Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Přípravka pro nováčky

 
Indoor - problémy s listami - Klikni zde pro originální téma
Alrakis
Zdravím, pestujem prvý indoor a vôbec je to celkovo moje prvé pestovanie. V týchto dňoch by mala byť teoreticky už sklízeň ale niečo je zle. Na niektorých listoch sa objavujú nejaké škvrny a končeky listov sú úplne vyschnuté. Taktiež som si všimol že sa kvitnutie dosť spomalilo, ak nie zastavilo... Napadlo ma že by to mohlo byť lampou lebo mám ju v maximálnej výške asi 20cm nad rastlinou. Problém je že aj listy čo sú nižšie sú tiež suché.. Lampla je 250w, hnojivo Jungle.. už to asi 4 dni nehnojím, len polievam vodou. Otázka je čím by to mohlo byť a ako to napraviť.. Dá sa vôbec ešte niečo s tým robiť?

http://i.imgur.com/67BmcnC.jpg

http://i.imgur.com/6E13Jut.jpg
Mr.MEN
Řekl bych že v takovémhle stavu je hodně rostlin před kosou. :) Toto není žádný problém čoveče. :) Horší by bylo kdyby se to objevilo na začátku a kolem 30dne květu. :) Jinak to není zase tak velký problém. :)
Alrakis
citace:
Původní příspěvek od Mr.MEN
Řekl bych že v takovémhle stavu je hodně rostlin před kosou. :) Toto není žádný problém čoveče. :) Horší by bylo kdyby se to objevilo na začátku a kolem 30dne květu. :) Jinak to není zase tak velký problém. :)


Fuu tak to si ma ukľudnil, le aj tak ma znepokojuje to spomalené kvitnutie. Plánoval som sklízeň začiatkom ďalšieho mesiaca ale určite to tak nebude. Dúfam že sa to nejak extrémne nerozšíri a skoro to dozreje. Kvitne to už asi tretí týždeň a blizny sú stále rovnaké.
Mr.MEN
Chce si to asi něco nastudovat. Než něco začneš dělat. :)
Za prvé u většiny druhů je jejich doba květu daná podle fenotypu rostliny. Jestli to nevíš stačí si pořídit mikroskop a dívat se na trichomi a jejich zabarvení ne pestíky OK.
A za druhé většina rostli květe víc jak 8 - 9 týdnů (rychlovky asi 6 - 7). Tak že jestli ti květou tři týdny nebo jak si to myslel tak to zralé určitě nebude a ty jsi teprve na začátku květu.
karlos120
cus, udelej vice fotek at toho vime vic. Pises 20 cm nad roslinkama mas lampu 250w. Pokud tam nefouka tak je to blizko a mohlo by to ty listy takhle vysusovat a kroutit. Lampa muze byt nekdy blize ale musi na listy a palice foukat vitr ktery je chladi. druha varianta je malo vody. Vyfot to i s kytkama v boxu jak tam ty kytky bydli


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma