Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Soma's Organics 2015 - Klikni zde pro originální téma
Soma
Hoi hoi! :rasta: Tak jsem si řekl, že po těch letech, co tu chodím nasávat inspiraci a rady ostatních guru growerů, že založím svůj malý skromný dread.

Jedu už čtvrtým rokem stejný lesní platz, který je bez problémů, bez čórek a bez devastace zvěří.

Letošní posádka:

10x Original Afghan regular(Bulldog seeds)
6x Early Skunk fem (Natural seeds)
1x Haze fem (Bulldog seeds)
1x Red Posion auto (Sweet seeds)
1x Cheese auto (Dinafem)
3x Sweet Cheese auto (Sweet seeds)
3x Road Runner #2 auto (Dinafem)
13x Haze Ryder auto (vlastní "selekce" je to generace F1 - rodiče jsou Haze x (Blue Ryder x Snow Ryder)

Early Skunk byl zasazen 25.4., vše ostatní jede od 25.5.

Pěstuji v 6ti dřevěných "postelích", každá z nich má obsah +/- 50L a v 6ti ořezaných pneumatikách.

Půdní mix:

150L černá rašelina
150L biobizz light mix
50L coco
50L worm humus
50L zahradní substrát
30L perlitu
2kg guáno kalong-prášek

Vše důkladně promícháno a v dírách pod "postelí" a pneu je cca 10L keramzitu jako drenáž. Ph půdy je stabilní, kousek od platzu vyvěrá ze skály horský pramen, který má pořád ph kolem 6,5-7 :banana:

Jako hnojky jsem jel vždy biobizz, plagron a nebo guáno. Letos ale pojedu čistě jen bio(to práškové guáno od kalongu), ať jsem taky in a v té bio partě :rasta:

No, to je asi tak pro začátek vše. Pokud mě něco napadne nebo si na něco vzpomenu, tak doplním info. Growu zdar a ať Vám to roste ogaři! :rasta:
Soma
Lesní platz, pár fotek dodám večer nebo zítra
jackson
hoj, ako to máš so slnkom? necloní ti porast okolo? Tiež mám podobný platz a ak to víde na jeseň spravím nejaký review :D držím palce :)
alpine
Moc pekne udelany plac...at se dari
Soma
Hoi, focené to bylo navečer, porost už je nyní upraven do patřičné výšky, takže nic necloní. Je to jižní strana, takže slunce tam pere celý den. Jinak okolo "mého" pozemku jsem na jaře nasadil vysoké traviny a upravil terén tak, že maskování je perfektní :rasta:
Soma
Nějaká ta fotka holek
foto 1 malincí Haze Ryders
foto 2 Early Skunk a home made pařníček za pár Kč (funkčnost 100%) :D
Soma
Hoi a zdravím! Holky se už šly dnes konečně opalovat ven, tak doufám, že se chytnou dobře, protože počasí hlásí bááájo! Sadil jsem 5x Early Skunk. Jednu jsem si nechal zatím na balkóně. Dostaly ještě root juice, ať nemají mocné stresy a zapustí kořeny :rasta: Substrát jsem celý prolil, ať nemusím přes víkend plašit a zalévat. Vypadají sice lehce zuboženě, ale to je dáno tím, že jsem je sadil už v 5:30 ráno, když ještě spaly :D Krom toho jsem aplikoval na kytky i celé okolí dávku biool proti savým hajzlům. Snad budou mít klid. Ještě jsem přidal oplocení kolem dokola kvůli kámošovi, co je na druhé fotce :banana: Tak ať se Vám všem daří!
Soma
Hoi děcka, tak jak Vám dupou králíci? :D :rasta: Dnes ráno jsem se byl mrknout na ty Early Skunky a všechny vypadají ok. Minulý týden jsem je zaštípl, tak jsem zvědavý, jak si s tím poradí. Dostaly ještě poslední dávku root juice. Od příštího týdne už začnou sosat po malých dávkách práškové guáno. Asi jim udělám čajíček s worm humusem :banana: Tak ať se Vám daří a pěstu zdar! :rasta:
Severus
cau, ty kanadsky listy ti celkem rychle rostou:-)
už aby ti zesílily stonky, takhle mám strach i za tebe z větru :D
Soma
Hoi, vydržely už pořádnou bouřku i kroupy :D, takže si myslím, že vůli mají pevnou jako Spartacus v okovech! :rasta:
jackson
nejaký up ?
Soma
Hoi, up určitě bude příští týden. Dodám fotky, info a podobně. Jinak holkám se daří skvěle. :banana:
Soma
Zdravím všechny growery! Po dlouhé době zde dávám balkónový up. Ten venkovní dodám zítra :)

Takže téměř všechny automaty jsou už sklizeny. Letos jsem je nejel na palice, ale na semínka. Všechny automaty jsem nechal oprcat tím nejlepším a nejvitálnějším samcem Haze Ryder. Probírku nejkvalitnějších semen a přesný počet sem dodám co nejdřív.

Red Posion x HR
Cheese x HR
Sweet Cheese x HR
Road Runner #2 x HR
Haze Ryder x HR

Největším letošním zklamáním je zatím Original Afghan. Z 10 semen se uchytily 4 a z toho 2 samice. Dále pak Haze, je to takový malý mrzák, který ani nestojí za řeč. Navíc to bylo bonusové semeno, takže žádnou velkou slávu jsem od toho ani neočekával. Vše od Bulldog Seeds.

Naopak zatím největším překvapením je Early Skunk od Natural Seeds. Ze 6 semen vylezlo všech 6 a nyní už krásně kvetou. Za málo peněz-hodně muziky.

Toť zatím vše. Více informací a fotek dodám zítra. Ať se Vám sklizeň vydaří! :rasta:

foto1 - Early Skunk balkón
foto2 - Early Skunk balkón
foto3 - Haze Ryder #1
foto4 - Haze Ryder #2
Soma
Hoi všem, tak dnes přináším druhou část UPu z outdoor platzu. Všem pěti Early Skunkům se daří dobře, jsou zdravé a vitální, akorát na ně popadalo pár větví, tak jsou vše možně zohýbané a pokroucené. Vypadají divně, ale žádné větší škody neutrpěly. Dnes dostaly čerstvě "uvařený" compost tea jako poslední energetickou infuzi před následujícími třemi týdny flushingu.

Jinak místo jsem jako každý rok pečlivě uklidil, zametl a odnesl všechno přebytečné listí a jehličí ze země, abych eliminoval co nejvíce riziko vzniku plísně a přílišné vlhkosti z okolního travnatého, listnatého a jehličnatého bordelu. Předchozí tři sezóny se mi péče vždy vyplatila. Žádná plíseň ani náznak.

Všechny přiložená fota jsou Early Skunk od Natural Seeds.
Soma
Nevím proč, ale skoro všechny fotky se nahrály převrácené...
Soma
Hoi všichni, zdravím Vás a přeji mnoho podzimních sklizňových úspěchů. Dnes přidávám menší foto update finishujícího balkónu a venkovní zahrádky. Na balkóně zůstává Early Skunk, Haze Ryder a chcípák Haze. Od 1.10. dostávají všechny pravidelný průplach vodou a 23.10. bych to viděl na kosu, jelikož venku už mrzne, ale holky jsou celkem odolné. Plíseň zatím žádná.

foto1 Early Skunk
foto2 Haze Ryder
Soma
Venkovní zahrada - vše Early Skunk

kytka1
kytka2
kytka3
kytka4
kytka5
Soma
Nyní nějaký ten BUD PORN
Jurgiano
Tie kytky sa ťahajú za svetlom majú málo svetla ...
Soma
Čus, myslím, že netahaj. Oholil jsem všechny spodní větve a nechal jen to nejlepší. Loňský OG Kush měl kolem 2m a nebylo to žádné koště. Peace :rasta:
Soma
Hoi všem, tak včera proběhla kosa všech Early Skunků co byly venku. Z 5ti kytek byly 3 phena. Jedno do fialova, druhé do tmavě zelené a třetí světle zelené(ten byl mrzák).

foto1 fialové pheno
foto2 fialové
foto3 fialové
Soma
Zde přikládám již očesané paličky. Foto sušiny + smoke report dodám do 14ti dní. Nyní již není kam spěchat :rasta: Abych to shrnul, tak letos jsem dával pouze práškové guáno, jak růst, tak květ. Flush probíhal cca 3 týdny před sklizní a ve výsledku plíseň žádná. Jinak přeji všem hodně zdaru a díky za všechny K+ od lidí, co to zde sledovali.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma