Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 
2. kolo pod 400W(nebo 600W?), 16(nebo 20) rostlin - a uvítám znovu každou radu :-) - Klikni zde pro originální téma
Kmotr007
Dočetl jsem se, že je na to nejlepší kari síť, protože má 10x10 očka.. tak že bych si koupil 120x120.. nebo je mám přivázat k tyčkám (4) provázkami?
Můžete mi někdo poradit?

Počet kytek 16.

Rekapitulace otázek:
1. Jak vyřešit zvlhčovačku, abych si mohl dat květníky symetricky? (viz. příspěvek nade mnou)
2. Jak to ohýbat? (v životě jsem neohýbal)
3. Jak poznám na spodcích, které větvičky mohu uštípnout? A předpokládám úplně u hlavního stonku ustřihnout..?

Docela spěchá.. v sobotu už nic nekoupím :-/ :-(

Díky pánové :-)
:Dr@m:
1. kolik máš % vlhkosti když vypneš za světla zvlhčovačku? Jestli nemáš míň jak 55%, tak bych zvlhčovačku klidně vypnul a dal někam do kouta...

2. hlavní terminál prostě ohneš, dají se koupit plastové půlměsíce na ohýbání, anebo ta síť, ale jde to i bez toho, koukni tady u mistra a nastuduj:
http://grower.cz/forum/showthread....387#post1124387
http://grower.cz/forum/showthread....078#post1143078

+jednou jsem to dělal i takto za pomocí kolíčků na prádlo:
http://grower.cz/forum/showthread....8127#post948127

3. pouze ty nejslabší úplně spodní větívky celé odstanit, ano u hlavního stonku.
Kmotr007
takže pod 55% to neklesne, rostliny jsou už symetricky uspořádány, konstukce na sit hotova, jen jeste dratkami udelat oka 10x10.

Jen by me zajimalo, jak vysoko bych ji mel dat do stanu 180 cm .. abych pak vrsky uchladil..

diky
Kmotr007
Další foto, foceno v pondělí.

DEN RŮSTU: 24. (pondělí), dnes je to 26. den

Stále svítím na růst, myslíte, že už je načase přepnout?

Kytky jsou po zohýbané. (teda doufám)
Kmotr007
1. den květu

pár fotek.
EC: 1.7
pH: 6,2 - 6,3

Co na to říkáte?
Mard
Omlouvám se ale na mě je to moc tmavé, nic skoro nevidím :-( Ale pokud to kvete, tak gratuluji! :-)
Kmotr007
Ahoj, ještě nekvete, je to 1. den :)
Kmotr007
fotky za světla:
Kmotr007
Zdravím, chtěl bych se zeptat co tomu chybí.. Dekuji

Edit: Je to stan 80x80x160 (ten, který jsem jel jako první kolo)
pH: 6,2-6,5
Dnes to bude 10. den květu

Hnojky terra grow, atazyme a korenak od biozz
Kmotr007
https://vimeo.com/134336728 heslo ,,kmotr" (bez uvozovek)
Kmotr007
DNES: 18. den květu

Hnojky Terra bloom, atazyme a dnes poprvé jsem k tomu přidal od GH Bio-Bloom.
Chtěl bych se zeptat, zda-li k tomu můžu i přimíchat od hesi PK 13/14, tm píšou že od 4. týdne květu se má přidávat.. a nebo to raději tím nehnojit?

pH: cca 6,5 s hnojkami
EC: ?

Video: https://vimeo.com/134636349
Heslo: kmotr
Mr. Figaro
Zdar. Video ti nefunguje.
Prostihej spodky. Ostrihej poškozený listy a zakrslý větve ze kterejch stejně nic nebude. PK bych tam sral až později. Jestli nemáš EC metr tak to nejdřív vyzkoušej na jedny kytce a uvidíš co to udělá. Když to bude ok, tak to tam napal. Ať to roste.
Kmotr007
Už by to mělo jít.. se koukni, vše jsem snad už udělal..
Jinak děkuji za odpověď, už jsem myslel, že mě nikdo nesleduje :D

Jinak EC budu mít odpoledne.
AkatronChronic
Videjko funguje :) uz jsem na nej koukal nekdy predevcirem :)
Kmotr007
Zdravím, tady dávám druhý box co je u kamaráda
(hnojiva, substrát a den růstu a květu stejný jako u mě; 14. kytek - jedna uschla; 6,7l květináče)

2x odtah (pasivní přítah - ukázané ve videu, kde je otevřené okno do garáže)
BOX: 80x80x160
Růst a květ 400W

Video: https://vimeo.com/134765733

Co na to říkáte? Je to rozhodně velký rozdíl oproti mému boxu)
Měl bych ještě dát hnojivo na růst? (poloviční dávku)
Kmotr007
EC: 13

zdá se mi to málo, ale už se mně pálí listy z hnojek kdyz davam vetsi mnostvi.. ale ec neni vubec vysoke..
LeFly
hele, asi je to překlep, ale pro jistotu se ptám... EC 13? Nemělo být 1,3?

Jakou máš teplotu?
Kmotr007
Ano 1,3 ale čárka se tam neukazuje.

29%C max (jinak 26-28)
Subaru
Máš dobrý měřák? Na ec 1,3 je to docela hodně tmavé :D ještě ktomu že je to převážně sativa, co vidím, ty snášejí i okolo 2,5 :) Mě se zdá že to máš prostě a jednoduše přehnojené/zasolené... tím pádem nízké PH ... Měl sem kdysi stejný problém a listy vypadali právě takhle...
Kmotr007
tenhle list jsem našel u vršků.

když mám roztok CF28 tak mám ec metr ponorit do kapaliny a sroubovákem dát na 28? nebo jak se to nastavuje ten ec metr?
Kmotr007
Tady posílám jaky mam roztok..

Ec metr ponorim do tohoto roztoku a na kolik to mam nastavit? na 18?? (100x se to nasobí)

Díky
MocnyOkurek
Na tom sacku by melo byt EC toho roztoku uvedene. Ja mam doma roztok ktery ma 1.413 mS/cm a podle toho to nastavuju. Googloval sem ten tvuj a EC te sracky by melo byt 2.8. Jestli mas ten zlutej zebrak za 800 nebo kolik stal tak na nem natoc 28 po vlozeni do toho roztoku.
Kmotr007
:-D díky

DEN: dnes to bude 30. den (12/12)

pH: 6,1 - 6,3
EC: změříme další zálivkou, už je nastavený.

Video: https://vimeo.com/135736997

Na obrázku je prilozená 1l flaska (od svetla po kytky), myslíte, že můžu snížit lampu? nebo ji mám naopak zvýšit?
Ve videu ukazuji list, z čeho to je, že je takový uschlý?

Díky za pomoc
Kmotr007
Zdravím,

tak nám to uteklo, a dnes to bude 58. DEN (12/12)
Cca 14. dni už liji jen enzym s upravenou vodou a měním to s ripenem

Co myslíte, ještě to nechat?

euforie od DP doporučuje 7-8 týdnů..

Díky
Kmotr007
Zdravim, chci se zeptat, kdyz mam euforii od DP 60. den na kvetu, mam uz velke listy ostrihat vsechny?
MocnyOkurek
Ne. Odstranuj jen ty ktere vykazuji nejake humusy na sobe a i ty se snaz spise zkratit nez cely usmiknout.
Kiddnaped
Kmotr nemáš microscope ? :D poznáš zda už kosit.. podle posledního obrázku bych jim dal vodu cca 4-5 dní a sekl bych to takže k dnešku by jsi měl sekat.
Kmotr007
dnes jsem to jeste prolel poradne teplou vodou, a nechavam cca 4-5 dni proschnout a pak 4-5 dni tmu.. cca za 10 dni seknu.

Dnes to bude 62. den.

Děkuji, že jste se zapojili.

Snad nedělám chybu..
SCARFACE
Nazdar, tu sieť si vyrobil jak? To su nejake vodárenské plastové trúbky prevratné a vyplatené?
Kmotr007
Ahoj, spojil jsem to s PVC trubkami
Kmotr007
nasel jsem na palicce neco hnedeho, vypada to jak kdyby to bylo vysusene... co to je?
Mr. Figaro
plíseň ... hulit se to dá, ale neni to moc doporučovaný (víc karcnogenů atd.) ...
Kmotr007
dnes 67. den kvetu a zároveň poslední den.

Chci se zeptat, jak dlouho jim nechat tmu? 5 dni?
ten_hodnej
tmu jim nenechavej, je to kravina, sklizej zasadne za svetla
Kmotr007
jako kdyz sviti svetlo (lampa??) to se mi zda naprd, kdyz pri svetle se dela CBD a za tmy THC.. minulé kolo jsem nechal tmu cca 4-5 dní a voněly krásně. Dočetl jsem se, že když se to necha ve tmě tak to ,,zcukrovatí,,
ten_hodnej
s tou tmou je to nejvetsi fama snad kterou znam... ty kytky naopak vypusti vic pryskyrice na svetle, jako obranu proti slunicku a horku... zkousel jsem oba dva zpusoby a rekl bych ze tma je spis kontraproduktivni, ja kosim vzdy zasadne za svetla a takovy brutalni smrady co jsem sklizel bys nepochopil a naopak kdyz jsem jednu kytku dal bokem do tmy a sklidil ji po dvou dnech tmy tak byla takova ze ani tolik nevonela, nebyla tolik osypana a celkove byla horsi se mi zdalo.... hele zkus to a uvidis sam, vzdycky muzes dat pulku do tmy a na pulku jeste svitit a rozdil uvidis sam.... :) a za tmy se rozhodne netvori thc a naopak, thc je vzdycky v te pryskyrici ktera vyleze na svetle
Kmotr007
minule kolo to taky smrdelo jak svine a měl jsem to ve tme nekolik dni...
nic mene, kdyz svitim od pul 7 do pul 7 (pres noc), kdy bych to mel sklidit hned rano? (az po cyklu sviceni)?
ten_hodnej
jj ale klidne si to ten posledni den natahni at nemusis vstavat brzo rano a nech je na svetle klidne 16 hodin nez je seknes... takhle to aspon delam ja a jsem vzdy spokojeny, tak uvidis sam, muzes to zkusit pulku do tmy a pulku na svetlo jak uz jsem psal
Kmotr007
zkousel to nekdo nechat uschnout normalne v kvetinaci? nebude to lepsi nez seknout a povesit dolu?
crazyben
normalne v kvetinaci myslis jak... i s hlinou? To bude ta kytka furt ziva prece... nebo si asi nejak nedovedu predstavit jak to myslis.

Nejlepe kdyz ji nechas i koreny, takze nic "kosit" nemusis jen je zbavis hliny a povesis vzhuru korenama (zjednodusene proto aby se vsechny ty latky kvuli kterejm to pestujem dostali snaz do palic)... je to jeden z nejlepsich a zaroven nejjednodusich zpusobu. Listy před tim ostříhat jinak to bude schnout minimálně měsíc.

Jo a ty plesnivý dej sušit zvlášť (minimálně do jinýho pokoje) jinak se to rozleze všude a ikdyž to nebude vidět... na chuti to poznáš.
Kmotr007
Myslel jsem to tak, ze bych to nechal usušit normálně v hlíně, jak může porad růst, když hlína bude sucha?
Kmotr007
A mám to tedy sklidit za světla?? Nemám to nechávat ve tmě několik dni?
krobak
citace:
Původní příspěvek od ten_hodnej
...muzes to zkusit pulku do tmy a pulku na svetlo...

Ak sa ti dá vyskúšaj ako písal ten_hodnej, vylúčiš tak niektoré pochybnosti.
crazyben
No rozhodně by ti to schlo o hodně dýl. Když to sekneš na větve, budeš sušit čtrnáct dní. Celou kytku tři neděle až měsíc... vsadim se že podle toho cos vymyslel bys sušil měsíce dva a navíc bys to celý zkurvil. Pořád si nedovedu představit ten proces... bys na to svítil, nebo strčil do tmy? (živá kytka ve tmě akorát zplesnivý a svítit na to při sušení taky neni ideal kromě zbytečný elektriky navíc) Než to pořádně vyschne (týden až dva) tak se bude snažit dozrávat, takže bys to dal sušit dřív, pak by ses připravil o hmotu... nebo včas, ale než to vyschne tak by ti to zas přezrálo...

To že se zbavuje hlíny nebo celejch kořenů a věší vzhůru nohama má svuj dobrej důvod, ale nic ti nebrání to zkusit aspoň s jednou kytkou.

Ve tmě několik dní před sklizní rozhodně nenechávej... lepší to nebude a akorát to může chytit plíseň, naopak se dělá že se třeba rozsvítí třeba na 24h těsně než se sklidí.
crazyben
A jesti ti to už chytá plíseň, jako že jo, podle fotek... tak čim pomaleji to budeš sušit, tim víc toho zplesnivý než to uschne.
Dirty86
a jak si dopadnul?

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma