mě to byl jeden z modelů který mě dokázal rozsekat.

4Kytky,ale 3 různé phenotypy..
bohužel ze čtyř kytek co jsem měl mi ho připomínala jen jedna kytka..klasická sladká vůně s vuní Skunk #1,tvrdé paličky(škoda že jsem si u ni zlomil vršek,ale já v létě říkal že mě to ješte bude mrzet :-D )..stav je sativový,když si to zakouřím v práci jedu jak drak,večně vychlámaný :-D paráda...
druhé pheno se dost podobá tomu předešlému,ale jen vůní,paličky vypadaj uplně jinak ale chutnaj podobně..taky převážně sativa
Třetí a čtvrté pheno jsou si hodně podobné,daly sice největší palice,ale chut je dost dušná,rozkašle mě to už po druhém prdu a tohle pokračuje až do konce špé..stím že to čtvrté pheno by potřebovalo ještě dozrát aspon 2 týdny..stav je nejdřív o ničem,jako bych kuřil nezhul,ale za 10 minut to najede(na tohle už jsem si zvyknul a kamoši se na tom taky dobře vym*dali kdy pořád kuřili jak savci že jim to nic nedělá a potom je člověk najde na křesle neschopné vyslovit ani slovo :-D :-D ..)..

Taky jsem zkoušel indoor verzi z řízků které jsem z toho udělal a to je uplně jiná lahoda,skvělá chuť,připomnělo mi to časy kdy jsem ještě daval 2kila za pytel skera :-D ..taková ta stará dobrá tráva :-)..indooru nemám co vytknout ;-) ..

původně jsem chtěl napsat jak to všechno zhermilo a zhermilo to,ale žadná hruza i tak mě to štve :-I ..příští rok si vykutím nějaké řezivo asi,ještě uvidím..každá kytka dala okolo 250g (některá víc,některá míň i tak jsem spokojen..at se vám všem daří,díky za k+ a příští rok zase tady ! snad:-D
anon383596
peknej venek k+ docela se divim ze bez plisne
Jamés
Jo to jsem zapomněl dopsat,veškerou plíseň co jsem našel byla maličká palička tak akorat na sklo...venku jsem nechal stonky s pár paličkami,protože se země nešly vytáhnout :-D a taky jako daň matce přírodě za povedenou sklizeň a jsou tam doted a žadná pliseň,což docela čumím i já :-D ..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma