Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
400W MH / 600W HPS Atami Wilma 16 - Klikni zde pro originální téma
Witch Doctor
Ahoj, představuji vám svojí první pořádnou indoor jízdu. Každá rada vítána.

Box: DS 150x150
Osvětlení: 400W MH / 600W HPS Xtreme Output + heatshield
Závlaha: Atami Wilma 16
Odtah: PrimaKlima 800m3/h s regulací otáček a teploty + pacháč
Přítah: pasivní
Ofuk: 2x klipsňák
Hnojky: komplet od Atami BCUZZ pouze ph down je od AH
Půda: Atami coco
Osazení: 6x Nebula 5x KaliDog 5x Mazar

Mláďátka si první den na růstu lebedí v ph 6.1 a ec 1.2 a papají coco nutrition A+B + rootbastic s tím že do wilmy přidávám ještě ataclean na čištění kapilár. Teplota je 26 stupňů a vlhkost nízká 55%, rosím ručně a asi to přes ten růst nějak překousnu :D
ten_hodnej
dalsi vilma, tak jsem zvedavej, jen se mi zda, ze mas docela nizko to ctyrkilo MH, meril jsi teploty u kytek? podle me takhle na zacatku je zbytecny je takhle smazit zblizka... to budu sledovat
Witch Doctor
Mám tam heatsheild a teplota u vrcholků je momentálně 26.1 stupňů a když dám pod lampu ruku tak prostě necítím žádné vedro spíš se mi zdá že mám lampu vysoko! :D
ten_hodnej
jo heatshield docela snizuje tu teplotu, ja ho kdysi taky mival ale pak jsem ho na zimu sundal a uz ho nemuzu najit :/ jinak ten pachac na rustu tam mas imho zbytecne, ta vlhkost ktera tam je na rustu tomu filtru taky nedela dobre, snizuje to zivotnost i efektivitu, dal bych ho tam az na kvet tak tyden po prepnuti, vzdyt zatim ani nesmrdej.. tak at to roste :)
senssistar
Cao budu sledovat:) o wilme premejslim na dalsi kolo,tak uvidim jak ti to pojede ;)
Witch Doctor
ten_hodnej: Děkuju za zajímavou informaci, ale už ho tam nechám, po druhé si potykat se sklenou vatou v sonu v takto krátkém časovém intervalu už nemám odvahu :D
Witch Doctor
5. den růst

PH 6.1 EC 1.2

Nebulové malinko poohýbáni, rostou jak z divokejch vajec zmetci! :D Teplota přes den cca 27 stupňů teď přes ty vedra a vlhkost furt doháním růčo ale na optimum se mi to nedaří bohužel a myslím že na holkách je to znát.
Witch Doctor
15. den růst

PH 5.9 EC 1.2

Zdá se mi že narůstají hrozně pomalu, někde je něco špatně. Listy začínají prokazovat nedostatek dusíku i přesto že ve wilmě je už více než 2x taková dávka složky A než je v uvozovkách povoleno v bcuzz coco kartě... Jeden Mazar a KaliDog v druhé řadě nalevo jakoby vůbec nechtěl růst :( Ale já na to příjdu kde je chyba (možná) !
MocnyOkurek
Nemuze byt problem ze si nemel pufrovanej kokos? Ja to tak minule kolo taky jel a prckum se tez moc nechtelo.
Witch Doctor
Nerad bych byl za hlupáka, ale bohužel nevím co znamená "pufrovaný", mohl by si mi to objasnit? Jinak kokos byl v 50L pytlech od ATAMI.
MocnyOkurek
Pokud mas pytel od atami tak tam bych si myslel ze pufrovanej bude. Jinak dle "tlumení, zejm. výkyvů v acidobazické rovnováze" mi to prijde jako nejaka stabilizace PH prostredi.
ten_hodnej
s tim pufrovanym kokosem to myslel jako jestli ma upravene ph, mnohdy se musi pred pouzitim prolivat vodou s upravenym ph... jinak bych mozna zkusil trochu snizit ec takhle na zacatku... a mozna upravit davkovani zivneho roztoku, jinak vypadaj zdrave :) se rozjedou za par dni
:Dr@m:
EC rozhodně nesnižuj, budeš pak zase tam kde jsi byl na začátku, EC v růstu zvedat a zvedat dokud to slečny žerou není důvod snižovat EC.
Hlídej pH a snaž se ho držet tak jak máš. Být tebou, posílil bych zálivku.
Witch Doctor
26.den růst

PH 5.9 EC 1.5

Za týden už zřejmě přepnu na květ, myslím si, že už to k tomu bude a za další týden vyměním ve wilmě roztok za květový. Až na čtyři kousky vlevo u prostřed (3x KD 1x Mazar) to roste úctyhodně dle mého názoru. Ještě dokoupím něco na ofuk zdá se mi že 2x klipsňák už nestačí. Nebulové s Mazary poohýbáni, tak jedeme dál.
MocnyOkurek
Myslim si ze castecne mas tak dlouhej rust i kvuli vlkhosti. Pri rustu by mela bejt aspon 70% kytky maji pak krasne vypaseny stonky a velke listy. Jinak krom tech dvou zebraku tam je mas krasny :)
Witch Doctor
Děkuju, s tím ručním zvlhčováním jsem to zkazil přitom stačilo koupit hned zvlhčovačku... ale už je pozdě, a taky jsem si myslel, že hodně na vlhkosti mi přidá wilma, ale přidala spíš pěkný ho*no :D
TommyGun
Witch Doctor:
Zdar, příště bych přidal na zálivce. Zdá se mi, že si je ze začátky šidil.. Já vždy když dám řízky do finálního květináče tak ho proleju ručně aby mi něco proteklo skrz a pak už jenom drip.. Ať se daří budu sledovat..
Witch Doctor
7. den květ

PH 6.1 EC 1.4

Dnes, týden po přepnutí jsem kompletně vyměnil roztok ve wilmě a vyčistil jak ji tak preventivně i kapiláry. Roztok smrděl jako by se v něm třeli kapři :D Ke konci na růstu jsem měl EC 1.5-1.6 a mazaři se celkem slušně požahali tak jsem dal teď o trochu míň. Momentálně papají Coco Nutrition A+B 2,5 ml/l a Coco Booster 0.2 a příští týden se přidá Coco Bloom stimulátor. Dokoupil jsem lepší ofukáč, ten jde přes mrtvoly. Možná, že ho koupim i místo toho klipsňáku na druhé straně. Jinak krásně už to nakvítá a měl bych teda jednu otázku a to - Mám ještě v rychlosti dokoupit takovou tu sít co prodávají v gshopech jakoby na SCROG nebo už to v téhle fázi nemá cenu? Kolínka už na to nestačej, už to prostě nedokážu ohnout, dvě větve už jsem tak omylem zlomil :( Předem děkuji za odpověď.
Witch Doctor
TommyGun:
No neměl jsem to ještě vůbec vychytaný, možná, že ani teď to ještě není optimální, ale rozhodně je to lepší :D.
Witch Doctor
21. den květ

PH 6.1 EC 1.7
AkatronChronic
Posilam K+ za osazenstvo Kali dog ,nebula , mazar moji oblíbenci :) zatím krasnej pěst :)
ať se daří ;)
Witch Doctor
AkatronChronic: Mockrát děkuji :-)

Omlouvám se za kvalitu fotek, fotím telefonem htc desire 510 bez blesku a fotí docela mizerně a nebo jsem já mizernej fotograf! :D
TommyGun
Zdar, vypadá to výborně a myslím si, že budu i velká sklizeň pač màš luxusně zaplněný prostor.. v jakých intervalech jedeš závlahu a jak màš +- vysoké kytky?
Witch Doctor
TommyGun: Ahoj Tommy, děkuji za ohlas, závlahu mám 6x denně 15 minut, ještě pár dní zpátky jsem to měl 6x denně 10 minut ale zdálo se mi že je to málo tak jsem ještě trošku přidal. Kytky jsem přepnul na cca. 35-40 cm a teď mají Mazaři 60 cm a Nebulové s Kali Dogy kolem 65-70 cm a myslím si že růst do výšky už se snad zastavil :)
AkatronChronic
Daj nám nějakém další uppík ať mám co obdivovat :)))))))
Witch Doctor
35. den květ

PH 6.1 EC 1.4

Povedlo se mi to docela dost popálit jak je vidět na posledních fotkách tak jsem snížil ec a už je to snad dobrý. Docela pěkně se to šišatí. Tak snad to dotáhnu do zdárnýho konce! :)
AkatronChronic
Tešim se tvůj up :) tak sem sním :))))) ✌👍✌👣
Witch Doctor
No tak jsem tu po dlouhé době a se špatnou zprávou. Nebulové mi začali hermatět a už asi pátý den prohlížím každou palici a odtrhávám samčí kvítky. Nevím co jsem jim provedl ale zkazil jsem si tím celý grow. Před průplachem jsem měl ec 1.5 a pak hned 0.0 tak si myslím že jsem jim způsobil šok. No chybami se člověk učí. Jinak dnes je to 59. den květu a foto je zhruba ze 45. dne květu. Rozbil se mi telefon se kterým jsem fotil a nemám teď možnost focení.
TommyGun
Zdar, nemyslím si, že jsi to zkazil tím proliti ec 0,0. To mi přijde hodně divný... matkář za klony ručí?
MocnyOkurek
Hele to neni urcite tim. Tim ze proplachnes cistou vodou nic spatneho neudelas. Spise si myslim ze neco v podminkach. Moc teplo treba i vlkhko. Koneckoncu ja jel v tech parnech i pres noc parkrat jen 250w... Kytka by nemela dostat sok z cisty vody. Neni to stredoveky mnich! ;)
KALAJDY
Ahoj mužeš se rozepsat ohledně zalévání ? nebo spíš tedy množství vody kterým kokos zaléváš ? chci pořídit taky wilmu a celkem přemýšlím nad četnostma zálivky u kokosu. Jak máš nastavený časovač ? Jinak moc hezké.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma