Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Čýzový příběh - Klikni zde pro originální téma
frek
Zdravim!

Už nějaký ten pátek pěstuju, ale nikdy jsem tady nevedl žádné vlákno. Kromě chilly. Tak jsem se rozhodl, že to napravím a hodim sem letošní "příběh".

Rád zkouším nové odrůdy. Kromě La Blancy (Kannabia) jsem nikdy nic nepěstoval víc, než jednu sezonu. Letos, tedy minulý rok padla volba na Cheese. Chvilku jsem pátral na netu, jaký by mohl být věrný originálu. Asi nejlepší ohlasy měl Cheese od Big Buddha, ale rád kupuji sémně osobně a tohle se u nás snad ani neprodává. Tak jsem na Cannafestu koupil od Dinafem. Zasadil jsem jedno semínko, které za 22 hodin vylezlo. Bylo to někdy... asi 22 dubna? Nevim. :D Chvilku se slunilo pod CFL spolu s papričkama a pak šlo ven. Na balkon, jižně orientovaný. Jako nádoba slouží 15l air-pot a substrát je Bio-Bizz Light Mix. Výživa je taktéž od stejné značky.

Tohle asi pro začátek stačí. Zatim toho není moc ke koukání, snad jen, že jsem ho zastřihl nad 4. patrem, a ty dvě větve jsem dnes opět zaštípl. Nad 3. patrem.

Samozřejmě budu aplikovat více zástřihů a ohýbání, jelikož to zatim roste jak hovado a nerad bych měl zarostlej balkon. :D
frek
Po velmi dlouhé době hazim update.... Měl jsem teď uplně jiný starosti, tak mi odpusťte.. :)

Čýz roste dobře, ohýbám, co to jde. Trošku žloutne, pořád nemužu vychytat dávkování Bio Bizzu.. Leju to tam asi 6ml/l jednou za 6 dní (grow). Do toho občas hodim Fish mix a alg-a-mic. A ono to pořád žloutne.... pH 6,4 +-0,2. Hmyz žádnej neni, tak nevim. Vypadá docela male, ale nenechte se zmást. Jak je to ohlý, tak to mate. Výška 48cm, šířka v nejširším míste 98cm. :)

A ten air-pot se zalejvá fakt na piču... Jak je ten vršek uplně suchej, tak to tam musim kapat, jinak to steče na okraj a všechno se mi to vyleje kolem... Takže nic moc. :D

Foceno 24.6.
frek
Ahoj.

Pan Sejra si vesele rostl. Dostával koňský dávky hnojiv a v těch vedrech vypil klidně i 3 litry vody denně. Ono ten airpot neni moc velkej kámoš se zadržovánim vody.

Fotka je z 16.8.
frek
Další fotečka pochází z 28.10. nechal sem ho hocha pořádně vyzrát. Smrděl tak nějak divně. Struktura byla spíš listnatá, ale byl krásně obalenej pryskiřicí.
frek
No a 5.11. proběhla sklizeň. Symbolicky den před Cannafestem. Už byl docela přezrálej, přeco jenom byl na květu kolem 76 dní, ale to do mastičky určitě nevadí. Měl opravdu takovou divnou, zatuchlou vůni a lepil jak blázen. Plíseň se vyskytla pouze na jednom malém místě, takže byla hned odstraněna. Proplach jsem dělal 14 dní před sklizní. No a výnos..?

Zkuste si tipnout výnos. Vím, že to z těch fotek pude asi blbě, ale jen to zkuste. protože já byl vedle, jak ta jedle. :D
Kreator1993
Tak já si tipnu tak 64.8g
!ZAU!
42.9 G ??
frek
citace:
Původní příspěvek od Kreator1993
Tak já si tipnu tak 648g

Myslíš, že v 15l květináči z takovýhleho keříku bylo 648g? :D
Kreator1993
Nenapsal sem desetinou čárku ;) už sem to opravil
crazyben
Pěkný... ty 3 litry denně uplně chápu, kolikrát sem trochu zalejval i jen abych trochu zchladil kořeny (samozřejmě vlažnou ne studenou ať to neni šok)... v kyblích a květnících to chce venku hodně hlídat, to sluníčko to zahřeje spíš než lampa ve skříni. To že se ti zdálo že smrdí divně a nakonec "zatuchlá" vůně... právě proto se jmenuje cheese, ne? ;)

dvěstěpade tam mohlo bejt...
Maxeaux
Presne 71g :)
pestitelpompo
70g
murmur
Že by 99g?
Hvězdář
111g
frek
Tak jo. Už to nevypadá, že by někdo dál tipoval. Celkový výsledek byl 136g opracovaného a sušeného čýze. Já sám jsem odhadoval 95. Byl jsem dost překvapenej. Vítězem je Hvězdář. Gratuluju k bystrému oku.

Za pár měsíců zas nahodím nějaký vlákno o balkonové kytičce.

Díky, frek.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma