Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
Vápník - Klikni zde pro originální téma
Borda
Zdravím komunitu. Už nějaké to kolo se potýkám v půlce květu s častým problémem. Na foru jsem našel že je to deficit vápníku. Tak jsem se snažil najít i nějaké to řešení ale moc toho nebylo. Zajímalo by mne zda se dají koupit nějaké hnojiva nebo radu jak to řešíte vy. Přikládám i nějaké obrázky listů které sice nepatří mým kytkám ale jsou plně autentické s mýma. Díky za rady :)
nice bloom
Dolomitycky vápenec. Jaké.mas pH?? V jakém médiu?? Jaké podmínky?? Jaké hnojky?? použij hledání. Určitě něco najdeš.
Borda
Ten vápenec jsem našel také ale bylo tam napsáno že : "Dejte pozor při aplikování sádrovce do již kyselé půdy (pH 5,5 a nižší). To může mít velmi špatný dopad na různé druhy rostlin, protože to ovlivní vstřebávání půdního hliníku, který je jedovatý pro kořeny kytek." a to je můj problém. Kytky mám v hlíně a hnojky používám od Atami Bcuzz . Ph metr nemám ale zajdu do akvaristiky kde koupím ph proužky . Vodu mám z kohoutku a kytky jsou měcíc a dva dny v květu. Zajímavé je že mám 2 odrůdy a tohle se projevuje jen na jedné. Druhá je zdravá.
Borda
Já vůl ten dotaz hodil včera už do jiného threadu... Nějak jsem si to neuvědomil a myslel jsem že se to nějak ztratilo nebo vymazalo..
nice bloom
Jo psal sem do vlákna "MAS PROBLÉMY S LISTAMA....... " každopádně zmer pH určitě v tom bude zakopanej pes možná bude stačit upravit a nemusíš nic přidávat ani kupovat pokud to nebude pokračovat. Koukni na ten příspěvek co si vkládal do nemocí rostlin. Peace.
Borda
Díky moc. Karma letí :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma