Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
OUT - 2015 - Kýble - Klikni zde pro originální téma
Tutenstein
Zdravím,
v tomto příspěvku se budu snažit stručně popisovat letošní pěstování s pravidelnými aktualizacemi.
Jsem tu úplně nově zaregistrován, přesto toto fórum navštěvuji již čtvrtým rokem.

Letos jsem se poprvé rozhodl zakoupit semena , tak jsem zvědav, jak se bude průběh vegetace a následné květení lišit od "NONANE" modelů, které jsem pěstoval minulý a předminulý rok.
Ani nevím, zda se to mohlo nazývat pěstováním, či jenom pokus o to něco vypěstovat, protože výsledný produkt, byl natolik odporný, že neexistují správná slova, která by to dokázala správně vystihnout. Vůně při spalování připomínala epoxidové lepidlo a bůh ví co ještě. Hnus.
Proč ?
Ve zkratce -
1. Pravidelně jsem měl opyleno od samců, které jsem dokázal identifikovat až v době, když už byla kytka celá žlutá od pylu.
2. Moje nejoblíbenější hnojivo bylo Kristalon :) .. A aby toho nebylo málo, tak hned několik druhů (Plod a Květ, Trávník, Start, Jahody) a určitě ještě nějakej, tvořil sem mix všech těhle shitů většinou 3x doporučené dávky hlavně v době květu. Na růst to asi zas tak špatný hnojivo nebude.
3. Flushing jsem prováděl tak 14 minut před sklizní.
4. Původ modelů jsem neznal, ale koupil sem asi 50 semen na 20 Kč. Takže asi něco extra
5. 10L Kýble

To byly asi největší průsery, kterých jsem se dopustil a začal sem úplně jinak a znova.

Takže abych začal...

Co pěstuji:
Somango (Natural Seeds) - 2x
Auto Amnesia Kush (Seedsman) - 1x
Auto Amnesia Blue (Ministry of Cannabis) - 1x
Hay-Z (Ministry of Cannabis) - 2x

Somango, čekám od toho aspon dobrou chuť. Hay-Z , o tomhle modelu nevim naprosto nic kromě toho, co uvádí výrobce, protože ho tady na groweru nikdo nepěstoval a to samý Amnesia Blue.


V čem pěstuji: Kýble, Hlína - Dole jsou fotky z čeho se skládá.

Předpěstováno 12.4 , Auto Blue a Kush 12.5

Hnojivo - Asi hrst granulí Hoštické NPK hnojivo s guánem, a kopřivový zákvas. Hnojivo na květ momentálně neřeším a ani nevím jaké. Uvažuji o Terra Bloom (Plagron) a tím bych končil s hnojivama.
Tutenstein
Stáří kytek o 3 dny později.
Tutenstein
Totálně jsem zapomněl napsat, že všechny kytky na těchto fotkách jsou Somango 6x a Hay-Z 2x(květináče se špejlí). Z těchto kytek mi zůstalo pouze 2x Hay-Z a 2x Somango.

Foto - Kytky o den starší než předtím
Tutenstein
1. FOTO - 25.4 (Somango)
2. FOTO - 26.4 (Vše)
3. FOTO - 27.4 (Vše)
4. FOTO - 27.4 (Somango)
Tutenstein
Jelikož jsem nepočítal stím, že bych fotky někdy uploadoval, fotil jsem se prostě jen tehdy, pokud sem měl čas nebo náladu.

1.FOTO 4.5 (Somango)
2.FOTO 6.5 (Vše)
3.FOTO 7.5 (Somango)
4.FOTO 10.5 (Vše)

Vypadá to, že kytkám nic nechybí.
Tutenstein
Četl jsem tady asi miliardu příspěvků o tom, jak namíchat hlínu. Nakonec jsem si udělal vlastní mix protože jsem si stejně nedokázal vybrat. Zda je to špatně nebo dobře nevím, doufám že snad ne.

Jednotlivé složky jsou na fotce.


Na jeden kýbl byl použit následující mix: Z těch třech největších pytlů to bylo 5L+5L+5L + 1,5L Perlitu 1,5L Substrát pro Kaktus... a hrstka písku.
Na dně 20L kýble mám 2 cm kačírku (4 kýble), a do zbývajících dvou kýblů padl keramzit (2cm).

To vše bylo provedeno 25.5
Tutenstein
FOTO - Auto Blue Amnesia 27.5 , pouze jedna fotka, kterou jsem pořídil v malém květináči
Tutenstein
Píše se 1.6. 2015 a všechny kytky včetně automatů jsou ve finálním květináči.

1.FOTO - Auto Amnesia Blue
2.FOTO - Auto Amnesia Kush
3.FOTO - Somango
4.FOTO - Somango
5.FOTO - Hay-Z
6.FOTO - Hay-Z
Tutenstein
.
Tutenstein
UPDATE - 3.6
Kytky byly zaštípnuty před cca 4 dny.

1.FOTO - Auto Amnesia Blue
2.FOTO - Auto Amnesia Kush
3.FOTO - Somango
4.FOTO - Somango
5.FOTO - Hay-Z
6.FOTO - Hay-Z

Tutenstein
.
Liverone
zdravím, máš to velmi krásne a vydarené...bude sa na čo pozerať !
Tutenstein
UPDATE - 16.6.2015

Zdravím, kytky se docela rozrostly a moc rád bych se chtěl zkušenějšího pěstitele, který sem náhodou zajde zeptat, jestli je to OK nebo jestli bych s tím měl kdyžtak něco provést. Děkuji :)

1.FOTO - Auto Amnesia Blue
2.FOTO - Auto Amnesia Kush
3.FOTO - Somango
4.FOTO - Somango
5.FOTO - Hay-Z
6.FOTO - Hay-Z
Tutenstein
.
Jamés
Zatím to vypada dobre,ale davej si pozor na prokoreneni v tech kyblech,preju ti at to vyjde,ale z vlastni zkusenosti si myslim ze ty kyble stacit asi nebudou
Tutenstein
Tak snad stačit budou, já stejně nechci velký kytky a navíc když to budu hnojit, tak by snad neměl být problém. Větší kýble nemám, takže stejně nemám navybranou :D
Jamés
Ver mi ze te kytce je to jedno ze ji nechces velkou :D..uvidis sam az ti spotrebuje vsechen substrat v tom kyblu a zacnou se ji smazit koreny jak bude zluta a.ty nebudes.vedet cim to..tak si vzpomen ;)...stalo se mi to tak 2roky zpet a pomohlo jen presazeni...
Tutenstein
Budu se to teda snažit nějak hlídat a pokud opravdu tato situace nastane, pokusím se s tím něco dělat. Každopádně děkuji za radu :)
MedvedBrtnik
Mno, tak v 20l kýblech jsem jel několik sezón, kytky v poho přes 2m, krásně zelené. Jediným problémem je zálivka, na zahradě s denní péčí je to jedno, v guerilla stylu je s tím boj. Nezapomeň udělat díry na odtok v patřičné výšce. Lepší by bylo samozřejmě třeba do půlky zakopat do země, nebudou se převracet a kořeny nebudou v přehřátém substrátu. Good luck a neboj se toho.

P.S. Samozřejmě výnos bude omezen velikostí květníku, v zemi je to úplně o něčem jiném, v kýblu jsem udělal max kolem 150g s dobrou genetikou ve volné přírodě, doma s kvalitní péčí dáš asi víc.
Jamés
No vzhledem ktomu jak uz jsou ty kytky narostle,bych mel trosku obavy,vsak se uvidi az to zacne nakvetat,nejvic se mi to projevilo prave na zacatku kvetu..drzim palce ;)
Tutenstein
A to já jsem si myslel, že když se to bude dostatečně hnojit, tak by to nemuselo mít žádný problémy s růstem a tím pádem ani s květem...
Jinak co jsem se tady dozvěděl o 20L kýblech, tak můj celkovej dojem je že na out jsou dostatečné ba dokonce že lze dosáhnout leckdy i pozoruhodných výsledků. Bohužel ted mám opět strach že stačit nebudou :D
Severus
20l kýble jsou opravdu v pohodě, něco mám i v 10 l kýblech/15 l kýblech a myslím si, že na malý úkor výnosu je to stále dobré, hlavně jsou PŘENOSNÉ!! což je podle mě největší plus
Tutenstein
Mám přesně ten samý názor, že mobilita rostlin je perfektní výhoda, zvláště hrozí-li velká bouřka je zde možnost krytí, což v hlíně pokud nejsou ve skleníku je prakticky nemožné.

Kdyžtak tady je dnešní foto všech kytek naráz.

Ještě bych měl případně dotaz ohledně modelu Hay-Z , zda s ním má někdo nějaké zkušennosti. Děkuji
Tutenstein
UPDATE 30.6.2015

Nepatrně došlo k zvětšení kytek, a po dlouhém čtení o 20L kýblech jsem nakonec usoudil, že kytky přesadím do 35L květináčů. :D

O modelu Auto Amnesia Kush jsem se dozvěděl, že se jedná o experimentální model, který byl pravděpodobně vyřazen z prodeje, což mi bylo potvrzeno samotnou prodejnou (Seedsman) protože ho již nelze sehnat. Osobně jsem se k němu dostal na Cannafestu v Praze.

V květináči to vypadá jako bonsai o 13cm
MORZIK
zdar v kýblech už taky valím nějakej ten pátek.
Máš to pěkný ale z vlastní zkušenosti bych doporučil omotat bílou geotextílií všechny kýble(i bílé)
Přehřátí kořenú je největší problém. Bílá geoška odrazí většinu tepla a nádoby zústanou jen teplé nikoli vařící.
Mám ji i na subsrátu sníží se odpařování vody.
Jinak držím palce ať ti to roste!
Tutenstein
Zdarec, děkuji moc ze tip.
Dva černé kýble jsem omotal provizorně bílou látkou a teplota skutečně znatelně klesla, což bude jak říkáš celkově pro metabolismus kytky lepší. Jinak jsem se díval na tvoje kytky z minulých let a docela jsem čuměl co za monstra si dokázal v kýblech vypěstit :D ...
Já spíš doufám, že mi to dozraje :D .
Nebojim se ani tak o ty Somanga (75% Indika, 15 % Sativa)
ale o to Hay-Z (85% Sativa , 15% Indika) a když už sem u těch čísel tak Amnesia Auto Blue má (40% Indika, 40% Sativa, 20% Ruderalis) a genetické informace o Auto Amnesia Kush jsou in da stars, protože výrobce ukončil prodej tohoto modelu....
Tutenstein
Zdarec,
vracím se zde po dlouhé době a přináším UPDATE (30.7.2015).

Autoflower modely jsou v posledním stádiu svého krátkého života, a brzy budou připraveny ke sklizni.

Kvůli strachu z plísně jsem automaty každý den uklízel do suchého prostředí, takže se palic nedotkla nikdy ani kapka vody.

Amnesia Kush Auto - Což je mini-bonsai, vypadá nádherně. S výnosem jsem spokojen, jen je škoda, že nelze tento druh stabilizovat do této podoby, protože si myslím že řada pěstitelů by ocenila takto vysokou rostlinku. Nicméně, přesto že se jedná o vyřazený model, tak se docela povedl. Vůně je strašně zajímavá ale nedokážu popsat co mi připomíná.( UPDATE 31.7.2015 ) - Rostlina byla kompletně zbavena listů a hlíny, kořeny byly vloženy do čisté vody ze studny s 20 kapkami H2O2 30% a bude zde následujících 5 dní, stím že každý den vyměním vodu. Nemyslím si že rostlina je úplně mrtvá a že stihne tímto procesem vyloučit zbytky hnojiv které dostávala v průběhu květu. Nikde sem to nevyčetl, spíše jen experimentuji, opravdu nevím zda je to špatně či ne, ale zdálo se mi to jako dobrý nápad, tak jsem jej provedl. Výsledek samozřejmě uvedu ve smokereportu.


Amnesia Blue Auto - Dělo se s ní prakticky všechno, co s výše uvedenou rostlinou až na UPDATE. Nehnojeno měsíc, takže průplach celého systému provádím dostatečně dlouho. Foto bylo odesláno výrobci (MOC), jsem s nimi domluven, že mi řeknou, kdy sklidit. (Kdo to může vědět lépe než vývojář, že ?)

Zde jsou klasiky, (opět rada od MOC, a to zatmívat). Velký kytky jsem vydržel měsíc v kuse dvakrát denně transportovat do sklepa a zase ven, ale kvůli velikosti rostlin jsem to již vzdal. Přesto začali již před týdnem kvést.

Nevím co k nim dodat, zatím rostou, a ještě dlouho porostou :D

První a poslední foto je Amnesia Kush Auto, zbytek je Amnesia Blue Auto.
Tutenstein
.
Tutenstein
.
Mard
Co je to za zvláštní bubber, ta poslední fotka?!? Tomu nevadí že to je průhledný? Nebo to je jen flushing čistou vodou? Toho se asi týká ta poznámka s tím peroxidem, že ano? Jinak gratuluji, mě fotoperiody ještě před týdnem nekvetly :-( Objedu to o víkendu a doufám že už tomu bude jinak. Jinak já pochopitelně nezatmívám :-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma